Premijer liga BiH - aktuelno
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zanimljive fudbalske teme kao i uvijek
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ZanimljivoAntipolitika3 je napisao/la: ↑02 nov 2023, 19:57Osnovali 99% srbi dosljaci iz Nevesinja i GackaKONTRASVIH je napisao/la: ↑02 nov 2023, 19:52Ko je osnovao Velez i koliko ima istine da su dugo nosili športski u nazivu? Stvarno nisam upoznat sa historijom osnivanja i ranom iste, opcenito.![]()
Prvu Upravu kluba činili su Anđelko Vlaho (predsjednik), Ranko Slijepčević (potpredsjednik), Borivoje Janjoš (prvi sekretar), Ljubomir Basta (drugi sekretar), Rudolf Beltram (blagajnik), te članovi Nadzornog odbora Mihajlo Cvetković, Milan Pavić i Bogdan Tepšić, a prvi kapiten Kluba bio je Lazar Radić.
Nakon osnivanja i odobrenja klupskih pravila, Velež igra prijateljske utakmice. Startovao je sa ekipom: Marko Vučijak, Ljubo Zrimšek, Savo Turanjin, Mile Pavić, Lazar Radić, Milan Rajković, Bogdan Tepšić, Ranko Slijepčević, Branko Turanjanin, Savo Medan i jedan još nepoznat čovjek iz Srbije, koji je u Mostaru tražio posao.
Marko
Ljubo
Savo
Mile
Lazar
Bogdan
Ranko
Branko
I jos jedan cetnik u prolazu kroz Mostar![]()
![]()
![]()

Pada li velikan iz Platonove u nedjelju?
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
Pisali smo o engleskom prvaku
Pa malo o Spartaku iz Moskve
Pa onda malo o Dortmundu
Sad pisemo o AEK-u
Za 2-3 godine cemo pisati o nekom novom evropskom gigantu
Uglavnom vazda pisemo o nekom gigantu, a vas najveci uspjeh je Ferencvaros ili mozda Sion

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
viewtopic.php?f=3&t=17805
11 tipovalo na prolaz Celika 10 za Zrinjski
Odmah im svima trajne banove podijelit
11 tipovalo na prolaz Celika 10 za Zrinjski

Odmah im svima trajne banove podijelit

Ako jedan od najvećih živućih Sarajlija, navijač Željezničara, kolos pisane riječi u svojoj Historijskoj čitanci kaže sljedeće:
Ko smo mi, i ko su forumski ublehaši da kažu drugačije?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Izraelci su preuzimanjem Aluminija u samo dvije godine digli prihod industrije sa par stotina hiljada na skoro milijardu.nastrojeni21 je napisao/la: ↑02 nov 2023, 21:06Stavili su iz istih razloga kao i vi koji ste od dolaska kabrija poceli cestitati jevrejske praznike, nositi crne trake u znak izraela kad je kabriju cejf i jos svasta nesto. I vi, i sveuciliste, i cjelokupan zapadni mostar u kojem su od njegovog dolaska vrlo ceste izraelske zastavice na ulicama, sve je to zbog novca i interesa. Tuzno je sto ste zbog novca i sopstvenog interesa spremni udovoljiti gazdi svaku njegovu zelju.Izdviceukec je napisao/la: ↑02 nov 2023, 20:55Ova zastava je postavljena na sveučilištu dan nakon Hamasovog pokolja u Izraelu, kada su ubili 1400 ljudi a Palestinci euforično slavili po ulicama. Tada Izrael još nije napao Gazu. Mišljenja sam da je sveučilište trebalo staviti i palestinsku zastavu nakon svih ovih dešavanja. Zašto nisu, ne znam. Sad još napišite da je kabiri dekan na fakultetu![]()
Let that sink in.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Pa tetrijebe 2019 aluminijski otisao u stecaj sve do dolaska MT Abraham Group. Kako ce praviti dobit kao sada. Vidi se da si samo za cuvanje ovaca i volovaKONTRASVIH je napisao/la: ↑02 nov 2023, 21:26
Izraelci su preuzimanjem Aluminija u samo dvije godine digli prihod industrije sa par stotina hiljada na skoro milijardu.
Let that sink in.

I na Celik si prognozirao prolaz budalo

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA veću laž pročitao nisam, skoro od postanka Izraela počelo je maltretiranje, protjerivanje, zlostavljanje i napadanje Palestinaca.Izdviceukec je napisao/la: ↑02 nov 2023, 20:55Ova zastava je postavljena na sveučilištu dan nakon Hamasovog pokolja u Izraelu, kada su ubili 1400 ljudi a Palestinci euforično slavili po ulicama. Tada Izrael još nije napao Gazu. Mišljenja sam da je sveučilište trebalo staviti i palestinsku zastavu nakon svih ovih dešavanja. Zašto nisu, ne znam. Sad još napišite da je kabiri dekan na fakultetu![]()

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Za 2-3 godineno pobijedi protiv Zrinjskog ?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑02 nov 2023, 21:18Pisali smo o engleskom prvaku
Pa onda malo o Dortmundu
Sad pisemo o AEK-u
Uglavnom vazda pisemo o nekom gigantu, a vas najveci uspjeh je Ferencvaros ili mozda Sion![]()
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Islam se prosirio dobrovoljno, pozdrav za kabirijevu cionisticku stranu.Cesc44 je napisao/la: ↑02 nov 2023, 21:02Islam se prosrio sabljomMocMahale444 je napisao/la: ↑02 nov 2023, 20:59Solidarisu se sa ubicama, slican se slicnom raduje.Izdviceukec je napisao/la: ↑02 nov 2023, 20:55Ova zastava je postavljena na sveučilištu dan nakon Hamasovog pokolja u Izraelu, kada su ubili 1400 ljudi a Palestinci euforično slavili po ulicama. Tada Izrael još nije napao Gazu. Mišljenja sam da je sveučilište trebalo staviti i palestinsku zastavu nakon svih ovih dešavanja. Zašto nisu, ne znam. Sad još napišite da je kabiri dekan na fakultetu![]()
![]()
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
- TurkishAirlines
UEFA se ne sali, liga na oku, vici se muda svezala... Uefa diktira sad ko ce da sudi.
Jos malo chete mogu da kolo vode
Jos malo chete mogu da kolo vode

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- tutankamon1905
- Kontakt:
jel avenija ziv
SolidnaTruba1905burazeru je napisao/la: ↑02 nov 2023, 21:39Za 2-3 godineno pobijedi protiv Zrinjskog ?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑02 nov 2023, 21:18Pisali smo o engleskom prvaku
Pa onda malo o Dortmundu
Sad pisemo o AEK-u
Uglavnom vazda pisemo o nekom gigantu, a vas najveci uspjeh je Ferencvaros ili mozda Sion![]()

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
- Antipolitika3
- Kontakt:

Sjecas se slobodnjaka Fejsala protiv komsija?

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Izdviceukec je napisao/la: ↑02 nov 2023, 20:55Ova zastava je postavljena na sveučilištu dan nakon Hamasovog pokolja u Izraelu, kada su ubili 1400 ljudi a Palestinci euforično slavili po ulicama. Tada Izrael još nije napao Gazu. Mišljenja sam da je sveučilište trebalo staviti i palestinsku zastavu nakon svih ovih dešavanja. Zašto nisu, ne znam. Sad još napišite da je kabiri dekan na fakultetu![]()
Citaj komentare starih hercegovackih cif.uta

Ugledna jevrejska prezimena iz hercegovine.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Au, zaje.ban je Fejsal bio.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.