RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Ima li iko da prati malo ozbiljnije prvu federalnu? Kakva je situacija sa Drinom, ima li ikakvog hajra od njega u buducnosti ili je i to mrka kapa.
19V22
-
- Kontakt:
A daj Bože ali teško.Igra skoro redovno ali teško da će biti neki premijerligaški igrač.Daj Bože da griješim.I prošle sezone u Jedinstvu isto prosjek u jednoj takvoj ekipi.
Sijamija ima 5 golova i 2 asistencije u Mladosti, jedan im je od najboljih igrača mada i on iduće sezone 22 godine puni.
Abaza je standardan u Veležu N,odigrao je skoro sve minute i zabio jedan gol iz slobodnjaka.Euro gol, nisam vidio da neki naš igrač onako puca poslije Fejsala.
Nego sjeća li se iko poslije Fejsalovog gola jesmo li ijednom zabili iz slobodnjaka??
Ja se ne mogu sjetiti.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
Nemanja ne govori istinu! I on to zna. Zašto bez ikakve potrebe priča kako njemu odgovara, to on zna. Jedina je istina da je Anđušić došao u klub i rekao “Imam ponudu života” . Želim da me pustite. Pitali smo ga, može li klub dobiti nešto… Nemanja je rekao da nema i da se “ponuda života” odnosi samo na njega. Da za klub nema ništa. Nama je klub na prvo mjestu, dok je on gledao isključivo svoje interese. To je prava istina kada je Nemanja Anđušić u pitanju”, izjavio je za **** Senad Kevelj.
Nisam siguran, ja mislim da je Fejsal zadnji dao gol iz slobodnjaka. Sjecam se da je Vehabovic pogodio precku protiv Igmana u Gabeli u 95oj. Stvarno nismo imali srece pod AmawomEspiritosanto je napisao/la: ↑02 nov 2023, 14:39Nego sjeća li se iko poslije Fejsalovog gola jesmo li ijednom zabili iz slobodnjaka??
Ja se ne mogu sjetiti.

A prije Fejsala je ja mislim Brandao protiv Capljine, ko se sjeca one dominacije

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Kad je Guza namjestio onda protiv Capljine znao sam da je go 100%OnlyLeft22 je napisao/la: ↑02 nov 2023, 18:48Nisam siguran, ja mislim da je Fejsal zadnji dao gol iz slobodnjaka. Sjecam se da je Vehabovic pogodio precku protiv Igmana u Gabeli u 95oj. Stvarno nismo imali srece pod AmawomEspiritosanto je napisao/la: ↑02 nov 2023, 14:39Nego sjeća li se iko poslije Fejsalovog gola jesmo li ijednom zabili iz slobodnjaka??
Ja se ne mogu sjetiti.![]()
A prije Fejsala je ja mislim Brandao protiv Capljine, ko se sjeca one dominacije![]()
Mislim da je praznik neki bio, prvi mart i nastavak plovidbe prema PL. Fejsal nas je yebo s tim golom

19V22
Dao je Fejsal onaj gol u Tuzli iz slobodnjaka. I evo 3+ godine nemamo gol iz slobodnjakaCernica22 je napisao/la: ↑02 nov 2023, 20:30Kad je Guza namjestio onda protiv Capljine znao sam da je go 100%OnlyLeft22 je napisao/la: ↑02 nov 2023, 18:48Nisam siguran, ja mislim da je Fejsal zadnji dao gol iz slobodnjaka. Sjecam se da je Vehabovic pogodio precku protiv Igmana u Gabeli u 95oj. Stvarno nismo imali srece pod AmawomEspiritosanto je napisao/la: ↑02 nov 2023, 14:39Nego sjeća li se iko poslije Fejsalovog gola jesmo li ijednom zabili iz slobodnjaka??
Ja se ne mogu sjetiti.![]()
A prije Fejsala je ja mislim Brandao protiv Capljine, ko se sjeca one dominacije![]()
Mislim da je praznik neki bio, prvi mart i nastavak plovidbe prema PL. Fejsal nas je yebo s tim golomnit smo vise pobjedili medjugorce, nit smo go iz prekida dali poslije haha
To nam je i najveci problem zadnjih nekoliko godina, svaki prekid za protivnika je velika sansa. A nasi prekidi su neopasni

