Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Svaka čast Čeliku. 

- prisonbreak
- Kontakt:
#simon napisao si fino tekst, u biti ono sto mi govorimo. Vi imate problem sa dugovima od prethodne uprave, i sa doprinosima. Al problem je kad tu transu potrosis sada u januaru, i onda cinelu godinu sakupljaj. Moje misljenje, mozda grijesim.
Vezano za ulazak u PL, vi ste sami sebi ovo napravili, prvo lagan raspored, koliko god da Truhlo zna trolati, za ovo je sigurno upravu. Onda sudije, zutalji su namazni svim bojama, to svako zna, pa to je jadno ko dan. I od pocetka se drze sa strane, a imaju cilj u PL, imaju pare a imaju i ekipu, mozemo mi pricati sta hocemo, ne kaskaju sportski oni puno za vama.
Znam da ce Celik odigrati do kraja sve posteno, al' mnogi nece.
Vezano za ulazak u PL, vi ste sami sebi ovo napravili, prvo lagan raspored, koliko god da Truhlo zna trolati, za ovo je sigurno upravu. Onda sudije, zutalji su namazni svim bojama, to svako zna, pa to je jadno ko dan. I od pocetka se drze sa strane, a imaju cilj u PL, imaju pare a imaju i ekipu, mozemo mi pricati sta hocemo, ne kaskaju sportski oni puno za vama.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
eto nas na -12 jel vas STRAH
sala mala
sala mala
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
-
- Kontakt:
Tvoje konstatacije su uvijek kulturne, odmjerene i imaju smisla.prisonbreak je napisao/la: ↑05 nov 2023, 15:47#simon napisao si fino tekst, u biti ono sto mi govorimo. Vi imate problem sa dugovima od prethodne uprave, i sa doprinosima. Al problem je kad tu transu potrosis sada u januaru, i onda cinelu godinu sakupljaj. Moje misljenje, mozda grijesim.
Neke stvari stoje i mi smo toga svjesni poprilično.
Sad samo nasi trebaju znati odraditi pametno, ako hoce da udju.
Gledao sam eto Stupcanicu protiv MDK. Ne bi oni dobili MDK do sutra da ih sudija nije gurao, sto znaci da nisu oni toliko nadmoćni.
A sto se tice truhle i njegovih komentara, pustit tu pricu da trola. Njegovi komentari su krajnje bezobrazni, nekulturni i stalno provocira.
Zivio.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
E to je u biti naš najveći problem u PL, očekuje se nešto više od borbe za opstanak a radiš na principu daj mi pa ću ti vratit kad bude tranša. To nije problem ovdje ako to ispoštuju, jer su lijepo krenuli, malo sad štekaju, u januaru ako sve ispoštuju idu opet jako, na kraju malo zapeti da se ovjeri ulazak i ući će u PL, plus nije toliki problem jer imamo stvarno jaku ekipu sa redovnim platama trenutno neovisnim od gradske tranše, ali u PL i na duže staze je problem. U Pl trebaš dobiti ove 2 3 ekipe koje su najjadnije, otkinuti koji bod gore, i ostao si. U drugoj ligi moraš dobijati sve, a lakše je dobiti 2 do 3 ekipe po 3 puta uz koji bod sa ovima gore, nego 14 ekipa dobiti u više od 90 posto utakmica. A mala je razlika između tih 14 ekipa u drugoj ligi i ove 2 3 najlošije kad si u PL. Plus još gori tereni nego u Pl, još gore suđenje ako izuzmeš Borac u Pl, seljačke ekipe itd. pa je zbog svega toga ulazak skuplji nego opstanak.prisonbreak je napisao/la: ↑05 nov 2023, 15:47#simon napisao si fino tekst, u biti ono sto mi govorimo. Vi imate problem sa dugovima od prethodne uprave, i sa doprinosima. Al problem je kad tu transu potrosis sada u januaru, i onda cinelu godinu sakupljaj. Moje misljenje, mozda grijesim.
Ali opet na kraju, nema tog modela osim privatnog kapitala koji će lansirati nas ili vas gore, najviše zbog politike. Maksimalno sredina tabele, ali onda se mi ne trebamo žaliti što se borimo za opstanak kad radimo tako kako radimo. Sreća bar pa sa Mujkanovićem sigurno nećeš ispasti kao sa Šećerom.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Sad kad stupcanica na polusezoni proda ljucu za 200 hiljada
Taman da se kupi 6 utakmica na strani i da se 10 milja prosljedi u savez da se sloboda ostakati na tusnju protiv čelika
Taman +8 na kraju
Veliko si Olovo
Taman da se kupi 6 utakmica na strani i da se 10 milja prosljedi u savez da se sloboda ostakati na tusnju protiv čelika
Taman +8 na kraju
Veliko si Olovo
Prison je extra lik, brat se javi u pp kulturica, nije debil kao većina.antisisoja1919 je napisao/la: ↑05 nov 2023, 16:00Tvoje konstatacije su uvijek kulturne, odmjerene i imaju smisla.prisonbreak je napisao/la: ↑05 nov 2023, 15:47#simon napisao si fino tekst, u biti ono sto mi govorimo. Vi imate problem sa dugovima od prethodne uprave, i sa doprinosima. Al problem je kad tu transu potrosis sada u januaru, i onda cinelu godinu sakupljaj. Moje misljenje, mozda grijesim.
Neke stvari stoje i mi smo toga svjesni poprilično.
Sad samo nasi trebaju znati odraditi pametno, ako hoce da udju.
Gledao sam eto Stupcanicu protiv MDK. Ne bi oni dobili MDK do sutra da ih sudija nije gurao, sto znaci da nisu oni toliko nadmoćni.
A sto se tice truhle i njegovih komentara, pustit tu pricu da trola. Njegovi komentari su krajnje bezobrazni, nekulturni i stalno provocira.
Zivio.
Što se tiče Truhle sami ste krivi. Trolla kad hraniš, on neće ni odustati. Čim počneš da ignorišeš, prestaje, jer nema pažnje. Ne bi to ni bilo loše da makar nekad napiše normalan post. 300 istih postova i smaranje do besvijesti. Čitav forum ga skužio, da je dijete od 16 godina, samo se ovdje par levata nakači.

