Tko robijase shvata ozibljno, šabanska grupa koja bira gostovanja. Ajde nek nadju jednu sliku gdje ih ima bar 100 na gostovanju u Z.Mostaru
Premijer liga BiH - aktuelno
- GoskGabela
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
-
- Kontakt:
Šta je pisac htio da kaže? kakve veze ima brojka sa gostovanja sa temom!?GoskGabela je napisao/la: ↑03 nov 2023, 11:50Tko robijase shvata ozibljno, šabanska grupa koja bira gostovanja. Ajde nek nadju jednu sliku gdje ih ima bar 100 na gostovanju u Z.Mostaru

BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
-
- Kontakt:
Normalno da nije kemecanje,nego vam smeta kad vas neko prozove,niste navukli da neko osudi vas teror i sudijske lakrdije,al bice puse je uskoro jos vece,predlozi se sudija bosnje obore,valjda im doslo pred kraj madata iz guzice u glavu,obore sve sto Vico i ostali predloze,bice veselo. Znaci treba gledat da se nekakv9m Borcu navlaci kao da su neka institucija u BIH? Da svirne Sarajevu 34 faula Borcu 10 hahaha jok eto treba skandiran Aj Bojacccc aj Vicoletsgofighter je napisao/la: ↑03 nov 2023, 11:46Kada se pročita između redova, vaše provokacije su ustvari klasično kmečanje, a kmečaćete i poslje tekme abd !![]()
-
- Kontakt:
Reče čovjek koji navija za GoskGoskGabela je napisao/la: ↑03 nov 2023, 11:50Tko robijase shvata ozibljno, šabanska grupa koja bira gostovanja. Ajde nek nadju jednu sliku gdje ih ima bar 100 na gostovanju u Z.Mostaru

Drži se ti breskvi i moli Boga da pada kiša inače prazna catrnja, valja onda izdržat iduću godinu.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Kad se procita izmedju redova pusa vam ne gineletsgofighter je napisao/la: ↑03 nov 2023, 11:46Kada se pročita između redova, vaše provokacije su ustvari klasično kmečanje, a kmečaćete i poslje tekme abd !![]()
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Opet šizofrena cjepanjamosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 11:55Normalno da nije kemecanje,nego vam smeta kad vas neko prozove,niste navukli da neko osudi vas teror i sudijske lakrdije,al bice puse je uskoro jos vece,predlozi se sudija bosnje obore,valjda im doslo pred kraj madata iz guzice u glavu,obore sve sto Vico i ostali predloze,bice veselo. Znaci treba gledat da se nekakv9m Borcu navlaci kao da su neka institucija u BIH? Da svirne Sarajevu 34 faula Borcu 10 hahaha jok eto treba skandiran Aj Bojacccc aj Vicoletsgofighter je napisao/la: ↑03 nov 2023, 11:46Kada se pročita između redova, vaše provokacije su ustvari klasično kmečanje, a kmečaćete i poslje tekme abd !![]()

-
- Kontakt:
evo i tebi pusamma_hz je napisao/la: ↑03 nov 2023, 12:04Kad se procita izmedju redova pusa vam ne gineletsgofighter je napisao/la: ↑03 nov 2023, 11:46Kada se pročita između redova, vaše provokacije su ustvari klasično kmečanje, a kmečaćete i poslje tekme abd !![]()

-
- Kontakt:
opalaopala je napisao/la: ↑03 nov 2023, 12:04Reče čovjek koji navija za GoskGoskGabela je napisao/la: ↑03 nov 2023, 11:50Tko robijase shvata ozibljno, šabanska grupa koja bira gostovanja. Ajde nek nadju jednu sliku gdje ih ima bar 100 na gostovanju u Z.Mostaru![]()
Drži se ti breskvi i moli Boga da pada kiša inače prazna catrnja, valja onda izdržat iduću godinu.

- GoskGabela
- Kontakt:
To je standardan proces kod vas u Semetovcu, Vrapčićima, Podveležju, Opinama, Šehovini, Kočinama, Gnojnicama itd. a fol gradopalaopala je napisao/la: ↑03 nov 2023, 12:04Reče čovjek koji navija za GoskGoskGabela je napisao/la: ↑03 nov 2023, 11:50Tko robijase shvata ozibljno, šabanska grupa koja bira gostovanja. Ajde nek nadju jednu sliku gdje ih ima bar 100 na gostovanju u Z.Mostaru![]()
Čatrnja i Septička 4 life

Ne mogu provaliti jesi li ironičanEspiritosanto je napisao/la: ↑03 nov 2023, 10:28Prelijepo je vrijeme,a od ljepotice možeš očekivati jedino neku na tribinama ali i to teško..

