-, % Гавран - $ " " у $ на $ терену!drH je napisao/la:Dobro bola, briga nas za to, vama hvala sto ste dobili Drinu, ali uzecemo tricu iz Prijedora, vama svakako netreba

-, % Гавран - $ " " у $ на $ терену!drH je napisao/la:Dobro bola, briga nas za to, vama hvala sto ste dobili Drinu, ali uzecemo tricu iz Prijedora, vama svakako netreba
Normala brato samo bice vam tesko Velezu zabit gol jer sad imamo jednu odbranu koja je cvrsta sto dokazuju i ova 3 kola bez i jednog primljenog gola,ako budu igraci igrali kako su do sada onda ocekujem bod ,ako izgubimo u prijedoru to nije smak svijeta ima jos mnogo utakmica do kraja sezoneGrad je nas DS je napisao/la:MA druze, da se postuju pravila, Rudar ne bi primirisio Premijer Ligi, kada se gleda infrastruktura.To je najiskrenije..Ali dobro, ima BL, ima valjda neko..I tek sad kontam o cemu mi pisemoRudar u Evropi
Ima jos do toga..Samo da mi vas uzmemo u subotu, korak po korak..Sretno u PD, nadam se da cete biti zadovoljni gostoprimstvom (valjda ce skuckati ovi nasi za neko iće i piće..
. Pozdrav.
drH je napisao/la:Dobro bola, briga nas za to, vama hvala sto ste dobili Drinu, ali uzecemo tricu iz Prijedora, vama svakako netreba
Mogla bi biti zanimljiva utakmica. Rudar isto nije odavno bolje izgledao, vi se isto dižete. U svakom slučaju, ovi naši su napravili dobru zalihu tako da si u pravu, ko god da izgubi, neće biti smak svijeta. Ima još 36 bodova u opticaju, ko zna gdje će to sve završiti..Jedino, imate se baš vozati do nas..S kraja na kraj svijeta..Mostar je prelijep, naročito stari gradAdnel je napisao/la:Normala brato samo bice vam tesko Velezu zabit gol jer sad imamo jednu odbranu koja je cvrsta sto dokazuju i ova 3 kola bez i jednog primljenog gola,ako budu igraci igrali kako su do sada onda ocekujem bod ,ako izgubimo u prijedoru to nije smak svijeta ima jos mnogo utakmica do kraja sezoneGrad je nas DS je napisao/la:MA druze, da se postuju pravila, Rudar ne bi primirisio Premijer Ligi, kada se gleda infrastruktura.To je najiskrenije..Ali dobro, ima BL, ima valjda neko..I tek sad kontam o cemu mi pisemoRudar u Evropi
Ima jos do toga..Samo da mi vas uzmemo u subotu, korak po korak..Sretno u PD, nadam se da cete biti zadovoljni gostoprimstvom (valjda ce skuckati ovi nasi za neko iće i piće..
. Pozdrav.
.
Eto nas u Prijedor, nadam se da ti je dobro u Mo bilo, dodji opetGrad je nas DS je napisao/la:Mogla bi biti zanimljiva utakmica. Rudar isto nije odavno bolje izgledao, vi se isto dižete. U svakom slučaju, ovi naši su napravili dobru zalihu tako da si u pravu, ko god da izgubi, neće biti smak svijeta. Ima još 36 bodova u opticaju, ko zna gdje će to sve završiti..Jedino, imate se baš vozati do nas..S kraja na kraj svijeta..Mostar je prelijep, naročito stari gradSkoro sam bio, uski oni puteljci..Bio sam u restoranu gotivnom, desno se skrene prije velikog mosta a onda opet preko nekog mostića...Bašta na rijeci...Malo sam OFF,a?
Vjerovatno "Kriva Cuprija" restoran...Ma da mi to bratski podijelimo,bod vama bod namaGrad je nas DS je napisao/la:Mogla bi biti zanimljiva utakmica. Rudar isto nije odavno bolje izgledao, vi se isto dižete. U svakom slučaju, ovi naši su napravili dobru zalihu tako da si u pravu, ko god da izgubi, neće biti smak svijeta. Ima još 36 bodova u opticaju, ko zna gdje će to sve završiti..Jedino, imate se baš vozati do nas..S kraja na kraj svijeta..Mostar je prelijep, naročito stari gradSkoro sam bio, uski oni puteljci..Bio sam u restoranu gotivnom, desno se skrene prije velikog mosta a onda opet preko nekog mostića...Bašta na rijeci...Malo sam OFF,a?
Inace nismo nikad dobro prolazili protiv rudara bilo kojih, a hvala bogu ima ihPrijedor je napisao/la:Kakva crna trica odavde ko odnese tricu ...![]()
Pa 5 godina niko sem Zelje nije odnio, bod je ovde kao da ste osvojili 3![]()
Ocekujem brutalnu pobjedu zeleno crnih
Ma ne vjerujem da cete nesto napraviti u Prijedoru, ako misle ozbiljno na to 4. mjesto, al ako misle prodavati e onda je to druga pricadrH je napisao/la:Inace nismo nikad dobro prolazili protiv rudara bilo kojih, a hvala bogu ima ihPrijedor je napisao/la:Kakva crna trica odavde ko odnese tricu ...![]()
Pa 5 godina niko sem Zelje nije odnio, bod je ovde kao da ste osvojili 3![]()
Ocekujem brutalnu pobjedu zeleno crnih, ali evo protiv Buducnosti smo prekinuli tu crnu seriju!
LAPSUSdrH je napisao/la:Mislis Odovicaoldbridge je napisao/la:Nekako mi je glupo razmisljati o tome .Nego, fino graditi svoju igru i taktiku pa ce i rezultati doci 100% . Imamo ekipu koja je spremna za nadigravanje sa svakim timom iz vrha . Stvar je taktike, i sposobnosti trenera Mitrovica, u koje uopste ne sumnjam . Svakoj utakmici pristupiti kao i dosadasnjima, maksimalno borbeno i strpljivo i to je to
Sjecam se dobro iako je puno vremena proslo,bas tako.I samo jos da dodam.Mahniti Moca se popeo na reflektor i drzi Velezovu zastavu,ispod se skupilo nekoliko drotova i kazu mu da sidje dole.A on im odgovara da oni dodju gore !kimbo je napisao/la:@NeToBoLa
Pravi snimak. Cuje Nedje na megafonu JURIS,JURIS ... i sad se sjecam one crvene zastave velike, jednom pada kisa ono kao razvili zastavu kao da nas zastiti mi ono mlada raja Nedja nas natentao ... kada kisa kroz zastavu kaplje jos mokra teska zastava ..![]()
![]()
![]()
I ono skandiranje OVO JE SMIJESNO ...![]()
1:38 sto ga velezovac pokosi majka mu milaNeToBoLa je napisao/la:Evo postavljen na našem forumu snimak utakmice iz 1986. godine, u kupu protiv OFK Beograda.
Vrijedi pogledati !
[youtube][/youtube]
Kako je igra tečna, ukadili smo Barcelonu.
Kako je odmah ustao,bez lijecnicke pomoci ? A niko se od njegovih saigraca nije nista ni bunio ?bosanac723 je napisao/la:1:38 sto ga velezovac pokosi majka mu milaNeToBoLa je napisao/la:Evo postavljen na našem forumu snimak utakmice iz 1986. godine, u kupu protiv OFK Beograda.
Vrijedi pogledati !
[youtube][/youtube]
Kako je igra tečna, ukadili smo Barcelonu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.