FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Nerminovic
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Nerminovic » 01 nov 2023, 23:16

Desna strana defanzive ahahahahahaha :rol: :rol: :rol: :rol: :beba: :tokralju: vrati Edsona Brahfielda pa nek igra desnog beka :salut: Laimer ne da je zalut'o nego jedan od najslabiji igraca sto sam gledao u dresu Bayerna, dodat jos tu par igraca iz ere Jose Ernesto Sosa, Julio Dos Santos, Schlaudraff, Baumjohan...ne da me stid nego doslo mi da ugasim fudbal za sva vreman

:rol: :rol: :rol: :guz:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 01 nov 2023, 23:18

Omerbavarac je napisao/la:
01 nov 2023, 23:15
Prosla sezona je bila jasan pokazatelj da bez pravog napadaca ne mozes igrati pa ipak dovedes takvog i ti ga cijeli mec ostavis na klupi iako je mec u egalu i na ispadanje.

Tuchel je najodgovorniji za ovo ispadanje.

Samo otkaz!
Hajd se sad bori sa Bundesligom koji to neće prihvatiti i krivit će upravu.
Još kad dođe šljivo i kad ponovi da je sve do sistema :lol:

Malo se šalim, halalite. Mirno spavajte
Zadnja izmjena: armando, dana/u 01 nov 2023, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 01 nov 2023, 23:18

armando je napisao/la:
01 nov 2023, 23:12
Ja pomislih Ailton :mrgreen:
:rol: :rol:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 01 nov 2023, 23:18

Nerminovic je napisao/la:
01 nov 2023, 23:16
Desna strana defanzive ahahahahahaha :rol: :rol: :rol: :rol: :beba: :tokralju: vrati Edsona Brahfielda pa nek igra desnog beka :salut: Laimer ne da je zalut'o nego jedan od najslabiji igraca sto sam gledao u dresu Bayerna, dodat jos tu par igraca iz ere Jose Ernesto Sosa, Julio Dos Santos, Schlaudraff, Baumjohan...ne da me stid nego doslo mi da ugasim fudbal za sva vreman

hahaha kakva si imena navadio :tokralju:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

thomashasler
Kontakt:

Post Postao/la thomashasler » 01 nov 2023, 23:20

armando je napisao/la:
01 nov 2023, 23:08
thomashasler je napisao/la:
01 nov 2023, 22:52
KIMIŠE SESTRU TI ****
Jel Icke igrao u Bayernu? :think:
Gdje je Häßler i šta radi :D

Kimiš mora odmoriti narednu utakmicu :mrgreen:

P.S. Dobro, ni Diego nije igrao zvaničnu utakmicu u našem dresu
**** Kimihu kevu pa ce na seku preci iza ponoci. Najodvratniki igrac i rak rana ekipe zapamti.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 01 nov 2023, 23:21

Da budem iskren, ne znam više ni šta da mislim o Daviesu.

Čas je najbolji lijevi bek svijeta, čas je amater.

Jednostavno ne znam šta da kažem. Momak kao da više nije duhom 100% unutra.

Koliko izgubljenih lopti, neuspješnih driblinga, koliko puta mu se lopta odbije kad treba primiti loptu kao nekom amateru, koliko pretjeranih driblinga, u obrani često kriminalno pozicioniranje, pa ga i olako izbace driblingom, naprijed nema asista ili gola.

Imponira njegova brzina ali ga i spašava. Napredovao nije ništa zadnje dvije godine.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 01 nov 2023, 23:21

Prosla sezona je bila jasan pokazatelj da bez pravog napadaca ne mozes igrati pa ipak dovedes takvog i ti ga cijeli mec ostavis na klupi iako je mec u egalu i na ispadanje.
Ako mu Kane treba da prođe trećeligaša onda je jednostavnije i jeftinije da si ispali u jaja čitav rafal.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 01 nov 2023, 23:22

harden je napisao/la:
01 nov 2023, 23:18

Ovaj nakav Johan je najjači :lol:

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 01 nov 2023, 23:24

Ma sistem ne valja

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 01 nov 2023, 23:28

harden je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:
01 nov 2023, 23:16

Ima ih tu jos par ne brini nego mi sad muka pa cu ostaviti ostatak za iduci put :mrgreen: :mrgreen:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 nov 2023, 23:28

