FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ozbiljan sam,koji su to derby navijaci kod vas ? Kad sam bio u vijsci u Tuzli tad je postojao i Zmaj od Bosne i to bi moglo liciti na derby,a sad vas ne shvatam....
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Pa jel ti razumiješ uopće riječ derbi ?padobranac1978 je napisao/la:Ozbiljan sam,koji su to derby navijaci kod vas ? Kad sam bio u vijsci u Tuzli tad je postojao i Zmaj od Bosne i to bi moglo liciti na derby,a sad vas ne shvatam....
Derbi ne mora biti gradski, možda biti kantonalni, derbi kola,... :S
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
-
- Kontakt:
AulleTa je napisao/la:Pa jel ti razumiješ uopće riječ derbi ?padobranac1978 je napisao/la:Ozbiljan sam,koji su to derby navijaci kod vas ? Kad sam bio u vijsci u Tuzli tad je postojao i Zmaj od Bosne i to bi moglo liciti na derby,a sad vas ne shvatam....
Derbi ne mora biti gradski, možda biti kantonalni, derbi kola,... :S
ja poznajem jedan derby i ne samo ja...jer zna se sta je derby,zato mi je nejasno

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Shaban je napisao/la:Eto ti znaš ko je prisutan na Tušnju odkad se izgradio Salkane BukVIĆUProbisvjet je napisao/la: Ako ti smetaju "patokari" koji su prisutni na Tusnju od kako se izgradio, ti fino pa sa Cericem na teferic!![]()
Ti "patokari" nikada nisu napravili nered, a medju njima-nama je mnogo obrazovanih i skolovanih starih Tuzlaka.
Znaci po Cerica i sa njim na teferic i tamo pijete himber!pOVEDI I SELJAKA jASMINA iMAMOVICA!
sBANE!oVO JE jASMIN IMAMOVIC SABANOVIC
![]()
Polovina provede utakmicu psujući mater što četničku što ustašku u zavisnosti s kim igramo, hiti koji paradajz ako je jesen a bogami u zlatnoj 1999 se hitali i poli parizeri. I ako se ukaže eminetni građanim Kurbla kraj je tekme za ove na tribinama jerbo odoše svi da "beru maline". Da je bogdom gore među "njima/nama" mnogo obrazovanih i starih Tuzlaka ne bi se ja danas s tobom natezo na ovoj temiNego de mi reci bil' ti poveo svoju ženu il' curu kad bi ona izrazila želju da pogleda kakvu utakmicu?
Relax bro
ja care nebi zenu poveo na utkamicu i nije to za nju...moze otici ako hoce NA-B tribinu i na C nikako, a da ne pricam na sjever kada bude izgradjen

I sta smo to mi klosari jeli?..izvini care jedan od nasih glavnih ljudi nekada je bio danasnji inspektor ja ga necu imanovati oni koji su tu znaju o kome pricam...lik je bio i u subutu tu svakako i zna najbolje sta se sve desavalo...samo da kazem da FUkare nemaju samo klosare i narkomane, kakve nas ti smatars...skolovani smo mi itekako, samo branimo svoje interese.....kako to jasmin nije unazadio sport?...dok je Selim bio tu vise se ulagalo za sport nego danas...kad je Jasmin dosao na jednu utkamicu recimo Slobode Dite?....Selim je dolazio svaku skoro utkamicu bio, pa je cak covjek znao covjek organizovati prevoz navijaca u Zagreb u kupu radivoja koraca i td...znaci ipak mu je bilo stalo do sporta, za razliku od Jasmina...pa cak je i onom idiotu Hzimu Vikalu bilo vise stalo i on je pomagao i to moram da napomenem...sramota je da se ovo razlavi oko stadiona i laze narod ...ljudi nas ne vole upravo zbog Jasmina koji nam nije ustnaju napraviti tribinu, pa da gostujuci navijaci imaju svoje mjesto kada dodju na gostovanje...ljudi blate Fukare i ljudi nama ovdje po forumu govore kako smo jadni, i svakakvi, zbog jasminove politike, jer nije jos uvjek napravio tribinu uzas uzas fuj
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
halooo padobranac vidim da se ne razumijes bas u fudbal ,postoji vjeciti derby a to je Zeljo i Sarajevo, ja znam da vi samo taj derby priznajete ali Derby utakmice starih rivala su Sloboda-Sarajevo i obrnuto, Celik- Sarajevo i obrnuto itd da ti sad ne pojasnjavam neke stvari...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Zmaj od Bosne i za njih su navijali uglanvom navijaci Slobode, koje je kupio Mehmed Bajric ...prvenstveno mislim na rahmetli Pasu, kojeg smo prije svi smatrali i kao jednog od vodja grupe...ebiga covjek je prosao puno toga, pa nije imao izbora trebalo je izaci iz zatvora i morao je kupiti grupu...ebiga ali kad aigrjau Sloboda Zmaj njemu oko vrata sal Slobodepadobranac1978 je napisao/la:Ozbiljan sam,koji su to derby navijaci kod vas ? Kad sam bio u vijsci u Tuzli tad je postojao i Zmaj od Bosne i to bi moglo liciti na derby,a sad vas ne shvatam....

