Njemačka ekonomija je u krizi, odmah se to osjetilo na Bayernu.
FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Cionisticki klub na koljenima, nisam nista drugo ni ocekivao. Podrzavas genocid, a ocekujes uspjehe, ne ide to momci tako.
Zasluzeno smo ispali, isti scenariji ocekujem i u LP u 1/8 finala. Vec godinu dana nemamo nikakvu organizaciju u igri, dobivamo sve utakmice na individualni kvalitet.
Zasluzeno smo ispali, isti scenariji ocekujem i u LP u 1/8 finala. Vec godinu dana nemamo nikakvu organizaciju u igri, dobivamo sve utakmice na individualni kvalitet.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Šta očekivati kad otjeraš čovjeka koji je napokon stvorio neku timsku igru i kad je sve štimalo i dovedeš neznalicu koja ti ispuši sve trofeje u par utakmica a zamalo i mrtvu Bundesku protiv luzerskog Dortmunda (čitaj spasi ga Mainz). Od onog dana kad ih je City izbacio iz LP sve je krenulo nizbrdo. I ne popravlja se.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Swe stimalo???IceTea je napisao/la: ↑02 nov 2023, 23:55Šta očekivati kad otjeraš čovjeka koji je napokon stvorio neku timsku igru i kad je sve štimalo i dovedeš neznalicu koja ti ispuši sve trofeje u par utakmica a zamalo i mrtvu Bundesku protiv luzerskog Dortmunda (čitaj spasi ga Mainz). Od onog dana kad ih je City izbacio iz LP sve je krenulo nizbrdo. I ne popravlja se.
Nemas ti pojma.
VOLIM BAYERN
Koliko se sjećam PSG se lagano prošao, u ligi se dobro guralo, kup također. Ovaj kako je došao sve je krenulo po zlu. Pošto ti imaš pojma, uživaj sad u ovom raspadanju.isakovich je napisao/la: ↑03 nov 2023, 02:30Swe stimalo???IceTea je napisao/la: ↑02 nov 2023, 23:55Šta očekivati kad otjeraš čovjeka koji je napokon stvorio neku timsku igru i kad je sve štimalo i dovedeš neznalicu koja ti ispuši sve trofeje u par utakmica a zamalo i mrtvu Bundesku protiv luzerskog Dortmunda (čitaj spasi ga Mainz). Od onog dana kad ih je City izbacio iz LP sve je krenulo nizbrdo. I ne popravlja se.
Nemas ti pojma.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Prvo PSG nije mjerilo nikakvo. Grupna faza Lp se godinama dobro odrqdi poslije bude teze. Nije nista stimalo, pola utakmics bila patnja za gledat. Bodovni prosjek bio kao kod Kovaca, s tim da je njega Liverpul izbacio zubalo VILLAREAL.
Ne stima ni s Tuchelom sve ali dizanje u zvijezde prosjecnog trenera koji nikakav uspjeh nije ostvario ne kontam.
Ne stima ni s Tuchelom sve ali dizanje u zvijezde prosjecnog trenera koji nikakav uspjeh nije ostvario ne kontam.
Nur der FCB
Pa forsira Sanea evidentno, zapravo Tuchel je prvi trener koji je čitavu ekipu podredio Saneu, dok je s Kimmichom obrnuto, prvi je trener koji ne vidi Kimmicha kao prirodnog lidera ekipe još od Guardiole i to se osjeti na terenu, a i van njega. Posebno je iritantno što se prepucavaju preko medija, imam osjećaj da ne razgovaraju na treninzima.Bayo je napisao/la: ↑02 nov 2023, 17:25Po čemu, jedan izjavljuje da čeka ljeto za produženje ugovora a drugi istek ugovora, to sve treba rastjerati i dobro deratizirati nakon njih i njima sličnih, magarci su plaćeni kao da su WC, a redom skupljaju sve sramotnije i sramotnije poraze i ispadanja uz igru koja podsjeća na A je to.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
@Elber, slažem se sa većinom svakako.
