BatistutA19 je napisao/la: ↑05 nov 2023, 00:06
Skver je napisao/la: ↑04 nov 2023, 22:47
BatistutA19 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 21:11
Ma ne vodim ja racuna o Slobodi ,kakav gigant o cemu pricas imas trenera sad kojem ne smijes dat otkaz a najveca prevara od trenera ..Sretno vama da vi udjete nego me to gigant zacudilo.,kakav bolan gigant neko u 2 ligi nek je nama dragi bog na pomoci i vama i nama onako realno ,vi zavisite od raznih lopova i politicara a mi toga nemamo ali nemamo ni novca zato.
Ma gigant za vas bili i ostali......ti znas ko je prevara od trenera, cuj ne vodis racuna o Slobodi, od kad je Sloboda ispala pises ovdje o Slobodi, kako trebamo kao vi, jos si ti kao normalan u odnosu na one degene Truhlu i ekipu, pa bolje da se ugasimo nego da nas guze po raznim livadama i selima ko vas.....
Kakav bolan gigant hahah ,yebe vas mentalitet,pasivnost sto je vama najbitnije lopta i PL al ok postujem to samo mozemo vam se obit od glavu kad tad i sta bi npr dignu svi ruke .Meni licno nije bitna PL da me yebe Gabela Doboj Konjic Posusje ili sutra Kakanj ili Laktasi i slicni a da me Zrinjski ponizava slicnii .Vise zelimm zdrav klub pa boze moj kad se udje u PL a mozda necemo nikad ni uci.
Kako nije Nalic prevara realno nije neki trener a onda pozajmljuje vam veci novac i uvjek vas ima u šahu.
Sve je bolje od gasenja ne treba se nikad predat ,sve krize dodju i prodju i livade i sela.
Za Truhlu ok podyebava covjek ali ima tu i istine sto pise pogotove neke finte lopovluci i nije to sve u zloj namjeri kako vi vidite jer ne komunicirate normalno.
Ne razumiješ ti ništa. Svaki klub ima probleme, imamo ga i mi i neki jači a Boga mi i vi. Suština je da ste vi u najvećim go.vnima s tim dugovima, nemate love za pristojna pojačanja, igrači bježe od vas. Neka djeca vam igraju, ok bi bilo da znaju, pa ajde vaši su, neka se kale, ali nemaju veze s vezom. Shvataš, ne možete vi nama nešto brojat i podjebavat, nema smisla. Da ste gore prva liga, nivo Veleža ili Širokog, pa ok. Ovako, smiješni ste samo jer je očito koliko ste opterećeni nama. Danas lik onaj iz Bihaća napisa, samo spominjete Mujkana, dug, ovo ono, a nigdje vas nema. Ne pišete o Goraždu, Stupčanici, Jedinstvu. Samo neka je o Slobodi.
Nama to ne smeta, štaviše, imponuje nam. Kad to čitamo po ko zna koji put shvatamo da smo miljama ispred vas po svemu.
Nalić je najbolji trener u ovoj ligi i to je sigurno. To što su se neki manekeni uzdigli malo, misle lako će, on nije kriv. Krivio bih ga jedino za neke izmjene, što ih ne vrši na vrijeme i što forsira metuzaleme koji u nogama imaju 30 minuta fudbala max.
Vama nije bitna PL sad, jer ne možete ući. Polako kako pratim temu vidim i da od iduće sezone odustajete. I tu se bar slažemo jer i trebate odustati. Olovo, Igman/TC, Goražde, Budućnost, pakleno će vam biti. A vi i nemate baš novca za skupa pojačanja. Pa pogledaj u kojem vremenskom roku smo mi svoju ekipu skupili. Misliš da se neće sad na zimu krenuti po 2-3 jaka pojačanja za ovu ligu, čisto radi sigurnosti? Za vas jesmo gigant, znali smo odigrat top u PL, dolazit do samog kraja kupa, igrat tu Evropu. Vi se nemate s čim pohvaliti, hajcate tu deblokadu od kako znam za vas, nikad ništa. Da ne idem sad dublje, znaš sve.