Djesi Vanja paša moj.Vanja8 je napisao/la: ↑02 nov 2023, 21:13Jok Muhoni, jesi li procitao sta je gore covjek napisao...PARTNERIMocMahale444 je napisao/la: ↑02 nov 2023, 20:59Solidarisu se sa ubicama, slican se slicnom raduje.Izdviceukec je napisao/la: ↑02 nov 2023, 20:55Ova zastava je postavljena na sveučilištu dan nakon Hamasovog pokolja u Izraelu, kada su ubili 1400 ljudi a Palestinci euforično slavili po ulicama. Tada Izrael još nije napao Gazu. Mišljenja sam da je sveučilište trebalo staviti i palestinsku zastavu nakon svih ovih dešavanja. Zašto nisu, ne znam. Sad još napišite da je kabiri dekan na fakultetu![]()
Partneri na Sajmu, partneri u mnogim stvarima...Malo je Izrael ucio od njih, pa ce oni malo uciti od Izraela, ali su partnervstvo doveli do savrsenstva...
Pogledaj molim te internet, ukucaj kralj David, buraz, tacno bi ga covjek na ranu privio, kazu pisao psalme, svirao harfu,mirotvorac,Boziji izdanak...![]()
![]()
![]()
Covjek, gori bio od Hitlera, iz Judine loze, rodjeni sin Aškelon pobjegao od njega zbog straha, pedofil, seksualni predator koji je rodjenog brata iskasapio zbog njegove zene, izmasakrirao na stotine hiljada ljudi na najbrutalniji nacin...
PARTNERI
Davidova zvijezda i incestaši nisu za ovog foruma

Nek se u paklu kara sa hičom.
Al kaze jaro na ranu privio