Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Mrkva je odron, ja ne znam stvarno ko tamo jede i kako ono uopšte opstaje. Što se Hodžića tiče, on mi je ko nekad dobar fudbaler koji je propao ko kauč ali još uvijek nešto pokušava 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ja u zadnje vrijeme u Sarajevu pretezno jedem sudzukice jer su mi cevapi postali prosjek. Kod Ferhatovica su mi pravo dobre a ni Zeljo nije za bacit.
Od ostalih mjesta u skorije vrijeme sam bio kod Amerikanca i bas razocarani i ja i pratnja bili. Ja jeo neku pastu s lososom, bolje ja kuci napravim za 10 minuta, a onda salatu sa steakom nekim. Covjek bukvalno izvadio iz zamrzivaca meso i bacio 10sec na rostilj i skinuo. Meso doslo hladno i nepeceno, cak i meni je tako djelovalo, a ja najvise volim zivo crveno meso. Kaze konobar njoj pa rekli ste srednje peceno.
Od ostalih mjesta u skorije vrijeme sam bio kod Amerikanca i bas razocarani i ja i pratnja bili. Ja jeo neku pastu s lososom, bolje ja kuci napravim za 10 minuta, a onda salatu sa steakom nekim. Covjek bukvalno izvadio iz zamrzivaca meso i bacio 10sec na rostilj i skinuo. Meso doslo hladno i nepeceno, cak i meni je tako djelovalo, a ja najvise volim zivo crveno meso. Kaze konobar njoj pa rekli ste srednje peceno.

Zadnja izmjena: AshburtonG, dana/u 03 nov 2023, 19:21, ukupno mijenjano 1 put.
AshburtonG je napisao/la: ↑03 nov 2023, 19:17Ja u zadnje vrijeme u Sarajevu pretezno jedem sudzukice jer su mi cevapi postali prosjek. Kod Ferhatovica su mi pravo dobre a ni Zeljo nije za bacit.

Taj konobar radi ok kako je otvoren lokalarmando je napisao/la: ↑03 nov 2023, 19:08![]()
Ma jašta je, malo duži put, nesnalaženje u gradu, opšta frka i ide se tamo za što si najviše puta čuo.
U svemu se treba informisati, isto tako prenijeti lične utiske. Možda nekom pomogne. Ja sam prije 5-6 godina sa nekom ekipom svratio kod Hodžića na ćevape. Ništa lošije u životu nisam probao, osim toga konobar kao mejt. Od tada nikad tamo ( kao i u Mrkvi) i ne libim se da
"lajem", ko ih ebe.

Kod Mrkve je valjala samo pljeka gurmanska i to su ukinuli.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Za gurmanski ljutu pljesku basca kod eneemir18 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 19:46Taj konobar radi ok kako je otvoren lokalarmando je napisao/la: ↑03 nov 2023, 19:08![]()
Ma jašta je, malo duži put, nesnalaženje u gradu, opšta frka i ide se tamo za što si najviše puta čuo.
U svemu se treba informisati, isto tako prenijeti lične utiske. Možda nekom pomogne. Ja sam prije 5-6 godina sa nekom ekipom svratio kod Hodžića na ćevape. Ništa lošije u životu nisam probao, osim toga konobar kao mejt. Od tada nikad tamo ( kao i u Mrkvi) i ne libim se da
"lajem", ko ih ebe.![]()
Kod Mrkve je valjala samo pljeka gurmanska i to su ukinuli.

Ja prije jedno 2 mjeseca uzeo cevape u Mrkvi u SCC-u. Koji otpad jbt. Zgaravica me citav dan handrila. Mogu mislit kakvo meso uvaljuje. U Zelji bio prije par godina, ma top cevapi nema sta.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pametno su odradili, lokacije su im jako dobre.
Dobra lokacija na Čaršiji, SCC isto tako, minuta od centra Dobrinje i ne znam je li radi onaj lokal u Zagrebačkoj još uvijek.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja sam prve ćevape u Sarajevu pojeo baš u Mrkvi prije možda 8-9 godina i nisu bili loši, ili sam ja bio previše gladan. Kod ovih drugih nisam ni probao
Btw kakav parazit na ovoj britanskoj Potjeri. Ekipica dogurala do £47,000, i zadnja kandidatkinja uzme ponudu od minus £17,000 samo da dođe do finala. Sreća izgubiše sve na kraju
Btw kakav parazit na ovoj britanskoj Potjeri. Ekipica dogurala do £47,000, i zadnja kandidatkinja uzme ponudu od minus £17,000 samo da dođe do finala. Sreća izgubiše sve na kraju
100% sportski i krajnje opušten potpis
- muhamedhulk
- Kontakt:
Zeljo cevap i Ferhatovic komb cevap + karabatak 
Nista vise ne znam pojesti kad odem u Sa (mcd se obilazio prije uz kebab iz pashe ponelad).

