Sljedece sedmice se gasi ako ce vam bit lakse.Convicts je napisao/la: ↑04 nov 2023, 17:45Jel sloboda spremna za gašenje?antisisoja1919 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 17:24Jel ćelik spreman da ponovo zatrese kantonalnu ligu?
Samo pitam
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ja bi samo da pozdravim prisutne 
Kuc - kuc.
Kuc - kuc.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- prisonbreak
- Kontakt:
Sloboda ak se nekim slucajem ne plasira u PL, biti ce u ogromnim dugovima. Nije jeftina trenutna ekipa.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
-
- Kontakt:
Odmah poslije ćelikaConvicts je napisao/la: ↑04 nov 2023, 17:45Jel sloboda spremna za gašenje?antisisoja1919 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 17:24Jel ćelik spreman da ponovo zatrese kantonalnu ligu?
Samo pitam
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Sloboda je fakat gigant za ove ovdje, vide ih napali Slobodin poraz od Viagre......jedni o nekim vrecama, drugi o dugovima i tako ukrug.....pranik kad im dodje Sloboda....
🔴⚫️
- BatistutA19
- Kontakt:
Gigant danas je samo Zrinjski i mozda Sarajevo ,ovo ostalo je samo od danas do sutra prezivljavanje a vi gigant je smijesno bolan rec u minuti se moze srusit sve kod vas nakon 2 vezana poraza sad morate trpit Nalica em je prevara trener em mu dugujete puno a unutra uprava da ne pricamo.
I kad udjete ako udjete ove sezone teska borba za opstanak a mi necemo jos ni za 2 sezone necemo uci koliko.god i mi mastali nesto nema se novca.
-
- Kontakt:
Volim tebe, više od sebe
To samo priznaje najvatrenije navijace. Ko yebe "kospicare".
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Prvi na tabeli prosjek kući 2457, iza Čelika koji je 11 na tabeli sa prosjekom 2600. Plastika, bez trofeja i navijačke grupe.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Kakva nemoc, iskompleksiranost i opsjednutost Slobodom.
Najveci paćenik Ze.
Relevantne brojke, pravio ih truhlo, inace veliki znalac.
Volim tebe, više od sebe
Objasnio momakultrasstyle_tz je napisao/la: ↑04 nov 2023, 19:12sve se slazem, i ja i dalje vjerujem da Sloboda ulazi u premijer ligu
ali da li je nuzno da premijer liga bude imperativ, da li se bas ove sezone mora uci u premijer ligu kad:
1. Ekipa nije dorasla tome. Trenutno mogu pobijediti samo ako je utakmica kupljena ili protivnik ima vise od 3 igraca preko 100 kila na terenu. mozda 3 igraca mogu pokusati igrati premijer ligu, znaci treba ti 15 novih
2. Finansijska situacija nije sjajna. Reprogram se ne izmiruje, tekuci doprinosi se ne izmuruju.
3. Raspolozenje sponzora prema ovoj garnituri ljudi je nikakvo, niko ne da marke za Slobodu.
4. Raspolozenje gradskih struktura koje upravljaju parama je i dalje neprijateljsko prema Slobodi iako njihovi ljudi vode klub
5. Ako zbog lose finansijske situacije moraju igrati igraci po babi, stricevima i menadzerima. Dakle oni koji plate da igraju.
6. Ako nam visi nad glavom tuzba CAS-a za neisplacene obaveze igracima, i zbog toga dosta igraca ne zeli da dodje u Slobodu.
7. Ako se Secer i ekipa i dalje pitaju koliko pitaju
8. Ako je raspolozenje navijaca prema ovoj garnituri lose, jedva preko hiljadu ljudi protiv Tomislava a prvi na tabeli.
9. Ako je nekoliko clanova uprave napustilo, zamrznulo ili znacajno smanjilo angazman
ovo su neki osnovni razlozi zbog kojih Sloboda kao klub nije spremna za Premijer Ligu, i zasto je mozda stavljen nepotreban pritisak na ekipu, upravu i sve u klubu. Mada u krajnjoj liniji i oni su sami doprinijeli tome pruzajuci nerealne obecanja.
Ako Sloboda u Federalnoj ligi nije u stanju napraviti klub koji ce servisirati tekuce obaveze i reprogram redovno, biti u stanju privuci sponzore i igrace, kako ce onda u premijer ligu gdje su zahtjevi najmanje 2 puta veci.
Mozda je bolje praviti klub koji ce prvo funkcionisati kako treba u ovom rangu, pa tek onda postaviti imperativ i pritisak ulaska.
Sreca pa Senad dobro radi van terena , zavrsio je i Simn Bau pa bi ako nista trebali sa 6 bodova na polusezonu u ovakvom teskom momentu. Ali na polusezoni je potrebno veliko prestrojstvo kluba u svakom pogledu.
puno se podrske, kredite i svega daje igracima na osnovu menadzera, neki imaju i svoje medije, na osnovu jaranstva, rodjaka itd., a samo jednu nezavrsenu utakmicu su pobijedili

