Prva liga FBiH 2023/2024

Moderator/ica: GracanicaAA

Truhlo
Kontakt:

Re: Prva liga FBiH 2023/2024

Post Postao/la Truhlo » 04 nov 2023, 23:52

Cijenjeni i uvaženi ljubitelji sporta,navijači i fanovi našeg kluba NK Zvijezda, obavještavamo Vas da je u toku velika prodaja karata zbog situacije u kojoj se klub pronašao i zbog pojedinaca koji su svoj klub izdali i doveli u ovakvu situaciju.
- Uz pomoć trenutne Uprave kluba,navijača i simpatizera rasprodato je 600 karata u sat vremena i s toga je pokazano koliko se ZVIJEZDA voli i koliko nekome ovaj klub "ZNAČI"!

Cilj je preko 1000+ raspodanih karti, s toga budite dio ovoga i pokažimo solidarnost kada to zaista treba!
Svaka čast Gradačac, tako se bori za svoj klub :salut:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 04 nov 2023, 23:54

Ekipa koja ima isto poraza kao i Čelik ne može se smatrati ozbiljnom, taman sve ostalo bilo na njihov mlin.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 04 nov 2023, 23:58

samocelik je napisao/la:
04 nov 2023, 23:54
Ekipa koja ima isto poraza kao i Čelik ne može se smatrati ozbiljnom, taman sve ostalo bilo na njihov mlin.
Čelik zato ima 40 neriješenih. Amaterska ekipa, dobra za selendri.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 05 nov 2023, 00:02

DamirT je napisao/la:
04 nov 2023, 23:33
Truhlo je napisao/la:
04 nov 2023, 23:29
DamirT je napisao/la:
04 nov 2023, 23:22
Evo onda, koje je vase rjesenje za ove nase probleme kojima ste toliko optereceni (ne znam stvarno zasto)?
Anđeo sa neba i socios skupština sa članarinom od 1200 KM godišnje po osobi :salut:

Još im čovjek sve servirao na stolu, organizovali proteste za anđela i oni se okrenu pješčanom i mrtvoj čaršiji za šaku maraka :(
Ali nisu svi isti, sky je pročitao tu priču :salut:
Ako mislimo na istog andjela, prekrizit ga. Nece sigurno opet htjeti. Mada je i on ispao neozbiljan. Kad je bila skupstina za biranje predsjednika, on po Makarskoj igrao tenis. Ovaj dosao, izlobirao koga je trebalo i gotovo. Ovdje kod nas u BiH se u pola sata mogu stvari promijeniti u bilo cemu ako krenu lobiji i ostalo.
Ma kakav Azmir. Covjek je skoro na svakom polju u fazi raspada.
Finansijski tone brzinom svjetlosti.
Volim tebe, više od sebe

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 05 nov 2023, 00:04

IceTea je napisao/la:
04 nov 2023, 23:58
samocelik je napisao/la:
04 nov 2023, 23:54
Čelik zato ima 40 neriješenih. Amaterska ekipa, dobra za selendri.
Pa izgubili ste od tog Čelika.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 05 nov 2023, 00:06

Skver je napisao/la:
04 nov 2023, 22:47
BatistutA19 je napisao/la:
04 nov 2023, 21:11
Skver je napisao/la:
04 nov 2023, 19:29

Bati bolje citaj i bavi se manje Slobodom i Slobodinim finansijama, bolje za zdravlje, gigant za ove lige sam napisao......
Ma ne vodim ja racuna o Slobodi ,kakav gigant o cemu pricas imas trenera sad kojem ne smijes dat otkaz a najveca prevara od trenera ..Sretno vama da vi udjete nego me to gigant zacudilo.,kakav bolan gigant neko u 2 ligi nek je nama dragi bog na pomoci i vama i nama onako realno ,vi zavisite od raznih lopova i politicara a mi toga nemamo ali nemamo ni novca zato.
Ma gigant za vas bili i ostali......ti znas ko je prevara od trenera, cuj ne vodis racuna o Slobodi, od kad je Sloboda ispala pises ovdje o Slobodi, kako trebamo kao vi, jos si ti kao normalan u odnosu na one degene Truhlu i ekipu, pa bolje da se ugasimo nego da nas guze po raznim livadama i selima ko vas.....
Kakav bolan gigant hahah ,yebe vas mentalitet,pasivnost sto je vama najbitnije lopta i PL al ok postujem to samo mozemo vam se obit od glavu kad tad i sta bi npr dignu svi ruke .Meni licno nije bitna PL da me yebe Gabela Doboj Konjic Posusje ili sutra Kakanj ili Laktasi i slicni a da me Zrinjski ponizava slicnii .Vise zelimm zdrav klub pa boze moj kad se udje u PL a mozda necemo nikad ni uci.
Kako nije Nalic prevara realno nije neki trener a onda pozajmljuje vam veci novac i uvjek vas ima u šahu.
Sve je bolje od gasenja ne treba se nikad predat ,sve krize dodju i prodju i livade i sela.
Za Truhlu ok podyebava covjek ali ima tu i istine sto pise pogotove neke finte lopovluci i nije to sve u zloj namjeri kako vi vidite jer ne komunicirate normalno.

