Jaaoooo LJEPOTICE

Sta je ovdje tebi lijepo
Postavio je Avenija na drugoj temizaostrog je napisao/la: ↑30 okt 2023, 00:48Maloprije na fb naletih na sliku svlačionice stadiona u Mostaru (Legia grb na vratima), ismijavaju navijači Aston Ville gdje moraju doći. Ne znam je li slika autentična, ali ako jeste, ono je baš sramota da je onako u Mostaru. Svlačionice u našoj ligi su uglavnom baš premalene, ali ono je ko za sudijsku trojku.
Inače, Posušje ima super svlačionicu. Na Koševu, Grbavici, u Vrapčićima su premale. Hajd Velež će svoju mijenjati, a kod Sarajeva i Želje su baš bezveze veličinom i prostorom. I u BL je isto ko na Koševu manje-više.
Citao sam komentare i 90% ih je bilo u fazonu, pa sta kako izgleda, nisu dosli na fotosuting, nego da igraju fudbal.zaostrog je napisao/la: ↑30 okt 2023, 00:48Maloprije na fb naletih na sliku svlačionice stadiona u Mostaru (Legia grb na vratima), ismijavaju navijači Aston Ville gdje moraju doći. Ne znam je li slika autentična, ali ako jeste, ono je baš sramota da je onako u Mostaru. Svlačionice u našoj ligi su uglavnom baš premalene, ali ono je ko za sudijsku trojku.
Inače, Posušje ima super svlačionicu. Na Koševu, Grbavici, u Vrapčićima su premale. Hajd Velež će svoju mijenjati, a kod Sarajeva i Želje su baš bezveze veličinom i prostorom. I u BL je isto ko na Koševu manje-više.
Ne znam šta se žale ovi iz Aston Ville.Pa iste su bile svlačionice i kad je Borusija Dortmund gostovala.zaostrog je napisao/la: ↑30 okt 2023, 00:48Maloprije na fb naletih na sliku svlačionice stadiona u Mostaru (Legia grb na vratima), ismijavaju navijači Aston Ville gdje moraju doći. Ne znam je li slika autentična, ali ako jeste, ono je baš sramota da je onako u Mostaru. Svlačionice u našoj ligi su uglavnom baš premalene, ali ono je ko za sudijsku trojku.
Bravo momci, sa srećom
Tebi samo da je druge popljuvati. Prati malo situaciju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.