Prva liga FBiH 2023/2024

Moderator/ica: GracanicaAA

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: Prva liga FBiH 2023/2024

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 nov 2023, 07:46

Proljev, gdje ti je obraz? :wave:

Pljuvati Robijase za ono sinoc znaci stati u odbranu ultrasa. Znas li ti sta su oni radili tvojoj grupi? Doduse, volite se i sa manijacima, a i oni su vas karali. Vi tuzlaci ocigledno volite nasilne tipove kao prave curice.
Celik!3,2,2.

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 03 nov 2023, 08:15

Nemojte pjeniti toliko. Nije dobro za zdravlje fakat. :kafa:

Naviknite se na ovo. Tavorit ćete u cvajti dugo i rano ispadat iz kupa.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 nov 2023, 08:16

Barem necemo preusmjeravati pare od ove ili one transe. I necemo dozvoliti da nam se porezni dug povecava. I necemo dozvoliti da nam klub bude jedan od onih 90% koji varaju drzavu.

I barem cemo nakon svakog poraza biti u svoj klub, necemo se sakrivati tri dana.
Celik!3,2,2.

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 03 nov 2023, 08:25

Nemate vi šta preusmjeravat kad nemate dinara, bjedari. Dug ćete ovim tempom vraćati još 10 godina. Samim tim, nema tu novca za pojačanja, što dovodi do slabijih rezultata kao što vidimo. A tek će sve to da se odrazi na posjetu. Boli vas briga imate 150 nadrogiranih nacionalista na tribinama. Zapale tri baklje vi se sturite. A to što ste ispali iz kupa ovakvom blamažom i što se blamirate redovno u ligi, što ste deseti i što vam se djeca smiju, to ništa. Kao što sam rekao, ništa pozitivno ne vidim kod vas.

Ali ne ljutimo se mi što se brinete toliko o našoj Slobodi. Možete navijati za nas u idućoj fazi kupa, kao i u PL kad se plasiramo. Mi ćemo vam mahati, obećavamo. Što se naših dugova tiče, očito je da ne brinemo jer smo upoznati sa situacijom. Tranša grada treba biti uplaćena + neki novci sa strane trebaju da ulete. Nije za foruma, tako da se možete koprcati. Velika si Slobodo, prevelika. :bih:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 03 nov 2023, 08:26

Ako se sloboda i ugasi, ova kujica ima zrinjski i ultrase, dovoljno im se uvukao.

Izbrisi to free Palestine, cif.ute.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 nov 2023, 08:36

IceTea je napisao/la:
03 nov 2023, 08:25
Nemate vi šta preusmjeravat kad nemate dinara, bjedari. Dug ćete ovim tempom vraćati još 10 godina. Samim tim, nema tu novca za pojačanja, što dovodi do slabijih rezultata kao što vidimo. A tek će sve to da se odrazi na posjetu. Boli vas briga imate 150 nadrogiranih nacionalista na tribinama. Zapale tri baklje vi se sturite. A to što ste ispali iz kupa ovakvom blamažom i što se blamirate redovno u ligi, što ste deseti i što vam se djeca smiju, to ništa. Kao što sam rekao, ništa pozitivno ne vidim kod vas.

Ali ne ljutimo se mi što se brinete toliko o našoj Slobodi. Možete navijati za nas u idućoj fazi kupa, kao i u PL kad se plasiramo. Mi ćemo vam mahati, obećavamo. Što se naših dugova tiče, očito je da ne brinemo jer smo upoznati sa situacijom. Tranša grada treba biti uplaćena + neki novci sa strane trebaju da ulete. Nije za foruma, tako da se možete koprcati. Velika si Slobodo, prevelika. :bih:
Bjedari? Ti ono neki dan o pismenosti, a izmisljas nove rijeci :urnebes:

Cuj sad nacionaliste. :urnebes:
Celik!3,2,2.