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Ubrzo vam opet slijedi ista sudbinaletsgofighter je napisao/la: ↑03 nov 2023, 12:06Opet šizofrena cjepanjamosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 11:55Normalno da nije kemecanje,nego vam smeta kad vas neko prozove,niste navukli da neko osudi vas teror i sudijske lakrdije,al bice puse je uskoro jos vece,predlozi se sudija bosnje obore,valjda im doslo pred kraj madata iz guzice u glavu,obore sve sto Vico i ostali predloze,bice veselo. Znaci treba gledat da se nekakv9m Borcu navlaci kao da su neka institucija u BIH? Da svirne Sarajevu 34 faula Borcu 10 hahaha jok eto treba skandiran Aj Bojacccc aj Vicoletsgofighter je napisao/la: ↑03 nov 2023, 11:46
Kada se pročita između redova, vaše provokacije su ustvari klasično kmečanje, a kmečaćete i poslje tekme abd !![]()
tačno, nismo navikli da neko osudi naš teror, ali smo navikli da nas izbacuju u drugu ligu, i to više puta smo ponovili gradivo iz udžbenika Zavoda za namještanja i mutna sredstva sa centom u Sarajevu
![]()
FK SARAJEVO.
Njima pusa vama puša i svima dobromma_hz je napisao/la: ↑03 nov 2023, 12:04Kad se procita izmedju redova pusa vam ne gineletsgofighter je napisao/la: ↑03 nov 2023, 11:46Kada se pročita između redova, vaše provokacije su ustvari klasično kmečanje, a kmečaćete i poslje tekme abd !![]()

Brokula: "..Prije je Kina zapadni Tajvan.." 👌
-
- Kontakt:
Da si nekad bio u Mostaru znao bi da u nas ima vodovod i kanalizacija, za razliku od jednog malog sela koje se zove Gabela, gdje ljudi u 2023 godini gledaju u nebo i očekuju kišu inače će crknut od žeđi.GoskGabela je napisao/la: ↑03 nov 2023, 12:14To je standardan proces kod vas u Semetovcu, Vrapčićima, Podveležju, Opinama, Šehovini, Kočinama, Gnojnicama itd. a fol gradopalaopala je napisao/la: ↑03 nov 2023, 12:04Reče čovjek koji navija za GoskGoskGabela je napisao/la: ↑03 nov 2023, 11:50
Tko robijase shvata ozibljno, šabanska grupa koja bira gostovanja. Ajde nek nadju jednu sliku gdje ih ima bar 100 na gostovanju u Z.Mostaru![]()
Čatrnja i Septička 4 life![]()
a hija zekane
Znam ja da si ti dolazio u Mostar samo kad ti pukne slijepo crijevo, al dodji malo češće nismo mi zaostali kao tvoje selo da nemamo vodovod i kanalizaciju.
Nego de mi reci kolko si prodo kila breskvi ove sezone? Hoces moći preživjeti do proljeća? Jel istina da su vam onu jedinu prodavnicu u mjestu zatvorili? Odakle fatas internet kad nema dole ni jedan provajder, da vam nije Musk pustio starlink

