Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
To se zove vlada na platnom spisku cionista.
Ne znam sto ih boli istina. Cionisti bili i ostali. Sjeme im se zatrlo aBd
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kako padaju maske. **** raspali
Pa cekaj, Francuska neki dan glasala za arapsku rezoluciju o primirju u Gazi i sve bilo ok, a sad su odjednom na platnom spisku cionista jer je 16 od ukupno 348 senatora predlozilo ovu sramotu od zakona koji vrlo vjerovatno nece biti usvojen?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma neće ovo biti usvojeno ali me čudi da je ovo neko predložio/podržao
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Treba preispitati tih šesnaest, cije oni interese zastupaju, nema drugog objašnjenja za ovaj prijedlog osim da su na platnom spisku, ne mogu ovako nešto ni ideali izroditi.
Uvijek ima gamadi koji bi mater prodali za eure ili dolare

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zamisli da je ovaj zakon na stolu, ali da se ne smiju muslimani i Arapi vrijedjati.
Morali bi slusati 3 dana price o diktatorskim muslimanima i islamskom fundamentalizmu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa vidiš Njemačku, milione muslimana imaju u državi i slijepo se vode pro Izrael stavovima i ako znaju da to može izazvati revolt i pobunu u njihovoj državi.
Tvoj najmanji problem je nepodrzavanje ovog zakonasljivo je napisao/la: ↑04 nov 2023, 20:46Sta mislis, da li ja podrzavam ovaj zakon ili ne?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hiljade Izraelaca protestvuje ispred kuće Netanyahua, traže da podnese ostavku
Hiljade Izraelaca protestvuje ispred službene rezidencije premijera Benjamina Netanyahua u centru Jeruzalema pozivajući ga da podnese ostavku.
Demonstranti su pozvali Netanyahua na ostavku i povratak talaca koje drži Hamas. Također su minutom šutnje odali počast žrtvama napada i zarobljenicima.
"Gdje si bio u Kfar Azi?" skandirali su prosvjednici, misleći na jednu od izraelskih zajednica koju je pregazio Hamas. Na snimku objavljenom na Twitteru vidi se sukob između demonstranata i policije koja čuva rezidenciju.
Nava Hefetz, rabin i aktivist za ljudska prava, prisustvovao je demonstracijama.
“Došao sam ovamo spasiti zemlju”, rekao je.
Netanyahu je dosad odbijao preuzeti odgovornost za napad 7. listopada. Kaže da će dužnosnici, pa i on sam, morati dati odgovore javnosti, ali tek nakon rata.
Hiljade Izraelaca protestvuje ispred službene rezidencije premijera Benjamina Netanyahua u centru Jeruzalema pozivajući ga da podnese ostavku.
Demonstranti su pozvali Netanyahua na ostavku i povratak talaca koje drži Hamas. Također su minutom šutnje odali počast žrtvama napada i zarobljenicima.
"Gdje si bio u Kfar Azi?" skandirali su prosvjednici, misleći na jednu od izraelskih zajednica koju je pregazio Hamas. Na snimku objavljenom na Twitteru vidi se sukob između demonstranata i policije koja čuva rezidenciju.
Nava Hefetz, rabin i aktivist za ljudska prava, prisustvovao je demonstracijama.
Netanyahu je dosad odbijao preuzeti odgovornost za napad 7. listopada. Kaže da će dužnosnici, pa i on sam, morati dati odgovore javnosti, ali tek nakon rata.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- ASD
- Kontakt:
Nema svrhe vjeruj. Sta god da kazes uvijek ce naci nacin da spinuje pricu i proglasit te podrzavaocem ubijanja djece.sljivo je napisao/la: ↑04 nov 2023, 20:46Sta mislis, da li ja podrzavam ovaj zakon ili ne?
Evo gledam, većina tih što protestvuju arapi sa zastavama Izraela.MortemHz je napisao/la: ↑04 nov 2023, 20:49Hiljade Izraelaca protestvuje ispred kuće Netanyahua, traže da podnese ostavku
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
O sebi se zabavili ako Bog da.
I dalje ne razumijem šta je smisao tvoje konstatacije da u Izraelu ima više muslimana nego u Njemačkoj.
Želiš da kažeš šta ? Da Izraelu nije u interesu sukob sa muslimanima? Slažem se ali nekom normalnom režimu koji nije radikalan, samo ne znam da su takav ikad i imali. Zanimljiva je činjenica da nikad ni jedna Arapska politička opcija u Izraelu nije bila dio vladajuce koalicije. Zanimljiv je podatak da je cak i Izraelski ustavni sud potvrdio diskriminaciju Palestinski Arapa u odnosu na jevreje u Izraelu.