FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
49
19%
2. Borbu za Evropu
115
46%
3. Sredinu tabele
48
19%
4. Borbu za opstanak
40
16%

Ukupno glasova: 252

Laki26
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Laki26 » 05 nov 2023, 00:00

NoDi80 je napisao/la:
04 nov 2023, 19:28
Pa ako Amar dodje to znaci da je jug odobrio
To hoćeš da kažeš da jug vodi klub.

Kakva sorta dolazi danas na utakmice kad jednom Kvesicu koji je uvijek bio korektan ni aplauza. Pola ih ne zna ko je Kvesic. To je slika i prilika. A o jugu da ne pričam, djecurlija izlazi s juga i dogovaraju se kako će sutra na Kosevo. Nije ni čudo da smo dotakli dno.

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 05 nov 2023, 00:14

Laki26 je napisao/la:
05 nov 2023, 00:00
NoDi80 je napisao/la:
04 nov 2023, 19:28
Pa ako Amar dodje to znaci da je jug odobrio
To hoćeš da kažeš da jug vodi klub.

Kakva sorta dolazi danas na utakmice kad jednom Kvesicu koji je uvijek bio korektan ni aplauza. Pola ih ne zna ko je Kvesic. To je slika i prilika. A o jugu da ne pričam, djecurlija izlazi s juga i dogovaraju se kako će sutra na Kosevo. Nije ni čudo da smo dotakli dno.
Joj brata ne odustaje sa glupostima hahahahahaha
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 05 nov 2023, 00:38

Kralju postedi nas tih debilizama

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 05 nov 2023, 03:04

Almir Memic je pravi izbor za klupu Želje.Elokventan, komunikativan, prati trendove, ima svoj prepoznatljiv stil.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 05 nov 2023, 03:58

Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
04 nov 2023, 23:43
avalPacidoroP je napisao/la:
04 nov 2023, 23:34
Laki26 je napisao/la:
04 nov 2023, 22:52
Sve je lijepo krasno ali Haracic nije za prvog špica. Nema snage, nije nikad trenirao kroz karijeru,niti igrao za ozbiljan klub. Dečko se trudi ali kad igra od početka ko da ne igra. Jabar mora igrati od početka pa čak prije nego Mekic. Skolovaniji igrac, spremniji. Dovoljna da igra prije čitavog veznog reda.
A na prošlom profilu životom se borio da Haračić mora igrati :urnebes:
Ma degen je govorio da ga je on doveo :urnebes:

@admin, yebes nas fakat s ovim bolesnikom. Banuj smece.
Jeste :urnebes:
Posvadjao se samnom bio, kaze sta hoces pa ja sam doveo Haracica.

Prenese lakija opet. Alda, amazon amke, Milan Ribar i hulahopka-carapica su mu najjaci accti.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 05 nov 2023, 08:00

Važno vrijeme i odluke pred skupštinom, nikad važnije u historiji kluba rekao bih. Vrijeme je da se riješimo kokuzluka i životarenja, za šta itekako imamo opcije. Srećom da je u upravi većina ljudi koji su zadnjih sedam dana uspjeli sagledati veću sliku, Edisu hvala što se uhvatio funkcije u teškom vremenu ali logično je za nekoga ko čitav život radi u državnoj firmi da ima mišljenje kao on, a to nam više ne treba. Samo uspjesi na terenu mogu ujediniti sve navijače, navijači trebaju gledati lijep fudbal i imati sve ostale uslove da uživaju vikendom kad dodju na utakmici, a ne da dodju na prljav stadion, da čekaju satima u redu za kupovinu ulaznica, da nemaju šta kupit u fan shopu itd. Ostale stvari van toga ne trebaju interesovati navijače, niti se njima trebaju baviti.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Viking1921
Kontakt:

Post Postao/la Viking1921 » 05 nov 2023, 09:12

Za sve ti hvala Amare 🫡

Pririsak
Kontakt:

Post Postao/la Pririsak » 05 nov 2023, 09:57

I ja sam vidio velik red za karte a kasnio na utakmicu, sreca imam godisnju. Meni nije jasno zasto puste samo jedan kontejner za prodaju, valjda stede i tu na ljudstvu i to po cijenu da nekom zgadis da dolazi na stadion a vec je odlucio doci nakon ovakvog niza i raspadanja kluba i to protiv sloge..
Valjda ce se te i takve stvari koje mnogi smatraju sitnicama ali puno znace za pravi klub popraviti u buducnosti.

