dnevna varijanta haman svaki dan nemam na poslu kuhinju

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma brate ne jedem stalno, bio u prolazu pa haj reko da provjerim kakav je restoran, bukvalno prvi put. Volim tako otići na neka mjesta gdje nisam bio pa da testiram.VensanKasel je napisao/la: ↑04 nov 2023, 11:37I treba da te lupaju kad jedeš u SedefuMortemHz je napisao/la: ↑04 nov 2023, 10:34Dobar je Chipas, pogotovo za cijenu. Bukvalno su svi digli cijene i dosta lokala je malo smanjilo svoje porcije kad je inflacija udarila. Nije bilo ni realno da dobar obrok ostane 3,90 KM. Jbg, ne znam šta ti definišeš kao zdravim jer si jučer napisao za kašahanu da ima ''baš zdrav doručak'' a to ima više kalorija, masti i šećera nego da pojedeš cvaju u pola![]()
Oni su u ovim okvirima i dalje jako pristupačni a dobiješ solidnu porciju za 6,90/7,90 KM. Neki dan pojedem klepe u Sedefu ljudi mi mali tanjirić naplatili 14 KM, poslije toga bukvalno odem u SCC i opet jedem hahaha nije 20 minuta prošlo![]()
Naravno da su trebali dići cijene , ali koji qrac su smanjili porcije ?
Meni je kući najbolji doručak dvije banane , dvije jabuke i 100-150 grama badema u nutribullet i samo malo miksati , da se može jesti kao obrok ne kao smoothie da bude . Je li to zdravo ?![]()
Chipas je imao top pileću salatu , ne znam da li je još imaju .
Vucko odlicna hrana i izbor piva, da za tri puta povecaju cijene tamo cu bar jednom otici svaki put kad sam u SarajevuMortemHz je napisao/la: ↑04 nov 2023, 12:00Ma brate ne jedem stalno, bio u prolazu pa haj reko da provjerim kakav je restoran, bukvalno prvi put. Volim tako otići na neka mjesta gdje nisam bio pa da testiram.VensanKasel je napisao/la: ↑04 nov 2023, 11:37I treba da te lupaju kad jedeš u SedefuMortemHz je napisao/la: ↑04 nov 2023, 10:34
Dobar je Chipas, pogotovo za cijenu. Bukvalno su svi digli cijene i dosta lokala je malo smanjilo svoje porcije kad je inflacija udarila. Nije bilo ni realno da dobar obrok ostane 3,90 KM. Jbg, ne znam šta ti definišeš kao zdravim jer si jučer napisao za kašahanu da ima ''baš zdrav doručak'' a to ima više kalorija, masti i šećera nego da pojedeš cvaju u pola![]()
Oni su u ovim okvirima i dalje jako pristupačni a dobiješ solidnu porciju za 6,90/7,90 KM. Neki dan pojedem klepe u Sedefu ljudi mi mali tanjirić naplatili 14 KM, poslije toga bukvalno odem u SCC i opet jedem hahaha nije 20 minuta prošlo![]()
Meni je kući najbolji doručak dvije banane , dvije jabuke i 100-150 grama badema u nutribullet i samo malo miksati , da se može jesti kao obrok ne kao smoothie da bude . Je li to zdravo ?![]()
Pa jbg većina je to uradila, imaš isto i u prodavnicima gdje to urade ''neprimjetno''. Dignu cijenu a artikal više nema 100g nego 90g itd. ali i dalje se najedem tamo, nije ništa pretjerano. Evo u Vučku sam stalno jeo kobasice prije ove inflacije, dođe uz to brdo krompira, malo pohovanog luka, 2 sosa, mala salatica i to na onom mjestu sve za petaka. Sada je 9 ili 9.50, smanjili krompir za pola i ne postoji više ta salatica![]()
Vjerovatno imaju jer su i proširili svoju ponudu, ja tamo uvijek uzmem piletinu corn flakes i Bangkok.