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
SaltCityAttack je napisao/la:Zmaj od Bosne i za njih su navijali uglanvom navijaci Slobode, koje je kupio Mehmed Bajric ...prvenstveno mislim na rahmetli Pasu, kojeg smo prije svi smatrali i kao jednog od vodja grupe...ebiga covjek je prosao puno toga, pa nije imao izbora trebalo je izaci iz zatvora i morao je kupiti grupu...ebiga ali kad aigrjau Sloboda Zmaj njemu oko vrata sal Slobodepadobranac1978 je napisao/la:Ozbiljan sam,koji su to derby navijaci kod vas ? Kad sam bio u vijsci u Tuzli tad je postojao i Zmaj od Bosne i to bi moglo liciti na derby,a sad vas ne shvatam....
nije bila provokacija,ja samo govorim ono sto vidim i to sto ti govoris ne znam,niti znam tog lika...znam samo da sam gledao tekme Zmaja '98 u kasarni Husein kapetan Gradascević....valjda znas gdje je taj stadion

- SaltCityAttack
- Kontakt:
kako necu znati pa meni je stan iza kasarne odmah u ulazu u skolsko dvoriste os Bracnska Malta, ali zmaj nije igrao 1998 tu nemaaaaaaa sanseeeeee...Zmaj je igrao na Tusnju 1998 100%..oni su presli igrati gore tek kada su ispali u kantonalnu ligu i kada su se ujedinili sa OFK TUZLOM...kada su ispali iz tadasnje prve lige, kada su odigrlai zadnje kolo sa Slobodom u onoj utkamici 5;5, tad su nam dali Halilovica kako bi nastaivli igrati na Tusnju i igrali su naravno..eh sad se nesto ne mogu sjetiti koje godine su oprilike poceli gore da igraju
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
SaltCityAttack je napisao/la:kako necu znati pa meni je stan iza kasarne odmah u ulazu u skolsko dvoriste os Bracnska Malta, ali zmaj nije igrao 1998 tu nemaaaaaaa sanseeeeee...Zmaj je igrao na Tusnju 1998 100%..oni su presli igrati gore tek kada su ispali u kantonalnu ligu i kada su se ujedinili sa OFK TUZLOM...kada su ispali iz tadasnje prve lige, kada su odigrlai zadnje kolo sa Slobodom u onoj utkamici 5;5, tad su nam dali Halilovica kako bi nastaivli igrati na Tusnju i igrali su naravno..eh sad se nesto ne mogu sjetiti koje godine su oprilike poceli gore da igraju
ja im pripremao teren....i ne samo njima nego i nekakvim teniserima

- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma znam da su oni gore igrali nakon ispadanja, ali prvu godinu definitivno su odigrali na Tusnju a iz lige su ispali u sezoni 1998-1999...znaci u 1999 godini su mogli gore igrat i ako sam ubjedjen da su tu prvu godinu igrali na Tusnju...mozda su neku utkamicu odigrali i gore ali nisam siguran ebiga.
Samo Zmaj je bio dobar prije ispadanja...imali su tad u ekipi Imsirovica jedan od boljih krilnih igraca, Lija im je bio odli an veznjak, zatims u imali i Halilovica,Muratovica,i Cickusica i td ...u to doba se stvarno moglo reci da je to bio dobar gradski derbi izmedju Slobode i Zmaja o d Bosne...na kraju krajeva taj zmaj je dobio i zelju 9:1 ... navijaci ko navijaci ebig auglanvom kako kazem bile su bivse Fukare i momci kojima je prijetio pritvor , pa su dobili lovu od Bajrica kako bi skupili sebi navijacku skupinu i bili su dosta dobro...ebiga ako nista jedni su od prvih navijackih skupina uz Manijake i Horde koji su napraivli svoju onu setalicu
...sad gledaj ti politike Bajric je skupio navijace ZMaja, a prije 4 godine Bajric je dosao da bude prijesednik ili direktor FK SLOBODA... stvarno koja politika i nista normalno kod nas ... covjek koji je placao da ljudi ne navijaju za Slobodu, dodje poslije da vodi klub , jer to je bio period kada se lagano smjenjivao SDP u klubu i dolazio SDA
Samo Zmaj je bio dobar prije ispadanja...imali su tad u ekipi Imsirovica jedan od boljih krilnih igraca, Lija im je bio odli an veznjak, zatims u imali i Halilovica,Muratovica,i Cickusica i td ...u to doba se stvarno moglo reci da je to bio dobar gradski derbi izmedju Slobode i Zmaja o d Bosne...na kraju krajeva taj zmaj je dobio i zelju 9:1 ... navijaci ko navijaci ebig auglanvom kako kazem bile su bivse Fukare i momci kojima je prijetio pritvor , pa su dobili lovu od Bajrica kako bi skupili sebi navijacku skupinu i bili su dosta dobro...ebiga ako nista jedni su od prvih navijackih skupina uz Manijake i Horde koji su napraivli svoju onu setalicu

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- UrbanBatalion
- Kontakt:
[/quote]SaltCityAttack je napisao/la:ma sve se to da izgraditi, ali evo i ovaj sjever grade 3 godine haman...ma mngi bi bili sretni da ima taj istok ebiga...tu nam je bilo najbolje i mogli smo se organizovati u to vrijeme...kako sam rekao ovo je sruseno ima haman i 10 godina vise nisam ni siguran kad su tacno ovo srusili...znam samo d anisu imali razloga rusiti zbog atletske, jer je ona vec posotjala, ali je bila ova tartan staza...oni su to srusili, kao navodno pocinje gradnja istocne tribine...danas bi bilo bolje da su ovo ostavili i svi bi bili sretni....valjda ce ovaj Sjever brzo zavrsiti,jer samo nam je to spas i nista visemolotovljev je napisao/la: pa da,znam da je bio istok nekada..mozda su zeznuli to sa atletskom,zbog prostora..
mada i juzna tribina bi se dala izgraditi,sto da ne,ujedno i svlacionice.
Jest mocno, steta sto u to vrijeme nisam bio stariji.

