Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

Valencia
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la Valencia » 12 mar 2011, 11:26

SamoZeljo je napisao/la:Kratko i jasno, City NEMA igru i smijesno je pricati o ucinku igraca, pa tako i Dzeke.
To je tacno. Onakvom igrom do izrazaja dolaze samo jaki individualci kao sto je Tevez,.. Naveo sam primjer Jaje Turea koji je briljir'o u Barseloni, ali u Sitiju izgleda kao prosjecan igrac. Da su kojim slucajem Buskec i Pedro u Sitiju, sada bi o njima pisali kao o prosjecnim igracima,.. Da ne govorimo da bi Maksvel ili Adriano sjedili na tribinama. Barsa ima igru, ko god uskoci u takav tim mora pokazati svoj maksimum. Isto vazi i za ostale klubove koji imaju formiran stil igre. Al' polako, doce i Siti na svoje.

Rizah
Tevez je najjači igrač Cityija i kad on igra igra i City. S obzirom da nema sa kim igrati, nije ni čudo što je čovjek sebičan. Bez daljneg, gdje će Tevez dodavati Džeki, argetinac bosancu, mislim da ne zna ni gdje se Bosna nalazi na karti.
Nema tu nikakve zavjere. Tevez se krece po cijelom terenu, oslobadja se cuvara, utrcava u prazan prostor, trazi loptu,... Kada ima takvu kretnju, logicno je da ce biti 'pitan' loptama.

Dzeko je previse statican, kretanje mu je katastrofalno,... Ne moze ocekivati da ce mu neko dodati loptu kada mu na ledjima vise dva igraca. Kada se pocne kretati, onda ce sigurno dobijati vise lopti.

Majestic
Problem Cityja je sto Mancini nema muda da kaze neke stvari Tevezu i Baloteliju kako treba da igraju. Njih dvojica igraju kako zele i to je to.
Pa i Ronaldo je u Manci trosio (ubjedljivo) najvise lopti, zar ne!?? Mislim da je kroz sezonu im'o vise pokusaja da ugrozi gol nego ostatak ekipe zajedno :idea: . On je kao krilo postig'o kisu golova, mnogo vise nego napadaci (sto nije bas uobicajeno). To znaci da je im'o puno vise lopti od napadaca, puno vise solo prodora,... Al' to je logicno, igra se na onog ko je u najboljoj formi.

Da nije Teveza, Siti bi im'o makar 10 bodova manje. Sta da radi covjek kada mu saigraci stoje ko panjovi, niko se ne krece i ne otkriva!?? Da doda Dzeki koji stoji sa dva igraca na ledjima!?? Pa ne moze to tako. Uostalom, vidjeli smo kako Siti izgleda bez Teveza. BEZOPASNO! Balotelija necu komentarisati, on je prica za sebe.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 12 mar 2011, 11:35

Dosta ima kandidata da zamjene Mancinia (Mourinho, van Gaal, Benitez,) ali je pitanje da li šeik želi da promjeni trenera ili je sa Manciniem sotvario takav dogovor da ovaj dugoročno vodi klub i dođe do titule u EPL.

Ja bih volio da Mancinia zamjeni Mourinho, jer bi on napravio najbolju stvar za City kao ekipu, ali i za našeg Džeku.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 13 mar 2011, 12:13

da dodje bilo koji drugi trener bilo bi jako glupo od strane uprave..
Sta ce im novi trener????
Pa za 2 godine su napravili ekipu i oni bi odmah titule----e pa ne moze
Treba odredjeni period igranja na visokom nivou,treba mentalitet,treba iskustvo,,,treba jos dosta toga....
City ima veoma jaku ekipu ali nije ta ekipa jos za nekih vecih titula,,,nego pustiti mancinia da kroz jos 2 sezone pokusa napraviti uravnotezenu ekipu koja ce moci nesto uciniti... 8-)
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 13 mar 2011, 17:14

Nakon lose utakmice u EL dolazi jako vazan mec u FA cupu protiv Readinga.Ovom utakmicom u slucaju pobjede dolazimo na Wembley nakon dugo vremena.Danasnja postava izgleda ovako:Hart-Richards-Kompany-Lescott-Kolarov-Barry-De Jong-SWP-Yaya-Silva-Tevez.Nadam se pobjedi i prolazu u polufinale FA cupa u kojem klub nije bio od 1981.Come on you City.........
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 13 mar 2011, 17:16

Evo sad obavljen zrijeb u slucaju prolaza gradski derbi na Wembleyu.

robijasi zenica
Kontakt:

Post Postao/la robijasi zenica » 13 mar 2011, 17:17

imal dzeke na klupi

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 13 mar 2011, 17:36

tevezito je napisao/la:Evo sad obavljen zrijeb u slucaju prolaza gradski derbi na Wembleyu.
onda vam je najbolje da ispadnete odmah sad da se mozete fokusirati samo na premiership i da pokusate nadoknaditi 2 gola protiv dynama u evropa ligi
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Madridista18
Kontakt:

Post Postao/la Madridista18 » 14 mar 2011, 07:37

Meni nije jasno kako je ova ekipa u top 4 u Engleskoj :lol:

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 14 mar 2011, 17:12

C.Tevez ce da tuzi jedan tv.program koji je imao skec "Carlitos feo"- "Carlitos ruzan" trazi 0.5 mill $ :mrgreen:
[youtube][/youtube]

Sta ima traziti kad je ruzan, nemogu ljudi napraviti na silu skec "Carlitos slatkis" :lol:
Ali novac ima i....
[youtube][/youtube] ljubav...
[youtube][/youtube] :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 14 mar 2011, 20:25