Ma kakav Sedef , sjećam se kad sam konobarisao u Strossmayerovoj ulici znali smo tada naručiti nešto od njega , 2007 godine kod njega begova bila 6 KM isto mali tanjirićMortemHz je napisao/la: ↑04 nov 2023, 12:00Ma brate ne jedem stalno, bio u prolazu pa haj reko da provjerim kakav je restoran, bukvalno prvi put. Volim tako otići na neka mjesta gdje nisam bio pa da testiram.VensanKasel je napisao/la: ↑04 nov 2023, 11:37I treba da te lupaju kad jedeš u SedefuMortemHz je napisao/la: ↑04 nov 2023, 10:34
Dobar je Chipas, pogotovo za cijenu. Bukvalno su svi digli cijene i dosta lokala je malo smanjilo svoje porcije kad je inflacija udarila. Nije bilo ni realno da dobar obrok ostane 3,90 KM. Jbg, ne znam šta ti definišeš kao zdravim jer si jučer napisao za kašahanu da ima ''baš zdrav doručak'' a to ima više kalorija, masti i šećera nego da pojedeš cvaju u pola![]()
Pa jbg većina je to uradila, imaš isto i u prodavnicima gdje to urade ''neprimjetno''. Dignu cijenu a artikal više nema 100g nego 90g itd. ali i dalje se najedem tamo, nije ništa pretjerano. Evo u Vučku sam stalno jeo kobasice prije ove inflacije, dođe uz to brdo krompira, malo pohovanog luka, 2 sosa, mala salatica i to na onom mjestu sve za petaka. Sada je 9 ili 9.50, smanjili krompir za pola i ne postoji više ta salatica![]()
Vjerovatno imaju jer su i proširili svoju ponudu, ja tamo uvijek uzmem piletinu corn flakes i Bangkok.
Bolja je fabrika i sa ponudom hrane i piva, npr. vucko kod hitne je haos kritican, od konobara na dandi do hrane koja je haos losija u odnosu na Vučko BBIleo1946 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 12:06Vucko odlicna hrana i izbor piva, da za tri puta povecaju cijene tamo cu bar jednom otici svaki put kad sam u SarajevuMortemHz je napisao/la: ↑04 nov 2023, 12:00Ma brate ne jedem stalno, bio u prolazu pa haj reko da provjerim kakav je restoran, bukvalno prvi put. Volim tako otići na neka mjesta gdje nisam bio pa da testiram.VensanKasel je napisao/la: ↑04 nov 2023, 11:37
I treba da te lupaju kad jedeš u Sedefu![]()
Vjerovatno imaju jer su i proširili svoju ponudu, ja tamo uvijek uzmem piletinu corn flakes i Bangkok.![]()
Haj tebi dole na aerodromu njihov restoran dodje taman da jedes okay hranu za nigdje veze pare u odnosu na gradVensanKasel je napisao/la: ↑04 nov 2023, 12:28Ma kakav Sedef , sjećam se kad sam konobarisao u Strossmayerovoj ulici znali smo tada naručiti nešto od njega , 2007 godine kod njega begova bila 6 KM isto mali tanjirićMortemHz je napisao/la: ↑04 nov 2023, 12:00Ma brate ne jedem stalno, bio u prolazu pa haj reko da provjerim kakav je restoran, bukvalno prvi put. Volim tako otići na neka mjesta gdje nisam bio pa da testiram.VensanKasel je napisao/la: ↑04 nov 2023, 11:37
I treba da te lupaju kad jedeš u Sedefu![]()
Vjerovatno imaju jer su i proširili svoju ponudu, ja tamo uvijek uzmem piletinu corn flakes i Bangkok.![]()
E to mi na qrac ide , poveća cijenu a smanji porciju i izbaci priloge . Panna Cotta je primjer kako treba , digli za marku sve ostalo isto . Zapakovani escajg , dođe još čačkalica i so![]()
Na malti sam bio dva puta, doduse prije god, god i pol dana, najcesce sam u gradu u vucku. Sta ja znam, meni je hrana bas dobra, da je jeftino nije al de.. sta je danas jeftinoRobust je napisao/la: ↑04 nov 2023, 12:39Bolja je fabrika i sa ponudom hrane i piva, npr. vucko kod hitne je haos kritican, od konobara na dandi do hrane koja je haos losija u odnosu na Vučko BBIleo1946 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 12:06Vucko odlicna hrana i izbor piva, da za tri puta povecaju cijene tamo cu bar jednom otici svaki put kad sam u SarajevuMortemHz je napisao/la: ↑04 nov 2023, 12:00
Ma brate ne jedem stalno, bio u prolazu pa haj reko da provjerim kakav je restoran, bukvalno prvi put. Volim tako otići na neka mjesta gdje nisam bio pa da testiram.