Al saltcityattack je moj idol.
Jasmin je bio na tekmi Dite kada je igrala protiv Zvezde u Mejdanu,i kada je pred nekoliko hiljada ljudi izjavio da je potpisao ugovor vrijedan 2 miliona KM,kako bi se pocela izgradnja stadiona,i od tad se usutio,al najace mi bilo na tom mecu kada djevojka uze mikrofon da prica,valjda u vezi sponzora i Ditinih velikana,ne mogu se sjetit sad tacno,kada fukare pocese hocemo stadion,i onda na parket izlazi Imamovic i slijedi famozna recenica,koja je se provela nakon toga kroz godinu ili dvije ..Ja mislim da Jasmin nema vise pravo da se kandiduje na mjesto nacelnika,kako sam cuo odlazi u Italiju kao ambasador BiH,a rok gradnje pomjerili do 2012,kada su opcinski izbori u BiH na redu,da se opet SDP pogura..Na Tusnju sam ga samo vidio kada je na terenu stojao i drzao govor kada su pocinjali radovi na stadionu i kada se poceo rusit onaj ulaz za gostujuce navijace..Tako da su u Tuzli bitniji knjizevni susreti,izgradnja fontana,unistenje sonog trga pravljenjem neke zgrade koja nije dobila dozvolu za gradnju itd.. davno je Tuzla postala sportska selendra,nadat se da ce u narednim godinama procvjetat sport u gradu i da ce ponovo moci ici sa Tusnja u Mejdan,ili obrnuto !SaltCityAttack je napisao/la:
ja care nebi zenu poveo na utkamicu i nije to za nju...moze otici ako hoce NA-B tribinu i na C nikako, a da ne pricam na sjever kada bude izgradjen
I sta smo to mi klosari jeli?..izvini care jedan od nasih glavnih ljudi nekada je bio danasnji inspektor ja ga necu imanovati oni koji su tu znaju o kome pricam...lik je bio i u subutu tu svakako i zna najbolje sta se sve desavalo...samo da kazem da FUkare nemaju samo klosare i narkomane, kakve nas ti smatars...skolovani smo mi itekako, samo branimo svoje interese.....kako to jasmin nije unazadio sport?...dok je Selim bio tu vise se ulagalo za sport nego danas...kad je Jasmin dosao na jednu utkamicu recimo Slobode Dite?....Selim je dolazio svaku skoro utkamicu bio, pa je cak covjek znao covjek organizovati prevoz navijaca u Zagreb u kupu radivoja koraca i td...znaci ipak mu je bilo stalo do sporta, za razliku od Jasmina...pa cak je i onom idiotu Hzimu Vikalu bilo vise stalo i on je pomagao i to moram da napomenem...sramota je da se ovo razlavi oko stadiona i laze narod ...ljudi nas ne vole upravo zbog Jasmina koji nam nije ustnaju napraviti tribinu, pa da gostujuci navijaci imaju svoje mjesto kada dodju na gostovanje...ljudi blate Fukare i ljudi nama ovdje po forumu govore kako smo jadni, i svakakvi, zbog jasminove politike, jer nije jos uvjek napravio tribinu uzas uzas fuj
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- UrbanBatalion
- Kontakt:
Ovo nisi upravu.Shaban je napisao/la:Ovo ode u stotinu različitih pravaca. Počele se i politički pamfleti objavljivati![]()
Ovu polemiku je teško moderirati jer se većina postova ne odnosi samo na Slobodu nego i čitav sport u općnini Tuzla al' ako ništa valjda se može i šta konstruktivno ispisati i pročitati.
Jasminu ja lično zamjeram brdo stvari iz određenih oblasti iz njegove nadležnosti. Kao čovjeka koji voli sport i koji je uključen u rad jednog Tuzlanskog sportskog kolektiva zakinuo nas je na 10 različitih načina iz njegovog domena djelovanja. Ali objektivnosti radi, nije njegova krivica zbog teškog stanja našega sporta. Ne može općina finansirati rad kolektiva u punom kapacitetu jer jednostavno za to nema dovoljno novca.
Evo neko je spomenuo Sloboda Ditu i njene uspjehe vežući to za Selima Bešlagića, što je svojevrsni nonsens. Pogledajte samo naziv kluba pa bi vam na osnovu toga trebalo biti jasno ko je stojao u ona zlatna vremena iza finansiranja istog. Selim sa tim nije imao nikakve veze. U to vrijeme je predsjednik kluba bio gosp. Haro tadašnji direktor Tuzlanske banke, koja je uz Ditu i bila glavni sponzor KK Slobode Dite. Općina Tuzla izdvaja iz svog budžeta za sport i kulturu sredstva koja se upućuju ili u trenažni proces (Mejdan) ili se isplaćuju po prijavljenom i izlobiranom projektu. Veliki udio u finasiranju klubova bi morao da preuzme i TK Kanton koji sredstva dostribuira po političkoj liniji. Tako smo u proteklim godinama imali situacije da ista sredstva ima recimo jedan klub iz Klokotinice i Tuzlanska Sloboda.
Takva je situacija i sa stadionom. Na osnovu potpisanog protokola i Tuzlanski kanton je imao obavezu učešća u finansiranju izgradnje stadiona jer je isti objekat i od kantonalnog značaja. Prvu tranšu koja je bila izdvojena u budžatu za 2009. godinu je općina Tuzla uredno isplatila izvođaču radova prošle godine dok su sredstva koja su bila uplanirana u budžet za 2010.godina rebalansom umanjena za više od 50% usljed ekonomske krize.
I opet vam ponavljam - Sjever je neprihvatljiv za prijem gledatelja sve dok ne dobije UPOTREBNU dozvolu jer nije namijenjen za uzgoj i skladištenje krompira nego velike grupe ljudi. Nema tu nekakvih 80%. Šta je 80% i ko je izračunao??? Pa nema zaštitne ogade nego ima letve ali se organi reda trebaju poudat da "niko nije budala da sjedi blizu". E **** druže sudija ja malo popio pa mi se omaklo. Jah!
Činenica je da u općini Tuzla sjede ljudi koji imaju sluha za sport kao i Saša Matić smisla za slikanje. U Tuzli se grade otkriveni tereni koji služe za vježabanje hokeja na plastici koji se igra nogama i sa fudbalskom loptom. Uništili su kultni Partizan kolijevku Tuzlanskog malog nogometa koji je bio priznat u bivšoj Jugoslaviji. Umjesto njega stoji danas nekakav tor umanjenih dimenzija, sa golovima mimo svih poznatih gabarita u modernom sportu, dimenzija terena totalno nepoznatim svim fudbalskim znalcima i na kraju tu možete odigrati dupli pas sa bankinom ili košem iznad gola![]()
Tuzla nema NITI JEDNOG turnira u malom fudbalu jer su razjebali radničke sportske igre. Ekipe i djeca iz Tuzle lome kosti po turnirima u Tojšićima, Kalesiji, Raincima, Dubravama, Petrovicama, Zalazju, Noćajevićima, Topicama, Živinicama... svuda sem u Tuzli.
Al' opet vam kažem Jasmin NIJE kriv što je "navijače" namarisala policija. Svima sve po zaslugama

