Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Ovaj xhaka mi se jedini svidja. Izgubili sta ima veze malo trpis zezanciju i dalje svoj posao laganini bas.
Bolji smo bili svo vrijeme, sudija amater + seljoberi od igrača koji se izležavaju od prve minute, a uspjeli im malo radosti donijet zenićanima glupavim 

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Pocerajjjjjjjj
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
-
- Kontakt:
Idemo Stupčanica
Reko ja na kraju sezone bar +5 za Stupčanicu
Kao kula od karata 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Sretno do PL ako bog da, ne može seljačko lopovska prčija ispred zdravog kolekitiva iz ZDK završitiBaselJasko1946 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 15:37Idemo Stupčanica

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Gdje nesta bratstvo i jedinstvo, gdje je taj atomski fudbal. Smrt fasizmu, Sloboda narodu. 

- BatistutA19
- Kontakt:
Stupcanica ako dobije sutra eto ih na bod a za raspored dalje da ne pricam ,ne znam je li Sloboda zamjenila domacinstvo i sa Sim Bau i plus prve dvije u goste i jos u Olovo im idu..Pada i Sloboda lagano e sad je belaj Nalic ako ga otjeraju duguju mu velike pare i sta onda moze ih blokirat ako zeli..Ali eto to sve nek tuzlaci razmisljaju rano su proslavili ulazak u PL.
Hvala bogu bar nas ne moze niko blokirat nema vise ko trazit pare sve smo rijesili.
A i mi padosmo na 11 mijesto bice jbeno i nama ove sad 3 utakmice slabi smo totalno ne ide nas nikako nit ima borbe zelje a ni kvaliteta i plus nas povrede te unistile ali iscupat ce mo se mi.Sve u svemu bice zanimljivo!!
Hvala bogu bar nas ne moze niko blokirat nema vise ko trazit pare sve smo rijesili.
A i mi padosmo na 11 mijesto bice jbeno i nama ove sad 3 utakmice slabi smo totalno ne ide nas nikako nit ima borbe zelje a ni kvaliteta i plus nas povrede te unistile ali iscupat ce mo se mi.Sve u svemu bice zanimljivo!!
-
- Kontakt:
Koja podvala od ekipe je ova sloboda
Pa Bratstvo ih rasulo u igri
Oni se guraju na ime stare slave da uđu u PL
Nanizali 7 pobjeda i kurce se ovde po forumu a nadigra ih stupcanica u sred Tuzle
Smrt fašizmu nek se čuju ezani sa munara
Nanizali 7 pobjeda i kurce se ovde po forumu a nadigra ih stupcanica u sred Tuzle
Smrt fašizmu nek se čuju ezani sa munara

- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Sta ce vam pojacanja, samo pare bacati. Sloboda ima ubjedljivo najbolju ekipu i lagano ce osvojiti prvo mjesto. Samo sto je ova liga takva da savez godinama ne dozvoljava da se prvak odlijepi konkurentima rano, a tako isto drze i u borbi za opstanak. Onda su klubovi primorani raditi sa sudijama, ostavljati pare grobarima. Ako prvi odmakne rano svima i ako se zna ko je ispao, njih nema nigdje... ovako kapa sa svih strana.DamirT je napisao/la: ↑04 nov 2023, 15:34Ma nije meni krivo poraza, bit ce ih jos. Al mi je krivo za Nalin pristup. Lik nece nikog da rotira, konstantno sve isti mu igraju.prisonbreak je napisao/la: ↑04 nov 2023, 15:26Svaka cast za komentar.
Ocajno sudjenje za vas, al vidi se pad forme tako da ni sudije ne pomazu. Sutra Stupcanica na jedan bod![]()
A tek slijedi drugi dio sezone gdje su vam teze utakmice u gostima..
Sto se tice penala, za mene ono nije penal. Poceo padat i prije kontakta. Priznajem, to je situacija u kojoj smo pogurani.
Samo se nadam da ce uvidjeti nedostatke, pa na pauzi dovesti kojeg igraca koji je bolji od par ovih trenutnih.
Ma okrenite se kupu lakše vam je 

