Zabranili su one klupske TV, koju smo mi imali ako ne prvi, sažetci u HD kvaliteti, normalan kadar snimanja, ponovljeno, usporeno itd...killafrommanilla je napisao/la: ↑04 nov 2023, 09:19Cijeli prenos je bio takav. Par situacija za korner/faul nisu prikazali usporeno uopste, par prilika nisu ponovili, statistika na poluvremenu i kraju nije uopce prikazana, u sazetku na poluvremenu umjesto prilika gledamo naguravanja i prekrsaje itd.siroki1991 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 09:03
Je li moguće da je glibava ARENA izbacila ovako glibav sažetak utakmice i da ih nije stid ?!? Ljudi moji šta je ovo, epilepsiju dobit od sažetka...
Kad se potpisuje ugovor sa Arenom ili s kim vec, moze li se ikako zastititi da moraju neki minimum ispuniti jer ovo kako su odradili ovu utakmicu je katastrofa. Da li jw to namjerno, ili nemaju znanje i resurse, ne znam
Ovo što ARENA radi ne bi djeca iz osnovne škole radila kako amaterski izgleda...
Ili sad recimo, Široki par kola zaredom nema na prijenosu, a ne daju da se snima sa klupskom TV , katastrofa, gore nego s početka lige 2002