Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: Bundesliga
I osakaceni gu* imo bvb redovno . 

-
- Kontakt:
Joj derbija i kurca
Dortmund standardna Bayernova musteriha
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ova Borrusia je najslabija u zadnjih x godina, potpuno bezlična ekipa nakon sto su izgubili ove top talente koje su imali, trenutno tu nema klase ni u najavi.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Od ekipe koja je onako izgubila titulu prosle sezone ne treba nista ocekivati, nadam se da ce im Bayern jos pet utrpati.
Navijači Dortmunda, Barcelone i Arsenala na respiratorima.
Znam da svi čitate.
Znam da svi čitate.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Najgluplje rivalstvo ikad.
-
- Kontakt:
Zutaljima ostalo da se potucu sa Stuttgartom za 4 mjesto, da uhvate prikljucak za ligu prvaka.
Koga li ce sada da prodaju na ljeto , nema vise kvaliteta a mogu Adeyemija i onu njegovu reperku Loredanu utrpati arapima.
Koga li ce sada da prodaju na ljeto , nema vise kvaliteta a mogu Adeyemija i onu njegovu reperku Loredanu utrpati arapima.

- Centre forward
- Kontakt:
Hvala Adidasu i Telecomu za Kejna. 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Sutra idem kupiti trenerku Adidas u znak zahvalnosti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
A i vi od nas trpite i poniženja i qaranja.kraljttbvb je napisao/la: ↑01 nov 2023, 22:54Ubijali ste Darmstad, od vas su trpili poniženja
Sad vas qarnu Sarbrucken, hajmo dovidjenja...
![]()
![]()

Sagni nam se kao i uvijek.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dokaz da se i bez Kimmicha moze.
Navalite musterije.
Najvaznije je da svoju kurvicu redovno punimo.
Navalite musterije.

Najvaznije je da svoju kurvicu redovno punimo.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Šlotirugabet našao dobricu da provocira.
Fino mu ovaj uzvratio
Fino mu ovaj uzvratio

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- muhamedhulk
- Kontakt:
konta koliki mu je
i metnu mu ga Upa bez vazelin. 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Unionu 12. poraz u nizu a sad ih cekaju Napoli, Bayern i Leverkusen.
Mozda bi Fischeru bilo bolje da sam dadne otkaz ko onaj Svensson iz Mainza...
Mozda bi Fischeru bilo bolje da sam dadne otkaz ko onaj Svensson iz Mainza...
Nažalost po meni sinoć stavljena tačka na Dortmund Bayern rivalitet,i borbu za titulu.
Sancho/Malen
Hallanda/Haller,Fulkrug
Belinghama/Nemcha
Jednostavno očigledan i vidan pad kvaliteta.
Više nemaju ni igrače koje bi mogli prodati i zaraditi pa da se očekuje neko ulaganje i stvaranje jačeg Dortmunda.
Poraz od 4-0,nije previše ni iznenadio....realno moglo je biti i mnogo više.
Realno gledano od sljedeće sezone drugi sistem takmičenja u LP,teško da će im donijeti išta dobrog.
Jednostavno po meni oni moraju dovesti par baš kvalitetnih igrača,ako će biti ako ništa ono konkurentni i u ligi i evropi.
Terzić,svaka čast možda je super trener ali ja ga nevidim kao nekoga ko će dići Borussiu i napraviti išta više od ovoga što trenutni radi.
Ako pogledamo prošlost ako već ne možeš ulagati mnogo onda ati treba trener koji će motivirati ekipu,učiniti ih boljim nego što jesu....najveći uspjesi Borussia u zadnje vrijeme i najbolja igra pod Klopom,Tuchelom ...jednostavno mislim da bi u Dortmundu sa pravim izborom trenera mogu mnogo više.
Mourinho ako ništa gledali bi igrače na terenu koji ginu,koji daju sve za tim.
Hansu Flick totalna suprotnost sa stilom ali bi ako ništa opet gledali rastrčanu Borussiu koja igra napadački i sposobna je svakom zabiti 2-3 gola.
Terzić forsira taktiku koja po meni nije za ovaj tim jednostavno za ovaj sistem igre moraš imati baš kvalitetnih igrače koji su sposobni jednim potezom rješavati utakmicu i onda možeš da i čuvaš rezultat čekaš neku lucidnost i pobjedu ovako po meni idu prema dole velikom brzinom i ove pobjede u Bundesligi od kojih je većina sa dosta sreće samo kamufliraju nedostatak kvaliteta,taktike...i moći da se igra bolje i prave bolji rezultati.
Brate vraćaju njemačke igrače nemoj da ti arsenal uzima Havertza,Bela Kotchap,Pulišić ode u Milan za ovakvu Borussiu bi bio ekstra pojačanje.
Vrati Sancha pokušaj ga pozvati.
Idi po igrače koji imaju ako ništa potencijal d asami prave razliku.
Jednostavno po meni nedorasli njihovim željama o tituli,ili nekom uspjehu u evropi
Sancho/Malen
Hallanda/Haller,Fulkrug
Belinghama/Nemcha
Jednostavno očigledan i vidan pad kvaliteta.
Više nemaju ni igrače koje bi mogli prodati i zaraditi pa da se očekuje neko ulaganje i stvaranje jačeg Dortmunda.
Poraz od 4-0,nije previše ni iznenadio....realno moglo je biti i mnogo više.
Realno gledano od sljedeće sezone drugi sistem takmičenja u LP,teško da će im donijeti išta dobrog.
Jednostavno po meni oni moraju dovesti par baš kvalitetnih igrača,ako će biti ako ništa ono konkurentni i u ligi i evropi.
Terzić,svaka čast možda je super trener ali ja ga nevidim kao nekoga ko će dići Borussiu i napraviti išta više od ovoga što trenutni radi.
Ako pogledamo prošlost ako već ne možeš ulagati mnogo onda ati treba trener koji će motivirati ekipu,učiniti ih boljim nego što jesu....najveći uspjesi Borussia u zadnje vrijeme i najbolja igra pod Klopom,Tuchelom ...jednostavno mislim da bi u Dortmundu sa pravim izborom trenera mogu mnogo više.
Mourinho ako ništa gledali bi igrače na terenu koji ginu,koji daju sve za tim.
Hansu Flick totalna suprotnost sa stilom ali bi ako ništa opet gledali rastrčanu Borussiu koja igra napadački i sposobna je svakom zabiti 2-3 gola.
Terzić forsira taktiku koja po meni nije za ovaj tim jednostavno za ovaj sistem igre moraš imati baš kvalitetnih igrače koji su sposobni jednim potezom rješavati utakmicu i onda možeš da i čuvaš rezultat čekaš neku lucidnost i pobjedu ovako po meni idu prema dole velikom brzinom i ove pobjede u Bundesligi od kojih je većina sa dosta sreće samo kamufliraju nedostatak kvaliteta,taktike...i moći da se igra bolje i prave bolji rezultati.
Brate vraćaju njemačke igrače nemoj da ti arsenal uzima Havertza,Bela Kotchap,Pulišić ode u Milan za ovakvu Borussiu bi bio ekstra pojačanje.
Vrati Sancha pokušaj ga pozvati.
Idi po igrače koji imaju ako ništa potencijal d asami prave razliku.
Jednostavno po meni nedorasli njihovim željama o tituli,ili nekom uspjehu u evropi
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.