Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 okt 2023, 23:06

greenwood je napisao/la:
24 okt 2023, 23:03
mektominieja nabit nogom,fascinantno koliko je glup frajer
Garnacho je morao rijesiti tekmu ranije i ne bi bilo ove drame

Ne znaju zavrsiti tekmu sa drugim golom, samo sam cekao kad ce ga primiti

Onana napokon pokazuje zbog cega je doveden :salut:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

greenwood
Kontakt:

Post Postao/la greenwood » 24 okt 2023, 23:11

rio_Ferdy88 je napisao/la:
24 okt 2023, 23:06
greenwood je napisao/la:
24 okt 2023, 23:03
mektominieja nabit nogom,fascinantno koliko je glup frajer
Garnacho je morao rijesiti tekmu ranije i ne bi bilo ove drame

Ne znaju zavrsiti tekmu sa drugim golom, samo sam cekao kad ce ga primiti

Onana napokon pokazuje zbog cega je doveden :salut:
ma i rashford isto je imao 1 na 1 situaciju kad je prejak for dao,samo ne znam jel bio ofsajd. Fakat moraju pocet koristit svaku sansu jer nemaju taj luksuz da fulaju zicere. I stvarno ne znam ali VAR nas kolje ove godine

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 25 okt 2023, 00:14

Harry dobar, Onana strašno dobar danas. MCT, tri utakmice, tri gola i dva skrivljena penala. Samo u Unitedu :rol: . Bruno mora bliže golu, Rash mora malo odmoriti, kako je krenuo, koštaće Erica posla… jedno je sigurno, a to je da sa nama nikad nije dosadno :mrgreen:

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 29 okt 2023, 18:18

To je to gasi mjesalicu i motaj kablove..
Mrtav klub i mrtva ekipa
Hojlund placen kao i Martial ne znam na osnovi cega?!
Monaco i Atalanta?
Evans mrtav igrac ti ga vracas..
Rashford mu je sut karta OUT
Mount pola sezone ni gola ni asitencije, covjek koji ga je doveo zasluzan za to
ETH je promasaj kao i menadzeri prije…ETH dead man walking
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 29 okt 2023, 18:31

United ne izgleda kao ekipa, jednostavno kao rekreacija.
Tu zavrsava sva prica oko Uniteda u ovom momentu sa ETH

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 29 okt 2023, 18:38

Čovjek koji dovede Mounta i dadne mu broj 7 je čovjek u deluziji. Nisi yebeni Pep kojem se takav lud transfer može i oprostiti jer barem ubode 2-3 koja su vrh.

Za Trashforda usranog sve najgore, lagano dobio ugovorčinu i back to being shit. Medicinskom timu i planerima forme i treninga isto momentalni otkaz jer ako se klub dovede na to da zadnji liniju čine Dalot, Maguire, Evans i Lindelof onda znaš da nemaju pojma.
Antony je još jedna Hagova flopina. Hojlund je dolaskom u
United zapečatio svoju karijeru

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 29 okt 2023, 18:42

UnitedWA je napisao/la:
29 okt 2023, 18:38
Čovjek koji dovede Mounta i dadne mu broj 7 je čovjek u deluziji. Nisi yebeni Pep kojem se takav lud transfer može i oprostiti jer barem ubode 2-3 koja su vrh.

Za Trashforda usranog sve najgore, lagano dobio ugovorčinu i back to being shit. Medicinskom timu i planerima forme i treninga isto momentalni otkaz jer ako se klub dovede na to da zadnji liniju čine Dalot, Maguire, Evans i Lindelof onda znaš da nemaju pojma.
Antony je još jedna Hagova flopina. Hojlund je dolaskom u
United zapečatio svoju karijeru
United je potrosio 400 miliona sa ETH
Znaci nije da nisu Gleizeri dali, nego on dovodio?
Koji se igrac pokazao ? licha? casemiro?
Antony, Onana, Mount, Hojlund, Malaci?