Eto svakako Sanea ne bih želio gledati u Bayernu više, upravo zbog mentaliteta i što je imao 3 godine da nas tim svojim kvalitetom dovede na nivo više ali svaki put je u tim najvažnijim utakmicama Lige prvaka jako zakazao tako da nije to igrač kojeg mi trebamo plaćati najviše u timu za ono što on može pružiti.
Kimmich se također ne može pomiriti sa činjenicom da ga Tuchel vidi kao 8-cu već je on sebi utuvio u glavu da je najbolja 6-ca svijeta. Ovdje Tuchel ima 100% pravo. Ako nastavi filozofirati, hvala i doviđenja.
Uglavnom, bit će zanimljivo vidjeti reakciju momčadi sutra i da li će dati 200% nakon ove blamaže ili će sve biti po starom.
EDIT. Taman kad sam ovo napisao, stigla vijest u medijima da "Leroy Sané tendiert wohl zu Vertragsverlängerung".
Eto svakako Sanea ne bih želio gledati u Bayernu više, upravo zbog mentaliteta i što je imao 3 godine da nas tim svojim kvalitetom dovede na nivo više ali svaki put je u tim najvažnijim utakmicama Lige prvaka jako zakazao tako da nije to igrač kojeg mi trebamo plaćati najviše u timu za ono što on može pružiti.
Kimmich se također ne može pomiriti sa činjenicom da ga Tuchel vidi kao 8-cu već je on sebi utuvio u glavu da je najbolja 6-ca svijeta. Ovdje Tuchel ima 100% pravo. Ako nastavi filozofirati, hvala i doviđenja.
Uglavnom, bit će zanimljivo vidjeti reakciju momčadi sutra i da li će dati 200% nakon ove blamaže ili će sve biti po starom.
EDIT. Taman kad sam ovo napisao, stigla vijest u medijima da "Leroy Sané tendiert wohl zu Vertragsverlängerung".

Sretno svima koji misle da će Sane biti i igrati ozbiljno kad dobije ugovor na 4-5 sezona, pa on sad kad bi trebao biti dobar vojnik pruža sramotne partije kad je po njemu i kod kolega konkurencija koja nije njihov rang (nitko ih nije upozorio da je njihov rang Villareal) i koji maše ručicama i juri u svlačionu čim nije po njegovom...coelho41 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 08:25Pa forsira Sanea evidentno, zapravo Tuchel je prvi trener koji je čitavu ekipu podredio Saneu, dok je s Kimmichom obrnuto, prvi je trener koji ne vidi Kimmicha kao prirodnog lidera ekipe još od Guardiole i to se osjeti na terenu, a i van njega. Posebno je iritantno što se prepucavaju preko medija, imam osjećaj da ne razgovaraju na treninzima.
Dobili su pare on i kompanija i sad im se ne igra protiv nikog, doveli su se do toga da ispadaju od trećeligaša i čekaju da im se netko smiluje u ligi, od pomoći da osvoje naslov pa do povremenog punjenja da se osjete jako.
Slažem se Kimmich isto jede g.ovna, kao i svi, ali kada bih birao koga da ostavim u Bayernu između Sanea, Tuchela i Kimmicha izabrao bih Kimmicha, jer je to dugoročno bolja opcija.
Što se Sanea tiče možda nisam objektivan,ali mislim da on igra najbolju sezone odkad je došao u klub,i koliko god imao problema sa stavom,psihom i sl.mislim da je nas najbolji winger.Stefan Effenberg je napisao/la: ↑03 nov 2023, 09:17@Elber, slažem se sa većinom svakako.
EDIT. Taman kad sam ovo napisao, stigla vijest u medijima da "Leroy Sané tendiert wohl zu Vertragsverlängerung".![]()
Ganabry po meni nije ni blizu,svaka čast njegovoj statistici ali većina njegovih golova je u par utakmica kada odigra ludo dobro sve ostalo je prosjek.
Coman jednostavno povrede mu nedaju da postane više u klubu i jednostavno tu nemozes nista učiniti.
