Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Armin10
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Armin10 » 27 maj 2009, 18:26

ZELJO DO GROBA je napisao/la:po mom misljenju za Spaju najbolja opcija bi bila Hofe, solidan tim koji ce se nadam se sljedece sezone boriti za titulu, jos ce pritom igrati sa Vedom i Sejom, a bio bi ima ja mislim najbolji stoper i prva uzdanica na toj poziciji s obzirom da Hoffe bas i nema neke stopere za razliku od fantasticnih bekova (prije svaga Becka)
to bi bilo idealno....ali hofenheim nije zainteresovan....ali bice kada ga vide kako igra u nekom drugom klubu pa ce zazalit......SPAHIC JE LEGENDA!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 27 maj 2009, 18:26

ZELJO DO GROBA je napisao/la:po mom misljenju za Spaju najbolja opcija bi bila Hofe, solidan tim koji ce se nadam se sljedece sezone boriti za titulu, jos ce pritom igrati sa Vedom i Sejom, a bio bi ima ja mislim najbolji stoper i prva uzdanica na toj poziciji s obzirom da Hoffe bas i nema neke stopere za razliku od fantasticnih bekova (prije svaga Becka)
Pa kazes da nema kvalitetnog stopera,a sta je sa Comperom momak igra za Elfe i kapiten je Hoffenheim-a. :?: :?:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 27 maj 2009, 19:32

BIHfan je napisao/la:
Pa kazes da nema kvalitetnog stopera,a sta je sa Comperom momak igra za Elfe i kapiten je Hoffenheim-a. :?: :?:
Mislim da je mislio da bi ga Spaha pojeo za doručak...

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 27 maj 2009, 19:36

Evo čitam da hoće preći u Koln. Nije loše. Čuo sam da se pojačavaju za sljedeću sezonu. Vratili su Poldija, a evo sad hoće i Spahića. Za njega bi najbolje bilo da ode u Wolfsburg ili Hofenheim, ali pošto oni nisu zainteresovani, nije loše ni u Koln.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 28 maj 2009, 13:25

el-fighter je napisao/la:Evo čitam da hoće preći u Koln. Nije loše. Čuo sam da se pojačavaju za sljedeću sezonu. Vratili su Poldija, a evo sad hoće i Spahića. Za njega bi najbolje bilo da ode u Wolfsburg ili Hofenheim, ali pošto oni nisu zainteresovani, nije loše ni u Koln.
bila bi bundesliga dobra za njega samo mislim da on moze igrati i u jacem klubu od kolna
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 28 maj 2009, 14:19

emchoz je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
Mislim da je mislio da bi ga Spaha pojeo za doručak...
ma upravo to, al na toj poziciji trebaju dva igraca...
al mislim da bi Spaha bio najbolji kodn njih
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 28 maj 2009, 22:01

FK Sarajevo je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Evo čitam da hoće preći u Koln. Nije loše. Čuo sam da se pojačavaju za sljedeću sezonu. Vratili su Poldija, a evo sad hoće i Spahića. Za njega bi najbolje bilo da ode u Wolfsburg ili Hofenheim, ali pošto oni nisu zainteresovani, nije loše ni u Koln.
bila bi bundesliga dobra za njega samo mislim da on moze igrati i u jacem klubu od kolna
jbt Wolfsi bas imaju slabu odbranu dovodjene Emira bio bi im naj potez ovog ljeta..,samo kad bi htjeli :)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 03 jun 2009, 01:06

Evo citam sad na njemackom bildu da je Felix Magath zainteresovan za Dzekinog rodjaka Emira Spahica da on predje u Schalke 04 sad kad Mladen Krstajic napusta taj klub.

Kao prvo nisam snao da su Dzeko i Spahic rodjaci. :D
A kao drugo super bi bilo da Spahic predje u Schalke :P
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 03 jun 2009, 06:22

Pauk je napisao/la:Evo citam sad na njemackom bildu da je Felix Magath zainteresovan za Dzekinog rodjaka Emira Spahica da on predje u Schalke 04 sad kad Mladen Krstajic napusta taj klub.