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 03 nov 2023, 08:38

Daj nam Tuzlu ili Velež na Tušnju, da pokažemo da se i ova liga (bar neko iz nje), može bar dostojno suprotstaviti premijerligašima. Nemojte da izvlačimo neke Igmane, Goškove, Posušja... Novih 50 milja u štek Slobode, taman da riješimo ovaj porast od juna, i kad se na to doda tranša od skoro miliončeta, i ... :)
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 nov 2023, 08:43

simonknows je napisao/la:
03 nov 2023, 08:38
Daj nam Tuzlu ili Velež na Tušnju, da pokažemo da se i ova liga (bar neko iz nje), može bar dostojno suprotstaviti premijerligašima. Nemojte da izvlačimo neke Igmane, Goškove, Posušja... Novih 50 milja u štek Slobode, taman da riješimo ovaj porast od juna, i kad se na to doda tranša od skoro miliončeta, i ... :)
Zelim vam Zrinjskog pa pokazite koliko ste bolji od Celika. :urnebes: Mislim nije da su Sloboda i Celik igrali prije dva kola, ali eto dokazite se.
Celik!3,2,2.

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 03 nov 2023, 09:00

AllGunsBlazing je napisao/la:
03 nov 2023, 08:43
simonknows je napisao/la:
03 nov 2023, 08:38
Zelim vam Zrinjskog pa pokazite koliko ste bolji od Celika. :urnebes: Mislim nije da su Sloboda i Celik igrali prije dva kola, ali eto dokazite se.
Ako misliš da ste bolji jer ste nas dobili u zadnjoj sekundi greškom koju naš stoper neće više nikad u životu napraviti, u velikoj si zabludi. Uostalom koliko ste bolji od nas, pokazuje tabela, gol razlika, i prednost od 10+, ili koliko već, ne znam tačno jer vas stvarno ne pratim toliko.

Od Zrinjskog sigurno ne bi izgubili 6 razlike kući. Što je previše, previše je.

Ps. koliko vidim ovdje, na poluvremenu su i ručnu povukli.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 nov 2023, 09:09

Ne mislim ja da smo mi bolji, vec da vi niste dobri koliko mislite, inace bi sansu napravili ekipi koja trenutno nema ni glave ni rep.
Celik!3,2,2.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 03 nov 2023, 09:47

Pa ne mislimo da smo najjaci u drzavi. Svaki portal u drzavi nas svrstao u prvog favorita za osvajanje lige. Sta sad i oni budale? Eno izgubi i Bayern od Saarbrückena u kupu, pa jel to znaci da su oni bolji od Bayerna?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 03 nov 2023, 09:49

03 nov 2023, 09:09
Ne mislim ja da smo mi bolji, vec da vi niste dobri koliko mislite, inace bi sansu napravili ekipi koja trenutno nema ni glave ni rep.
To je samo jedan loš dan, i protiv Goražda umor. Puno ozbiljnijim ekipama od vas (bar po tabeli) smo zabijali po 2 do 4 komada. Onim malo ispod vas, 4 do 6 :)
A dobijali smo i ove iz vrha, tako da je evidentno ko je ovdje najbolji, još kad se pogleda izbacivanje Želje u 50-50 utakmici...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 nov 2023, 10:37

DamirT je napisao/la:
03 nov 2023, 09:47
Pa ne mislimo da smo najjaci u drzavi. Svaki portal u drzavi nas svrstao u prvog favorita za osvajanje lige. Sta sad i oni budale? Eno izgubi i Bayern od Saarbrückena u kupu, pa jel to znaci da su oni bolji od Bayerna?
Pricamo o kontekstu ove lige. Dosli ste na gostovanje ekipi koja je trenutno puna juniora i izgubili, a dosli se nasladjivati za jucerasnji poraz Celika. Takav Celik je dobio Slobodu, cak bih rekao i gori Celik od onog jucer, barem po imenima.
Celik!3,2,2.

nicaze95
Kontakt:

Post Postao/la nicaze95 » 03 nov 2023, 10:45

Nasladjuju se par ovih vjeruj zanemarivi ljudi. ZRINJSKI PREJAK MI OPET PODRSKA NA MAX. Poraz taman da se poselamimo sa velikim brojem igraca bez grinznje savjesti.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 03 nov 2023, 11:19