Bayo je napisao/la:
01 nov 2023, 23:21
Ako mu Kane treba da prođe trećeligaša onda je jednostavnije i jeftinije da si ispali u jaja čitav rafal.
Pa ocito je da treba jer Moting gol ne bi do sutra dao.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 01 nov 2023, 23:29

@SEffe, nisi usamljen u tom razmišljanju.
On postaje rak rana ove ekipe. Mozak mu je pomućen i ti tu ne možeš puno uraditi.
Gore je ovo oklijevanje, treba to što prije riješiti ili ovako ili onako.
On se ne predaje dovoljno, postaje alibi igrač. Treba na vrijeme to primjetiti i reagovati. Ili si naš ili ideš za maksimalnu svotu novca koju možeš izvući.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 01 nov 2023, 23:29

armando je napisao/la:
Hajd se sad bori sa Bundesligom koji to neće prihvatiti i krivit će upravu.
Još kad dođe šljivo i kad ponovi da je sve do sistema :lol:

Malo se šalim, halalite. Mirno spavajte
Normalno da ću kriviti, kad su najviše krivi za sva sranja koja se dešavaju.
Stefan Effenberg je napisao/la:
01 nov 2023, 23:21
Da budem iskren, ne znam više ni šta da mislim o Daviesu.

Čas je najbolji lijevi bek svijeta, čas je amater.

Jednostavno ne znam šta da kažem. Momak kao da više nije duhom 100% unutra.

Koliko izgubljenih lopti, neuspješnih driblinga, koliko puta mu se lopta odbije kad treba primiti loptu kao nekom amateru, koliko pretjeranih driblinga, u obrani često kriminalno pozicioniranje, pa ga i olako izbace driblingom, naprijed nema asista ili gola.

Imponira njegova brzina ali ga i spašava. Napredovao nije ništa zadnje dvije godine.
Ja ne znam u kojem svijetu on može biti najbolji lijevi bek, a lik NE ZNA ubaciti loptu. Znači ne zna i gotovo. Najsimptomatičnije, kraj utakmice, negdje 96 minut. Lopta se logično bunari, i on ubacuje, od 20 igrača na terenu on pogađa protivničkog golmana u krilo. Govorilo se kako Kimmich ne zna izvoditi kornere, i ne zna. Ali Davies je 10 puta gori od njega kada je centriranje u pitanju. On je za poslati pas nekih 5-7 metara udaljenosti i to je to.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 01 nov 2023, 23:31

Tuchel je najodgovorniji za ovo ispadanje.

Samo otkaz!
Tuchel je najodgovorniji za ovaj poraz!

Pa nije Hoenes postavio ovako ekipu od početka! Nisu se niti igrači sami postavili!

Ovo je od strane Tuchela bilo kao lako ćemo! Totalno podcjenjivanje protivnika od strane Tuchela!

Mene je sram što se danas dogodilo. Čestitam svakako na prolazu bolje ekipe danas ali sa ovim igračima ispasti je ogromna, ogromna sramota.

Nisam niti upratio tabelu 3.lige do sredine prvog poluvremena. Reko hajde da pogledam jer ovi igraju odlično. Kad ono, čekaj malo, očekivao sam po prikazanoj igri borbu za 1.mjesto u trećoj ligi!!!

Kakva blamaža našeg kluba. Nek su im navijači sasuli u lice sve što imaju.

Tuchel odmara zvijezde jer kao lako ćemo i njih treba odmoriti pred Dortmund aovi primaju desetine milona svake godine.

Stani malo, šta ima da odmaraju? Zamijeni jednog do dva igrača a ne pola ekipe.

Čisti Tuchelov poraz.

Sad ih još i Dortmund nek ih pobijedi pa može Tuchel lagano pakirati kofere što se mene tiče.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 nov 2023, 23:32

Sve dok ne dovedu tehnicki kvalitetnog i brzog veznjaka, ovakve stvari ce im se desavati.