#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Ma isto druže,po prognozi bi bar trebalo u vrijeme utakmice proći bez padavina ako ništa valjalo bi za nas koji ćemo ići gledati.AvantiBL je napisao/la: ↑03 nov 2023, 12:14Ne mogu provaliti jesi li ironičanEspiritosanto je napisao/la: ↑03 nov 2023, 10:28Prelijepo je vrijeme,a od ljepotice možeš očekivati jedino neku na tribinama ali i to teško..ovdje je katastrofa vrijeme, kiša i vjetar čitav dan, pa ako je i kod vas isto, čeka nas kvalitetni fudbal u blatu?
![]()
Sad što se terena tiče oni nisu dole igrali već mjesec dana tako da i očuvan je koliko toliko.
Očekujem prvo poluvrijeme da će ličiti na nešto,drugo već teško.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
- GoskGabela
- Kontakt:
haha ajde brnjo serete dan danas u septičke, da vam nije zapadnog mostara bili bi ko kalesija.opalaopala je napisao/la: ↑03 nov 2023, 12:23Da si nekad bio u Mostaru znao bi da u nas ima vodovod i kanalizacija, za razliku od jednog malog sela koje se zove Gabela, gdje ljudi u 2023 godini gledaju u nebo i očekuju kišu inače će crknut od žeđi.GoskGabela je napisao/la: ↑03 nov 2023, 12:14To je standardan proces kod vas u Semetovcu, Vrapčićima, Podveležju, Opinama, Šehovini, Kočinama, Gnojnicama itd. a fol gradopalaopala je napisao/la: ↑03 nov 2023, 12:04
Reče čovjek koji navija za Gosk![]()
a hija zekane
Znam ja da si ti dolazio u Mostar samo kad ti pukne slijepo crijevo, al dodji malo češće nismo mi zaostali kao tvoje selo da nemamo vodovod i kanalizaciju.
Nego de mi reci kolko si prodo kila breskvi ove sezone? Hoces moći preživjeti do proljeća? Jel istina da su vam onu jedinu prodavnicu u mjestu zatvorili? Odakle fatas internet kad nema dole ni jedan provajder samo mi to reci, da vam nije Musk pustio starlink![]()
de mi pokaži kuda prolazi kanalizacija u vrapcicima, semetovcu, šehovini, kočinama i opinama hahaha
Ne dolazim u favelu zvanu istočni mostar osim kad igra gošk, smrdljivo peksino nikakvo. samo bolest kakvu pokupit zaraznu
-
- Kontakt:
Kako god, ali evo ovo npr vi nikada niste niti ćete doživjeti i koliko god da igrate ovu ligu zemlje u koju se kunete ! možda skapiraš šta sam htio reći ali do sada čitajući šta i kako pišeš čisto sumnjammma_hz je napisao/la: ↑03 nov 2023, 12:20Ubrzo vam opet slijedi ista sudbinaletsgofighter je napisao/la: ↑03 nov 2023, 12:06Opet šizofrena cjepanjamosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 11:55
Normalno da nije kemecanje,nego vam smeta kad vas neko prozove,niste navukli da neko osudi vas teror i sudijske lakrdije,al bice puse je uskoro jos vece,predlozi se sudija bosnje obore,valjda im doslo pred kraj madata iz guzice u glavu,obore sve sto Vico i ostali predloze,bice veselo. Znaci treba gledat da se nekakv9m Borcu navlaci kao da su neka institucija u BIH? Da svirne Sarajevu 34 faula Borcu 10 hahaha jok eto treba skandiran Aj Bojacccc aj Vicotačno, nismo navikli da neko osudi naš teror, ali smo navikli da nas izbacuju u drugu ligu, i to više puta smo ponovili gradivo iz udžbenika Zavoda za namještanja i mutna sredstva sa centom u Sarajevu
![]()

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Vidim postaje jedan od osnovnih narativa, druga liga, mutne radnje, Pravda za Borca. Kontrargument, Valjda da se opravda sve ovo sto se radi ili pokusava raditi. Glupa prica. Ko je to Borca sakatio i kako molim vas? Zla sarajevska mahala samo smislja kako vama napakostiti, ahaaa sta ima na Vrbasu?mma_hz je napisao/la: ↑03 nov 2023, 12:20Ubrzo vam opet slijedi ista sudbinaletsgofighter je napisao/la: ↑03 nov 2023, 12:06Opet šizofrena cjepanjamosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 11:55
Normalno da nije kemecanje,nego vam smeta kad vas neko prozove,niste navukli da neko osudi vas teror i sudijske lakrdije,al bice puse je uskoro jos vece,predlozi se sudija bosnje obore,valjda im doslo pred kraj madata iz guzice u glavu,obore sve sto Vico i ostali predloze,bice veselo. Znaci treba gledat da se nekakv9m Borcu navlaci kao da su neka institucija u BIH? Da svirne Sarajevu 34 faula Borcu 10 hahaha jok eto treba skandiran Aj Bojacccc aj Vicotačno, nismo navikli da neko osudi naš teror, ali smo navikli da nas izbacuju u drugu ligu, i to više puta smo ponovili gradivo iz udžbenika Zavoda za namještanja i mutna sredstva sa centom u Sarajevu
![]()
Borcu je mjesto u Premijer ligi uvijek bilo. I tih par sezona kad ga nije bilo nije to to, kao sto nije kad nisu tu Celik, Sloboda i slicni.
To sto je politika pod moranjem da aminuje i gura pare nije nas problem, jer u drugom slucaju slijedi propadanje.
Na koncu, libo me za sve te price. Gledamo danas i prema buducnosti, a ne u proslost.
ZELIMO POSTENO SUDJENJE SVIMA i to je sve. Jel se za to trebamo boriti?? Liga nam je ok, sve zanimljivija i gledanija i tim radnjama samo to moze stati i ponovo poceti da pada.
Nego fino pare na sunce, ulozite 20 miliona u ekipu,klub , pa redom tamburajte. Nece niko A reci, nego cemo se svi posteno boriti da vas skinemo, kao sto je trenutno situacija sa mostarcima.
Sportski pozdrav