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 05 nov 2023, 00:09

Ovdje Macak kao nije problem, problem je prosla garnitura ljudi koja je vodila klub i koja ocigledno jos uvijek uveliko ima udjela u radu kluba. I svi smo svjesni koliko su problema donijeli Slobodi i koliko trenutno donose.
A sve ocigledno zbog njihovog licnog rata sa Azmirom i drugim.
A ko god je blizak klubu, svi kazu da Macak jedini radi i bori se.
Suludo je pricati o tome ko ce uci u PL, a jos nije ni polusezona.
Volim tebe, više od sebe

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 05 nov 2023, 00:21

05 nov 2023, 00:06
Skver je napisao/la:
04 nov 2023, 22:47
04 nov 2023, 21:11

Ma ne vodim ja racuna o Slobodi ,kakav gigant o cemu pricas imas trenera sad kojem ne smijes dat otkaz a najveca prevara od trenera ..Sretno vama da vi udjete nego me to gigant zacudilo.,kakav bolan gigant neko u 2 ligi nek je nama dragi bog na pomoci i vama i nama onako realno ,vi zavisite od raznih lopova i politicara a mi toga nemamo ali nemamo ni novca zato.
Ma gigant za vas bili i ostali......ti znas ko je prevara od trenera, cuj ne vodis racuna o Slobodi, od kad je Sloboda ispala pises ovdje o Slobodi, kako trebamo kao vi, jos si ti kao normalan u odnosu na one degene Truhlu i ekipu, pa bolje da se ugasimo nego da nas guze po raznim livadama i selima ko vas.....
Kakav bolan gigant hahah ,yebe vas mentalitet,pasivnost sto je vama najbitnije lopta i PL al ok postujem to samo mozemo vam se obit od glavu kad tad i sta bi npr dignu svi ruke .Meni licno nije bitna PL da me yebe Gabela Doboj Konjic Posusje ili sutra Kakanj ili Laktasi i slicni a da me Zrinjski ponizava slicnii .Vise zelimm zdrav klub pa boze moj kad se udje u PL a mozda necemo nikad ni uci.
Kako nije Nalic prevara realno nije neki trener a onda pozajmljuje vam veci novac i uvjek vas ima u šahu.
Sve je bolje od gasenja ne treba se nikad predat ,sve krize dodju i prodju i livade i sela.
Za Truhlu ok podyebava covjek ali ima tu i istine sto pise pogotove neke finte lopovluci i nije to sve u zloj namjeri kako vi vidite jer ne komunicirate normalno.
Ne razumiješ ti ništa. Svaki klub ima probleme, imamo ga i mi i neki jači a Boga mi i vi. Suština je da ste vi u najvećim go.vnima s tim dugovima, nemate love za pristojna pojačanja, igrači bježe od vas. Neka djeca vam igraju, ok bi bilo da znaju, pa ajde vaši su, neka se kale, ali nemaju veze s vezom. Shvataš, ne možete vi nama nešto brojat i podjebavat, nema smisla. Da ste gore prva liga, nivo Veleža ili Širokog, pa ok. Ovako, smiješni ste samo jer je očito koliko ste opterećeni nama. Danas lik onaj iz Bihaća napisa, samo spominjete Mujkana, dug, ovo ono, a nigdje vas nema. Ne pišete o Goraždu, Stupčanici, Jedinstvu. Samo neka je o Slobodi.

Nama to ne smeta, štaviše, imponuje nam. Kad to čitamo po ko zna koji put shvatamo da smo miljama ispred vas po svemu. :thumbup:

Nalić je najbolji trener u ovoj ligi i to je sigurno. To što su se neki manekeni uzdigli malo, misle lako će, on nije kriv. Krivio bih ga jedino za neke izmjene, što ih ne vrši na vrijeme i što forsira metuzaleme koji u nogama imaju 30 minuta fudbala max.

