BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

Bosnier
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la Bosnier » 14 mar 2011, 13:18

Mene zanima gdje se tacno nalazi Centrotrans u Sarajevu ?

I na kojoj tribini su smjesteni Bhfanatocosi.

Unaprijed Hvala
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Analiticar=Ahmo
Kontakt:

Post Postao/la Analiticar=Ahmo » 14 mar 2011, 13:20

Bosnier je napisao/la:Mene zanima gdje se tacno nalazi Centrotrans u Sarajevu ?

Unaprijed Hvala
Imas na autobuskoj stanici,u ferhadiji i Mula Mustafa Baseskije 5.Tu mozes kupiti karte.
A BHFanaticosi su koliko ja znam na sjeveru u Zenici bili.Ili na jugu nisam siguran.
R.I.P VEDRAN PULJIC

Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 14 mar 2011, 13:21

Unaprijed Hvala
Imas u Titovoj blizu Katedrale.Imas jos na Autobuskoj stanici.Neznam na kojoj su tribini BHF.Znam da ja idem na suprotnu od nji.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 14 mar 2011, 13:22

Analiticar=Ahmo je napisao/la:

Unaprijed Hvala
Imas na autobuskoj stanici,u ferhadiji i Mula Mustafa Baseskije 5.Tu mozes kupiti karte.
A BHFanaticosi su koliko ja znam na sjeveru u Zenici bili.Ili na jugu nisam siguran.
E hvala , samo mi recite jos na kojoj su tribini, necu da me robijasi slome samo zato sto sam iz sarajeva...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 14 mar 2011, 13:22

Unaprijed Hvala

Ako znas gdje je katedrala u Sarajevu onda nece ti biti problem naci BH Eurolines(mislim da i oni prodaju karte) smjesteni preko puta katedrale kad ides prema Carsiji. Centrotrans ti je pravo pored Avaz Twist Tower-a...autobuska stanica, nemozes nikako promasit.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

Analiticar=Ahmo
Kontakt:

Post Postao/la Analiticar=Ahmo » 14 mar 2011, 13:24

Jug je najvatreniji to znam, ali oni su na Sjeveru 99 %.
Jer znam da su crnim duksovima, i zasebni su.
R.I.P VEDRAN PULJIC

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 14 mar 2011, 13:26

Bosnier je napisao/la:

E hvala , samo mi recite jos na kojoj su tribini, necu da me robijasi slome samo zato sto sam iz sarajeva...

Ma nece te lomiti sto im to treba.I ja sam iz Sarajeva i najvjerovatnije cu ici na tekmu.Danas prolazio pored Centrotransa ukod Katedrale i vidim ima plakat za tekmu.Sigurno imaju i karte vec.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 14 mar 2011, 13:38

Vidim ovdije puno optimizma na forumu. Ja bi licno volio da dobro naguzimo Rumune, ali sam nekako pravo pesimistican. Gledao sam zadnju utakmicu Rumuna protiv Francuke, izgledali su bolje nego mi u Sa protiv Francuske, bili su pravo cvrsti u odbrani. Pogotovo me sada brine Mutu, njemu je ovo zadnja sansa da se dokaze. A nasa odbrana kao svicarski sir. Vidjeli ste sami kako je igrao Chivu protiv Bayerna Cvrsto i muski, rado voli povrijediti protivnika.

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 14 mar 2011, 13:40

dinoze je napisao/la:Vidim ovdije puno optimizma na forumu. Ja bi licno volio da dobro naguzimo Rumune, ali sam nekako pravo pesimistican. Gledao sam zadnju utakmicu Rumuna protiv Francuke, izgledali su bolje nego mi u Sa protiv Francuske, bili su pravo cvrsti u odbrani. Pogotovo me sada brine Mutu, njemu je ovo zadnja sansa da se dokaze. A nasa odbrana kao svicarski sir. Vidjeli ste sami kako je igrao Chivu protiv Bayerna Cvrsto i muski, rado voli povrijediti protivnika.
Isto tako, volio bih ali cisto sumnjam kako nam je stanje u i oko repke... Begovic,Nadarevic hmmm ali zato ima Maletic covjek koji u Europi meda nije mogao! :?
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 14 mar 2011, 13:41

Golmani:Kenan Hasagić, Ibrahim Šehić, Asmir Avdukić,
Štoperi:Emir Spahić, Adnan Mravac, Boris Pandža,
Lijevi Bočni:Senad Lulić, Muhamed Subašić
Desni bočni:Mensur Mujdža, Ognjen Vranješ, Darko Maletić,
Zadnji vezni: Muhamed Bešić, Elvir Rahimić, Haris Medunjanin
Centralni i ofanzivni vezni:Senijad Ibričić, Semir Štilić, Miralem Pjanić, Zvjezdan Misimović,
Napadači: Edin Džeko, Zlatan Muslimović, Vedad Ibišević

Uh, biće problema.. Teško je od ovdje sastaviti dobrih 11, dvojbi ima isuviše:
1. Ko će uz Spahića igrati štopera? Mravac i Pandža ne ulijevaju nadu, tu poziciju može i Bešić igrati, ali je još uvijek premlad...
2. Imamo dva krila: Lulić i Maletić, ali teško da će Pape staviti Lulića na krilo jer bi onda na bok morao gurati Subašića, a teško da će i Maletić igrati desno krilo ili desnog veznog (mada nije i nemoguće). No izglednija je situacija da ćemo opet igrati bez krila..
3. Hoćemo li igrati sa dva ili jednim napadačem? Protiv Slovačke i Mexica igrali smo s jednim i to je izgledalo dosta dobro, ali sad je Ibišević u boljoj formi od Džeke, a kako Džeku staviti na klupu...
4. Ko će igrati zadnjeg veznog uz Medunjanina? Rahimić ili Bešić?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

taracess
Kontakt:

Post Postao/la taracess » 14 mar 2011, 13:42

Bosnier je napisao/la:

Unaprijed Hvala
Sjever....