Nisam tamo otišao skoro 3 godine , niti ću . Stoji im tegla majoneze na pultu otvorena stalno i kašika u njojRobust je napisao/la: ↑04 nov 2023, 12:41Haj tebi dole na aerodromu njihov restoran dodje taman da jedes okay hranu za nigdje veze pare u odnosu na gradVensanKasel je napisao/la: ↑04 nov 2023, 12:28Ma kakav Sedef , sjećam se kad sam konobarisao u Strossmayerovoj ulici znali smo tada naručiti nešto od njega , 2007 godine kod njega begova bila 6 KM isto mali tanjirićMortemHz je napisao/la: ↑04 nov 2023, 12:00
Ma brate ne jedem stalno, bio u prolazu pa haj reko da provjerim kakav je restoran, bukvalno prvi put. Volim tako otići na neka mjesta gdje nisam bio pa da testiram.
E to mi na qrac ide , poveća cijenu a smanji porciju i izbaci priloge . Panna Cotta je primjer kako treba , digli za marku sve ostalo isto . Zapakovani escajg , dođe još čačkalica i so![]()
![]()
Šta jedeš tamo i jesi li probao bavarski i grčki doručak?VensanKasel je napisao/la: ↑04 nov 2023, 13:45Nisam tamo otišao skoro 3 godine , niti ću . Stoji im tegla majoneze na pultu otvorena stalno i kašika u njojRobust je napisao/la: ↑04 nov 2023, 12:41Haj tebi dole na aerodromu njihov restoran dodje taman da jedes okay hranu za nigdje veze pare u odnosu na gradVensanKasel je napisao/la: ↑04 nov 2023, 12:28
Ma kakav Sedef , sjećam se kad sam konobarisao u Strossmayerovoj ulici znali smo tada naručiti nešto od njega , 2007 godine kod njega begova bila 6 KM isto mali tanjirić![]()
![]()
![]()
Ma samo naručujemo , možda ponekad odemo u Kedaš ili kod Avde . U zadnje vrijeme odem na doručak u Quart ( Bulevar - preporuka ) . Strašno dobar restoran za mlo ljudi zna TNP , odmah iza autopraonice Leon , porcije bolesne i kvalitet vrlo dobar .
Jučer sam prvi put probao Zapp , za 20 minuta donjeli iz Sokaka![]()
Jesam , baš prošle subote mamuran bio i naučim bavarski doručak , top je nema šta kao i grčki . Omleti su isto dobri , ali bolji nekako tamo kad odem nego kad naručujem .MortemHz je napisao/la: ↑04 nov 2023, 14:34Šta jedeš tamo i jesi li probao bavarski i grčki doručak?VensanKasel je napisao/la: ↑04 nov 2023, 13:45Nisam tamo otišao skoro 3 godine , niti ću . Stoji im tegla majoneze na pultu otvorena stalno i kašika u njoj![]()
Ma samo naručujemo , možda ponekad odemo u Kedaš ili kod Avde . U zadnje vrijeme odem na doručak u Quart ( Bulevar - preporuka ) . Strašno dobar restoran za mlo ljudi zna TNP , odmah iza autopraonice Leon , porcije bolesne i kvalitet vrlo dobar .
Jučer sam prvi put probao Zapp , za 20 minuta donjeli iz Sokaka![]()
I meni se to više puta motalo po glavi
Ne znam ko svira ali baš fina melodija
Dok se ja snađem ode reklama
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 40 gostiju.