I da, Stupčanica je njesra. Našiljen penal + slobodnjak, prekinuta kontra MDK, par oštrih faula bez kartona i tako dalje. Ofirno baš.
Na mom si bolovo.BaselJasko1946 je napisao/la: ↑05 nov 2023, 16:07Sad kad stupcanica na polusezoni proda ljucu za 200 hiljada
Taman +8 na kraju
Veliko si Olovo

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Celiku je domet od 6.-10. mjesta, onako kako je vecina nas i ocekivala. Sto se tice prodaje bodova, Celik ih sigurno nece davati, navijaci bi ih sahranili. Postoje samo dvije ekipe koje u sustini zele uci u PLBiH, Sloboda i Stupcanica, ostali ni volje ni kvalitete. Sloboda je igracki kvalitetnija, ali to u 1. ligi FBIH nije presudno, pa makar Bayern igrao.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Ma vi se morate malo sabrat i napast bar to neko treće mjesto koje je daleko 6-7 bodova. Vas gostovanja sahraniše, baš ste loši van Bilinog. Nešto što smo eto i mi postali van Tušnja. Ako treba Simm Bau biti ispred Čelika, jbg onda. A Čelik bi prije Slobodi dao nego Stupčanici. Mnogi toga nisu svjesni ovdje.<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑05 nov 2023, 16:09Celiku je domet od 6.-10. mjesta, onako kako je vecina nas i ocekivala. Sto se tice prodaje bodova, Celik ih sigurno nece davati, navijaci bi ih sahranili. Postoje samo dvije ekipe koje u sustini zele uci u PLBiH, Sloboda i Stupcanica, ostali ni volje ni kvalitete. Sloboda je igracki kvalitetnija, ali to u 1. ligi FBIH nije presudno, pa makar Bayern igrao.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Zna vecina, bude malo ovih forumskih koskanja medju nama, logicno je, rivalski, ali da se daje to si u pravu.IceTea je napisao/la: ↑05 nov 2023, 16:15Ma vi se morate malo sabrat i napast bar to neko treće mjesto koje je daleko 6-7 bodova. Vas gostovanja sahraniše, baš ste loši van Bilinog. Nešto što smo eto i mi postali van Tušnja. Ako treba Simm Bau biti ispred Čelika, jbg onda. A Čelik bi prije Slobodi dao nego Stupčanici. Mnogi toga nisu svjesni ovdje.<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑05 nov 2023, 16:09Celiku je domet od 6.-10. mjesta, onako kako je vecina nas i ocekivala. Sto se tice prodaje bodova, Celik ih sigurno nece davati, navijaci bi ih sahranili. Postoje samo dvije ekipe koje u sustini zele uci u PLBiH, Sloboda i Stupcanica, ostali ni volje ni kvalitete. Sloboda je igracki kvalitetnija, ali to u 1. ligi FBIH nije presudno, pa makar Bayern igrao.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Žujani ce da nas ujedine 
Uspjeli 8 normalnih postova uvezati haha

