Premijer liga BiH - aktuelno

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 03 nov 2023, 13:52

letsgofighter je napisao/la:
03 nov 2023, 13:42
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
03 nov 2023, 13:33
03 nov 2023, 13:26

Ok, da napravimo rezime, vama sve što sudija dosudi u vašu korist a na štetu protivnika je greška i na tome treba da se radi...ok, sudije pamet u glavu ! Sloga je igrala domaćinski i nije vam dala da igrate uopšte, što je sasvim očekivano na onakvom terenu, a za takve iste faule nebi ni Sarajevu davali kartone na Koševu, budimo realni ;)
ne razumijem boldirano. Greska je greska kome god ona ucinjena bila. Bilo to Sarajevu ili Borcu.
I Zrinjski se namucio na istom terenu (kaljuzi) i odigrao 2:2. Teski tereni.

ja opet apelujem, zna se sta je faul. Zna se sta je visoko podignuta noga, sta je ofsajd itd. Neka svima bude isto. Nemoj da moje Sarajevo molim te guraju. Ne treba nam to.
Cak smo spremni da se borimo i s tegovima na nogama i svezanim rukama. Uostalom, dokaz tome je bio kad smo vam gostovali kako smo odigrali.
S
Ne treba ni mom Borcu i ne želim da se gura ali to je viša sila na koju mi ne možemo da utičemo....Vama se ovdje stvara pogrešna slika o nama jer nekada isfrustrirani nekim nepotrebnim stvarima i komentarima pogrdnog sadržaja opravdavamo ovo, ali u suštino 9 od 10 ljudi iz BL će ti reći da je ovo nepotrebno ! pored toga ponoviću, licemjerni ste, to je tako, a vama je teško to priznati pa ćete sve učiniti da pokušate dokazati suprotno, ali mauna, nema meni ko šta dokazivati kada sve vidim svojim očima :)
tako je kako je. Zivjeti se mora i razumjeti drugog. I nakon toliko godina iste teme narod mori, sve je to sistem spojenih posuda.
ok, postujem tvoje misljenje da sam licemjer. Ne mogu te uvjeriti u suprotno.

bice dobra tekma u nedjelju. Jel vam to ekipa vec u Sarajevu?
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

letsgofighter
Kontakt:

Post Postao/la letsgofighter » 03 nov 2023, 13:57

03 nov 2023, 13:52
03 nov 2023, 13:33

ne razumijem boldirano. Greska je greska kome god ona ucinjena bila. Bilo to Sarajevu ili Borcu.
I Zrinjski se namucio na istom terenu (kaljuzi) i odigrao 2:2. Teski tereni.

ja opet apelujem, zna se sta je faul. Zna se sta je visoko podignuta noga, sta je ofsajd itd. Neka svima bude isto. Nemoj da moje Sarajevo molim te guraju. Ne treba nam to.
Cak smo spremni da se borimo i s tegovima na nogama i svezanim rukama. Uostalom, dokaz tome je bio kad smo vam gostovali kako smo odigrali.
S
Ne treba ni mom Borcu i ne želim da se gura ali to je viša sila na koju mi ne možemo da utičemo....Vama se ovdje stvara pogrešna slika o nama jer nekada isfrustrirani nekim nepotrebnim stvarima i komentarima pogrdnog sadržaja opravdavamo ovo, ali u suštino 9 od 10 ljudi iz BL će ti reći da je ovo nepotrebno ! pored toga ponoviću, licemjerni ste, to je tako, a vama je teško to priznati pa ćete sve učiniti da pokušate dokazati suprotno, ali mauna, nema meni ko šta dokazivati kada sve vidim svojim očima :)
tako je kako je. Zivjeti se mora i razumjeti drugog. I nakon toliko godina iste teme narod mori, sve je to sistem spojenih posuda.