Sad ce neko reci pa sto nisu kupili godisnje karte ovo ono. Cijena godisnjih karata je dosta jeftinija nego kad bi se placala pojedinacna ulaznica tako da ti ljudi donose ipak profit klubu (ne instant) i ne mogu da vjerujem da se prema svojim navijacima tako bahato ponasas.

Nadam se da idu bolji dani jer ova letargija nam je haman dosla glave.

Laki26
Kontakt:

Post Postao/la Laki26 » 05 nov 2023, 10:00

irfo je napisao/la:
05 nov 2023, 08:00
Važno vrijeme i odluke pred skupštinom, nikad važnije u historiji kluba rekao bih. Vrijeme je da se riješimo kokuzluka i životarenja, za šta itekako imamo opcije. Srećom da je u upravi većina ljudi koji su zadnjih sedam dana uspjeli sagledati veću sliku, Edisu hvala što se uhvatio funkcije u teškom vremenu ali logično je za nekoga ko čitav život radi u državnoj firmi da ima mišljenje kao on, a to nam više ne treba. Samo uspjesi na terenu mogu ujediniti sve navijače, navijači trebaju gledati lijep fudbal i imati sve ostale uslove da uživaju vikendom kad dodju na utakmici, a ne da dodju na prljav stadion, da čekaju satima u redu za kupovinu ulaznica, da nemaju šta kupit u fan shopu itd. Ostale stvari van toga ne trebaju interesovati navijače, niti se njima trebaju baviti.
Neke stvari teško da možeš objasniti jer ovdje većina,ne svi, ne znaju ni kako izgleda stanje na stadionu. Kako ćeš ti nekom ko dodje svake prestupne na utakmicu objasniti bilo sta. Ovi ljudi su imali toliko vremena da pokrenu nešto na bolje, a oni su jedino podigli karte, i od donacija gurali. Tu uspjeha nema. Ako si tu, ti si odgovoran za stanje terena, stanje tribina, prodaju karata, fan shop. Kod nas ništa ne funkcionise a sve se svodi na priču nemamo para. Legendo, nemaš para, ne znas da ih dones mrs iz kluba. A pri tome se svadjas po tribinama, psujem bivšim igracima, koji su puno više dali za klub od bilo koga trenutno u klubu.
Ti si svojim navijačima koji te drze u klubu digao karte, zabranio unos kospica i ostalih bezveznih stvari a nista nisi dao.

S sportske strane nisi prodao igraca od kad si došao. Niti s jednim igračem koji je imao potencijal nisi potpjsao produženje, svi su otišli dzaba ili će otići. Otjerali su sve potencijalne investitore radi ličnih interesa. A navijace ko hebe. Za dvije godine su ostavili rasulo u klubu pod krinkom lažne stabilizacije koja ne postoji. Svi iz kluba treba da lete, koje je ovaj uhljup doveo.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 05 nov 2023, 10:37

Laki26 je napisao/la:
05 nov 2023, 10:00
irfo je napisao/la:
05 nov 2023, 08:00
Neke stvari teško da možeš objasniti jer ovdje većina,ne svi, ne znaju ni kako izgleda stanje na stadionu. Kako ćeš ti nekom ko dodje svake prestupne na utakmicu objasniti bilo sta. Ovi ljudi su imali toliko vremena da pokrenu nešto na bolje, a oni su jedino podigli karte, i od donacija gurali. Tu uspjeha nema. Ako si tu, ti si odgovoran za stanje terena, stanje tribina, prodaju karata, fan shop. Kod nas ništa ne funkcionise a sve se svodi na priču nemamo para. Legendo, nemaš para, ne znas da ih dones mrs iz kluba. A pri tome se svadjas po tribinama, psujem bivšim igracima, koji su puno više dali za klub od bilo koga trenutno u klubu.
Ti si svojim navijačima koji te drze u klubu digao karte, zabranio unos kospica i ostalih bezveznih stvari a nista nisi dao.

