Pljuvati Robijase za ono sinoc znaci stati u odbranu ultrasa. Znas li ti sta su oni radili tvojoj grupi? Doduse, volite se i sa manijacima, a i oni su vas karali. Vi tuzlaci ocigledno volite nasilne tipove kao prave curice.
Moderator/ica: GracanicaAA
Bjedari? Ti ono neki dan o pismenosti, a izmisljas nove rijeciIceTea je napisao/la: ↑03 nov 2023, 08:25Nemate vi šta preusmjeravat kad nemate dinara, bjedari. Dug ćete ovim tempom vraćati još 10 godina. Samim tim, nema tu novca za pojačanja, što dovodi do slabijih rezultata kao što vidimo. A tek će sve to da se odrazi na posjetu. Boli vas briga imate 150 nadrogiranih nacionalista na tribinama. Zapale tri baklje vi se sturite. A to što ste ispali iz kupa ovakvom blamažom i što se blamirate redovno u ligi, što ste deseti i što vam se djeca smiju, to ništa. Kao što sam rekao, ništa pozitivno ne vidim kod vas.
Ali ne ljutimo se mi što se brinete toliko o našoj Slobodi. Možete navijati za nas u idućoj fazi kupa, kao i u PL kad se plasiramo. Mi ćemo vam mahati, obećavamo. Što se naših dugova tiče, očito je da ne brinemo jer smo upoznati sa situacijom. Tranša grada treba biti uplaćena + neki novci sa strane trebaju da ulete. Nije za foruma, tako da se možete koprcati. Velika si Slobodo, prevelika.![]()
Zelim vam Zrinjskog pa pokazite koliko ste bolji od Celika.simonknows je napisao/la: ↑03 nov 2023, 08:38Daj nam Tuzlu ili Velež na Tušnju, da pokažemo da se i ova liga (bar neko iz nje), može bar dostojno suprotstaviti premijerligašima. Nemojte da izvlačimo neke Igmane, Goškove, Posušja... Novih 50 milja u štek Slobode, taman da riješimo ovaj porast od juna, i kad se na to doda tranša od skoro miliončeta, i ...![]()
Ako misliš da ste bolji jer ste nas dobili u zadnjoj sekundi greškom koju naš stoper neće više nikad u životu napraviti, u velikoj si zabludi. Uostalom koliko ste bolji od nas, pokazuje tabela, gol razlika, i prednost od 10+, ili koliko već, ne znam tačno jer vas stvarno ne pratim toliko.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑03 nov 2023, 08:43Zelim vam Zrinjskog pa pokazite koliko ste bolji od Celika.simonknows je napisao/la: ↑03 nov 2023, 08:38Daj nam Tuzlu ili Velež na Tušnju, da pokažemo da se i ova liga (bar neko iz nje), može bar dostojno suprotstaviti premijerligašima. Nemojte da izvlačimo neke Igmane, Goškove, Posušja... Novih 50 milja u štek Slobode, taman da riješimo ovaj porast od juna, i kad se na to doda tranša od skoro miliončeta, i ...![]()
Mislim nije da su Sloboda i Celik igrali prije dva kola, ali eto dokazite se.
To je samo jedan loš dan, i protiv Goražda umor. Puno ozbiljnijim ekipama od vas (bar po tabeli) smo zabijali po 2 do 4 komada. Onim malo ispod vas, 4 do 6AllGunsBlazing je napisao/la: ↑03 nov 2023, 09:09Ne mislim ja da smo mi bolji, vec da vi niste dobri koliko mislite, inace bi sansu napravili ekipi koja trenutno nema ni glave ni rep.
Pricamo o kontekstu ove lige. Dosli ste na gostovanje ekipi koja je trenutno puna juniora i izgubili, a dosli se nasladjivati za jucerasnji poraz Celika. Takav Celik je dobio Slobodu, cak bih rekao i gori Celik od onog jucer, barem po imenima.
Surova realnost Celika je da su im igraci u rangu kantonalne lige, vjerujem da su ljudi koji vode Celik imali bolje namjere, bar da budu egal u ovoj ligi sa vecinom ekipa i ako su ukaze mogucnost da probaju napasti PL, desilo se sto se desilo, ljudi koji vode sportski segment su ispali amateri, iskreno mucno je gledati nemoc igraca Celika, neznam kako ljudi koji su spremali ekipu nisu mogli vidjeti elementarne stvari pripremajuci ekipu za ovu ligu.....iz svega proizilazi da oni nisu mogli razlikovati igrace sa rekreacije od igraca koji se takmice u profesonalnoj ligi......jos kad mi neko kaze trener ima profi licencuAllGunsBlazing je napisao/la: ↑03 nov 2023, 10:37Pricamo o kontekstu ove lige. Dosli ste na gostovanje ekipi koja je trenutno puna juniora i izgubili, a dosli se nasladjivati za jucerasnji poraz Celika. Takav Celik je dobio Slobodu, cak bih rekao i gori Celik od onog jucer, barem po imenima.
