AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Najlakše ga je otjerati, ali koga sad uopšte dovesti?
Najveća greška je bila što mu se ljetos pružila podrška i što se čitav merkato oblikovao prema njegovim željama, umjesto da su krenuli od nule sa novim trenerom.
Najveća greška je bila što mu se ljetos pružila podrška i što se čitav merkato oblikovao prema njegovim željama, umjesto da su krenuli od nule sa novim trenerom.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Mizerna statistika za klub koji pretenduje na titule, čudi me da Đerijevi algoritmi nisu dosad reagovali.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Od loše igre samo mi gore ove izjave nakon utakmica. Max ima opasnog konkurenta.
Dajte Abatea i sa njim Ibru da ga gura s ledja
Dajte Abatea i sa njim Ibru da ga gura s ledja
Il Club più titolato al mondo!
Milan nije izgubio dvije prvenstvene utakmice zaredom na San Siru bez postignutog gola još od 2012. godine!
Bravo, svaka čast!
Bravo, svaka čast!
- Beduin
- Kontakt:
Ma nije ovo do Piolija. On je najmanje kriv u tih 45 utakmica. 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Abate bi cuda izvodio sa Florenzijem, Krunicem, Romerom, Jovicem, Tijjanijem .....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
A sta je izjavio ?
Ja procita da preuzima odgovornost za los rezultat, i da su zvizduci sa tribina opravdani, pogotovo oni upuceni prema njemu.
Ako bude pravde, ici ces ti Paolu na koljenima i moliti ga da se vrati, smece jedno.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Ma jok, Abate u ulozi svih ostali, sustina da i kad bi dosao novi trener ne bi mogao puno sa ovim polovnjacima....
I ja bi brate odmah otjerao Piolia kad bi doveli nekoga kao Klop ili slicno, a znajuci ko nam je sve bio trener i kako se dovode onda neka hvala. Prvobitno bi se rijesio odredjeni igraca, i pojacao pozicije koje treba pojacati, a ne gomilao igrace na istim pozicijama a niti jedan ne igra. Sve sto su doveli dosad je vise hladno nego toplo....
Ono sinoć je bilo horor, od igre pa do govora tijela pojedinih igrača. Pioli je sad ušao u svoj prepoznatljivi katastrofalni niz loših rezultata iz kojeg se teško izvlači.
Plus još nam se ekipa pretvorila u bolnicu i imaš reprizu prethodnih sezona po ko zna koji put.
Plus još nam se ekipa pretvorila u bolnicu i imaš reprizu prethodnih sezona po ko zna koji put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Beduin
- Kontakt:
Prvo Pioli out pa onda sve ostalo.
Neka novi trener za pocetak pokusa uigrati jednu jedinu akciju sa 11 igraca na terenu.
Zatim, neka Leaoa razbudi, vrati mu volju za zivotom ili ga proda dok se moze pa te pare preusmjeri na nove igrace.
Jos na zimu se rijesi Florenzia, prije toga Krunica izbaci iz prvih 11, Jovica takodjer, pa to je odlicno za pocetak.
A tek da se preispita kondicioni trener i ostatak tima koji prati rad ekipe, radi na fizickoj spremi i ostalo. Pa to je Real Madrid u najavi.
Neka novi trener za pocetak pokusa uigrati jednu jedinu akciju sa 11 igraca na terenu.
Zatim, neka Leaoa razbudi, vrati mu volju za zivotom ili ga proda dok se moze pa te pare preusmjeri na nove igrace.
Jos na zimu se rijesi Florenzia, prije toga Krunica izbaci iz prvih 11, Jovica takodjer, pa to je odlicno za pocetak.
A tek da se preispita kondicioni trener i ostatak tima koji prati rad ekipe, radi na fizickoj spremi i ostalo. Pa to je Real Madrid u najavi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sve se može reći, ali da su dovedeni igrači prema Piolievim željama. E to stvarno nema smisla. U biti ovakav merkato nije po željama niti jednog trenera.
Svaki trener je svjestan da je na klupi dok su rezultati ok. Da nemaju vremena slagati ekipu i učiti i čekati pojedince po 2-3 sezone. A ovo sve što je Milan doveo su igrači koji bi tek mogli postati dovoljno dobri za vrh serije A, ali to trenutno sigurno nisu, i prije će Pioli dobiti nogu, nego će recimo Thiaw postati dobar stoper.
Definitvno je bolje bilo da smo Colomba ostavili i da nismo Jovica doveli
Itekako su se dovodili posebni profili igrača prema njegovoj želji, što se pogotovo vidi po veznom redu. Nije nikad imao toliki uticaj na merkato kao ove godine.
To što on već odavno ne zna uspostaviti nijednu smislenu igru na terenu, to više nije stvar igrača.
To što on već odavno ne zna uspostaviti nijednu smislenu igru na terenu, to više nije stvar igrača.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Piolijev najveći problem, pored toga što mu je stručni štab užasan i svake godine ga unište povrede, je klasična talijanština i nepovjerenje prema određenim igračima odnosno slijepo forsiranje drugih igrača.
Ti već nakon dva mjeseca znaš da će on Joviću češće davati šansu nauštrb Okafora, da će Chuk većim dijelom biti opcija sa klupe, da će Rade biti ispred Adlija, da vjerovatno nikada nećemo vidjeti kvartet Chuk-Pulišić-Rafa i u napadu Okafor i tako dalje.
Jednostavno previše je predvidljiv i sam sebe uništava na taj način. Pisalo se o tome hiljadu puta na ovoj temi i ništa se nije promijenilo i vjerovatno se neće ni promijeniti nikada.
Unaprijed se zna prvih 11 ako su svi zdravi, znaju se mahom i izmjene. E sad neke promjene on vrši samo kad je mukom natjeran što se zna desiti s ozbirom da mu kolege iz stručnog štaba naprave bolnicu od timu, pa onda on krene sa nekim izmišljanjem što se obično završi loše.
Uspio je skoro odličan početak sezone uništiti za dvije sedmice, to treba znati.
Ti već nakon dva mjeseca znaš da će on Joviću češće davati šansu nauštrb Okafora, da će Chuk većim dijelom biti opcija sa klupe, da će Rade biti ispred Adlija, da vjerovatno nikada nećemo vidjeti kvartet Chuk-Pulišić-Rafa i u napadu Okafor i tako dalje.
Jednostavno previše je predvidljiv i sam sebe uništava na taj način. Pisalo se o tome hiljadu puta na ovoj temi i ništa se nije promijenilo i vjerovatno se neće ni promijeniti nikada.
Unaprijed se zna prvih 11 ako su svi zdravi, znaju se mahom i izmjene. E sad neke promjene on vrši samo kad je mukom natjeran što se zna desiti s ozbirom da mu kolege iz stručnog štaba naprave bolnicu od timu, pa onda on krene sa nekim izmišljanjem što se obično završi loše.
Uspio je skoro odličan početak sezone uništiti za dvije sedmice, to treba znati.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Meni su za svu situaciju krivi ameri, a ovim putem ih kolektivno nebijem na KARDAN...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.