Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Dobra ba je bo vas prica vasa, zatvorit ce admin temu.
- ASD
- Kontakt:
Sukob je počeo kad su Arapi napali Izrael.
Većina Palestine je bila nenaseljena.
-
- Kontakt:
Vladimir Putin:
Svaka normalna osoba bila bi ogorčena slikama krvave djece u Gazi.

Svaka normalna osoba bila bi ogorčena slikama krvave djece u Gazi.

Djeca
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
I treba se zakljucati ili treba pustiti **** cionisticko zidovska da orggijaju sa svojim"misljenjima".Normalno da je treba zakljucati.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
De ba.ferroviere87 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 19:15Vladimir Putin:
Svaka normalna osoba bila bi ogorčena slikama krvave djece u Gazi.![]()
![]()
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Pa bilo koji narod da sa 6% teritorije proglasi državu bilo gdje bi bio napadnut ali malo koji bi imao podršku Britanije i Amerike da se odbrane.
Nisu na žalost jevreji ni dobili državu nego cionisti, velika je to razlika.
Nisu na žalost jevreji ni dobili državu nego cionisti, velika je to razlika.
Ovakvi i "srebrenicu" uvode u pricu negacije genocida.Markale sami smo sebe granatirali.Nasi sami ubiili Safetq Zajku,Nanica itd itd...Ne volim ovakvu vrstu ljudi.Prodali nasi srebrenicu itd.
FK SARAJEVO.
- ASD
- Kontakt:
Pa nisu Arapi kontrolisali 94 posto, nego možda su i jedni i drugi skupa imali 20 posto.
To je prica koju danas prezentuje Izrael , kao i onu dobru staru pa eto Bog nam je dao zemlju i ovdje su nam preci bili prije 1500+ godina. Zemlja za ljude bez zemlje je bio slogan Zionistickog pokreta. U tadasnju Palestinu pod Britanskom okupacijom su dosli kao izbjeglice, opancari i onda kroz godine su poceli da ciste lokalno stanovnistvo kroz Nakbu, masakre itd. Svemu tome je prethodila zelja Europe da se rijese Zidova pa je tako nastalo zidovsko pitanje , a svi znamo kako ga je Hitler pokusao rijesiti.
Mogli su oni zivjeti tamo u miru i skladu s Palestincima , bilo je mjesta za sve , ali bolesna ideja "Zidovske drzave" (pazi ovo zvuci poznato) im nije dala mira.
ferroviere87 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 19:15Vladimir Putin:
![]()

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- ASD
- Kontakt:
Pazi sad. Tamo gdje je nastao Tel aviv niko nije imao vlasništvo na zemljom. I opet su doseljenici ispali ljudi pa isplatili lokalne beduine da se maknu odatle. Bila obična pustara, nastao kasnije najbolji grad na bliskom istoku.
To su tvoje rijeci, ne moje.Brokula je napisao/la: ↑03 nov 2023, 18:57Yebo majku koji si ti bolesnik, jos malo pa ces pisat da se Palestinci trebaju zahvaliti na samo 10k pobijenih uz 18k tona eksplozivaEpidaurus je napisao/la: ↑03 nov 2023, 18:13U saveznickom ravnjanju Drezdena je na isti baceno 3900 tona bombi pri cemu je ubijeno oko 25k ljui. U americkom bombardovanju Tokija 10. marta 1945. je baceno otprilike 1665 tona bombi i ubijeno 100k ljudi. U ovom bombardovanju Gaze je po informacijama koje kruze baceno 18k tona bombi i ubijeno je oko 10k ljudi. Dakle nesto se ovdje ne uklapa u neselektivno bombardovanje Gaze i sustavni genocid nad Palestincima u Gazi.![]()
Nije moj problem sto se cinjenice ne uklapaju u narativ koji ste si stvorili ti, par Hamasovaca i zavjerologa ovdje. Ja i dalje ne iskljucujem mogucnost genocida obzirom na sastav vlade Izraela kad krenu na juzni do Gaze gdje je vecina civila izbjegla. Ovo dosadasnje bombardovanje to nije. Prekomjerna upotreba sile i zlocini svakako.
Cinjenica je da u zadnje 3 sedmice ubijeno vise palestinske djece nego u svim sukobima u zadnje 4 godine. Putin nije neka moralna vertikala ali barem nije usao u Ukrajinu bombardujuci sve zivo i ubijajuci lokalno stanovnistvo gdje je stigao.StevieG8 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 19:28ferroviere87 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 19:15Vladimir Putin:
![]()
vodi ga kuci
uh, pitanje je vremena kad će se početi spominjati Naser i Radovan, pa da ja prekinem - koja država ima najbolje ratne pjesme? 

Zadnja izmjena: Surreal, dana/u 03 nov 2023, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Epidaurus je napisao/la: ↑03 nov 2023, 19:30To su tvoje rijeci, ne moje.Brokula je napisao/la: ↑03 nov 2023, 18:57Yebo majku koji si ti bolesnik, jos malo pa ces pisat da se Palestinci trebaju zahvaliti na samo 10k pobijenih uz 18k tona eksplozivaEpidaurus je napisao/la: ↑03 nov 2023, 18:13U saveznickom ravnjanju Drezdena je na isti baceno 3900 tona bombi pri cemu je ubijeno oko 25k ljui. U americkom bombardovanju Tokija 10. marta 1945. je baceno otprilike 1665 tona bombi i ubijeno 100k ljudi. U ovom bombardovanju Gaze je po informacijama koje kruze baceno 18k tona bombi i ubijeno je oko 10k ljudi. Dakle nesto se ovdje ne uklapa u neselektivno bombardovanje Gaze i sustavni genocid nad Palestincima u Gazi.![]()
Nije moj problem sto se cinjenice ne uklapaju u narativ koji ste si stvorili ti, par Hamasovaca i zavjerologa ovdje. Ja i dalje ne iskljucujem mogucnost genocida obzirom na sastav vlade Izraela kad krenu na juzni do Gaze gdje je vecina civila izbjegla. Ovo dosadasnje bombardovanje to nije. Prekomjerna upotreba sile i zlocini svakako.
Ti si jelde svjestan da ti ovdje stvaras teoriju zavjere nabacujuci brojeve koji se ne slazu sa historijski slicnim dogadjajima?
Ili zapravo tvrdis da selektivno bacaju hiljadu tona eksploziva da bi u prosjeku ubili jednog teroristu?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Allahu dragi stvorit će se od splačine ruske još i heroj. A doslovno najveći krivac i zbog ovog u Gazi i u Ukrajini.
**bo vas on tako bolesne.
**bo vas on tako bolesne.
- ASD
- Kontakt:
Da imamo izbor, svi bismo mi prije živjeli u Izraelu nego u Palestini. Čak i da su ekonomije jednake. Jednostavno se radi o normalnijem društvu.
Pa i na tlu danasnje amerike nije bilo Nju Jorka,Majamia,Los Andjelesa pa eto pobise indijance i napravise prelijepe gradove.Al eto gdje sad Nju Jork nije bilo naseljeno...**** ti budale i logiku njihovu.
FK SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.