Nasladjivali ste se i vi nasem porazu od Gorazda. Ne vidim problem u tome sto podyebavamo jedni druge kad se izgubi, ako je u granici normale sa obje strane.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑03 nov 2023, 10:37Pricamo o kontekstu ove lige. Dosli ste na gostovanje ekipi koja je trenutno puna juniora i izgubili, a dosli se nasladjivati za jucerasnji poraz Celika. Takav Celik je dobio Slobodu, cak bih rekao i gori Celik od onog jucer, barem po imenima.
I sad ja kao da se s tobom raspravljam? Kakav kanton? Momci prekucali rang iznad kantona i sad ja sa tobom ovdje treba da vodim rasprave o tome? Btw. trenera trazila Sloboda.Skver je napisao/la: ↑03 nov 2023, 11:19Surova realnost Celika je da su im igraci u rangu kantonalne lige, vjerujem da su ljudi koji vode Celik imali bolje namjere, bar da budu egal u ovoj ligi sa vecinom ekipa i ako su ukaze mogucnost da probaju napasti PL, desilo se sto se desilo, ljudi koji vode sportski segment su ispali amateri, iskreno mucno je gledati nemoc igraca Celika, neznam kako ljudi koji su spremali ekipu nisu mogli vidjeti elementarne stvari pripremajuci ekipu za ovu ligu.....iz svega proizilazi da oni nisu mogli razlikovati igrace sa rekreacije od igraca koji se takmice u profesonalnoj ligi......jos kad mi neko kaze trener ima profi licencuAllGunsBlazing je napisao/la: ↑03 nov 2023, 10:37Pricamo o kontekstu ove lige. Dosli ste na gostovanje ekipi koja je trenutno puna juniora i izgubili, a dosli se nasladjivati za jucerasnji poraz Celika. Takav Celik je dobio Slobodu, cak bih rekao i gori Celik od onog jucer, barem po imenima......
Ja nisam. Nemam pojma ni kad ste igrali.DamirT je napisao/la: ↑03 nov 2023, 11:25Nasladjivali ste se i vi nasem porazu od Gorazda. Ne vidim problem u tome sto podyebavamo jedni druge kad se izgubi, ako je u granici normale sa obje strane.
Sto se tice medjusobne utakmice, jesmo mislili da cemo dobiti i opet nakon utakmice, apsolutno svako sa nase teme je cestitao Celiku na pobjedi. Nije smak svijeta ni izgubiti derbi. Dobit cemo negdje drugo.
Cak i sto se tice onih parola po Tuzli, osudio je svako ziv i iole normalan, jer su realno nigdje veze.
Pa dobro, nisi ti licno, ali znamo koji od vasih jesu.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑03 nov 2023, 11:38I sad ja kao da se s tobom raspravljam? Kakav kanton? Momci prekucali rang iznad kantona i sad ja sa tobom ovdje treba da vodim rasprave o tome? Btw. trenera trazila Sloboda.Skver je napisao/la: ↑03 nov 2023, 11:19Surova realnost Celika je da su im igraci u rangu kantonalne lige, vjerujem da su ljudi koji vode Celik imali bolje namjere, bar da budu egal u ovoj ligi sa vecinom ekipa i ako su ukaze mogucnost da probaju napasti PL, desilo se sto se desilo, ljudi koji vode sportski segment su ispali amateri, iskreno mucno je gledati nemoc igraca Celika, neznam kako ljudi koji su spremali ekipu nisu mogli vidjeti elementarne stvari pripremajuci ekipu za ovu ligu.....iz svega proizilazi da oni nisu mogli razlikovati igrace sa rekreacije od igraca koji se takmice u profesonalnoj ligi......jos kad mi neko kaze trener ima profi licencuAllGunsBlazing je napisao/la: ↑03 nov 2023, 10:37
Pricamo o kontekstu ove lige. Dosli ste na gostovanje ekipi koja je trenutno puna juniora i izgubili, a dosli se nasladjivati za jucerasnji poraz Celika. Takav Celik je dobio Slobodu, cak bih rekao i gori Celik od onog jucer, barem po imenima......
Ja nisam. Nemam pojma ni kad ste igrali.DamirT je napisao/la: ↑03 nov 2023, 11:25Nasladjivali ste se i vi nasem porazu od Gorazda. Ne vidim problem u tome sto podyebavamo jedni druge kad se izgubi, ako je u granici normale sa obje strane.
Sto se tice medjusobne utakmice, jesmo mislili da cemo dobiti i opet nakon utakmice, apsolutno svako sa nase teme je cestitao Celiku na pobjedi. Nije smak svijeta ni izgubiti derbi. Dobit cemo negdje drugo.
Cak i sto se tice onih parola po Tuzli, osudio je svako ziv i iole normalan, jer su realno nigdje veze.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.