I opet kažem to nema nikakve veze sa stvarnim životom. Amerikanci će te podržavati jer imaju interes ovdje, interes im je da oni ovdje imaju moć, a ne Rusi. Da se gleda ko je šta izjavio i laprdao, do sada bi Dodik bio uhapšen. Vrijeđa im ambasadora javno, državu, sve. Ne dopušta provođenje odluka visokog predstavnika, prijeti da će ga uhapsiti. Amerikanci podržavaju Tajvan, Japan, Južnu Koreju jer im je u interesu da spriječe Kineze da zavladaju tim dijelom svijeta u potpunosti. Ukrajince, da se Rusi ne bi širili. A kod nas će uvijek biti tih nepismenjaka i seljaka koji misle da sve znaju a imaju 4 razreda osnovne. Pa dižu turske zastave, Hamasa itd.sljivo je napisao/la: ↑04 nov 2023, 11:44U drzavnoj politici i PR-u ka vani treba biti licemjeran, da bi uspio. Trebas onome ko odlucuje o tebi pokazati da si uz njega. Takodjer stvari koje ruse imidz kod onih koji odlucuju o tebi, Americi i Zapadu, treba izbjegavati, tipa podrzavanje Hamasa, ili prikazom ekstremizma, antisemitizma, rasizma kod obicnog naroda. To je bitno. Sutra kad dodjemo na red da se o nama odlucuje, to ce ti neko nabiti na nos, prvi nasi komsije. Mozes ti bit u pravu koliko hoces kad te je neko vec ocrnio. Da me neko ne shvati pogesno, u odnosima ka vani, i razvoju trebamo biti vise Jevreji, a manje Palestinci, jer sve drugo je nase nazadovanje ili propast. Palestina nam treba biti poruka i uciteljica.
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 04 nov 2023, 11:53, ukupno mijenjano 1 put.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
A dobro Hrvatska ima tu tradiciju da podržava genocidaše ili ti države koje prekomjerno koriste silu

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- JohnCleese
- Kontakt:
Ovaj sukob je pokazao da je Usa bez premca broj 1 vojno i politički.
Rusija je 2 stepenika niže dok za Kinu nisam siguran, ali ne vjerujem da su pretekli Rusiju.
Cijeli islamski svijet je krajnje nebitan u ovom trenutku kao što je već 100 godina unazad nebitan, a tako će biti i u bližoj budućnosti.
Razočaravajuća cinjenica je da su dvije milijarde ljudi na planeti vojno i politički suvišni.
Rusija je 2 stepenika niže dok za Kinu nisam siguran, ali ne vjerujem da su pretekli Rusiju.
Cijeli islamski svijet je krajnje nebitan u ovom trenutku kao što je već 100 godina unazad nebitan, a tako će biti i u bližoj budućnosti.
Razočaravajuća cinjenica je da su dvije milijarde ljudi na planeti vojno i politički suvišni.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Kakvi kreteni ovi iz HrvatskeNikome nije ni na kraj pameti pravdati zločine Hamasa
Nikome u Hrvatskoj, kao ni drugdje u svijetu - osim možda nekoliko izuzetaka - ne pada ni na kraj pameti pravdati zločine Hamasa. Štoviše, još jednom treba jasno i glasno ponoviti: za novi rat na Bliskom istoku kriv je Hamas, njegovi su militanti u zoru 7. listopada napali Izrael, zauzeli nekoliko gradova i kibuca u Negevu i izvršili jezive masakre nad oko 1400 izraelskih civila. K tome, oteli su oko 250 ljudi, čija je sudbina i dalje nepoznata.
Za takav zločin, kojeg Izraelci uspoređuju s Holokaustom, nema i ne može biti opravdanja. Hamasovi su militanti počinili ratne zločine i za njih moraju odgovarati.
Još bolje, krajnje je vrijeme da se tu militantnu skupinu makne s vlasti u Pojasu Gaze, kojim suvereno vlada od 2007. godine. Svojom su strahovladom otjerali od sebe i mnoge stanovnike te palestinske enklave, dok s palestinskim vlastima na Zapadnoj obali, koje predvodi umjereni Fatah, ni ne komuniciraju.