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 29 okt 2023, 22:58

Ima nekad i prednosti biti u obavezama, pa me srećom ovo sramoćenje mimoišlo. I to na dan sjećanja Sir Bobbya. Fuj. Iskreno, ovo je sve toliko loše da više nisam siguran da li će ETH preživjeti do kraja sezone i da li uopšte zaslužuje da preživi (misao koja se prije samo par mjeseci činila nezamislivom, ali tako je).
Nemam ja problem ako ti je 1 ili 2 igrača "out" zbog ozljede ili loše forme, ali da imaš takvo nešto sa gotovo cijelim sastavom je nedopustivo. Dakle, trener, njegovi asistenti i medicinski tim. Ne znaš ko je veći epic fail ove sezone. Ne znaš šta je gore ove sezone, a mnogo toga mi na pamet pada.
  • Zdravlje: Mi kontinuirano igramo bez 4-5 bitnih igrača. Trenutno, Casa, Licha, Varane (sad ga ima sad ga nema), Shaw, Maino, Amad... Igrači se lome, sporo oporavljaju, a naše pametnice nikako da skontaju do čega je.
  • Energija onih koji su tu: Nas nije nadtrčao sam onaj ko sa nama nije izašao na teren. Body language je kriminalan. Od toga da nemaju snage, do toga da na terenu izgledaju kao da su pobjegli sa vlastite sahrane. Milion pitanja za trenera, jer ovo baš njemu ide na dušu.
  • Igra: Ninašta ne liči. Očekivao bi da će nakon jedne pune sezone ovo malo "naleći", a oni gori nego prošle sezone. Pri tome, jako puno sebičnosti, posebno u napadačkim akcijama. Malog danca zaobilaze u širokom luku, iako bi valjda trebao biti cilj da se momak dovodi u šanse i da pročepi, ali... Bitnije je Rashfordu pokušati pucati kroz trojicu nego dodati. Opet trener i njegov autoritet
  • Kurcobolja nosilaca: Bruno nije kapiten i to fino pokaže svaki put kad kola krenu nizbrdo. Nervoza, cendranje sudijama... Bruno je dosta toga, ali kapiten nije. Rashford - od kada je legla nova ugovorčina,čovjek nestao. Casa, došao sa ljetnje pauze u katastrofalnom stanju i nikako se nije dozvao. Ponovo trener...
  • Transfer politika: Ima tu svega i svačega, ali glupo je donositi sud u trenucima kada nikome ništa od noge ne ide.
Suma sumarum - polako se nameće misao da ETH ubrzano gubi svlačionicu. Za sada se ne spominje nikakva sječa glava, ali ubrzo će njegova doći "na panj" ako se ne dozove i oni ekipa. Ima ovdje metar rupa, ali nije ovaj sastav toliko loš da pruža ovakav jad od igara.

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 01 nov 2023, 22:02

Gledam ovu tekmu protiv svraka i fakat mi nije jasno kako je sve potonulo za manje od pola godine...

Da li tu postoji neki tihi bojkot gdje se igraci ne slazu sa metodama ETH-a, da li on trazi od njih i previse, jesu li oni ograniceni pa ne kontaju sta treba raditi (mislim Dalot jeste, dokaz su i ova dva gola, gdje se moze reci da je direktni krivac), da li su to tolika previranja u klubu oko potencijalne pune ili parcijalne prodaje ili na vidjelo izlazi dugogodisnji nerad.

Mislim znam da je dosta toga bilo maskirano i pod Fergusonom jer je uzimao trofeje, ali ovolike oscilacije nigdje nisam vidio. Ima i ona Mourinhova gdje je rekao da mu je drugo mjesto u ligi sa Unitedom jedan od najvećih uspjeha u karijeri obzirom da niko ne zna sta se dešava iza kulisa, pa se čovjek zapita šta se to i dešava.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Anoniman
Kontakt:

Post Postao/la Anoniman » 01 nov 2023, 22:16

Desavaju se sigurno lose stvari u klubu,onaj ko progovori zavrsit ce kao Rona.
Medjutim nije ovdje isljucivo problem ETH, ne mozes od panja napraviti drvo nikako.
Cinjenica od odlaska Davida Gilla transferi su promasaji.
Evo ja ne vidim svrhu Mounta u klubu,vise koristi je bio Fred.
Onana dosao radi pass igre,vise koristi za gol bio je Ddg.
Hojlund napadac(ok je),al vise koristi bio Rash u napadu.
Opcenito United nema igrace,upravu koji vole klub vise nego € i tu dolazimo do tog da njima rezultat nije bitan.