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Minimalni optimizam za sutra, ubili su Boga u meni s onom zadnjom utakmicu sa Zvijezdom, glava me 2 dana bolila od one predstave nasih strucnjaka..
Ne mogu lošije odigrati od onog protiv Zvijezde da ga hebeš.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Sutra ukoliko ne pobjede, ocekujem od RA neki potez, bar da ih postroje i izhebu im milu majku!!!!
Sutra pobjeda za kraj lose serije. Imamo kvalitetniju ekipu. Moraju i oni sutra pokazati da su ovi rezultati iza njih. Samo pobjednicki mentalitet i 3 boda iz selendre.
19V22
Ne vidim potrebu potenciranja da RA ikoga postrojava i maltretira. Ima upravni odbor koji treba da bude zadovoljan ili nezadovolja izdanjima, i da aktere istih kazni shodno prikazanom. Sve dok uprava šuti, guranje RA u prvi plan je smiješno...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ne dobijes tuzlu i zvijezdu a nadas se pobjedi protiv goska koji je jaci tim, odakle toliki optimizam znajuci da su i ovdje uzeli bod? Dodajte i vrijeme koje je uzasno. Mozda kad se covjek i manje nada bude nesto.
-
- Kontakt:
Raja, ako ovo danas nastavi, teren će biti gori nego prošle godine kada smo igrali protiv Sloge. Dobra stvar je što poznajemo teren i imamo iskustvo igranja na njemu. Od umjetnika danas nema ništa, pobjediti će volja, zalaganje i donekle sreća... Sretno Rođeni!!!
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Red Army ne treba nikoga postrojavati!!!
Vjerujem u Klafa i u ovaj tim, iako ima otpada previse.
Na proljece iskreno ocekujem abd cistku i nove igrace, pogotovo natezem da Zdravkec ubaci svoje Hr. talente uz konsultacije sa Klafom.
Ne mozemo odigrati danas sigurno gore nego ko protiv Zvijezde.
Vrijeme ku*cu ne valja, samo se sjetim kad nas ja msm Sloga sjeba prosle godine po ovakvom vremenu u Gabeli, a jos nas sudije zaklale tu tekmu.
Na proljece iskreno ocekujem abd cistku i nove igrace, pogotovo natezem da Zdravkec ubaci svoje Hr. talente uz konsultacije sa Klafom.
Vrijeme ku*cu ne valja, samo se sjetim kad nas ja msm Sloga sjeba prosle godine po ovakvom vremenu u Gabeli, a jos nas sudije zaklale tu tekmu.
-
- Kontakt:
Tesko ce ici sa penzionerima danas , tipa dzafica ,halilovica itd. .. trebaju roviti brzi igraci... nadam se Gulasu u prvoj postaviMirsoPikcrs je napisao/la: ↑03 nov 2023, 09:49Red Army ne treba nikoga postrojavati!!!
-
- Kontakt:
Ja mislim da će teren bar u prvom poluvremenu biti koliko toliko ok za igrati.Oni nisu skoro mjesec igrali dole tako da bar na početku ne bi trebalo biti blato i kaljuža.
Poslije će svakako se pretvoriti u močvaru.
Da je neki rani gol valjalo bi.
Nadam se da će Klafurić poštedjeti Vehabovića danas teškog terena, momak je rovit
Poslije će svakako se pretvoriti u močvaru.
Da je neki rani gol valjalo bi.
Nadam se da će Klafurić poštedjeti Vehabovića danas teškog terena, momak je rovit

I Mostarske kiše kao da su stale
ALE ! AO !
AGRESIVNO RODJENI !
AGRESIVNO RODJENI !
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Evo Pršeš u prvoj. Da vidimo vezu sada
Idemo Rođeni agresivno
Idemo Rođeni agresivno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.