Tako da Sane ako uspije održati ovaj nivo mislim da ćemo gledati definitivno najbolji sezonu s njegove strane...a gledam i nakon poraza u kupu jedan je od rijetkih koji je otišao do navijača i obećao bolju igru ubuduće,jeli to znak d Ase dozvao i pokušava postati važnija karika u klubu i jedan od nosioca vidjecemo.
Ali iskreno se nadam d aće ova sezona poslužiti i kao svojevrsni kasting za neke igrače i da će oni koji ne pokažu d zaslužuju mjesto dobiti kartu za odlazak.
Mislim d nam treba svježe krvi u ekipi i par mladjih koji će stasavati i postati vodje u klubu jer trenutno Kimich bar sada ne odradjuje tu ulogu kako bi trebalo,ili kako smo navikli od bivših kapitena.
Činjenica je da vise nemamo igrače tipa Roben Ribery koji sami mogu odlučiti utakmicu itekako se vidi,kao i da pravog organizatora igre i čovjeka koji ima viziju i tu loptu da rjesi utakmicu kada neide,tipa Tiago.
Nažalost klub trenutno ima previše pitanja premalo odgovora...i sve se svodi na kraj ove sezone i čekanje da vidimo šta će biti sa Kimichom,Saneom,Millerom,Daviesom,pa i Musialom.
Mislim da bi se lako moglo desiti da jedan ili više napuste klub.
A vjerujem da i Ganabry,Goretzka..takodje moraju pokazati d zaslužuju ostati u klubu.
Realno i Tuchel sigurno ako nakon kupa zijani i LP,i eventualno ligu isto moze da se pakuje.
Mislim da će januar dati neke odgovore a ljeto nadam se Wirtza i još par kvalitetnih pojačanja uz ostatke onih najboljih prije svih Musiala.
Realno nadati se da će u januaru biti riješena pitanja desnog beka,štopera i zadnjeg veznog jer previse je pitanja oko kluba trenutno a premalo sigurnosti i to bi mogao biti problem....jednostavno za dobru sezonu neophodan je mir u klubu a ne razmišljanje o tome hoće li Davies u Real,Musiala u City.
Hoće li Tuchel dobiti desnog beka i šestica
Hoće li klub naći još jednog štopera
Šta sa Nouerom produžiti ili ne
Muller ostaje ide
Kimich ostaje ide,jeli šestica ili osmica
Ko će biti sportski direktor itd itd
Kimmich je kmecalo i ima 28 g, idealno vrijeme da napusti kao i lgbt prznica Neuer.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Razmazeni navijaci, kao da ni ne znaju da uvijek moze gore. Sve pobjede u LP im bile nedovoljne pa su doveli strucnjaka koji je uzeo ligu samo jer su sa druge strane bili najveci luzeri ikad, a i to je haman popusio, morao mu Musiala spasavati guzicu.
Tuchel ce brzo okrenuti svlacionicu protiv sebe. Ne treba Kimmichu titrati jaja, daleko od toga, al zna se koliko on znaci ovom klubu. Ako ne bude odgovarao Bayernu odgovarat ce Realu/ Pepu, ako vam to nije dovoljan znak onda ne znam. Mora Tuchel popraviti odnos s njim, prepucavanje ne vodi nigdje.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma neće Tuhel daleko, moguće još samo ovu godin, ako usere BL prije proljeća mogao bi i ne dočekat kraj
Ja bih ostavio one koji svojim igrama pokazuju kakav ugovor žele i zaslužuju, ne kmečanjem, ucjenjivanjem, koketiranjem sa drugim klubovima, koji podcjenjuju skoro svakog protivnika, koji biraju i uvjetuju pozicije na kojima oni žele igrati itd.
Slično vrijedi i za trenera, evo i ovoga tjeraju (na stranu da li zaslužuje ili, koji je ovo po redu?)
Tuchel je već na klimavim nogama prošle sezone je imao bar neki "izgovor" nije imao vremena i sl gluposti.Doživio debakl na svim frontovima osim lige a tu je uzeo zbog raspalog Dortmunda koji je sam sebi pucao u nogu.
Ove sezone prvi fijasko je doživio već u Super Kupu gdje je potopljen od Leipziga.Druga blamaža i sramota je ispadanje iz Kupa od vrtlara i konobara.