Los_Blanos2 je napisao/la:C.Tevez ce da tuzi jedan tv.program koji je imao skec "Carlitos feo"- "Carlitos ruzan" trazi 0.5 mill $ :mrgreen:
[youtube][/youtube]

Sta ima traziti kad je ruzan, nemogu ljudi napraviti na silu skec "Carlitos slatkis" :lol:
Ali novac ima i....
[youtube][/youtube] ljubav...
[youtube][/youtube] :mrgreen:
Nisu fer prema covjeku :twisted: ,mozda nije maneken i mozda im se ne svida ,ali sve sto imaju protiv njega nek zadrze za sebe a ne da objvaljuju po koje kakvim kanalima :twisted:
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 15 mar 2011, 14:16

Mozda ipak nesto i bude od dovođenja novog trenera : http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/mou ... city/53481 8-)
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 16 mar 2011, 16:39

Smjesno sta rece...
Yaya Toure e predobar igrac i sigurno najbolji veznjak kojeg ima City...
Silva je sigurno najbolji njihov igrac... covjek koji je jedini sposoban koliko tolko kreirat napad a da nije na silu u citavoj ekipi....
Tevez je odlican ali neda nikom loptu...

Reci da bi Pedro ili Busquets bili prosjek u Cityu je smjesna stvar...
ajteze je igrati u Barceloni, toliko je kvaliteta proslo kroz taj klub koji se nije naigrao a moze igrati gdje god hoce...
Primjer Zlatan...
Nisu ni u Barci svi genijalci ali tu je mnogo komplikovanije igrati nego u Cityu ili bilo kojoj drugoj ekipi, igraju totalno drugaciji nogomet i zato malo ko to razumije osim onih koji zavrse njihovu dugogodisnju skolu...
Posebno se bira profil igraca koji mora biti savrseno tehnicki potkovan , brz, i izuzetnu pass igru imati kao i timski duh...

Toure je definiitvno najbolji veznjak Citya , da nije njega nebi znali hodat, jer onaj Barry , Milner i De Jong neznaju hodat kako treba.Trce uzalud , nepromisljeno, tehnika i pregled igre im je 0 bodova...
Zato sto su ova prva 2 Englezi zato ih i forsiraju isti slucaj kao i sa Carrickom...

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 16 mar 2011, 16:49

Andres je napisao/la:Smjesno sta rece...
Silva je sigurno najbolji njihov igrac... covjek koji je jedini sposoban koliko tolko kreirat napad a da nije na silu u citavoj ekipi....

ajteze je igrati u Barceloni, toliko je kvaliteta proslo kroz taj klub koji se nije naigrao a moze igrati gdje god hoce...
Primjer Zlatan...
Nisu ni u Barci svi genijalci ali tu je mnogo komplikovanije igrati nego u Cityu ili bilo kojoj drugoj ekipi, igraju totalno drugaciji nogomet i zato malo ko to razumije osim onih koji zavrse njihovu dugogodisnju skolu...
Posebno se bira profil igraca koji mora biti savrseno tehnicki potkovan , brz, i izuzetnu pass igru imati kao i timski duh...

Toure je definiitvno najbolji veznjak Citya , da nije njega nebi znali hodat, jer onaj Barry , Milner i De Jong neznaju hodat kako treba.Trce uzalud , nepromisljeno, tehnika i pregled igre im je 0 bodova...
Zato sto su ova prva 2 Englezi zato ih i forsiraju isti slucaj kao i sa Carrickom...
Carrick je za Busquetsa izmislio fudbalsku igru.
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 16 mar 2011, 16:52

VELA je napisao/la:
Andres je napisao/la:Smjesno sta rece...

Primjer Zlatan...

Carrick je za Busquetsa izmislio fudbalsku igru.
zato Busquets neizostavan dio najboljeg tima na svijetu , a Carrick glavni po kojem se pljuje u timu Manchestera...
Vjerovatno

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 mar 2011, 18:18

Andres je napisao/la:
VELA je napisao/la:Joj jesi glup yebote reis poredim kvalitete njih dvojice bez obzira gdje igraju. Ja mislim da je Inter trenutno najbolji na svijetu, prvaci su Europe i svijeta,Barca zasad samo lijepo igra.
Glupane maloumni...navedi mi jedan kvalitet Carricka koji je veci od Biskvitovog ???
Po cemu je on bolji od onog drugog ili obrnuto ?
Vela kako ne vidis da je covjek upravu, pa Carrick moze imati sve kvalitete bolje od Biskvita, ali nema onaj glavni sto je vazan za Barcu, simuliranje... i zbog toga nije bolji igrac..
Celik!3,2,2.

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 17 mar 2011, 19:01

..e jbg,nema Dzeke u prvoj :x

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 17 mar 2011, 19:53

I onaj balonja da bude ispred Dzeke :roll: pa on je za kakve dobre ustanove a ne za zeleni teren

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 17 mar 2011, 20:00

Imam osjećaj kao da ove sudije jedva čekaju da Balotelliju daju crveni.Ali eto barem je 1:0.Ko zna šta se sve može desiti u drugom poluvremenu.Ali objektivno bit će teško.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 mar 2011, 20:01

tevezito je napisao/la:Imam osjećaj kao da ove sudije jedva čekaju da Balotelliju daju crveni.Ali eto barem je 1:0.Ko zna šta se sve može desiti u drugom poluvremenu.Ali objektivno bit će teško.
Čudno. Ja sam stekao dojam da je Balotelli zaboravio kimono. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 17 mar 2011, 20:11

...što je više lome to je volim jače...

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: nerkolfc i 7 gostiju.