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
antisisoja1919 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 19:18Kakva nemoc, iskompleksiranost i opsjednutost Slobodom.
Najveci paćenik Ze.

Bati bolje citaj i bavi se manje Slobodom i Slobodinim finansijama, bolje za zdravlje, gigant za ove lige sam napisao......BatistutA19 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 18:59Gigant danas je samo Zrinjski i mozda Sarajevo ,ovo ostalo je samo od danas do sutra prezivljavanje a vi gigant je smijesno bolan rec u minuti se moze srusit sve kod vas nakon 2 vezana poraza sad morate trpit Nalica em je prevara trener em mu dugujete puno a unutra uprava da ne pricamo.
I kad udjete ako udjete ove sezone teska borba za opstanak a mi necemo jos ni za 2 sezone necemo uci koliko.god i mi mastali nesto nema se novca.
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Malo za socios model, u kojem je uspjehTruhlo je napisao/la: ↑04 nov 2023, 19:23antisisoja1919 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 19:18Kakva nemoc, iskompleksiranost i opsjednutost Slobodom.
Najveci paćenik Ze.
![]()
Volim tebe, više od sebe
Dat ćemo ocjenu socios modelu naredne sezone, kada nakon 4 godine uđe u sezonu bez opterećenja dugovanja, a vama je bolje da se držite pismenijih tuzlaka kao @ultrasstyle pa bi imali 5000 u prosjeku i zdrav klub spreman za najviše domete. Jasno je i budali da pola pismenih tuzlaka ne puši mačkovu pričuantisisoja1919 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 19:30Malo za socios model, u kojem je uspjehTruhlo je napisao/la: ↑04 nov 2023, 19:23antisisoja1919 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 19:18
Kakva nemoc, iskompleksiranost i opsjednutost Slobodom.
Najveci paćenik Ze.
![]()

-
- Kontakt:
Sva sreca ti si pismen.Truhlo je napisao/la: ↑04 nov 2023, 19:39Dat ćemo ocjenu socios modelu naredne sezone, kada nakon 4 godine uđe u sezonu bez opterećenja dugovanja, a vama je bolje da se držite pismenijih tuzlaka kao @ultrasstyle pa bi imali 5000 u prosjeku i zdrav klub spreman za najviše domete. Jasno je i budali da pola pismenih tuzlaka ne puši mačkovu priču![]()
Tu svoju seljacku pricu mozes djeci prosipat i glumit dobrocinitelja i dusebriznika Slobode.
Nema veceg hinje i smrada na temi od tebe.
Imas klub koji se bori za opstanak, pa vodi računa o njemu.
Mnogo bitnije od vodjenja brige za klub koji je prvi.
Volim tebe, više od sebe
Fino vam momak objasnio kako stvari stojeantisisoja1919 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 19:48Sva sreca ti si pismen.Truhlo je napisao/la: ↑04 nov 2023, 19:39Dat ćemo ocjenu socios modelu naredne sezone, kada nakon 4 godine uđe u sezonu bez opterećenja dugovanja, a vama je bolje da se držite pismenijih tuzlaka kao @ultrasstyle pa bi imali 5000 u prosjeku i zdrav klub spreman za najviše domete. Jasno je i budali da pola pismenih tuzlaka ne puši mačkovu priču![]()
Tu svoju seljacku pricu mozes djeci prosipat i glumit dobrocinitelja i dusebriznika Slobode.
Nema veceg hinje i smrada na temi od tebe.
Imas klub koji se bori za opstanak, pa vodi računa o njemu.
Mnogo bitnije od vodjenja brige za klub koji je prvi.

Nisam ja nikakav dobročinitelj, želim vam da vas mačak nastavi voditi kao do sad, da vas porezna zakuca u tabut na zimu