Iskreno se nadam da Tuchel nece jutro docekati kao trener Bayerna.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 01 nov 2023, 23:37

01 nov 2023, 23:28
Prošla 3 ispadanja uključujući od drugoligaša su igrali u punim sastavima i sa Lewatom, debilima se ne igra i bok.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 01 nov 2023, 23:40

armando je napisao/la:
01 nov 2023, 23:29
@SEffe, nisi usamljen u tom razmišljanju.
On postaje rak rana ove ekipe. Mozak mu je pomućen i ti tu ne možeš puno uraditi.
Gore je ovo oklijevanje, treba to što prije riješiti ili ovako ili onako.
On se ne predaje dovoljno, postaje alibi igrač. Treba na vrijeme to primjetiti i reagovati. Ili si naš ili ideš za maksimalnu svotu novca koju možeš izvući.
Ma potpis. Nema dileme. Također jedan od onih koji nisu full predani ovom klubu, dobro si rekao.

Ma nek ide u Real, nema problema. Dovedi Thea Hernandeza koji je stroj od igrača.

@Bundesliga, meni osobno jedan od najboljih. Ali upravo ta njegova nonšalancija me najviše uništava. Igra toplo hladno. Ko što armando kaže, kao da nije unutra u ekipi i igri 100%.

Slažemo se da nema centaršuta i da je tu loš. To je istina. Samo ja mislim da danas u svijetu niti nema toliko bekova koji znaju centrirati. Kao da se taj segment igre pogotovo u Bayernu totalno pogubio također.

thomashasler
Kontakt:

Post Postao/la thomashasler » 01 nov 2023, 23:42

Bayo je napisao/la:
01 nov 2023, 23:37
01 nov 2023, 23:28
Prošla 3 ispadanja uključujući od drugoligaša su igrali u punim sastavima i sa Lewatom, debilima se ne igra i bok.
Čuj ne igra. Pa ne igraju za kikiriki da igraju na dobrovoljnoj osnovi. Mi nemamo igrace sredine terena. Veza stvara i jak napad i cvrstu odbranu

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 01 nov 2023, 23:50

Ne igraju za kikiriki ali ne igraju ni za djelić onoga što primaju, većina njih (zašto je tako, jer ne postoje kazne.). Ne postoji ozbiljna veza već godinama, propada kao i klub što se tiče ozbiljnosti i rezultata, ali debili u upravi su dozvolili da debili od ograča određuju kad će igrati i koliko (večeras je Neuer najbolji dokaz toga, što on ima raditi u toj utakmici vjerojatno ni on sam ne bi znao objasniti, ali vlada kolektivno pravljenje svih da to nitko ne vidi) i koliko će se pojačanja dovesti jer ne smije biti preširok kadar, mogle bi se wannabe zvijezde naljutiti...

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 01 nov 2023, 23:53

Stefan Effenberg je napisao/la:
01 nov 2023, 23:40
Ma potpis. Nema dileme. Također jedan od onih koji nisu full predani ovom klubu, dobro si rekao.

Ma nek ide u Real, nema problema. Dovedi Thea Hernandeza koji je stroj od igrača.

@Bundesliga, meni osobno jedan od najboljih. Ali upravo ta njegova nonšalancija me najviše uništava. Igra toplo hladno. Ko što armando kaže, kao da nije unutra u ekipi i igri 100%.

Slažemo se da nema centaršuta i da je tu loš. To je istina. Samo ja mislim da danas u svijetu niti nema toliko bekova koji znaju centrirati. Kao da se taj segment igre pogotovo u Bayernu totalno pogubio također.
Iskreno, ovu utakmicu su mislili samo odraditi da se što manje istroše pred Dortmund. Zato niko nije davao ni blizu maksimuma, ne bih izdvajao Daviesa nešto posebno. Mene je lično više naljutio Čupo koji rijetko kad igra, i onda kad dobije prilike protiv ovakvih timova kao da mu je igrati ispod časti. Ugledati se na jednog Mullera koji uvijek daje maksimum i poštuje svakog protivnika. Davies je loš u odbrani i dodaš tome da ne zna ubaciti, ne zna ošutati, ostavlja rupe pozadi. To su osnove igre jednog beka, ajde šut nije ali ovo ostalo sve jeste. On vama prodaje imidž nekakvog mega-giga igrača trkom i iznošenjem lopte s kojim na kraju ništa ne uradi. Ili doda loptu prvom do sebe ili vraća nazad. Nema tu ništa konkretno da se uradi. Direktniji je bek od njega Mazraoui dosta, koji se ne stidi da ubaci loptu u šesnaesterac i da gađa špica. Jer Davies i nije šlolovani bek, već naturalizovani, nešto slično Alabi koji je kud i kamo znao bolje ubaciti i ošutati loptu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Dilah i 10 gostiju.