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Glupane da si gledo utakmicu ne bi se bruko ovdje.BaselJasko1946 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 15:47Koja podvala od ekipe je ova sloboda
Smrt fašizmu nek se čuju ezani sa munara![]()
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Dao Bog da bude tako kao sto pricas. Ova zadnja 3 gostovanja mi ne ulijevaju neku nadu. Dok je na Tusnju drugacije. Na Tusnju nas niko nece dobiti ove sezone, u to sam uvjeren.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑04 nov 2023, 15:47Sta ce vam pojacanja, samo pare bacati. Sloboda ima ubjedljivo najbolju ekipu i lagano ce osvojiti prvo mjesto. Samo sto je ova liga takva da savez godinama ne dozvoljava da se prvak odlijepi konkurentima rano, a tako isto drze i u borbi za opstanak. Onda su klubovi primorani raditi sa sudijama, ostavljati pare grobarima. Ako prvi odmakne rano svima i ako se zna ko je ispao, njih nema nigdje... ovako kapa sa svih strana.DamirT je napisao/la: ↑04 nov 2023, 15:34Ma nije meni krivo poraza, bit ce ih jos. Al mi je krivo za Nalin pristup. Lik nece nikog da rotira, konstantno sve isti mu igraju.prisonbreak je napisao/la: ↑04 nov 2023, 15:26
Svaka cast za komentar.
Ocajno sudjenje za vas, al vidi se pad forme tako da ni sudije ne pomazu. Sutra Stupcanica na jedan bod![]()
A tek slijedi drugi dio sezone gdje su vam teze utakmice u gostima..
Sto se tice penala, za mene ono nije penal. Poceo padat i prije kontakta. Priznajem, to je situacija u kojoj smo pogurani.
Samo se nadam da ce uvidjeti nedostatke, pa na pauzi dovesti kojeg igraca koji je bolji od par ovih trenutnih.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BatistutA19
- Kontakt:
Ae makar ovog Ice Tea nece bit 7 dana 

jedino ako i mi kiksamo sutra eto ga opet 
Bez zayebancije nece Slobodi lahko bit svasta se tu moze izdesavat na terenu a i u samom klubu koji ima milion struja i plus Nalic sta sa njim i on je prevara od trenera a pare mu duzni a nikakav kvalitet.Mada bi ja iskreno volio da Sloboda udje i zbog nas jer ce ispast ili Tuzla ili Konjic ili cak Gabela ili Posusje ,ne vijerujem da ce Doboj ispast jos ako Sloboda ne udje bice haos iduce sezone.
Koje stare slave ?senjak075 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 15:52Glupane da si gledo utakmicu ne bi se bruko ovdje.BaselJasko1946 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 15:47Koja podvala od ekipe je ova sloboda
Ne shvatam raspravu sa nebitnim navijačima kluba koji se ne bori nizašta, koji kasni 15 bodova za nama, koji je na 10.poziciji, koji je ispao iz kupa BiH i koji na kraju krajeva nema svrhu postojanja.
Rasprave su razumljive samo sa navijačima Stupčanice i Goražda (ako ih ima ovdje) jer se ti klubovi za nešto i bore. Jasno je da nema razloga za paniku jer svakako ulazimo (Šumari još nisu upisali 3 boda) a imaju i dvije puno teže preostale utakmice do kraja polusezone nego mi. I u kupu ćemo dogurati daleko i dodatno nabiti komplekse mrziteljima.

Još jedan dokaz koliko smo veći i jači klub i koliko jake komplekse smo im nabili, ne komentarišu nikad ostale klubove (Tomislav je igrao, Jedinstvo, Hadžići) već samo Sloboda i Tuzla. Jadno.

Slomiše se sa spominjanjem mene npr., tata sam im definitivno.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Stupčanica je veći i uspješniji klub od Slobode. Imate barem trofej kupa zdk, dok oni nisu u stanju bili uzeti ni kup tuzlanskog kantona.BaselJasko1946 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 15:47Koja podvala od ekipe je ova sloboda
Mićo čestitke

- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Govori covjek o klubu koji nikad nista nije osvojio. Niste u stanju napuniti onu stalu od stadiona, pricas o kompleksima, jado jadni.IceTea je napisao/la: ↑04 nov 2023, 16:02Ne shvatam raspravu sa nebitnim navijačima kluba koji se ne bori nizašta, koji kasni 15 bodova za nama, koji je na 10.poziciji, koji je ispao iz kupa BiH i koji na kraju krajeva nema svrhu postojanja.
Rasprave su razumljive samo sa navijačima Stupčanice i Goražda (ako ih ima ovdje) jer se ti klubovi za nešto i bore. Jasno je da nema razloga za paniku jer svakako ulazimo (Šumari još nisu upisali 3 boda) a imaju i dvije puno teže preostale utakmice do kraja polusezone nego mi. I u kupu ćemo dogurati daleko i dodatno nabiti komplekse mrziteljima.![]()
Još jedan dokaz koliko smo veći i jači klub i koliko jake komplekse smo im nabili, ne komentarišu nikad ostale klubove (Tomislav je igrao, Jedinstvo, Hadžići) već samo Sloboda i Tuzla. Jadno.
Slomiše se sa spominjanjem mene npr., tata sam im definitivno.![]()
Trenutno korisnika/ca: fukara87, Quartararo, studeni i 7 gostiju.