Said Hamulic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DamirT
Kontakt:

Re: Said Hamulic

Post Postao/la DamirT » 04 nov 2023, 20:26

Od veceras krece njegova serija golova :kafa:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 04 nov 2023, 21:26

Za pocetak zuti karton. ❤️
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 04 nov 2023, 22:07

Iduća stanica Litvanija opet ili Tuzla City
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 04 nov 2023, 22:09

Ne znam ko mu je menadzer, ali frajer ima dva teska promasaja sto se tice izbora klubova u zadnjih godinu dana
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 04 nov 2023, 22:13

On je trebao biti pametniji i ostati u Tuluzu koji igra svaka 3 dana utakmice.
Sigurno bi imao prostora za igru nakon što bi odradio kompletne ljetne pripreme s timom i napredovao bi vise igrajuci na većem nivou (Ligue1, Europa).

Sam sebi je svojim ponašanjem u Tuluzu skočio u stomak i samo čekam kada ce nesto slično učiniti i u novom klubu jer se vidi da je bas nervozan.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 04 nov 2023, 22:39

Bojim se da je on propali slucaj. Bog dragi njega ne izvuce vise. Ali jbg, sam pao, sam se ubio.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 04 nov 2023, 23:12

Mislim da i najveći optimisti odustaju od njega. Baš teški promašaji s izborom klubova uz njegovu nestabilnu glavu su recept za propast.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

Deen
Kontakt:

Post Postao/la Deen » 04 nov 2023, 23:25

DamirT je napisao/la:
04 nov 2023, 22:39
Bojim se da je on propali slucaj. Bog dragi njega ne izvuce vise. Ali jbg, sam pao, sam se ubio.
Pa dobro i vi kao navijaci ste od njega pravila nesto ko da je pele. Koliko ste ga digli u zrak ko da je 100 golova dao. On da sad daje 1 gol, vi ce te odmah reci evo ga novi dijamant. Kad se sjecam kad je napustio toulouse i dosao u vitesse, vi ste odmah rekli to je za njega super izbor i sad ce on skroz razvalit.

Da je bio pametan trebao je u stal mielec ostati. Ovako sam sebi puca u koljeno. Ili da je ostao u Toulouse isto bi mu dobro bilo, ali eto said poslusa vas navijace, pa se covjek umislio da je dobar ko dzeko, pa otisao u vitesse koji ako tako nastavi ce ispasti iz lige. Najgore sto on nema nikoga ko ce ga uputit. Steta moglo je od njega nesto biti.
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 04 nov 2023, 23:27

Deen je napisao/la:
04 nov 2023, 23:25
DamirT je napisao/la:
Pa dobro i vi kao navijaci ste od njega pravila nesto ko da je pele. Koliko ste ga digli u zrak ko da je 100 golova dao. On da sad daje 1 gol, vi ce te odmah reci evo ga novi dijamant. Kad se sjecam kad je napustio toulouse i dosao u vitesse, vi ste odmah rekli to je za njega super izbor i sad ce on skroz razvalit.

Da je bio pametan trebao je u stal mielec ostati. Ovako sam sebi puca u koljeno. Ili da je ostao u Toulouse isto bi mu dobro bilo, ali eto said poslusa vas navijace, pa se covjek umislio da je dobar ko dzeko, pa otisao u vitesse koji ako tako nastavi ce ispasti iz lige. Najgore sto on nema nikoga ko ce ga uputit. Steta moglo je od njega nesto biti.
Realno, ocekivali smo da procepi u Vitesseu, jer je slabija liga nego Francuska, a prije toga u Poljskoj je dokazao da moze dobro igrati. Ovo vec ne moze biti slucajno da ne moze meda. Ocigledno je problem do njega, a ne do svakog oko njega.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Deen
Kontakt:

Post Postao/la Deen » 04 nov 2023, 23:29

MoodyHank je napisao/la:
04 nov 2023, 23:12
Mislim da i najveći optimisti odustaju od njega. Baš teški promašaji s izborom klubova uz njegovu nestabilnu glavu su recept za propast.
Sto je teski promasaj s izborom klubova? Vi ste ga svi slavili kad je dosao u toulouse/vitesse, kao eto to je to, pravi klub za njega. Nije ti stal mielec isti ko vitesse i toulouse. Pogledaj samo kakva je liga i brzina igre i koja je to razlika. Trebao je ko vladan ostati u Poljskoj
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.

