Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zašto hoćete titulu ako Bosna nije vaša država?
- feniksptica
- Kontakt:
Da zna Amiri da podržava klub cije su pristalice i preci tih pristalica brisali njegov narod s lica zemlje.
Ne znam kako su to uspjeli sakriti od njega.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Meni pukao cir kao i vecini hrvata koji ismijavaju ove hrvate na baterije hahahhaha samo nastavite
-
- Kontakt:
Ma sta ga briga? Pa c9vjek 8h preveo,sad su veci izraelci nego Cafir hahahha i to za sitne pare. BBB bi mislim grad srusili,al jbga nama od svih hrvata zapadnu vazda najveci debili.feniksptica je napisao/la: ↑02 nov 2023, 23:59Da zna Amiri da podržava klub cije su pristalice i preci tih pristalica brisali njegov narod s lica zemlje.
Ne znam zašto neko nebi preživio, da je težak poraz na terenu jeste ali nije neočekivan pa ni sam rezultat nije iznenađenje.
Robijaši vas docekali na ziceru kao i fukare, kulturna parola u skladu s okolnostima, ni jedni ni drugi ne možete ni je odbranit.
Robijaši vas docekali na ziceru kao i fukare, kulturna parola u skladu s okolnostima, ni jedni ni drugi ne možete ni je odbranit.
Samo lagano bez stresa i nervoze.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 00:02Ma sta ga briga? Pa c9vjek 8h preveo,sad su veci izraelci nego Cafir hahahha i to za sitne pare. BBB bi mislim grad srusili,al jbga nama od svih hrvata zapadnu vazda najveci debili.feniksptica je napisao/la: ↑02 nov 2023, 23:59Da zna Amiri da podržava klub cije su pristalice i preci tih pristalica brisali njegov narod s lica zemlje.
miki651 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 00:05Samo lagano bez stresa i nervoze.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 00:02Ma sta ga briga? Pa c9vjek 8h preveo,sad su veci izraelci nego Cafir hahahha i to za sitne pare. BBB bi mislim grad srusili,al jbga nama od svih hrvata zapadnu vazda najveci debili.feniksptica je napisao/la: ↑02 nov 2023, 23:59Da zna Amiri da podržava klub cije su pristalice i preci tih pristalica brisali njegov narod s lica zemlje.

Al ovdje da glumite satro cvjecke i salom boyse ,a na svojoj kanalizaciji od foruma orgijate

Govorim ti tokom Turskih osvajanja da se Islam prosirio dobrovoljno, isto tako kako je Hrvatska etnicki najcistija lkn.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
De zovni hitnu evo cir mi proradiomiki651 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 00:05Samo lagano bez stresa i nervoze.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 00:02Ma sta ga briga? Pa c9vjek 8h preveo,sad su veci izraelci nego Cafir hahahha i to za sitne pare. BBB bi mislim grad srusili,al jbga nama od svih hrvata zapadnu vazda najveci debili.feniksptica je napisao/la: ↑02 nov 2023, 23:59Da zna Amiri da podržava klub cije su pristalice i preci tih pristalica brisali njegov narod s lica zemlje.

Kasno je.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 00:08De zovni hitnu evo cir mi proradiomiki651 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 00:05Samo lagano bez stresa i nervoze.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 00:02
Ma sta ga briga? Pa c9vjek 8h preveo,sad su veci izraelci nego Cafir hahahha i to za sitne pare. BBB bi mislim grad srusili,al jbga nama od svih hrvata zapadnu vazda najveci debili.![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Ne znam otkud Amiri ovdje medju nama. Kako ste to radili poso u drugom sv ratu Kroatii ?? Pa niste sve uspjeli izbrisat ??
Mislim ok za vas, saad ovisite od njih al eto
Mislim ok za vas, saad ovisite od njih al eto
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
jbt kako vam se da uopste citati hercegbosnu.org, tu kanalizaciju od foruma...tamo uđeš i odmah ograjišeš 

Zadnja izmjena: let3, dana/u 03 nov 2023, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Pa kad ti nekog prozivaš to znači da ti je ćir u k...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 00:11Nek sam i ovo docekao da ustase podrzavaju ovo![]()
da se vidi sta u stvarnosti misle ovdje u rukavicama jer ne smiju reci svoje stavove jer ipak junacine

-
- Kontakt:
Pa tako reci ba. Vidiš kako je lahko.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 00:15Polako ba,laganini sto se nerviras?
Robijaši

Ušao maloprije i pogledao neke naslove tema npr. - Hrvatska je ogromna u usporedbi s drugim bivšim republikama

I sad zamisli likove koji obitavaju u toj septičkoj jami od foruma i tamo godinama pišu, al bez zayebancije

Manijaci moraju pojacati disciplinu po leđima takvih bolesnika.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 03 nov 2023, 00:34, ukupno mijenjano 2 puta.
- MocMahale444
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.