Heroin listovi kod nase desetke ce danas odraditi posaoBegovicRamiz je napisao/la: ↑03 nov 2023, 16:56Klafuricu ne stavljaj Suljica da igra veceras
odnijece ga vjetar

Heroin listovi kod nase desetke ce danas odraditi posaoBegovicRamiz je napisao/la: ↑03 nov 2023, 16:56Klafuricu ne stavljaj Suljica da igra veceras
odnijece ga vjetar
cuj heroin listovikillafrommanilla je napisao/la: ↑03 nov 2023, 17:12Heroin listovi kod nase desetke ce danas odraditi posaoBegovicRamiz je napisao/la: ↑03 nov 2023, 16:56Klafuricu ne stavljaj Suljica da igra veceras
odnijece ga vjetar![]()
Kasno si mu rekao. Jedva čekam kadar gdje Suljić prolijeće sa jedne na drugu stranu. Doduše ne svojom voljom.BegovicRamiz je napisao/la: ↑03 nov 2023, 16:56Klafuricu ne stavljaj Suljica da igra veceras
odnijece ga vjetar
Bosanski pravoslavci (citaj turska kopilad) su najzaostalije pleme na planeti.MocMahale444 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 17:37Ana Ljubojević se udara ko pecat, nece osunecena ćuna da je prca pa vileni ofajlica.
Dokle doseže ljudska bolest? Čita li ovo administracija?meraba je napisao/la: ↑03 nov 2023, 17:58Bosanski pravoslavci (citaj turska kopilad) su najzaostalije pleme na planeti.MocMahale444 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 17:37Ana Ljubojević se udara ko pecat, nece osunecena ćuna da je prca pa vileni ofajlica.
Steta sto smo stali 95-te. To je jedina stvar koju zamjeram rahmetli Aliji. A trebali smo potamaniti gamad kad smo mogli. Nadam se da cu dozivjeti drugo poluvrijeme sto skorije dok sam jos u snazi. Ovaj put u hag bi isao sa debelim razlogom
Zamjeram mu sto nije izdrko u šaku i zvizno sam sebi šamar, nego sto je napravio onog izdajnika bakira.meraba je napisao/la: ↑03 nov 2023, 17:58Bosanski pravoslavci (citaj turska kopilad) su najzaostalije pleme na planeti.MocMahale444 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 17:37Ana Ljubojević se udara ko pecat, nece osunecena ćuna da je prca pa vileni ofajlica.
Steta sto smo stali 95-te. To je jedina stvar koju zamjeram rahmetli Aliji. A trebali smo potamaniti gamad kad smo mogli. Nadam se da cu dozivjeti drugo poluvrijeme sto skorije dok sam jos u snazi. Ovaj put u hag bi isao sa debelim razlogom
Izgledate ko Turci, nosite njihova imena i njihovu vjeru.meraba je napisao/la: ↑03 nov 2023, 17:58Bosanski pravoslavci (citaj turska kopilad) su najzaostalije pleme na planeti.
@meraba. Iskreno prijatelju GLUP SI.meraba je napisao/la: ↑03 nov 2023, 17:58Bosanski pravoslavci (citaj turska kopilad) su najzaostalije pleme na planeti.MocMahale444 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 17:37Ana Ljubojević se udara ko pecat, nece osunecena ćuna da je prca pa vileni ofajlica.
Opet pises u isto vrijeme, garant te pustaju u setnju iz ustanove pa krisom pises. Nemam drugog objasnjenja. Jesmo li se dogovorili da nema preskakanja terapija?!?!meraba je napisao/la: ↑03 nov 2023, 17:58Bosanski pravoslavci (citaj turska kopilad) su najzaostalije pleme na planeti.MocMahale444 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 17:37Ana Ljubojević se udara ko pecat, nece osunecena ćuna da je prca pa vileni ofajlica.
Jesam a vi pametni ste nam doveli drzavu do savrsenstvaAVNOJ je napisao/la: ↑03 nov 2023, 18:29@meraba. Iskreno prijatelju GLUP SI.meraba je napisao/la: ↑03 nov 2023, 17:58Bosanski pravoslavci (citaj turska kopilad) su najzaostalije pleme na planeti.MocMahale444 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 17:37Ana Ljubojević se udara ko pecat, nece osunecena ćuna da je prca pa vileni ofajlica.
E cuj tursku vjeru hahahahaSuvorov je napisao/la: ↑03 nov 2023, 18:18Izgledate ko Turci, nosite njihova imena i njihovu vjeru.meraba je napisao/la: ↑03 nov 2023, 17:58Bosanski pravoslavci (citaj turska kopilad) su najzaostalije pleme na planeti.
Ko je Turcin vise, Mirza ili Srdjan?
![]()
I to si u pravu. Napravio je debila.MocMahale444 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 18:04Zamjeram mu sto nije izdrko u šaku i zvizno sam sebi šamar, nego sto je napravio onog izdajnika bakira.meraba je napisao/la: ↑03 nov 2023, 17:58Bosanski pravoslavci (citaj turska kopilad) su najzaostalije pleme na planeti.MocMahale444 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 17:37Ana Ljubojević se udara ko pecat, nece osunecena ćuna da je prca pa vileni ofajlica.
A genocidasi su prica za sebe, od malena to je zadojeno mrznjom jer ih tako uce roditelji. Nebeski narod ovo ono.
Gdje to pise? Njihova vjera = ista vjera kao kod njih.RodjeniiBrato je napisao/la: ↑03 nov 2023, 18:49E cuj tursku vjeru hahahahaSuvorov je napisao/la: ↑03 nov 2023, 18:18Izgledate ko Turci, nosite njihova imena i njihovu vjeru.meraba je napisao/la: ↑03 nov 2023, 17:58Bosanski pravoslavci (citaj turska kopilad) su najzaostalije pleme na planeti.
Ko je Turcin vise, Mirza ili Srdjan?
![]()
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Combattente87, HariTz, Hrammm1921, inzomni, leo1946, maho_sa, MikiPirs i 54 gosta.