To je tacno. Onakvom igrom do izrazaja dolaze samo jaki individualci kao sto je Tevez,.. Naveo sam primjer Jaje Turea koji je briljir'o u Barseloni, ali u Sitiju izgleda kao prosjecan igrac. Da su kojim slucajem Buskec i Pedro u Sitiju, sada bi o njima pisali kao o prosjecnim igracima,.. Da ne govorimo da bi Maksvel ili Adriano sjedili na tribinama. Barsa ima igru, ko god uskoci u takav tim mora pokazati svoj maksimum. Isto vazi i za ostale klubove koji imaju formiran stil igre. Al' polako, doce i Siti na svoje.SamoZeljo je napisao/la:Kratko i jasno, City NEMA igru i smijesno je pricati o ucinku igraca, pa tako i Dzeke.
Rizah
Nema tu nikakve zavjere. Tevez se krece po cijelom terenu, oslobadja se cuvara, utrcava u prazan prostor, trazi loptu,... Kada ima takvu kretnju, logicno je da ce biti 'pitan' loptama.Tevez je najjači igrač Cityija i kad on igra igra i City. S obzirom da nema sa kim igrati, nije ni čudo što je čovjek sebičan. Bez daljneg, gdje će Tevez dodavati Džeki, argetinac bosancu, mislim da ne zna ni gdje se Bosna nalazi na karti.
Dzeko je previse statican, kretanje mu je katastrofalno,... Ne moze ocekivati da ce mu neko dodati loptu kada mu na ledjima vise dva igraca. Kada se pocne kretati, onda ce sigurno dobijati vise lopti.
Majestic
Pa i Ronaldo je u Manci trosio (ubjedljivo) najvise lopti, zar ne!?? Mislim da je kroz sezonu im'o vise pokusaja da ugrozi gol nego ostatak ekipe zajednoProblem Cityja je sto Mancini nema muda da kaze neke stvari Tevezu i Baloteliju kako treba da igraju. Njih dvojica igraju kako zele i to je to.

Da nije Teveza, Siti bi im'o makar 10 bodova manje. Sta da radi covjek kada mu saigraci stoje ko panjovi, niko se ne krece i ne otkriva!?? Da doda Dzeki koji stoji sa dva igraca na ledjima!?? Pa ne moze to tako. Uostalom, vidjeli smo kako Siti izgleda bez Teveza. BEZOPASNO! Balotelija necu komentarisati, on je prica za sebe.