Kao prvo nisam snao da su Dzeko i Spahic rodjaci. :D
A kao drugo super bi bilo da Spahic predje u Schalke :P
Super
evo link
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... ousin.html

Armin10
Kontakt:

Post Postao/la Armin10 » 03 jun 2009, 10:04

to bi bilo jos bolje.....Schalke!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 03 jun 2009, 18:07

Ajde Felixe uzmi Spahu,poslat cemo ti brdo karamela...

Armin10
Kontakt:

Post Postao/la Armin10 » 06 jun 2009, 16:49

ajde prelazi vise nemogu da cekam.......

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 06 jun 2009, 17:08

zec ide u hajduk, preveliki je to zalogaj. a i sinovčić je to izgleda tako odlučio

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 06 jun 2009, 17:19

bh hrvat je napisao/la:zec ide u hajduk, preveliki je to zalogaj. a i sinovčić je to izgleda tako odlučio
ja bih volio da pobjegne tim njihovim menadžerima to je strašan biznis kod njih. nek ode u eredevise...

slatki
Kontakt:

Post Postao/la slatki » 06 jun 2009, 17:39

Krstaic potpisao za Partizan na 2 god.Sad je Magat na potezu da provede u djelo tu svoju izjavu,bilobi super za Spahu da redze u Salke :D :roll:

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 06 jun 2009, 17:42

slatki je napisao/la:Krstaic potpisao za Partizan na 2 god.Sad je Magat na potezu da provede u djelo tu svoju izjavu,bilobi super za Spahu da redze u Salke :D :roll:
ma to bi bilo super kako za njega tako i za BH :D

btv.u tebe nick ko da si se prijavio na dernek,a ne na sportski forum :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 06 jun 2009, 19:43

Bitno je da Spahić nađe klun u jednoj od liga petice. On ima kvaliteta za najjače lige svijeta i mislim da bi se dobro uklopio u svaku ekipu liga petice.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 06 jun 2009, 20:13

Koji od euro velikana ce potpisati ugovor sa Spahicem :?:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Armin10
Kontakt:

Post Postao/la Armin10 » 06 jun 2009, 21:19

bistrikboy je napisao/la:Koji od euro velikana ce potpisati ugovor sa Spahicem :?:
Ma mislim da je iz njemacke 100%!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 jun 2009, 20:46

Moje misljenje da bi njemu najbolje bilo da ode u HSV. HSV ce naredne sezone igrati u EL i imat ce priliku da se pokaze na Europskoj sceni . Novi trener HSV-a trazi kombinaciju iskustva i mladosti i on bi se odlicno uklopio sa Mathijsenom kao stoperski par. Mathijsen je onaj trkac koji obavlja prljave poslove, a Spaha bi bio zaduzen za visoke lopte. Mislim da bi se lahko mogao prilagoditi na Hamburg, ima tu Barbareza, Petrica, a bilo bi takodjer odlicno kad bi HSV realizovao i transfer Stilica, jer oni traze playa i tada bi imali reprezentativce u jakim klubovima.

Sada klubovi koji se spominju jos da zele usluge Spahica

Schalke - ako se zna da je Schalke krenuo u potmladjivanje ekipe i da stpoerski par cine Westermann i Hoewedes mislim da bi samo bio back-up i da bi sjedio na klupi.
Koeln - ako zeli da bude clan ekipe koja nikad nece vidjeti Europu i da to nema u svojoj karijeri nek predje u taj tim
Frankfurt - isto kao Keoln
Wolfsburg - mislim da bi bila ista situacija kao gore navedeno sa Schalkeom, s tim sto bi mozda tokom sezone dobio priliku da igra ukoliko bi nesta krenulo po zlu, ali ne vjerujem da bi na pocetku bio odmah u startnoj postavi jer ekipa koja je osvojila Bundesligu imat ce velikog kredita i kod novog trenera.
Bremen - tesko da moze pored Nalda i Mertesackera

Naravno da ce se desiti da i u HSV-u nekad sjedi na klupi, ali to je zbog rotacije i radi rasporedjivanja snage na tri fronta.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Goalgetter, HariTz, No99, Normus90, Skojevska i 44 gosta.