Deen
Kontakt:

Post Postao/la Deen » 04 nov 2023, 23:35

DamirT je napisao/la:
04 nov 2023, 23:27
Deen je napisao/la:
DamirT je napisao/la:

Realno, ocekivali smo da procepi u Vitesseu, jer je slabija liga nego Francuska, a prije toga u Poljskoj je dokazao da moze dobro igrati. Ovo vec ne moze biti slucajno da ne moze meda. Ocigledno je problem do njega, a ne do svakog oko njega.
Pa eto vidis luka jovic. Odkad je napustio frankfurt, covjek meda vise nemoze. Znas imas igraca kojim odgovara samo jedan klub. Nemoze svako biti ko vedo ili dzeko. Sutalo u dinamo dobar, u ajax nije vise. Imas takvi dosta slucajeva kao sa saidom. Vidis Tabakovic kako je igrao u becu i kako sad igra u berlinu. Eh to ti je igrac i razlika između saida i njega, da gdje god igra daje golove.

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 04 nov 2023, 23:57

Deen je napisao/la:
04 nov 2023, 23:29
MoodyHank je napisao/la:
04 nov 2023, 23:12
Sto je teski promasaj s izborom klubova? Vi ste ga svi slavili kad je dosao u toulouse/vitesse, kao eto to je to, pravi klub za njega. Nije ti stal mielec isti ko vitesse i toulouse. Pogledaj samo kakva je liga i brzina igre i koja je to razlika. Trebao je ko vladan ostati u Poljskoj
Promašaj je jer mu je Toulouse prevelik zalogaj u tom trenutku bio, naročito doći usred sezone. Vitesse je promašaj jer su smeće od ekipe i u takav tim nije trebao prelaziti. Ovdje bi Messi bio ispodprosječan fudbaler.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 05 nov 2023, 01:21

Deen je napisao/la:
04 nov 2023, 23:35
DamirT je napisao/la:
04 nov 2023, 23:27
Deen je napisao/la:

Pa eto vidis luka jovic. Odkad je napustio frankfurt, covjek meda vise nemoze. Znas imas igraca kojim odgovara samo jedan klub. Nemoze svako biti ko vedo ili dzeko. Sutalo u dinamo dobar, u ajax nije vise. Imas takvi dosta slucajeva kao sa saidom. Vidis Tabakovic kako je igrao u becu i kako sad igra u berlinu. Eh to ti je igrac i razlika između saida i njega, da gdje god igra daje golove.
Bravi dobra poredjenja Said se takodje izgubio iako mijenja lige ucinak 0

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 06 nov 2023, 03:42

To ti je kad se nekom posreci jedna ili dvije sezone i onda ode u jednu od najjacih liga i vidi sam da ne moze meda. Pa sam i ode iz kluba u 10 puta gori klub i opet ne može meda ali ga svi prizivaju u repku jer je odbio podrzati ****
Ja nekad kad sam citao komentare od hamulica trazio po yt da vidim ko je to jbt, svjetska klasa, a ono k od ovce

TheClown
Kontakt:

Post Postao/la TheClown » 09 nov 2023, 12:37

Da igra u Dortmundu imao bi do sad 15golova, 5 asistencija i jedno 10 pred-asistencija.

Saigraci panjevi!

:kafa:
"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."

"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 13 nov 2023, 12:56

Nek je sretan rođendan najvećem flopu ikada!
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

Mow
Kontakt:

Post Postao/la Mow » 13 nov 2023, 13:17

Ide veceras proslava u Bosni, Taverni ili Brajlovicu :D
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 13 nov 2023, 14:13

Ne razumijem zasto dobiva pozive i dalje? Nije dao gol godinu dana.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 13 nov 2023, 21:04

Igrao 20minuta za Vitesse za vikend

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 13 nov 2023, 21:22

Sindikat12 je napisao/la:
13 nov 2023, 14:13
Ne razumijem zasto dobiva pozive i dalje? Nije dao gol godinu dana.
Radi mira u kući haman. Apsolutno ni po jednom osnovu ne zaslužuje biti tu. Još će veća provala biti ako ga se bude guralo na uštrb Tabakovića.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz, hurem, Normus90, Skojevska, Zglavkar i 20 gostiju.