Mislim da nisu još krenuli za Sarajevo.
Samo da vrijeme posluži biće tekma vrhunska, mada ako budu preoprezne obe ekipe može i da bude predosadna za gledati...
Btw nama je bara bara da neće igrati naš najbolji igrač a vaš miljenik Zoran Kvržić :problem:
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA

Riquelme
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme » 03 nov 2023, 13:59

HordasOdMalena je napisao/la:
03 nov 2023, 13:48
RedBlue je napisao/la:
03 nov 2023, 13:15
Zadnje dve utakmice FK Sarajevo omjer faulova, 24-9 za protivnika.
Zašto ne uzmeš npr. zadnje tri utakmice? :(
Iskusno :D jbg sjebo bi se omjer.

Nego, jel sudio Peljto nekad Sarajevo - Borac na Kosevu ili u BL? Jel bilo kakvih repova, ako jeste..
Brokula: "..Prije je Kina zapadni Tajvan.." 👌

meraba
Kontakt:

Post Postao/la meraba » 03 nov 2023, 13:59

Realno bojac trenutno igra bolje od nas i ako je istina da nam Olivera nece biti u kadru, bod bi bio ko kuca.

ik0ik0
Kontakt:

Post Postao/la ik0ik0 » 03 nov 2023, 14:01

GoskGabela je napisao/la:
03 nov 2023, 11:50
Tko robijase shvata ozibljno, šabanska grupa koja bira gostovanja. Ajde nek nadju jednu sliku gdje ih ima bar 100 na gostovanju u Z.Mostaru
kakve veze ima tko im je digao, i tko koga shvata ozbiljno.
Oni su ga ozbiljno šuknuli Kabirijevim dečkićima, pa kome pravo kome krivo. A da vas istina boli, pokazuje i kako ste se upalili na forumu.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 nov 2023, 14:04

03 nov 2023, 13:57

Samo da vrijeme posluži biće tekma vrhunska, mada ako budu preoprezne obe ekipe može i da bude predosadna za gledati...
Btw nama je bara bara da neće igrati naš najbolji igrač a vaš miljenik Zoran Kvržić :problem:
Mi smo protiv Sloge počeli bez pola tima koji su standardni igrači a među njima je bio i Renan - naš najbolji igrač. Izgleda da on neće biti spreman za nedjelju a par njih se vratilo u trenažni proces.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

letsgofighter
Kontakt:

Post Postao/la letsgofighter » 03 nov 2023, 14:07

MortemHz je napisao/la:
03 nov 2023, 14:04
03 nov 2023, 13:57

Mi smo protiv Sloge počeli bez pola tima koji su standardni igrači a među njima je bio i Renan - naš najbolji igrač. Izgleda da on neće biti spreman za nedjelju a par njih se vratilo u trenažni proces.
Vi ste pod većim pritiskom i pod imerativom pobjede, plus Ziljkića ako uvede to je recept za propast...
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 03 nov 2023, 14:19

E cuj promijenjen zakon zbog Tegeltije, tako ocigledno. Jel moguce da se ovo radi?

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 03 nov 2023, 14:40

https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /231103083
Sto ih beogradjani maltretiraju hahah
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 03 nov 2023, 14:43

NoDi80 je napisao/la:
03 nov 2023, 14:40
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /231103083
Sto ih beogradjani maltretiraju hahah
To Nodi kralju skreni sa teme boli te ona stvar :rol: :rol:
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 03 nov 2023, 14:59

Predviđam deranje Borca sada kada je suđenje normalno.

Je li se Kulašin oporavio zna li se šta? Kada on igra, onda je kontra majka svih taktika.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 03 nov 2023, 15:33

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
03 nov 2023, 14:19
E cuj promijenjen zakon zbog Tegeltije, tako ocigledno. Jel moguce da se ovo radi?
Više mi je nevjerovatno kako dopuštaju da im ovakvi predstavljaju klub. Očito da misle da će im se tek tako sve ovo oprostiti kad ovi odu.. a otići će nekad.