Čeka se još da se oklizne u CL što je realno očekivati s obzirom kako igraju i da mu uruče otkaz.
Uprava je vukla loše poteze i sad isti dolaze na naplatu.
Ove sezone prvi fijasko je doživio već u Super Kupu gdje je potopljen od Leipziga.Druga blamaža i sramota je ispadanje iz Kupa od vrtlara i konobara.
Čeka se još da se oklizne u CL što je realno očekivati s obzirom kako igraju i da mu uruče otkaz.
Uprava je vukla loše poteze i sad isti dolaze na naplatu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma vidjelo se odmah čim je došao i vodio par tekmi da nije to to. Freiburg ih iz kupa izbaci odmah, kiks kući protiv Hoffe, pa City ih natambura bez da su se oznojili ljudi (City kojeg je Inter npr itekako namučio, a kojeg je Bayo tukao 2x u grupi), pa zatim Leipzig osvojio AA. I onda eto to zadnje kolo ga Musiala spasio i otkaza. Meni je draže bilo da nisu ni to osvojili.harden je napisao/la: ↑03 nov 2023, 13:17Razmazeni navijaci, kao da ni ne znaju da uvijek moze gore. Sve pobjede u LP im bile nedovoljne pa su doveli strucnjaka koji je uzeo ligu samo jer su sa druge strane bili najveci luzeri ikad, a i to je haman popusio, morao mu Musiala spasavati guzicu.
Tuchel ce brzo okrenuti svlacionicu protiv sebe. Ne treba Kimmichu titrati jaja, daleko od toga, al zna se koliko on znaci ovom klubu. Ako ne bude odgovarao Bayernu odgovarat ce Realu/ Pepu, ako vam to nije dovoljan znak onda ne znam. Mora Tuchel popraviti odnos s njim, prepucavanje ne vodi nigdje.
Da bude stvar gora, opet Leipzig i opet AA, ubili ih ljudi, patnja sa Kopenhagenom i Galatom (sa ekipama koje bi prije peticu primale), patnja sa Unitedom koji je očajan, kiks protiv Leve, pa opet nisu mogli dobiti Leipzig i šlag na kraju mrtvi Saarbrucken.
Šta je još potrebno da ubleha napusti kormilo?

Tabletaš kakav god da je bio, znao je spremiti utakmicu za bilo kojeg protivnika. Kakav debilizam, otjerat trenera u špici sezone.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Pa iako je timing bio katastrofalan, otkaz nije bio bez razloga niti iz vedra neba, momčad je usprkos rezultatima u LP bila u raspadu, pogotovo fizičkom.
Ne okreći se sine.....stari partizanski film.
Odupiru se još povratkom Boatenga, mediji već čačkaju može li se Stanišić vratiti prije isteka. Naravno da ne, em su nam glavni konkurenti zasad, osim toga dosta će im igrača faliti u Afričkom kupu.
Uprava se spetljala da valja, malo im mir pravi transfer Kejna. Niko nikog ne štiti, puno razdora i nejasnoća, to se vidi na licima igrača kao i ostalih.

Odupiru se još povratkom Boatenga, mediji već čačkaju može li se Stanišić vratiti prije isteka. Naravno da ne, em su nam glavni konkurenti zasad, osim toga dosta će im igrača faliti u Afričkom kupu.
Uprava se spetljala da valja, malo im mir pravi transfer Kejna. Niko nikog ne štiti, puno razdora i nejasnoća, to se vidi na licima igrača kao i ostalih.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Timing je bio katastrofalan, sve si time rekao. Ozbiljni ljudi u upravi ne donose takve odluke i da su rezultati u ligi bili još gori, a u LP si rutinski riješio jaku grupu i rutinski izbacio PSG, ovakav onakav, kakav god. 3 sedmice prije utakmice sezone. No to je ekipa Kahn/Brazzo samostalno donijela i dobrim dijelom su zbog toga i platili glavom. TT treba dobiti priliku da završi sezonu, nakon toga neka se sudi.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.