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 14 mar 2011, 13:44

Neznam stavrno, ali odavno nisam bio vise ispunjen pesimizmom. Imam osjecaj da i puno nasa raje bas ne vejruje u nas poslije Albanije.

p.s.
Ovaj pajdo sto se boji da ga ne slome jer je iz Sa, pajdo ne brini se repka igra. Tada smo svi jedan.

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 14 mar 2011, 13:48

dinoze je napisao/la:Neznam stavrno, ali odavno nisam bio vise ispunjen pesimizmom. Imam osjecaj da i puno nasa raje bas ne vejruje u nas poslije Albanije.

p.s.
Ovaj pajdo sto se boji da ga ne slome jer je iz Sa, pajdo ne brini se repka igra. Tada smo svi jedan.
Ma jarane ja uopste ne vjerujem Papetu bas to protiv Albanije se pokazalo.. SVE JE DO TRENERA, moze tko hoce da sta prica ali zna se da je trenerova zadnja! Ciro da vodi ovaj tim i da je savez normalan BIH bi bila na svakoj zavrsnici!

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 14 mar 2011, 13:51

I do trenera je i do igraca. Ni igraci mi nisu nesto u formi kao prije, kada se sjetim samo kako su igrali u Portugalu, na svjestkom nivou. Tada su bili standardni u svojim klubovima, u zadnje vrijeme sve vise griju klupu.

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 14 mar 2011, 13:56

dinoze je napisao/la:I do trenera je i do igraca. Ni igraci mi nisu nesto u formi kao prije, kada se sjetim samo kako su igrali u Portugalu, na svjestkom nivou. Tada su bili standardni u svojim klubovima, u zadnje vrijeme sve vise griju klupu.
Nema tu puno mudrovanja, igraci su kako ih treneri psiholoski spreme!
Ferguson odzraje Manchester uvijek u vrhu a sastav nikad slabiji, pobjedi Arsenal sa B veznim redom
Mouhrino osvoji sa Interom LP taj isti Inter ove sezone ni 50%
Ciro ode u baraz sa istom ekipom mozda cak i slabijom jer sada smo dobili neke nove momke...

Prije sam jedva cekao tekme, sada samo strah i jos jedno mozda je ovo zadnja tekma! :(

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 14 mar 2011, 14:18

haxonja je napisao/la:
dinoze je napisao/la:I do trenera je i do igraca. Ni igraci mi nisu nesto u formi kao prije, kada se sjetim samo kako su igrali u Portugalu, na svjestkom nivou. Tada su bili standardni u svojim klubovima, u zadnje vrijeme sve vise griju klupu.
Ferguson odzraje Manchester uvijek u vrhu a sastav nikad slabiji, pobjedi Arsenal sa B veznim redom
Ciro ode u baraz sa istom ekipom mozda cak i slabijom jer sada smo dobili neke nove momke...

Prije sam jedva cekao tekme, sada samo strah i jos jedno mozda je ovo zadnja tekma! :(
Cuj Ferguson i Murinjo :lol: :lol: ..Sta sve ljudi nece pisati.Ali eto slozit cu se sa tobom da nas oni vode sigurno bi na svim prvenstvima bili
De bar pogledaj statistike igraca u njihovim klubovima za vrijeme Cire i sada

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 14 mar 2011, 14:21

haxonja je napisao/la:

Nisi u pravu, repka je u doba Ćire bila puno jača. Misimović, Džeko, Salihović, Ibišević su u to doba bili u top formi, a danas...
YNWA!

Analiticar=Ahmo
Kontakt:

Post Postao/la Analiticar=Ahmo » 14 mar 2011, 14:36

[youtube][/youtube]

Nemojte bit pesimisti, nasi su sad kao ranjeni lavovi a zna se da su oni najopasniji :D.
Nasa jedina prepreka jeste nas "dragi" savez koji nece da prihvati glupi statut.

Edine,Zvjezdane,Miraleme,Emire,Vedade,Harise,Safete donesite radost ovoj napacenoj zemlji !

VOLIM TE BOSNO !
R.I.P VEDRAN PULJIC

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 14 mar 2011, 14:37

Bosnier je napisao/la:

Unaprijed Hvala
ee bas cemo te slomit SAMO sto si iz sarajeva... :lol: ma prosla su ta vremena, naravno da ne mozes sad sa salom sarajeva/zelje doci a ostalo je OK cak ces vise imati problema sto si BHF(nesto vas ne volimo)...ma samo opusteno i sto dalje od JUGA 8-)
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 14 mar 2011, 14:44

Steta sto nam ne igra Salihovic,s njim bi imali top reprezentaciju! ali i bez njega mozemo pobjediti Rumuniju u Zenici! imamo zaista odlican tim,svi igraci su nam u formi ,igraju redovno u svojim klubovima..Miske i Pjanic su proigrali,a to je jako vazno!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.