03 nov 2023, 10:37
DamirT je napisao/la:
Pricamo o kontekstu ove lige. Dosli ste na gostovanje ekipi koja je trenutno puna juniora i izgubili, a dosli se nasladjivati za jucerasnji poraz Celika. Takav Celik je dobio Slobodu, cak bih rekao i gori Celik od onog jucer, barem po imenima.
Surova realnost Celika je da su im igraci u rangu kantonalne lige, vjerujem da su ljudi koji vode Celik imali bolje namjere, bar da budu egal u ovoj ligi sa vecinom ekipa i ako su ukaze mogucnost da probaju napasti PL, desilo se sto se desilo, ljudi koji vode sportski segment su ispali amateri, iskreno mucno je gledati nemoc igraca Celika, neznam kako ljudi koji su spremali ekipu nisu mogli vidjeti elementarne stvari pripremajuci ekipu za ovu ligu.....iz svega proizilazi da oni nisu mogli razlikovati igrace sa rekreacije od igraca koji se takmice u profesonalnoj ligi......jos kad mi neko kaze trener ima profi licencu :crazy: .....
🔴⚫️

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 03 nov 2023, 11:25

DamirT je napisao/la:
Nasladjivali ste se i vi nasem porazu od Gorazda. Ne vidim problem u tome sto podyebavamo jedni druge kad se izgubi, ako je u granici normale sa obje strane.

Sto se tice medjusobne utakmice, jesmo mislili da cemo dobiti i opet nakon utakmice, apsolutno svako sa nase teme je cestitao Celiku na pobjedi. Nije smak svijeta ni izgubiti derbi. Dobit cemo negdje drugo.

Cak i sto se tice onih parola po Tuzli, osudio je svako ziv i iole normalan, jer su realno nigdje veze.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 nov 2023, 11:38

Skver je napisao/la:
03 nov 2023, 11:19
DamirT je napisao/la:
Surova realnost Celika je da su im igraci u rangu kantonalne lige, vjerujem da su ljudi koji vode Celik imali bolje namjere, bar da budu egal u ovoj ligi sa vecinom ekipa i ako su ukaze mogucnost da probaju napasti PL, desilo se sto se desilo, ljudi koji vode sportski segment su ispali amateri, iskreno mucno je gledati nemoc igraca Celika, neznam kako ljudi koji su spremali ekipu nisu mogli vidjeti elementarne stvari pripremajuci ekipu za ovu ligu.....iz svega proizilazi da oni nisu mogli razlikovati igrace sa rekreacije od igraca koji se takmice u profesonalnoj ligi......jos kad mi neko kaze trener ima profi licencu :crazy: .....
I sad ja kao da se s tobom raspravljam? Kakav kanton? Momci prekucali rang iznad kantona i sad ja sa tobom ovdje treba da vodim rasprave o tome? Btw. trenera trazila Sloboda.
DamirT je napisao/la:
03 nov 2023, 11:25
Nasladjivali ste se i vi nasem porazu od Gorazda. Ne vidim problem u tome sto podyebavamo jedni druge kad se izgubi, ako je u granici normale sa obje strane.

Sto se tice medjusobne utakmice, jesmo mislili da cemo dobiti i opet nakon utakmice, apsolutno svako sa nase teme je cestitao Celiku na pobjedi. Nije smak svijeta ni izgubiti derbi. Dobit cemo negdje drugo.

Cak i sto se tice onih parola po Tuzli, osudio je svako ziv i iole normalan, jer su realno nigdje veze.
Ja nisam. Nemam pojma ni kad ste igrali. :urnebes:
Celik!3,2,2.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 03 nov 2023, 11:44

03 nov 2023, 11:38
Skver je napisao/la:
03 nov 2023, 11:19

I sad ja kao da se s tobom raspravljam? Kakav kanton? Momci prekucali rang iznad kantona i sad ja sa tobom ovdje treba da vodim rasprave o tome? Btw. trenera trazila Sloboda.
DamirT je napisao/la:
03 nov 2023, 11:25

Ja nisam. Nemam pojma ni kad ste igrali. :urnebes:
Pa dobro, nisi ti licno, ali znamo koji od vasih jesu.
Isto to vazi i za proslu sezonu kad smo ispali.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

NavojKontra5491
Kontakt:

Post Postao/la NavojKontra5491 » 03 nov 2023, 12:27

Eno sad im i parola smeta

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 nov 2023, 12:50

Ja nista nemam protiv Slobode, cak mi je i zao nacina na koji radite jer smo i mi tako radili i to nije dobro za buducnost kluba.

Jedine koje ja prozivam su fukare tuzla. Jbg ja zadnju marku dajem za Celik, a oni uzimaju od kluba. To je to.
Celik!3,2,2.

Zaključano

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], legendarnadruga, nebeskasila, Paromlinac, Proximic, successminator i 13 gostiju.