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
evo bas sam u svom postu prije zelio da se osvrnem na tu vasu titulu. Kad je zasluzeno i ok dobijes i aplauz.letsgofighter je napisao/la: ↑03 nov 2023, 12:30Kako god, ali evo ovo npr vi nikada niste niti ćete doživjeti i koliko god da igrate ovu ligu zemlje u koju se kunete ! možda skapiraš šta sam htio reći ali do sada čitajući šta i kako pišeš čisto sumnjammma_hz je napisao/la: ↑03 nov 2023, 12:20Ubrzo vam opet slijedi ista sudbinaletsgofighter je napisao/la: ↑03 nov 2023, 12:06
Opet šizofrena cjepanjatačno, nismo navikli da neko osudi naš teror, ali smo navikli da nas izbacuju u drugu ligu, i to više puta smo ponovili gradivo iz udžbenika Zavoda za namještanja i mutna sredstva sa centom u Sarajevu
![]()
![]()
Ko je poslije toga gurnuo previse ruku u dzep borcu, to mi ne znamo. Pa je krenuo slobodan pad.
Tako je i nama bilo kad su upravi sjedili zohari i krali.
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Vidim da pesticidi koje koristite u proizvodnji breskvi imaju teški uticaj na tebe, zar ti nisu rekli da kad polijevas breskve koristiš rukavice i masku?GoskGabela je napisao/la: ↑03 nov 2023, 12:27haha ajde brnjo serete dan danas u septičke, da vam nije zapadnog mostara bili bi ko kalesija.opalaopala je napisao/la: ↑03 nov 2023, 12:23Da si nekad bio u Mostaru znao bi da u nas ima vodovod i kanalizacija, za razliku od jednog malog sela koje se zove Gabela, gdje ljudi u 2023 godini gledaju u nebo i očekuju kišu inače će crknut od žeđi.GoskGabela je napisao/la: ↑03 nov 2023, 12:14
To je standardan proces kod vas u Semetovcu, Vrapčićima, Podveležju, Opinama, Šehovini, Kočinama, Gnojnicama itd. a fol grad
a hija zekane
Nego de mi reci kolko si prodo kila breskvi ove sezone? Hoces moći preživjeti do proljeća? Jel istina da su vam onu jedinu prodavnicu u mjestu zatvorili? Odakle fatas internet kad nema dole ni jedan provajder samo mi to reci, da vam nije Musk pustio starlink![]()
de mi pokaži kuda prolazi kanalizacija u vrapcicima, semetovcu, šehovini, kočinama i opinama hahaha
Ne dolazim u favelu zvanu istočni mostar osim kad igra gošk, smrdljivo peksino nikakvo. samo bolest kakvu pokupit zaraznu
Posto vidim da ne poznaješ Mostar, pozivam te za vikend da te provedem kroz jedan turistički grad kao sto je Mostar da vidiš sve znamenitosti, posto jedino sto si vidio je bolnica na Bijelom Brijegu kad ti je puklo crijevo i upalio čir.
Bujrum dodji da prodjes kroz najljepši dio u Hercegovini koji godišnje posjeti stotine hiljada ljudi, znam da te strah ti brojki kad u vašem selu postoji samo 30ljudi i da će ti biti veliki sok.
Nešto kontam da ovi kolektori imaju velike posljedice po vas, razumijem da se sav otpad nizvodno spusti do vas, zato si ti malo toksičan a i tuknes na kanalizaciju.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Vasa ispadanja nemaju veze sa Sarajevom,Zeljom,uostalom sto Sarajevo ne ispadne? Nikad nismo imali problem da titulu osvoji ekipa koja je bolja od nas.Uzivajte i nek vas sto duze vodi Telgetija i Vicoletsgofighter je napisao/la: ↑03 nov 2023, 12:06Opet šizofrena cjepanjamosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 11:55Normalno da nije kemecanje,nego vam smeta kad vas neko prozove,niste navukli da neko osudi vas teror i sudijske lakrdije,al bice puse je uskoro jos vece,predlozi se sudija bosnje obore,valjda im doslo pred kraj madata iz guzice u glavu,obore sve sto Vico i ostali predloze,bice veselo. Znaci treba gledat da se nekakv9m Borcu navlaci kao da su neka institucija u BIH? Da svirne Sarajevu 34 faula Borcu 10 hahaha jok eto treba skandiran Aj Bojacccc aj Vicoletsgofighter je napisao/la: ↑03 nov 2023, 11:46
Kada se pročita između redova, vaše provokacije su ustvari klasično kmečanje, a kmečaćete i poslje tekme abd !![]()
tačno, nismo navikli da neko osudi naš teror, ali smo navikli da nas izbacuju u drugu ligu, i to više puta smo ponovili gradivo iz udžbenika Zavoda za namještanja i mutna sredstva sa centom u Sarajevu
![]()