Uspjeli 8 normalnih postova uvezati haha
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Lud je ko misli da Čelik ne bi odigrao za Slobodu pa poslije naplatio kad zatreba. Godinama su ta dva kluba igrala 3 za 3. Sad Sloboda da uđe, pa iduće Čelik, Sloboda bi puštala ako zatreba. Ko će se sa Stupčanicom išta dogovarati. Mislim da bi u PL prošli gore nego ova Zvijezda 09. Ma da, s druge strane, najviše očekujem da se Čelik naloži i pošteno ih prebije na Bilinom.<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑05 nov 2023, 16:18Zna vecina, bude malo ovih forumskih koskanja medju nama, logicno je, rivalski, ali da se daje to si u pravu.IceTea je napisao/la: ↑05 nov 2023, 16:15Ma vi se morate malo sabrat i napast bar to neko treće mjesto koje je daleko 6-7 bodova. Vas gostovanja sahraniše, baš ste loši van Bilinog. Nešto što smo eto i mi postali van Tušnja. Ako treba Simm Bau biti ispred Čelika, jbg onda. A Čelik bi prije Slobodi dao nego Stupčanici. Mnogi toga nisu svjesni ovdje.<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑05 nov 2023, 16:09Celiku je domet od 6.-10. mjesta, onako kako je vecina nas i ocekivala. Sto se tice prodaje bodova, Celik ih sigurno nece davati, navijaci bi ih sahranili. Postoje samo dvije ekipe koje u sustini zele uci u PLBiH, Sloboda i Stupcanica, ostali ni volje ni kvalitete. Sloboda je igracki kvalitetnija, ali to u 1. ligi FBIH nije presudno, pa makar Bayern igrao.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- prisonbreak
- Kontakt:
Pa ja kao hejter Čelika bih navijao za iste da se bore sa onim lopovima. Sreća pa je fokus bio na utakmici u Zenici, tako da se lakrdija zataškala u Kaknju. Nepostojeći penal + slobodnjak + oprošteno par kartona gostima i prekinuta kontra domaćina.
Bio stream na YT. Pred kraj neki navijač se čuje kako govori : "Pa ovo nema nigdje".

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Bratstvo - Sloboda 800
Gornji Rahic - Gradina 750
Celik - Buducnost 600
TOSK - Simm-Bau 400
Tomislav - Jedinstvo 350
Mladost - Stupcanica 150
Radnik - Rudar 150
Gornji Rahic
Celik - Buducnost 600
TOSK - Simm-Bau 400
Tomislav - Jedinstvo 350
Mladost - Stupcanica 150
Radnik - Rudar 150
Gornji Rahic

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Zapisat datum kad ce se ovo opet desit

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Samo dok se truhlo vrati sa utakmice.
Ne mogu zutari ujedinit sto truhlo moze razjebat

Volim tebe, više od sebe
Zna se koji je klub najpraćeniji. Gdje god da igra. Gigant.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑05 nov 2023, 16:26Bratstvo - Sloboda 800
Celik - Buducnost 600
TOSK - Simm-Bau 400
Tomislav - Jedinstvo 350
Mladost - Stupcanica 150
Radnik - Rudar 150
Gornji Rahic![]()

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
-
- Kontakt:
Dajem nam/vam do 8 večeras 
Čak i Truhlo kaže dosta realnih stvari samo što to baš ružno upakuje i onda mu moraš svašta reć

Čak i Truhlo kaže dosta realnih stvari samo što to baš ružno upakuje i onda mu moraš svašta reć
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Primirje ce trajati nekoliko minutasimonknows je napisao/la: ↑05 nov 2023, 16:33Dajem nam/vam do 8 večeras

Volim tebe, više od sebe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.