Pa zapitajte se sto su napali ove iz Izraela, yebali vam cif.uti majku.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ASD
- Kontakt:
Ispravite me ako griješim, Hrvatska ne priznaje Palestinu, kao ni Slovenija, a ni Sjeverna Makedonija.
Predsjedničkim dekretom od 5. siječnja 2013. Samouprava je preimenovana u Državu Palestinu, međutim, kao takva ima ograničeno međunarodno priznanje. Hrvatska ju ne priznaje kao takvu, dok ju je Bosna i Hercegovina priznala, a od susjednih zemalja Hrvatske i BiH, Crna Gora, Mađarska i Srbija priznaju Palestinu kao državu, dok Slovenija ne priznaje.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Pensioner26
- Kontakt:
Hrvatskoj se definitivno sva politika svodi na to da koči BiH u svakom pogledu, i na to da se spori sa Slovenijom oko nekog zemljišta, na većem planu totalno nebitna drzava. Niti je ko šta pita u svijetu, niti u EU. A ja, imaju sad i Liberland.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Nisi svjestan koliko će sadašnji izraelski genocid nad palestinakim civilima proizvesti novi Hamas-a i mnogo gore. Rješenje je da Izrael prestane biti cionistički, rasistički, fašistički Izrael, rješenje je zaustaviti nasilno naseljavanje i protjerivanje Palestinaca sa pravne zemlje.ASD je napisao/la: ↑04 nov 2023, 11:40Možeš ga svesti na minimum, kao što su to učinili na zapadnoj obali.Surreal je napisao/la: ↑04 nov 2023, 11:35Ne možeš uništiti Hamas, ne znam kako neko i dalje može da vjeruje u tu mantru, taman da pobiješ sve trenutne pripadnike Hamasa, njihova ideologija će nastaviti da živi, ah pa tu je možda rješenje Izraela, ako već ne možemo uništiti Hamas, hajde da uništimo sve Palestince - tada ćemo biti sigurni da ih više neće biti.
Ono što možeš uraditi je da Palestincima ponudiš adekvatnu alternativu, da im prije svega daš život, nikakav luksuz samo ono osnovno, eh tako ćeš uništiti Hamas. Dokle Izrael planira ovako, dok ne unište svaku školu, bolnicu, crkvu ili džamiju? Okej, devasitraju Gazu, misliš da neće preći na West Bank? Jasno da hoće.
Nema šanse da se tamo pojavi veći problem kao što je ovdje.
Drugog načina od kopnene invazije jednostavno nema.
Ukloniti sve moguće ekonomske veto (izvoz, uvoz) iz Palestine i dozvolite joj da bude država sa svim stubovima prava.
Invazija zemlje, čak i ako je bila neophodna, ne vrši se na način otvorenog međuvjerskog genocida, sramno (pič.kasto) bombardovanje majkih i djece, ubijanje beba i civila starih mladih…
Ovo navedeno da Izrael surađuje i poštuje Palestinu, ne bi bilo Hamasa ili ove klaonice.
Djecu od rođenja uče da su superiorna rasa i ciljaju na arapski svijet i islam kao neprijatelja i najveće zlo svijeta... Da li te ovo podsjeća na nekoga ili nešto prije 80+ godina?
....sve drugo će proći!
Ma ljudi ovdje je samo pitanje jesili covjek ili nisi,imas li empatije prema ljudima ili nemas.
Kakvi nasi interesi,cuda,suplje price,nista to ne pije vode vec samo jesili covjek ili cudoviste.
Cudoviste je Izrael i svako ko njima nakon ovoga svega pokusava napraviti neku vrstu alibija je cudoviste,tu pocinje i zavrsava ova nasa forumska suplja prica.-
Kakvi nasi interesi,cuda,suplje price,nista to ne pije vode vec samo jesili covjek ili cudoviste.
Cudoviste je Izrael i svako ko njima nakon ovoga svega pokusava napraviti neku vrstu alibija je cudoviste,tu pocinje i zavrsava ova nasa forumska suplja prica.-
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ma nije moguće, nisu oni takvi, nisu oni Palestinci to samo Palestinci mogu
https://fb.watch/o5Ud7nX4rC/?mibextid=Nif5oz

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Napredno društvo kažu nam, daleko im kuća od moje bila, kolektivna šizofrenija.H8Z7 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 12:14Ma nije moguće, nisu oni takvi, nisu oni Palestinci to samo Palestinci mogu![]()
Ma to budale prixaju brate,njih je manjina ovdje svakako.chily-rz je napisao/la: ↑04 nov 2023, 12:17Napredno društvo kažu nam, daleko im kuća od moje bila, kolektivna šizofrenija.H8Z7 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 12:14Ma nije moguće, nisu oni takvi, nisu oni Palestinci to samo Palestinci mogu![]()
FK SARAJEVO.
roka se i dalje
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- Pensioner26
- Kontakt:
Ljudski bolesni izrodi, šljamovi. Oni sami sebi izazivaju ne tako davnu sudbinu. Niko ih ne tjera u to. Jedino pozitivno iz svega ovog što će veliki broj populacije nadam se raspoznati sa kakvim smećarima dijelimo kuglu.H8Z7 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 12:14Ma nije moguće, nisu oni takvi, nisu oni Palestinci to samo Palestinci mogu![]()
Ma to budale prixaju brate,njih je manjina ovdje svakako.chily-rz je napisao/la: ↑04 nov 2023, 12:17Napredno društvo kažu nam, daleko im kuća od moje bila, kolektivna šizofrenija.H8Z7 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 12:14Ma nije moguće, nisu oni takvi, nisu oni Palestinci to samo Palestinci mogu![]()
FK SARAJEVO.
Dovoljno je pogledati iz koliko država su bili protjerani kroz historiju. Nema potrebe više ništa da pišem.chily-rz je napisao/la: ↑04 nov 2023, 12:17Napredno društvo kažu nam, daleko im kuća od moje bila, kolektivna šizofrenija.H8Z7 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 12:14Ma nije moguće, nisu oni takvi, nisu oni Palestinci to samo Palestinci mogu![]()
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Sta imas vise pisati, dovoljno je to sto si rekao da se shvati da si vjerovatno jedan od onih sto je citao Mein kampf.H8Z7 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 12:22Dovoljno je pogledati iz koliko država su bili protjerani kroz historiju. Nema potrebe više ništa da pišem.chily-rz je napisao/la: ↑04 nov 2023, 12:17Napredno društvo kažu nam, daleko im kuća od moje bila, kolektivna šizofrenija.H8Z7 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 12:14Ma nije moguće, nisu oni takvi, nisu oni Palestinci to samo Palestinci mogu![]()
Iste im metòde kao kod nacisticke Njemacke.
FK SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, alemsa, JackW, Quartararo i 29 gostiju.