Vama nije bitna PL sad, jer ne možete ući. Polako kako pratim temu vidim i da od iduće sezone odustajete. I tu se bar slažemo jer i trebate odustati. Olovo, Igman/TC, Goražde, Budućnost, pakleno će vam biti. A vi i nemate baš novca za skupa pojačanja. Pa pogledaj u kojem vremenskom roku smo mi svoju ekipu skupili. Misliš da se neće sad na zimu krenuti po 2-3 jaka pojačanja za ovu ligu, čisto radi sigurnosti? Za vas jesmo gigant, znali smo odigrat top u PL, dolazit do samog kraja kupa, igrat tu Evropu. Vi se nemate s čim pohvaliti, hajcate tu deblokadu od kako znam za vas, nikad ništa. Da ne idem sad dublje, znaš sve.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 05 nov 2023, 00:26

Meni je smiješno kad ovakav tekst sastavi lik koji je u četvrtak lizao pakšu pojedincima iz Mostara zbog debakla Čelika u kupu.

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 05 nov 2023, 00:35

chily-rz je napisao/la:
05 nov 2023, 00:26
Meni je smiješno kad ovakav tekst sastavi lik koji je u četvrtak lizao pakšu pojedincima iz Mostara zbog debakla Čelika u kupu.
Što sam lizao? Što sam napisao da su vas poderali i da su zasluženo najbolji tim u državi? Fudbal nema veze sa vjerom i nacijom druže, shvati. I ne treba miješati te stvari jedne sa drugima.

I da, jesam se naslađivao jer su vaši defektaši tamo išli i podjebavali navijače Zrinjskog. Ljudi vam razvališe šamar i spustiše vas na najbolji mogući način. Svakog volim više nego vas. Vi samo možete misliti da ste "naši". Grad u kojem vlada nacionalizam, ne možete nikog smisliti a ni niko vas ne može smisliti. Ko god vam je gostovao neprijateljski je dočekan. Gdje god ste gostovali napravili ste neko njesra. Pa evo i ovdje na forumu pišete Tuzlu za Pale, psujete Markale, dižete tri prsta. I za vas da navijam? Isti ste kao i Ultrasi, nema razlike nikakve. Klošari bili i ostali, nek komšiji crkne krava, nek sam ja dobro.

Smeta vam Tuzla, smeta vam Sloboda, smetaju vam Fukare. Ne možete se pomiriti sa činjenicom da smo mi dosta napredniji u svemu, da kod nas nema nacionalizma, da je svako dobrodošao, da je naš klub dosta bolji i veći od vašeg, da naši navijači puno više vrijede nego vaši koji se kao bore za klub a zaćeruju istom bakljadama, sra.njima, parolama itd.

Budi mi pozdravljen nacionalisto. :bih:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

nicaze95
Kontakt:

Post Postao/la nicaze95 » 05 nov 2023, 09:05

Da si bio na BP ko sto se hvalis (i ja bi jer najljepsi stadion u drzavi) vidio bio iza sjevera munaru iza juzne tribine crkvu a nedaleko i sinagogu,
a posto nisi samo mjauci ovdee.

Upravu si kako da budemo isti mi visestruki prvaci najljepsi stadion top navijace ukratko sve ono sto nemate. Nedelja je sastavi tiket kockaru propali.

SIUUU FUKARO

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 05 nov 2023, 09:37

nicaze95 je napisao/la:
05 nov 2023, 09:05
Da si bio na BP ko sto se hvalis (i ja bi jer najljepsi stadion u drzavi) vidio bio iza sjevera munaru iza juzne tribine crkvu a nedaleko i sinagogu,
a posto nisi samo mjauci ovdee.

Upravu si kako da budemo isti mi visestruki prvaci najljepsi stadion top navijace ukratko sve ono sto nemate. Nedelja je sastavi tiket kockaru propali.

SIUUU FUKARO
Nisi smio doći kujo mala i ti se javljaš. :rol:

Pokrij se po ušima, odspavaj, valja sutra na bauštelu za 30 kera šta ti fali. :urnebes: Zidarski napravi i smotaj cigare. :urnebes:

UUU AAA čuje se s tribina, Zenica u transu. :kuknjava:

Zenički nacionalisti. :bih:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 05 nov 2023, 09:41

Ide Stupčanica, ide Olovo!
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

Wanderson
Kontakt:

Post Postao/la Wanderson » 05 nov 2023, 09:46

Sretno Stupcanici, maloprije cujem cifru koju nam nude, s danasnjom pobjedom u Kaknju, Stupcanica je novi prvak.

Vec su zavrsili par ekipa, cak su podebljali nama da pustimo Celika kako bi Celik dao njima.

Steta za Slobodu, mislim da je ovo kljuc u bravu.

