Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Teško narodu kojem su ovakvi "lideri" 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Koliko sam bio ljut na Rusiju i Putina a sad vidim da su oni olicenje ljudskosti za ove cioniste i za zapad u globalu..svakako je zapad pod sapom cionista.
Fujj mamu vam j eebem .
Fujj mamu vam j eebem .
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Razocarali se forumski armagedonisti, kontali su sace sijevat atomske
- Shategabri
- Kontakt:
Jašta je.
Nego si ti ljut.
Nema ljudskosti kod velikih. Samo interesi.
Ako ti se poklopi kojim slučajem sa njihovim intresima, ispada eto da te podržavaju.
Inače budeš topovsko meso.
I kolateralna šteta.
Boli q USA, Rusiju, Arabiju...nastavi niz....za Gazom.
Kao što ih boli q i za nama.
Kao što ih je bolio i za Hrvatsku. Ili Ukrajinu.
Istina, nekom daju malo više, nekom manje, nekom skoro ništa.
Al da se oni tu nešto sikiraju, ne. Sve ide prema planu.
A plan je, vječiti haos...negdje.
Dok je budala biće i ovaca za šišanje. Najgore što se pitaju neke budale koje postavimo, pa te šišaju htio ti ili ne htio.
Koševo Zapad
Ide dr.kanje na Putalja i uralsku satrapiju 

Sve se danas radi iz interesa. Izrael je vazan za interes USA iz vise razloga a jedan od njih je sto su oni proxy za USA na Bliskom Istoku. Ukrajina jer vodi rat protiv Rusije.S. Arabija isto ima u interesu da se ne uplice u ovaj sukob zbog veza sa Zapadom i svoje pozicije na Bliskom Istoku u odnosu na Iran.
Ljudi razočarani, a ono bukvalno jedan forumaš

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Likujem jer pored Palestinske djece neće biti dodatnih žrtava, Libanonske ili Izraelske djece. Ako je to nenormalno onda me nazivaj kako hoćeš. A ti bi očigledno sve poslao dođavola samo da istjeraš svoje, jer tebi je više stalo da ukloniš Izraelsku nego li da spasiš Palestinsku djecu.
Pitam te koja je razlika izmedju IDF-a i Hamasa pa su jedni teroristi a drugi nisu.sljivo je napisao/la: ↑03 nov 2023, 14:46Likujem jer pored Palestinske djece neće biti dodatnih žrtava, Libanonske ili Izraelske djece. Ako je to nenormalno onda me nazivaj kako hoćeš. A ti bi očigledno sve poslao dođavola samo da istjeraš svoje, jer tebi je više stalo da ukloniš Izraelsku nego li da spasiš Palestinsku djecu.
Svako normalan navija za mir osim pojedinih poput naših komšija koju su glasali protiv mira. Kako komentarišeš glasanje Hrvatske u UN-u ?
Nisam mislio na tebe nego općenito ljudi.sljivo je napisao/la: ↑03 nov 2023, 14:46Likujem jer pored Palestinske djece neće biti dodatnih žrtava, Libanonske ili Izraelske djece. Ako je to nenormalno onda me nazivaj kako hoćeš. A ti bi očigledno sve poslao dođavola samo da istjeraš svoje, jer tebi je više stalo da ukloniš Izraelsku nego li da spasiš Palestinsku djecu.
Društvene mreze i slično

Vecina drzava koja je ili odbila glasati ili glasala protiv rezolucije je to uradila jer je prije toga odbijen amandman Kanade gdje se na arapsku rezoluciju koja je kasnije izglasana dodaje i osuda Hamasovog napada 07.10. Sve divne drzave poput Rusije, Kine, Irana, komunjarskih satrapija Juzne i Centralne Amerike i slicnih su naravno bile protiv amandmana no to se naravno namjerno izostavlja 

- Shategabri
- Kontakt:
Pa to je ta kratkovidost i sljepilo, instant reakcija. Danas ne valja Rusija, sutra su Ameri smradovi, a Rusi su dobri, a istina je nešto sasvim deseto.Epidaurus je napisao/la: ↑03 nov 2023, 14:58Vecina drzava koja je ili odbila glasati ili glasala protiv rezolucije je to uradila jer je prije toga odbijen amandman Kanade gdje se na arapsku rezoluciju koja je kasnije izglasana dodaje i osuda Hamasovog napada 07.10. Sve divne drzave poput Rusije, Kine, Irana, komunjarskih satrapija Juzne i Centralne Amerike i slicnih su naravno bile protiv amandmana no to se naravno namjerno izostavlja![]()
A i ovi koji su glasali protiv rezolucije, većina se vodila svojim interesima ili uvlačenjem u šu.pak Izraelu, dakle ništa novo ni iznenađujuće.
Koševo Zapad
Jel Kanada u amandmanu osudila i Aparthejd režim Izraela ?
Pitam opet, zašto je IDF samo vojska a Hamas teroristička organizacija, koji su kriteriji kojima se vodite ?
Pitam opet, zašto je IDF samo vojska a Hamas teroristička organizacija, koji su kriteriji kojima se vodite ?
Ko da su mu Putin i Dodik pisali sta ce trabunjat

Govorim chiliju, mrsko mi qvotatRosicky je napisao/la: ↑03 nov 2023, 14:52Nisam mislio na tebe nego općenito ljudi.sljivo je napisao/la: ↑03 nov 2023, 14:46Likujem jer pored Palestinske djece neće biti dodatnih žrtava, Libanonske ili Izraelske djece. Ako je to nenormalno onda me nazivaj kako hoćeš. A ti bi očigledno sve poslao dođavola samo da istjeraš svoje, jer tebi je više stalo da ukloniš Izraelsku nego li da spasiš Palestinsku djecu.
Društvene mreze i slično![]()

Rosicky je napisao/la: ↑03 nov 2023, 14:52Nisam mislio na tebe nego općenito ljudi.sljivo je napisao/la: ↑03 nov 2023, 14:46Likujem jer pored Palestinske djece neće biti dodatnih žrtava, Libanonske ili Izraelske djece. Ako je to nenormalno onda me nazivaj kako hoćeš. A ti bi očigledno sve poslao dođavola samo da istjeraš svoje, jer tebi je više stalo da ukloniš Izraelsku nego li da spasiš Palestinsku djecu.
Društvene mreze i slično![]()

azaiza u fazonu samo neka kesh kapa