Nista vise ne znam pojesti kad odem u Sa (mcd se obilazio prije uz kebab iz pashe ponelad).
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- feniksptica
- Kontakt:
Ma to ti je fast food hrana..ne mos sad gledat toliko. Uzmi zacas jedi i haj dalje.
Mada bih prije izabro dobar doner umjesto cevapa
Durum zapravo.
Mada bih prije izabro dobar doner umjesto cevapa
Durum zapravo.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Chipasmuhamedhulk je napisao/la: ↑03 nov 2023, 22:02Zeljo cevap i Ferhatovic komb cevap + karabatak
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Chipas je bio ok u studentskim danima ali iskreno danas i ja sam sebi znam napraviti piletinu na 100 nacina, dodaj zacin i ta-daaaaa. drugo nisam nista ni jeo u chipasu...
cevap je ipak sarajevski, nisam strucan u tome
cevap je ipak sarajevski, nisam strucan u tome

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
hrana za kerove je ukusnija od chipasa, plus digli su cijene i smanjili porcije, za te iste pare možeš izabrati sebi obrok u crvenoj jabuci da se ubijes, i mnogo zdraviji od onog smećaH8Z7 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 01:06Chipasmuhamedhulk je napisao/la: ↑03 nov 2023, 22:02Zeljo cevap i Ferhatovic komb cevap + karabatak
Meni je recimo skroz okej ukus i cijene, pokušavao sam "skinuti" recept za honey piletinu ali nema šanse da onakav ukus bude. Ako zna neko recept neka pošaljeRobust je napisao/la: ↑04 nov 2023, 09:38hrana za kerove je ukusnija od chipasa, plus digli su cijene i smanjili porcije, za te iste pare možeš izabrati sebi obrok u crvenoj jabuci da se ubijes, i mnogo zdraviji od onog smećaH8Z7 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 01:06Chipasmuhamedhulk je napisao/la: ↑03 nov 2023, 22:02Zeljo cevap i Ferhatovic komb cevap + karabatak

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobar je Chipas, pogotovo za cijenu. Bukvalno su svi digli cijene i dosta lokala je malo smanjilo svoje porcije kad je inflacija udarila. Nije bilo ni realno da dobar obrok ostane 3,90 KM. Jbg, ne znam šta ti definišeš kao zdravim jer si jučer napisao za kašahanu da ima ''baš zdrav doručak'' a to ima više kalorija, masti i šećera nego da pojedeš cvaju u polaRobust je napisao/la: ↑04 nov 2023, 09:38hrana za kerove je ukusnija od chipasa, plus digli su cijene i smanjili porcije, za te iste pare možeš izabrati sebi obrok u crvenoj jabuci da se ubijes, i mnogo zdraviji od onog smećaH8Z7 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 01:06Chipasmuhamedhulk je napisao/la: ↑03 nov 2023, 22:02Zeljo cevap i Ferhatovic komb cevap + karabatak

Oni su u ovim okvirima i dalje jako pristupačni a dobiješ solidnu porciju za 6,90/7,90 KM. Neki dan pojedem klepe u Sedefu ljudi mi mali tanjirić naplatili 14 KM, poslije toga bukvalno odem u SCC i opet jedem hahaha nije 20 minuta prošlo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Problem kod chipasa je sto su u zadnjih godinu dana smanjili debljinu piletine kao flis papir. Ja ovu kombinaciju npr smiksam u cj za iste pare.MortemHz je napisao/la: ↑04 nov 2023, 10:34Dobar je Chipas, pogotovo za cijenu. Bukvalno su svi digli cijene i dosta lokala je malo smanjilo svoje porcije kad je inflacija udarila. Nije bilo ni realno da dobar obrok ostane 3,90 KM. Jbg, ne znam šta ti definišeš kao zdravim jer si jučer napisao za kašahanu da ima ''baš zdrav doručak'' a to ima više kalorija, masti i šećera nego da pojedeš cvaju u pola![]()
Oni su u ovim okvirima i dalje jako pristupačni a dobiješ solidnu porciju za 6,90/7,90 KM. Neki dan pojedem klepe u Sedefu ljudi mi mali tanjirić naplatili 14 KM, poslije toga bukvalno odem u SCC i opet jedem hahaha nije 20 minuta prošlo
-crispy panko il urolana piletina
- chili
- quinoa sa grahom
- plodovi mora sa rižom i gljivama
- lignja kolutici
- mini mrkve
- pastrnka burgercic
- i kao salatu francuska sa sjemenkama tikve i croutons
ako hoces slatko tart od limuna i pistacije i tjt, il limun cheesecake za cenera obrok da se ubijes
- Marsal
- Kontakt:
Koliko vi često uopšte jedete vani? 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- kraljttbvb
- Kontakt:
Gdje si admine, nismo te prepoznali

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- VensanKasel
- Kontakt:
I treba da te lupaju kad jedeš u SedefuMortemHz je napisao/la: ↑04 nov 2023, 10:34Dobar je Chipas, pogotovo za cijenu. Bukvalno su svi digli cijene i dosta lokala je malo smanjilo svoje porcije kad je inflacija udarila. Nije bilo ni realno da dobar obrok ostane 3,90 KM. Jbg, ne znam šta ti definišeš kao zdravim jer si jučer napisao za kašahanu da ima ''baš zdrav doručak'' a to ima više kalorija, masti i šećera nego da pojedeš cvaju u pola![]()

Naravno da su trebali dići cijene , ali koji qrac su smanjili porcije ?
Meni je kući najbolji doručak dvije banane , dvije jabuke i 100-150 grama badema u nutribullet i samo malo miksati , da se može jesti kao obrok ne kao smoothie da bude . Je li to zdravo ?

Chipas je imao top pileću salatu , ne znam da li je još imaju .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.