Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
i u nedjelju na kisi 18k protiv neatraktivne snsd prcije aaaa
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Treba tegetliji reci da Peljto za Zelju navija mozda ce mu biti lakse.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑02 nov 2023, 13:16Za vikend nas očekuju utakmica 13. kola Premijer lige BiH između Sarajeva i Borca.
NSBIH danas je odredio službena lica, a glavni arbitar će biti Irfan Peljto iz Sarajeva.
Prema našim saznanjima, predsjednik Borca Milan Tegeltija sprema se uložiti žalbu na izbor suca jer on dolazi iz glavnog grada BiH.
Tri dana preostaje do utakmice te ćemo vidjeti hoće li Savez prihvatiti žalbu.
![]()
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Citam malo temu komsija i kontam dobro njima @duskajurisic govori. Nema vama napretka dok se razni Misimovici ne rastale preko kluba. Udjoh i u onaj drugi forum, tzv. lobotomiju, sta je ono onako braco draga? Likovi izmisjaju da se Bekric Rumeni tali preko grickalica hahahahha. Mislim, ne volim ga, ali daj ba
Ja da sam na vasem mjestu prodao bi taj pomocni i rijesio se za sva vremena ovih ubleha. Strasno.
Strepis li od tekbira pasce raspalo
A da, ti si od civilizacije udaljen ko zeljo od titule
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Strepim od tekbira ko Sloga od Sarajevaholyman je napisao/la: ↑02 nov 2023, 13:50Strepis li od tekbira pasce raspalo
A da, ti si od civilizacije udaljen ko zeljo od titule

BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
Uvijek sam se pitao gdje odrastaju ovi kao holyman i slični. Kako je moguće da baš zauvijek ostaneš dijabola. Vremenom se ljudi obično emancipuju, nauče da sakriju nedostatke, postanu mudriji, a kod njega taj proces ide obratno. Sve gluplji i gluplji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Koliko si tek ti debilan kad si pomislio da je ovo istina.Morpheus je napisao/la: ↑02 nov 2023, 13:25Neka debilni Milan pogleda pravilo da li nam međunarodni sudija može suditi. A i najbolji je sudija ubjedljivo, nema kod njega šiljenja, jedini vrijedan spomena, tako da je sve jasno.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑02 nov 2023, 13:16predsjednik Borca Milan Tegeltija sprema se uložiti žalbu na izbor suca jer on dolazi iz glavnog grada BiH.
Umjesto da napišeš "..Promjenjen sudija..” ti ovo pišešSuvorov je napisao/la: ↑02 nov 2023, 13:58Koliko si tek ti debilan kad si pomislio da je ovo istina.Morpheus je napisao/la: ↑02 nov 2023, 13:25Neka debilni Milan pogleda pravilo da li nam međunarodni sudija može suditi. A i najbolji je sudija ubjedljivo, nema kod njega šiljenja, jedini vrijedan spomena, tako da je sve jasno.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑02 nov 2023, 13:16predsjednik Borca Milan Tegeltija sprema se uložiti žalbu na izbor suca jer on dolazi iz glavnog grada BiH.

Brokula: "..Prije je Kina zapadni Tajvan.." 👌
Hahah trebao sam napisati da je na hitnoj sjednici odluceno da ipak Gigovic sudi. Kako bi zajaukao.

-
- Kontakt:
Gdje si ti vidio u svemu ovome da njemu smeta vrijeđanje Milana !? čovjek ti je samo fino ukazao da si šibica koja se odmah kresnula na pomen promjene sudije !
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
-
- Kontakt:
Po ovim mahalskim objavama se primjeti da je Ajla jos u klubu
-
- Kontakt:
Sarajevo se bori za dobrobit BH fudbala a nije im smetalo kad su raznorazni Tatari imali pozive u reprezentaciju
Ah da, evo sad je tu i Almedin nasa kosica

Jebbo ti holy familiju karavlasko cetnicku. Ti sa peštera razmisljas gdje odrasta neko iz BiH.Dritan Abazovic je napisao/la: ↑02 nov 2023, 13:57Uvijek sam se pitao gdje odrastaju ovi kao holyman i slični. Kako je moguće da baš zauvijek ostaneš dijabola. Vremenom se ljudi obično emancipuju, nauče da sakriju nedostatke, postanu mudriji, a kod njega taj proces ide obratno. Sve gluplji i gluplji.
Sehic nazalost jos uvijek dobija poziv, rijesili smo se najboljeg golmana kojeg smo ikad imali zbog kmeljinog levata koji brani citavu karijeru u pizdi materinoj. Zato nijenne mali plavi.Hansestadt je napisao/la: ↑02 nov 2023, 14:24Sarajevo se bori za dobrobit BH fudbala a nije im smetalo kad su raznorazni Tatari imali pozive u reprezentacijuAh da, evo sad je tu i Almedin nasa kosica
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Tada najbolje krilo ligeHansestadt je napisao/la: ↑02 nov 2023, 14:24Sarajevo se bori za dobrobit BH fudbala a nije im smetalo kad su raznorazni Tatari imali pozive u reprezentacijuAh da, evo sad je tu i Almedin nasa kosica

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.