S sportske strane nisi prodao igraca od kad si došao. Niti s jednim igračem koji je imao potencijal nisi potpjsao produženje, svi su otišli dzaba ili će otići. Otjerali su sve potencijalne investitore radi ličnih interesa. A navijace ko hebe. Za dvije godine su ostavili rasulo u klubu pod krinkom lažne stabilizacije koja ne postoji. Svi iz kluba treba da lete, koje je ovaj uhljup doveo.
ima li il nema mreze na istoku ubleho i ono ce nekome govoriti o stadionu i stanju na njemu :urnebes: :urnebes: :mrgreen:

gegenpressing
Kontakt:

Post Postao/la gegenpressing » 05 nov 2023, 10:42

Viking1921 je napisao/la:
04 nov 2023, 18:14
Mi navijaci ako dopustimo kamataru i laznom hadziji da opet udju u klub , nebitno ko od njih . Mi smo onda marionete sto sve mirno gledamo .
Yebo ti nas
Navijači idu na stadion i ne traže streamove,i neće ući odmah da znaš.
Brohra ribo se...

Viking1921
Kontakt:

Post Postao/la Viking1921 » 05 nov 2023, 10:48

gegenpressing je napisao/la:
05 nov 2023, 10:42
Mi navijaci ako dopustimo kamataru i laznom hadziji da opet udju u klub , nebitno ko od njih . Mi smo onda marionete sto sve mirno gledamo .
Yebo ti nas
Upravu si. :lol: :lol:

1921ljoze
Kontakt:

Post Postao/la 1921ljoze » 05 nov 2023, 10:58

Uf trebalo je ono prezivjeti sinoc
Sa tribine gledam onaj sut Dzene lopta sporo ulazi gol ko godina 🤣
Bili smo bolji ,dosta sansi stvorili alii se mora ranije zabiti...ova ekipa ima kvalitet za top 4 nista Velez i Siroki nisu bolji od nas...
Sabic mali dobar i treba ga gurati,Al jaber sta reci ono izbavivanje Popare i pas kod gola,kasnije je na 16 m primio jednu tesku loptu mogao sutati ali nije i na kraju pas onaj sa Krpicem :crazy: Dzeno sta reci o njemu momak suti i radi i svaku sansu iskoristi zasluzio je vise sa igra..
Ja bi probao Dzenu u spicu a Krpica iza njega, Krpa se jako bori i bodri cijelu ekipu i dobro spusta lopte razigrava nasa krila i bekove ali fali mu realizacije..
U Banja Luci se pobiti muski pa sta bude,nakon toga jako fine 4 utakmice do pauze
Posusje 🏠
Tuzla 🚍
Velez 🏠
Gosk 🚍
Sa dobrim rezultatima tipa 7 do 10 bodova itekako ostajemo u trci za evropu na proljece
Hajde 💙

Pririsak
Kontakt:

