Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Pensioner26
- Kontakt:
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Pravo su normalno društvo, hahahahhahahahhahahahahah
Ja tvrdim da se dosadasnje bombardovanje Gaze ne moze nazvati sustavnim genocidom kakav se narativ pokusava stvoriti. To je sve. Ako ga pocine ja cu prvi ici na proteste protiv genocida pa makar oko mene bile i Hamasove zastave.Brokula je napisao/la: ↑03 nov 2023, 19:32Epidaurus je napisao/la: ↑03 nov 2023, 19:30To su tvoje rijeci, ne moje.
Nije moj problem sto se cinjenice ne uklapaju u narativ koji ste si stvorili ti, par Hamasovaca i zavjerologa ovdje. Ja i dalje ne iskljucujem mogucnost genocida obzirom na sastav vlade Izraela kad krenu na juzni do Gaze gdje je vecina civila izbjegla. Ovo dosadasnje bombardovanje to nije. Prekomjerna upotreba sile i zlocini svakako.
Ti si jelde svjestan da ti ovdje stvaras teoriju zavjere nabacujuci brojeve koji se ne slazu sa historijski slicnim dogadjajima?
Ili zapravo tvrdis da selektivno bacaju hiljadu tona eksploziva da bi u prosjeku ubili jednog teroristu?
Selektivno nije svakako, kao sto rekoh ocito je da je prekomjerna upotreba sile itekako prisutna, a to je po svim pravilima ratni zlocin.
- ASD
- Kontakt:
Pa bilo je Arapa beduina na tlu današnjeg Tel Aviva, ali su uzeli repa.
A otkad je bitno ko je bolji, tj da li su Arapi ili Izraelci bolji i gdje je bolje zivjeti sa trenutnim masarkom u Gazi?
Jel i to uzimamo kao olaksavajuci faktor Izraelu?
Jel i to uzimamo kao olaksavajuci faktor Izraelu?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
A na koliko % teritorije su Bošnjaci bili većina 1992.?
Izvor ? Daj nam izvor da su uzeli novac ? I sve i da jesu kako ces opravdati Nakbu ? Kako ces opravdati bezbroj masakara na Palestinskim stanovnistvom ?
https://www.haaretz.com/israel-news/201 ... ff69de0000
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jao ko se našao da pametuje, eto neka prestane ubijati djecu u Ukrajini.ferroviere87 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 19:15Vladimir Putin:
Svaka normalna osoba bila bi ogorčena slikama krvave djece u Gazi.![]()
![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ne mislim lično na tebe.
Generalno, vidjao sam po fb da se dijele masovno i ona izjava Hitlera da je ostavio židove da svijet vidi kakvi su.
Bošnjaci sa ovakvim načinom razmišljanja i stepenom svjesnosti i znanja, bez ikakve dileme idu u gubitak države i desit će nam se novi genocid. Nema nama pomoći.
- ASD
- Kontakt:
Opet te pitam.ASD je napisao/la: ↑03 nov 2023, 19:44Ja ti kažem, čak da i nije ekonomski bolje. Da zaradiš isto i na Zapadnoj obali i u Izraelu. Svi bi prije izabrali Izrael.
Kakve to veze ima sa genocidom ?
- ASD
- Kontakt:
Naveo sam primjer Tel Aviva.meepo je napisao/la: ↑03 nov 2023, 19:41Izvor ? Daj nam izvor da su uzeli novac ? I sve i da jesu kako ces opravdati Nakbu ? Kako ces opravdati bezbroj masakara na Palestinskim stanovnistvom ?
https://www.haaretz.com/israel-news/201 ... ff69de0000
Bukvalno imaš primjere gore od Nakbe u arapskom svijetu prema jevrejima, gdje se jevreji mogu izbrojati na prste jedne ruke.
Normalnije drustvo ?

Zadnja izmjena: meepo, dana/u 03 nov 2023, 19:48, ukupno mijenjano 2 puta.
Nema tih para na svijetu zbog kojih bi živio u toj moralnoj rupi od civilizacije koliko god tehnološki da su napredni.
Evo ja bi prije u dubai nego tel aviv zbog svih razloga
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- ASD
- Kontakt:
Nemaš ti pojma o tom društvu ništa.meepo je napisao/la: ↑03 nov 2023, 19:47Normalnije drustvo ?Drustvo koje tvrdi da su dobili zemlju od Boga ? Da ce im nezidovi biti sluge ? Drustvo koje je domicilno stanovnistvo maskimalno dehumaniziralo kroz apartheid i oduzimanje prava ? Drustvo u kojem te u vrticu indoktoriraju da su Arapi zle babaroge ? Drustvo u kojem vecina misli da su oni odabrani narod ? Drustvo gdje je rasizam normalna stvar i to ne samo protiv muslimana, arapa vec krscana i ostalih.
Arapski gradovi u Izraelu su države u državi.
CAGarfia je napisao/la: ↑03 nov 2023, 19:43Ne mislim lično na tebe.
Generalno, vidjao sam po fb da se dijele masovno i ona izjava Hitlera da je ostavio židove da svijet vidi kakvi su.
Bošnjaci sa ovakvim načinom razmišljanja i stepenom svjesnosti i znanja, bez ikakve dileme idu u gubitak države i desit će nam se novi genocid. Nema nama pomoći.

Gledam neki dan poziva jedna na fb bojkot americkih proizvoda, slavi sto narod ne kupuje kad danas kuknjava, pozvao neko da se bojkotuje i Avon za koji ona inace radi

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.