- UrbanBatalion
- Kontakt:
Nemoj pretjerivat.Shaban je napisao/la:Eto ti znaš ko je prisutan na Tušnju odkad se izgradio Salkane BukVIĆUProbisvjet je napisao/la: Ako ti smetaju "patokari" koji su prisutni na Tusnju od kako se izgradio, ti fino pa sa Cericem na teferic!![]()
Ti "patokari" nikada nisu napravili nered, a medju njima-nama je mnogo obrazovanih i skolovanih starih Tuzlaka.
Znaci po Cerica i sa njim na teferic i tamo pijete himber!pOVEDI I SELJAKA jASMINA iMAMOVICA!
sBANE!oVO JE jASMIN IMAMOVIC SABANOVIC
![]()
Polovina provede utakmicu psujući mater što četničku što ustašku u zavisnosti s kim igramo, hiti koji paradajz ako je jesen a bogami u zlatnoj 1999 se hitali i poli parizeri. I ako se ukaže eminetni građanim Kurbla kraj je tekme za ove na tribinama jerbo odoše svi da "beru maline". Da je bogdom gore među "njima/nama" mnogo obrazovanih i starih Tuzlaka ne bi se ja danas s tobom natezo na ovoj temiNego de mi reci bil' ti poveo svoju ženu il' curu kad bi ona izrazila želju da pogleda kakvu utakmicu?
Relax bro
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Jest mocno, steta sto u to vrijeme nisam bio stariji.UrbanBatalion je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:ma sve se to da izgraditi, ali evo i ovaj sjever grade 3 godine haman...ma mngi bi bili sretni da ima taj istok ebiga...tu nam je bilo najbolje i mogli smo se organizovati u to vrijeme...kako sam rekao ovo je sruseno ima haman i 10 godina vise nisam ni siguran kad su tacno ovo srusili...znam samo d anisu imali razloga rusiti zbog atletske, jer je ona vec posotjala, ali je bila ova tartan staza...oni su to srusili, kao navodno pocinje gradnja istocne tribine...danas bi bilo bolje da su ovo ostavili i svi bi bili sretni....valjda ce ovaj Sjever brzo zavrsiti,jer samo nam je to spas i nista visemolotovljev je napisao/la: pa da,znam da je bio istok nekada..mozda su zeznuli to sa atletskom,zbog prostora..
mada i juzna tribina bi se dala izgraditi,sto da ne,ujedno i svlacionice.

