Vanja8 je napisao/la: ↑01 nov 2023, 23:50
Mene je, iskreno, impresionirala Zeljina Uprava...
Ljudi zaista rade vrhunski posao i nisam nigdje , ni u jednom domacem , evropskom pa i svjetskom klubu vidio ni priblizno sposobne likove.
Ono na sta me asocira njihov rad zapravo mi lici na magiju.
Jednostavno, ljudi ne prodaju igrace, ne dovode sponzore, istina, jes da imaju humanitarni broj, ali za godinu dana bez svega navedenog vrate 2 milke kerma.
Nedavno u intervijuu, predsjednik ove nevjerovatne skupine g .Kovacevic, na svako pitanje odgovara sa " Mi smo posteni i idemo u stabilizaciju..."
Kontam, covjek se malo zayebava, kad ono me bas pravo demantova i uvjeri da ne prodaje supljikate...
Primjer Nermina Basica...
Zareda ovaj virtouz od trenera bruku nakih poraza i bum dobi jednu Sirokog na Grbavici...Dodje covjek na pressicu i sav ozaren izvali iz petnih zila kako nudi ostavku...Muk u onoj konferencijskoj sobi, niko ne vjeruje sta BH Murinjo izjavi...
Cini mi se isto vece ili rano sutradan,ova Uprava onako gordo i ponosno rece " Jok ba, kakavi, nejma sanse, lik je za nas dugorocno rijesenje"...
Boga mi , sam rekoh, ovi se ne sale...
U medjuvremenu, na jadnoj Fojnici se iskiha bijes Zelje i zadade strah svim Premijerligasima...
Medjutim, Mulalic ih pofino nasamara i Basic sav u suzama ode sa Grbavice ponavljajuci " Ja bas volim ovaj klub, doso u srijedu, oso u srijedu "...Bas mu tesko palo, vidi se.
Ali da se vratim na onu rijec stabilizacija...
Mogao si se rijesiti travnickog vezira za baDze, prihvatis ostavku i Allahmanet...
Jok, taj isti Kovacevic , kako bi stabilizovao klub, odlucio je sporazumno rakinuti ugovor i sad jadni Zeljo, mora Basicu i njegovim pomocnicima isplatiti preko 100 000 KM...
Vrlo mudro Kovacevicu i cestitke na inovatorskom definisanju te famozne rijeci STABILIZUJ ME...