AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
5 ofanzivaca dovedes a niti jednog napadaca, e to moras znati bgm... 3 veznjaka a niti jednog defanzivnig veznog, o stoperu da ne govorim.
Mercato cista 10-ka......
Mercato cista 10-ka......
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Al ne kontam nikako. Ubiješ Napoli prvo poluvrijeme, drugo te nema na terenu i onda to jbni Udine očita lekciju na San Siru
Il Club più titolato al mondo!
Gomila polovnjaka predvođena ovim mrtvakom i ublehašem na klupi - dobitna kombinacija!
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 14 sep 2025, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.
Ako baš moramo izgubiti od fucking Udinesea koji nikog nije pobijedio od početka sezone, onda se bar nadam da će Pioli odmah poslije utakmice da dobije otkaz i da se konačno okonča ova agonija. Hvala ti na svemu, ali ovako odavno više ne ide!
Pisalo se kako da ne, misle dovesti 10-tak igraca i to je to svi ce odmah da kliknu, kao da to nismo pokusali prije par sezona. Ali sta mi znamo, ipak su dosle sve klase do klase....galia95 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 22:20To smo odmah pisali, ali su nas uvjeravali da je mercato odrađen odličnoGomila polovnjaka predvođena ovim mrtvakom i ublehašem na klupi - dobitna kombinacija!
Pored svega toga, ova ekipa ima ozbiljne mentalne oscilacije - od odličnog prvog poluvremena u Napulju, vratili smo se večeras u mrtvački depressive mode iz ranijih utakmica.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Sto je najgore ne znam ni koga za trenera dovesti, mozes dovesti samo jos nekog goreg od Piolia
Pioli je definitivno ostao bez svlačionice. Govor tijela igrača i ponašanje na terenu sve govori. Zajedništvo i hemija koja je krasila ovaj tim je nestala.
Time to go, Stefano!
Time to go, Stefano!
- muha milanez
- Kontakt:
Kornere treba zakonom zabraniti, beskorisnije ekipe kod izvođenja kornera nema na zemaljskoj kugli.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Koliko samo Diaz fali ........ 
Pucaj Okafor te grom ybooooo
Pucaj Okafor te grom ybooooo
Okafor 
Nije on izgubio svlacionicu, on je nikad nije ni imo. Njemu su svlacionicu drzali Zlatan i Maldini. On je samo nastavio tamo gdje je stao prosle sezone.
Leao izgleda kao da namjerno sabotira Piolija, ili se dečko odao alkoholu i drogi, nema drugog objašnjenja. 
- muha milanez
- Kontakt:
Pioli out, vrijeme je.
Abate ja biram tebe

Abate ja biram tebe
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Nece on nigdje jos, dok ispadnu iz LP onda ce se pakovat. Ne vjerujem da ce ga liferovati sad.
Bravo momci, hvala vam na ocajnoj partiji. Ne zna se ko je veci degen, mi smo vas pratimo ili vi sto igrate. Svima odbiti od plate za ovu katastrofu, pocevsi od trenera pa do ovih sto nisu ni igrali, a takvih je veceras bilo i na terenu....
Geri ima li kakvi poslova po Arabiji?. Moncada sta kaze algoritam?, kako smo odigrali? Furlani sta ti kazes ljudino.....
I mi bi bodove protiv pariza sa Jovicem, Krunicem, Florenzijem i kompanijom, jadna nam majka
Adli naograjsao i to opasno......
Geri ima li kakvi poslova po Arabiji?. Moncada sta kaze algoritam?, kako smo odigrali? Furlani sta ti kazes ljudino.....
I mi bi bodove protiv pariza sa Jovicem, Krunicem, Florenzijem i kompanijom, jadna nam majka
Adli naograjsao i to opasno......
Ma nece Pioli nigdje, sad ce vec sutra ili u ponedjeljak ozbaniciti da je Zlatan u strucnom stabu i to ce biti da se navijaci malo smire
- nextterrain
- Kontakt:
Che vergogna! Fucking disgrace! Pioli, it's time to go! Ora di andare!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.