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 01 nov 2023, 22:35

Za gledati ovakav Utd, moraš imati poseban mentalni sklop, sa velikom primjesom mazohizma. Dakle, ništa ni s čim. Za otprilike 30 minuta ispadamo i iz drugog kupa. Liga prvaka skoro izgubljena. Prvenstvo ni da spomenem. Jebote, 1. novembar, nama sezona gotova. Valjalo je i to uspjeti napraviti

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 01 nov 2023, 22:40

Da ova publika ima imalo samopoštovanja, narednu domaću utakmicu bi ih dočekao prazan OT. Ali to se, naravno, neće desiti

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 01 nov 2023, 22:45

I ove izmjene su dokaz da se tu pogubilo dosta konaca, šablonski, pozicija za poziciju bez ikakve inovativnosti... Niti pokušaja sa drugačijim formacijama i sl..

Još kada se odbrana počne povlačiti prilikom napada protivnika, tačno mi ne bude dobro, daješ protivniku pola gola, nema presinga i ovaj koji se radi kao da ne postoji, uvijek se razbija pasom od golmana prema suportnom beku ili krilu nakon jednog kruženja... Previše je i Ten Hag zagrizao, a ne može da isporuči...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

BigEM
Kontakt:

Post Postao/la BigEM » 01 nov 2023, 23:01

Zvijezde i zvjezdice uzele desetine miliona proslih godina bez da su isporucili bilo sta dostojno ovog kluba.
Trebala nam je ta promjena u strukturi kluba, međutim i tu su Glazeri napravili lakrdiju i to presporo traje.
Ovo vjerovatno znaci i kraj za ETH jer ocito nesto ne funkcionise. Ni na trzistu nema nekog izbora, posebno kada je stanje kluba takvo kakvo jeste.

Sve u svemu, nista novo, nista sto nismo vidjeli i nista sto necemo gledati narednih godina.
I can’t believe it. I can’t believe it. Football, bloody hell!

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 01 nov 2023, 23:03

Hajde sva ova teagedija od nastupa i generalno oko kluba, ali yebote kakav je ovo alibi fudbal cijelu sezonu od početka !? Pa igraš kao yebeni Everton, a siguran sam da su i oni hrabriji i kreativniji od nas. Nigdje tempa, brzine, brzih pasova i pokušaja bilo čega. Samo idi ukrug, sa jedne na drugi stranu. Pa koji qrac? Prošle sezone kreneš u neki projekat, imaš plan, ne igraš doduše ni tad lepršavo, ali bilo je naznaka. Šta s ovom sezonom? Yebeno mrtvilo. Gasi više ovu prćiju. Gled’o sam nekih 20ak min i nisam mogao više. :puke:

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 01 nov 2023, 23:03

Sta se desi sa ETH za par mjeseci…
Najgore nemas koga da ga zamjeni, a pored ovih sramja u klubu nece se bas otimati..

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 01 nov 2023, 23:08

Dakle, za otprilike 180 minuta, gol razlika 0:6, na prste jedne ruke možeš izbrojati šanse koje si napravio. Ako ovo nije bojkot, ne znam šta je. Po imenima nismo top, ali sigurno je da nismo ni ovoliko loši

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 01 nov 2023, 23:15

al... je napisao/la:
01 nov 2023, 23:08
Dakle, za otprilike 180 minuta, gol razlika 0:6, na prste jedne ruke možeš izbrojati šanse koje si napravio. Ako ovo nije bojkot, ne znam šta je. Po imenima nismo top, ali sigurno je da nismo ni ovoliko loši
Ma nije ovo bas bojkot, ovo je limit izgleda.
Prosla sezona je bila, “miracle” i izgleda da ETH ne moze ponovo izvesti.

Vratimo se prije, United nema sistem igre?
Ne znaju sta hoce, ne znaju bez lopte, ne znaju sa loptom.
Jednostavno ETH ne zna sta hoce, nazalost podsjeca me na Moyesa trenutno stanje.

nepoznat1
Kontakt:

Post Postao/la nepoznat1 » 01 nov 2023, 23:20

Tako ti je to kad nemaš sportskog direktora pa trener dovodi igrače, Antony i Mount plaćeni preko 150 miliona a ni u Championshipu ne bi pravili razliku.

Postaviti sportskog direktora, Zidaneu platiti časove engleskog i da ga Ferguson nekako prevari da sjedne na klupu Uniteda, pa da vidimo ko njega smije da sabotira.

Odgovori

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.