Post Postao/la Pririsak » 05 nov 2023, 11:17

1921ljoze je napisao/la:
05 nov 2023, 10:58
Uf trebalo je ono prezivjeti sinoc
Sa tribine gledam onaj sut Dzene lopta sporo ulazi gol ko godina 🤣
Bili smo bolji ,dosta sansi stvorili alii se mora ranije zabiti...ova ekipa ima kvalitet za top 4 nista Velez i Siroki nisu bolji od nas...
Sabic mali dobar i treba ga gurati,Al jaber sta reci ono izbavivanje Popare i pas kod gola,kasnije je na 16 m primio jednu tesku loptu mogao sutati ali nije i na kraju pas onaj sa Krpicem :crazy: Dzeno sta reci o njemu momak suti i radi i svaku sansu iskoristi zasluzio je vise sa igra..
Ja bi probao Dzenu u spicu a Krpica iza njega, Krpa se jako bori i bodri cijelu ekipu i dobro spusta lopte razigrava nasa krila i bekove ali fali mu realizacije..
U Banja Luci se pobiti muski pa sta bude,nakon toga jako fine 4 utakmice do pauze
Posusje 🏠
Tuzla 🚍
Velez 🏠
Gosk 🚍
Sa dobrim rezultatima tipa 7 do 10 bodova itekako ostajemo u trci za evropu na proljece
Hajde 💙
Ali hajmo realni biti i reci da smo i do sad isto ovako igrali ali smo gubili nesretnoy cist primjer gosk gdje mi ne zabijemo iz 10 prilika a oni zabiju iz 3. Isto se danas desilo samo sto smo mi zabili a oni nisu.
I da smo jucer igrali x ili izgubili opet bi bila prica da smo losi kao sto realno i nismo nesto wow igru pokazali. Jaber i sabic i haracic svojom napadackom kretnjom (to mu je najjaca strana jer otvara i sebi i drugima prostor) su unijeli promjenu. I to je dobro tempirana izmjena, ali da nije uspjela opet bi se pricalo sto nije stila igrao od prve i slicno. Kad pobijedimo dobri smo, kad izgubimo nista ne valja, ne moze tako.

Ja bih licno amoaha klupirao dok se malo ne spusti na zemlju, ono je ocajno, svaku sansu je upropastio jucer.

I na kraju, dosta puta sam cuo da je Zeljin dres tezak, pritisak i slicno. Vise od 7 prelosih utakmica, ljudi ti dodju na stadion i prvi put ti poruce da ne mozes igrati kao pitchka i da bar trebas dati trud ako vec ne znas igrati. I na istoj utakmici u nekoj od pocetnih minuta nas igrac koji pretrci suprotnog igraca i nista ne uradi, dobije aplauz. Znaci nama je postalo wow ako neko trci pa cak i pretrci suparnickog igraca i jos za to dobije aplauz, O KAKVOM MI PRITISKU OVDJE PRICAMO?

Laki26
Kontakt:

Post Postao/la Laki26 » 05 nov 2023, 11:38

Yebo ti nas
Ma nije mogao juce padala kiša a nije imao kišobran,pa ostao kuci.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 05 nov 2023, 11:41

Gledam jos jednom gol Haracica mozda i najbolja akcija ove sezone ne racunajuci Europu i utakmicu protiv Borca
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Viking1921
Kontakt:

Post Postao/la Viking1921 » 05 nov 2023, 11:47

Laki26 je napisao/la:
05 nov 2023, 11:38
Yebo ti nas
Ovako glupani .
Glupan broj 1, nisam u BiH juce danas i sutra
Glupan broj 2 ti si zaboravio da si ti pitar carapice i da vi nemate krova ni na jednoj tribini , mi imako cak na 3 tribine sugo jedna

Laki26
Kontakt:

Post Postao/la Laki26 » 05 nov 2023, 11:56

05 nov 2023, 11:47
Laki26 je napisao/la:
05 nov 2023, 11:38

Ovako glupani .
Glupan broj 1, nisam u BiH juce danas i sutra
Glupan broj 2 ti si zaboravio da si ti pitar carapice i da vi nemate krova ni na jednoj tribini , mi imako cak na 3 tribine sugo jedna
Sigurno je da znas kako da opstanes na forumu a to je da pišeš morz, rumeni, i da upalis stream. I sad si glavni. Ubaciš jos carapica, arko, burko, nodi,pitar i to je to. A juce bio na selu nije mogao na utakmicu.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 05 nov 2023, 12:01

Nema vrijedjanja izmedju navijaca i ljudi koji imaju veze s
FK Zeljeznicar
Svako buduce bice sankcionisano trajnim banom
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 05 nov 2023, 12:04

Ovo ovdje po 15 godina sve ima

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 33 gosta.