ma bilo je tad pravo fino ebiga...dolazili najludji ljudi carsije, a istok uvjek bio pun

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- UrbanBatalion
- Kontakt:
SaltCityAttack je napisao/la:UrbanBatalion je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:
ma sve se to da izgraditi, ali evo i ovaj sjever grade 3 godine haman...ma mngi bi bili sretni da ima taj istok ebiga...tu nam je bilo najbolje i mogli smo se organizovati u to vrijeme...kako sam rekao ovo je sruseno ima haman i 10 godina vise nisam ni siguran kad su tacno ovo srusili...znam samo d anisu imali razloga rusiti zbog atletske, jer je ona vec posotjala, ali je bila ova tartan staza...oni su to srusili, kao navodno pocinje gradnja istocne tribine...danas bi bilo bolje da su ovo ostavili i svi bi bili sretni....valjda ce ovaj Sjever brzo zavrsiti,jer samo nam je to spas i nista vise
Jel ovdje moglo stati 2500 ?

- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma moglo je na istok, ali nema ovdje ta cifra ...mislim tad si imao uvjek 1000 vjernih navijaca, a ne derbi, kao sto danas ima...ali uglanvom uvjek je ovako bilo kao sto ovdje vidis uvjek puno i vala tad si stvanro imao ekipu koja je uvjek imala muda stati na liniju pa sta god da se desava...pa samo kad se sjetim, kada nam Demoni iz Visokog dodjose, a tad su ko Demoni se nalozili bili ko zajebani
...ebu nam ljuti tuzlansku majku, a nas nema ispred stadiona 10.. bio Ljosu,Kareli,Marsen,Hibrid i ostalo nas ovako nesto mladjih tad....ebote pa Marsen i Hibrid nikad necu zabraviti tu scenu sami se ljudi zaletise na sigurno 200 Demona , pa ljudi samo ostavise transove, bubanj i td
...tad su izgubili oni onaj svoj ljubicasti trans ebiga , a mi ga zapalili na kosevu 1999 godine...ma stvarn bila su to fina vremena tad, a sve se nadam i sve sam se nadao da ce ova utkamica protiv Sarajeva, ponovo vratiti sve te ljude i jednim djelom jesu, ali na zalost nije se to moglo pokazati, kada nisi dobio svoj sjever ebiga.
Jestel gledali sad FTV dnevnik?... evo vjesti o incidentu na stadionu prije utkamice i cetvorica osumnjecena za pokusaje napada na sluzbena lica cccccc.pa sto se nije snimalo sa zgrade ovo sto se desavalo prije , gdje su ipak fukare pokazale snagu i gdje se evo jos ovi drotovi ne mogu izgleda oporaviti..kazu nekoliko policajaca je povredjeno... svaka cast momcima koji su taj dan branili interes nase grupe i koji su stali na liniju...treba danas svim tim momcima pomoci to sam vec rekao ranije

