A dosli na nocenje potrosili na ovu utakmicu 4-5 hiljada plus ce sad platiti kaznu zbog neigranja, a znalo se za ovu odluku prije putovanja u Gz da moraju isplatiti dug tom Lazarevicu nije mi jasno sto ste bzvze trosili pareVivaLaStella je napisao/la: ↑04 nov 2023, 13:18Zamisli u Prvoj FBiH potpisati ugovor da, ako dobijes otkaz, klub ti je dužan isplatiti 24 mjesečne plate kao otpremninu. Ljude koji su vodili Zvijezdu u to vrijeme treba javno na trgu povješati
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Već za dva kola Stupčanica je prva na tabeli
Veliko si Olovo
Veliko si Olovo
- VivaLaStella
- Kontakt:
Samo postojanje kluba na ovakav način je bezveze. Ali eto imamo par mazohista koji nesto pokusavajulegenda reala je napisao/la: ↑04 nov 2023, 14:39A dosli na nocenje potrosili na ovu utakmicu 4-5 hiljada plus ce sad platiti kaznu zbog neigranja, a znalo se za ovu odluku prije putovanja u Gz da moraju isplatiti dug tom Lazarevicu nije mi jasno sto ste bzvze trosili pareVivaLaStella je napisao/la: ↑04 nov 2023, 13:18Zamisli u Prvoj FBiH potpisati ugovor da, ako dobijes otkaz, klub ti je dužan isplatiti 24 mjesečne plate kao otpremninu. Ljude koji su vodili Zvijezdu u to vrijeme treba javno na trgu povješati
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Jadnog suđenja u Gračanici šta je ovo...Sve četiri sudije...
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Sad nasao penal. Ocaj teski. Daj radije da se izgubi, nego da ovakve penale sudi...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bratstvo za klasu bolje 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Koje navlačenje Slobodi, gledaj faula u 81. minuti.
Zar ti nisi platio live u Bihacu zar nisi ti poguro u fan shopu prodaju, zar nas nisi gledo vise puta Čelika?
PADE TIKET VALJA SE POPRAVIT
SIUUU
- prisonbreak
- Kontakt:
Svaka cast za komentar.
Ocajno sudjenje za vas, al vidi se pad forme tako da ni sudije ne pomazu. Sutra Stupcanica na jedan bod

A tek slijedi drugi dio sezone gdje su vam teze utakmice u gostima..
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Nema mačkovog rasporeda nema bodova
Slo Slo

Slo Slo

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Na kojoj ste poziciji vi?Mi smo na PRVOJ. 

Još da nisu zamjenili domaćinstvo sa mjau mjau bau bau, sigurno bi prvo mjesto izgubili do kraja polusezone.prisonbreak je napisao/la: ↑04 nov 2023, 15:26Svaka cast za komentar.
Ocajno sudjenje za vas, al vidi se pad forme tako da ni sudije ne pomazu. Sutra Stupcanica na jedan bod![]()
Nema veze, bit će gušt gledati trpanje prčije širom federacije na proljeće

- prisonbreak
- Kontakt:
A sljedece sezone i nama cilj ulazak 

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
- Bazinga12345
- Kontakt:
VIse ih na forumu nego na stadionu.
Malene fukarice
Malene fukarice

Još i anđeo stiže u federalnu

- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Ova Sloboda je najveca prevera u ovoj ligi, trener jos veca. Joge poceraj, **** vas Bratstvo 

<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Ma nije meni krivo poraza, bit ce ih jos. Al mi je krivo za Nalin pristup. Lik nece nikog da rotira, konstantno sve isti mu igraju.prisonbreak je napisao/la: ↑04 nov 2023, 15:26Svaka cast za komentar.
Ocajno sudjenje za vas, al vidi se pad forme tako da ni sudije ne pomazu. Sutra Stupcanica na jedan bod![]()
Sto se tice penala, za mene ono nije penal. Poceo padat i prije kontakta. Priznajem, to je situacija u kojoj smo pogurani.
Samo se nadam da ce uvidjeti nedostatke, pa na pauzi dovesti kojeg igraca koji je bolji od par ovih trenutnih.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- sagitarius
- Kontakt:
Idemoo Stupcanicaaaaa
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Trenutno korisnika/ca: BatistutA19, InatSilniBosanski i 10 gostiju.