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 05 nov 2023, 09:48

Wanderson je napisao/la:
05 nov 2023, 09:46
Sretno Stupcanici, maloprije cujem cifru koju nam nude, s danasnjom pobjedom u Kaknju, Stupcanica je novi prvak.

Vec su zavrsili par ekipa, cak su podebljali nama da pustimo Celika kako bi Celik dao njima.

Izvor : Vesela sveska. :rol:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 05 nov 2023, 09:51

sportski sloboda i stupcanica bi trebali odlucivati ko ce u pl bih,a sve ostalo je antifudbal ili anti nogomet,nadam se da moj CELIK nije ni u kakvim malverzacijama pa makar opet ispali
SAMO CELIK
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

Wanderson
Kontakt:

Post Postao/la Wanderson » 05 nov 2023, 09:52

IceTea je napisao/la:
05 nov 2023, 09:48
Wanderson je napisao/la:

Bit ce ti jasno sljedeci vikend, kad nas Celik dobije u Srebreniku.

Zenicani pametno odradili, Alma Ras se siri covjek je iz dana u dan sve bogatiji i ljudi odlucili igrati za Stupcanicu ocistiti put za sljedecu sezonu, Sloboda cim im Stupcanica ode na 4 boda ce se raspasti kao kula od karata.

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 05 nov 2023, 10:08

Wanderson je napisao/la:
05 nov 2023, 09:52
IceTea je napisao/la:
05 nov 2023, 09:48
Wanderson je napisao/la:

Bit ce ti jasno sljedeci vikend, kad nas Celik dobije u Srebreniku.

Zenicani pametno odradili, Alma Ras se siri covjek je iz dana u dan sve bogatiji i ljudi odlucili igrati za Stupcanicu ocistiti put za sljedecu sezonu, Sloboda cim im Stupcanica ode na 4 boda ce se raspasti kao kula od karata.
Druže, ni vi a ni Čelik niste bitni u toj priči. Protiv vas su Žuti svakako upisali bodove. A Gradina može samo za Slobodu igrat. Čelik ako će se prodat i skinut gaće u Zenici, samo će dokazati svima da su mala ekipa. U što čisto sumnjam. Pojma nemaš.

Pod broj 2, razlika je 4 boda i dalje. Stupčanica još nije dobila davljenika koji će sad tek zagrist jer Zvijezda očito otpada. Onda imaju Goražde kući pa gostuju Rahiću koji je maksimalan kući. Opet pojma nemaš.

Čuj Alma Ras brat upetljao u priču. :rol: E jesi specijalac. Trebao te je Evander izgazit, ali nisi došao. :kafa:

Znaš šta sam ja čuo? TOŠK i Bau se sklanjaju Slobodi, a naši im vraćaju bodove na kraju sezone ako budu trebali. Rahić tuče Olovo, a Sloboda im se sklanja u drugoj polusezoni. Zamisli. :ljepota:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 05 nov 2023, 10:08

@truhlo ti znas da sam uvijek realan i da sam uvijek govorio najveci problem trenutni i prosle sezone je Elmir Secerbegovic kojem je jedini cilj uci u IO saveza koji oraha u dzepu nema kako treba koji nas je na svakoj mogucoj sportskom polju zajebo i unazadio za 10 godina. Macak je dobar al i on ide na horuk pogotovo @simonknows zna kako je bivse igrace zvao i nudio da dodju nazad u Slobodu. Skupstina je Secerova Uo je Senad i tu se ne slazu ovi vuku sebi a ovi sebi. Lopovi lopovi sve str nam uzeli crveno crna zastava za vas nije svetinja
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 05 nov 2023, 10:11

mirsonetz je napisao/la:
05 nov 2023, 10:08
@truhlo ti znas da sam uvijek realan i da sam uvijek govorio najveci problem trenutni i prosle sezone je Elmir Secerbegovic kojem je jedini cilj uci u IO saveza koji oraha u dzepu nema kako treba koji nas je na svakoj mogucoj sportskom polju zajebo i unazadio za 10 godina. Macak je dobar al i on ide na horuk pogotovo @simonknows zna kako je bivse igrace zvao i nudio da dodju nazad u Slobodu. Skupstina je Secerova Uo je Senad i tu se ne slazu ovi vuku sebi a ovi sebi. Lopovi lopovi sve str nam uzeli crveno crna zastava za vas nije svetinja
E i ti si specijalac kad se onom idiotu pravdaš. Gledam tamo, njegovi ga šamaraju na temi Čelika. Nebitan u svakom pogledu.

Troll, glupko, nepismena neznalica. Uskoro će i on na smetljište.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

Zaključano

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.