Neće haveri. Budite svjesni da će se svi truditi da što više obrišu qrac od Borac. On će ga pofanfati, ovi će se izmaknuti. Nešto slično će se desiti i sa genocidnom tvorevinom.
The saddest thing in life is wasted talent.

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 03 nov 2023, 15:38

scholsey je napisao/la:
03 nov 2023, 15:33
Više mi je nevjerovatno kako dopuštaju da im ovakvi predstavljaju klub. Očito da misle da će im se tek tako sve ovo oprostiti kad ovi odu.. a otići će nekad.

Neće haveri. Budite svjesni da će se svi truditi da što više obrišu qrac od Borac. On će ga pofanfati, ovi će se izmaknuti. Nešto slično će se desiti i sa genocidnom tvorevinom.
dopustaju tako sto osjete moc,a moc je ebena stvar
kad ovaj bude svirao klavir a vico bio kurvica po beogradu,onda ce se javiti Banjalucani sa multikulti tribininama ,carsiji i finoj raji.
Sad im ovo odgovara i zaboli njih sto ih vodi narkodiler i covjek na crnoj listi amerike,vode se parolom je.bi laktasenko i mene i sestru i mater samo nam daj titulu,izadju provesele se delije i grobari iz banja luke ih pretuku i tako u krug
poyy
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 03 nov 2023, 15:42

Ma boli ih qrac kad Vico ima jos jedan mandat nakon ovog, dok ce Dodik dozvivotno biti Bog i batina tamo. Ne razmislja nijedan navijac toliko unaprijed.
1921

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 03 nov 2023, 15:44

donDondon je napisao/la:
03 nov 2023, 15:38
scholsey je napisao/la:

kad ovaj bude svirao klavir a vico bio kurvica po beogradu,onda ce se javiti Banjalucani sa multikulti tribininama ,carsiji i finoj raji.
Sad im ovo odgovara i zaboli njih sto ih vodi narkodiler i covjek na crnoj listi amerike,vode se parolom je.bi laktasenko i mene i sestru i mater samo nam daj titulu,izadju provesele se delije i grobari iz banja luke ih pretuku i tako u krug
poyy
Kontaju da smo mi mlađi mentalitetom kao naši starci. Ono, naivne merhametlije koje su mogli (a mogu i sad) lako izraditi tim nekim multi-kulti bajkama. Teško da su se mogli više zajebati u procjeni.

Da će oni nešto vele napraviti, pa hajde, čovjek bi rekao isplati se.. al će oni za jednu titulu i možda koji kup bukvalno srozati klub za desetljeća koja dolaze.
The saddest thing in life is wasted talent.

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 03 nov 2023, 15:56

03 nov 2023, 11:46
mma_hz je napisao/la:
03 nov 2023, 11:36
Ocigledno su nase provokacije i galama ucinile svoje.Peljto je na centru aBd,a vi i dalje mislite da su nase provokacije bile "onako".
Kada se pročita između redova, vaše provokacije su ustvari klasično kmečanje, a kmečaćete i poslje tekme abd ! :wave:
Biće kmečanje kad ispadnete iz lige. Uskoro derbi sa Tekstilcem.

meraba
Kontakt:

Post Postao/la meraba » 03 nov 2023, 16:39

Jesu li nase kone zadovoljne sa ovim radovima na njihovom kampu? :urnebes:
Cudi me i kako ovaj portal ne objavljuje svaki dan bar 5-6 slika i neki clanak :damn: :damn:
Popucase cirevi kolektivno :rol: :rol: :rol:

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 03 nov 2023, 16:52

donDondon je napisao/la:
03 nov 2023, 15:38
scholsey je napisao/la:

poyy
A jeste vi to gotivili i postovali Borac i njegove navijace prije dolaska Vice i te ekipe u klub?

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 03 nov 2023, 16:56

Klafuricu ne stavljaj Suljica da igra veceras
odnijece ga vjetar

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 03 nov 2023, 17:04

BegovicRamiz je napisao/la:
03 nov 2023, 16:56