tako je kako je. Zivjeti se mora i razumjeti drugog. I nakon toliko godina iste teme narod mori, sve je to sistem spojenih posuda.letsgofighter je napisao/la: ↑03 nov 2023, 13:42Ne treba ni mom Borcu i ne želim da se gura ali to je viša sila na koju mi ne možemo da utičemo....Vama se ovdje stvara pogrešna slika o nama jer nekada isfrustrirani nekim nepotrebnim stvarima i komentarima pogrdnog sadržaja opravdavamo ovo, ali u suštino 9 od 10 ljudi iz BL će ti reći da je ovo nepotrebno ! pored toga ponoviću, licemjerni ste, to je tako, a vama je teško to priznati pa ćete sve učiniti da pokušate dokazati suprotno, ali mauna, nema meni ko šta dokazivati kada sve vidim svojim očimaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑03 nov 2023, 13:33ne razumijem boldirano. Greska je greska kome god ona ucinjena bila. Bilo to Sarajevu ili Borcu.letsgofighter je napisao/la: ↑03 nov 2023, 13:26
Ok, da napravimo rezime, vama sve što sudija dosudi u vašu korist a na štetu protivnika je greška i na tome treba da se radi...ok, sudije pamet u glavu ! Sloga je igrala domaćinski i nije vam dala da igrate uopšte, što je sasvim očekivano na onakvom terenu, a za takve iste faule nebi ni Sarajevu davali kartone na Koševu, budimo realni![]()
I Zrinjski se namucio na istom terenu (kaljuzi) i odigrao 2:2. Teski tereni.
ja opet apelujem, zna se sta je faul. Zna se sta je visoko podignuta noga, sta je ofsajd itd. Neka svima bude isto. Nemoj da moje Sarajevo molim te guraju. Ne treba nam to.
Cak smo spremni da se borimo i s tegovima na nogama i svezanim rukama. Uostalom, dokaz tome je bio kad smo vam gostovali kako smo odigrali.
S![]()
ok, postujem tvoje misljenje da sam licemjer. Ne mogu te uvjeriti u suprotno.
bice dobra tekma u nedjelju. Jel vam to ekipa vec u Sarajevu?