Jestel gledali sad FTV dnevnik?... evo vjesti o incidentu na stadionu prije utkamice i cetvorica osumnjecena za pokusaje napada na sluzbena lica cccccc.pa sto se nije snimalo sa zgrade ovo sto se desavalo prije , gdje su ipak fukare pokazale snagu i gdje se evo jos ovi drotovi ne mogu izgleda oporaviti..kazu nekoliko policajaca je povredjeno... svaka cast momcima koji su taj dan branili interes nase grupe i koji su stali na liniju...treba danas svim tim momcima pomoci to sam vec rekao ranije
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 14 mar 2011, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Arsenalisation
- Kontakt:
Ah...ja mislio da si ti onaj sa 2.nickom @neutralan on je mlad dijete 15-16 god...Ljumani_Banovici je napisao/la:nemoj da ti preko foruma objasnjavam, dobro se sjecas kad smo '84 navijaliArsenalisation je napisao/la:Ljumani_Banovici je napisao/la:Cujem u vasoj skupini sve djeca 15-16 godina ... hahah ... jbga .. pa gdje je starija raja ??sTA si to ti matereti...
![]()

ja ba jarane 99/00 kad smo poveli pjesmu u pretkoli tadasnjeg Kupa Uefa...to su vremena bila...

p.s. da ne spamam jel' sad Fukare idu opet u bojkot...i jel' potpisao onaj Halilovic?
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
SaltCityAttack je napisao/la:ma moglo je na istok, ali nema ovdje ta cifra ...mislim tad si imao uvjek 1000 vjernih navijaca, a ne derbi, kao sto danas ima...ali uglanvom uvjek je ovako bilo kao sto ovdje vidis uvjek puno i vala tad si stvanro imao ekipu koja je uvjek imala muda stati na liniju pa sta god da se desava...pa samo kad se sjetim, kada nam Demoni iz Visokog dodjose, a tad su ko Demoni se nalozili bili ko zajebani...ebu nam ljuti tuzlansku majku, a nas nema ispred stadiona 10.. bio Ljosu,Kareli,Marsen,Hibrid i ostalo nas ovako nesto mladjih tad....ebote pa Marsen i Hibrid nikad necu zabraviti tu scenu sami se ljudi zaletise na sigurno 200 Demona , pa ljudi samo ostavise transove, bubanj i td
...tad su izgubili oni onaj svoj ljubicasti trans ebiga , a mi ga zapalili na kosevu 1999 godine...ma stvarn bila su to fina vremena tad, a sve se nadam i sve sam se nadao da ce ova utkamica protiv Sarajeva, ponovo vratiti sve te ljude i jednim djelom jesu, ali na zalost nije se to moglo pokazati, kada nisi dobio svoj sjever ebiga.
Prašinari su komedija ispadaju im pendreci i ostavi ih kamerman TVTK čovjek od 50ak godina

Zadnja izmjena: Frutek, dana/u 14 mar 2011, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- SaltCityAttack
- Kontakt:
sto se tice kamere od specijalne ebiga nije za foruma 
Pa po toj kameri i covjeku koji se sakrije u haustor da znima, dovoljno ti to govori koliko su bili spremni i sta su zeljeli napraviti....u ostalom jednim djelom svi mi smo krivi po ovim forumima i ebenim FB gdje najavljujemo da cemo silom uci na sjever i oni su jedva cekali da bilo ko sta pokusa...uglavnom trebala su im pojacanja, zatim nisu bili u stnaju pustiti Horde ranije, jer su vec primili veliki udarac

Pa po toj kameri i covjeku koji se sakrije u haustor da znima, dovoljno ti to govori koliko su bili spremni i sta su zeljeli napraviti....u ostalom jednim djelom svi mi smo krivi po ovim forumima i ebenim FB gdje najavljujemo da cemo silom uci na sjever i oni su jedva cekali da bilo ko sta pokusa...uglavnom trebala su im pojacanja, zatim nisu bili u stnaju pustiti Horde ranije, jer su vec primili veliki udarac

Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 14 mar 2011, 20:15, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.