Što je najjače lik na nožnim prstima maltene ovo radi

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Što je najjače lik na nožnim prstima maltene ovo radi
Hot take za već ovogodišnji PO Spursa, treba čekati veći uzorak sezone za tako nešto. Ako su Denver, Lakersi, Warriorsi, zdravi Sunsi i recimo Clippersi sigurni, ko su ostale 3 ekipe? Spursi, Kingsi, Pelicansi, OKC, Minnesota, Dallas? Memphis je osakaćen mimo Adamsa vjerovatno i Clarkea cijelu sezonu, Ja suspenzija, oni po svim prilikama ispadaju iz utrke.ronaldo99 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 19:59Kao sto sam pisao ove godine ocekujem da ce SAS napokon uspjeti uci u PO, sam Victorom su jako zajeban protivnik, da ga zdravöje posluzi bice sve bolji kako se bude privikavao sve vise
Nego LaL ovdje vode na anketi da ce uzeti titulu, vas su njihovi navijaci simpaticni![]()
Puno je to, još 10 kila bi mu bilo ok, sve više veća mogućnost da se povrijedi, KD isto ko čačkalica
Jedan 21 godinu drugi 19. Znaš li ti šta znači na početku NBA karijere dvije godine?
Ma ne trola , nego voli uvijek neku "kontru" udarati .
Prosle sezone je zakinut za trecu MVP titulu u nizu, a mislim da bi ove sezone mogao doci do nje
Pa i bice izmedju njih dvojice,mada za mene nema nikakve dileme ko ima najveci uticaj na svoju ekipu u ligi.dscile je napisao/la: ↑04 nov 2023, 15:41Prosle sezone je zakinut za trecu MVP titulu u nizu, a mislim da bi ove sezone mogao doci do nje
Ne moze se suditi po prvih par utakmica, ali mi je generalno utisak da bi moglo biti izmedju njega i Tatuma, posto je Tatum poceo sezonu kao nikada prije, a Boston definitivno ima ekipu za najbolji omjer u ligi, sto bi moglo uticati na MVP trku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.