Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Hajd se sad bori sa Bundesligom koji to neće prihvatiti i krivit će upravu.Omerbavarac je napisao/la: ↑01 nov 2023, 23:15Prosla sezona je bila jasan pokazatelj da bez pravog napadaca ne mozes igrati pa ipak dovedes takvog i ti ga cijeli mec ostavis na klupi iako je mec u egalu i na ispadanje.
Tuchel je najodgovorniji za ovo ispadanje.
Samo otkaz!
hahaha kakva si imena navadioNerminovic je napisao/la: ↑01 nov 2023, 23:16Desna strana defanzive ahahahahahaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vrati Edsona Brahfielda pa nek igra desnog beka
Laimer ne da je zalut'o nego jedan od najslabiji igraca sto sam gledao u dresu Bayerna, dodat jos tu par igraca iz ere Jose Ernesto Sosa, Julio Dos Santos, Schlaudraff, Baumjohan...ne da me stid nego doslo mi da ugasim fudbal za sva vreman
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako mu Kane treba da prođe trećeligaša onda je jednostavnije i jeftinije da si ispali u jaja čitav rafal.Omerbavarac je napisao/la: ↑01 nov 2023, 23:15Prosla sezona je bila jasan pokazatelj da bez pravog napadaca ne mozes igrati pa ipak dovedes takvog i ti ga cijeli mec ostavis na klupi iako je mec u egalu i na ispadanje.
Ima ih tu jos par ne brini nego mi sad muka pa cu ostaviti ostatak za iduci putharden je napisao/la: ↑01 nov 2023, 23:18hahaha kakva si imena navadioNerminovic je napisao/la: ↑01 nov 2023, 23:16Desna strana defanzive ahahahahahaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vrati Edsona Brahfielda pa nek igra desnog beka
Laimer ne da je zalut'o nego jedan od najslabiji igraca sto sam gledao u dresu Bayerna, dodat jos tu par igraca iz ere Jose Ernesto Sosa, Julio Dos Santos, Schlaudraff, Baumjohan...ne da me stid nego doslo mi da ugasim fudbal za sva vreman
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa ocito je da treba jer Moting gol ne bi do sutra dao.Bayo je napisao/la: ↑01 nov 2023, 23:21Ako mu Kane treba da prođe trećeligaša onda je jednostavnije i jeftinije da si ispali u jaja čitav rafal.Omerbavarac je napisao/la: ↑01 nov 2023, 23:15Prosla sezona je bila jasan pokazatelj da bez pravog napadaca ne mozes igrati pa ipak dovedes takvog i ti ga cijeli mec ostavis na klupi iako je mec u egalu i na ispadanje.
Normalno da ću kriviti, kad su najviše krivi za sva sranja koja se dešavaju.
Ja ne znam u kojem svijetu on može biti najbolji lijevi bek, a lik NE ZNA ubaciti loptu. Znači ne zna i gotovo. Najsimptomatičnije, kraj utakmice, negdje 96 minut. Lopta se logično bunari, i on ubacuje, od 20 igrača na terenu on pogađa protivničkog golmana u krilo. Govorilo se kako Kimmich ne zna izvoditi kornere, i ne zna. Ali Davies je 10 puta gori od njega kada je centriranje u pitanju. On je za poslati pas nekih 5-7 metara udaljenosti i to je to.Stefan Effenberg je napisao/la: ↑01 nov 2023, 23:21Da budem iskren, ne znam više ni šta da mislim o Daviesu.
Čas je najbolji lijevi bek svijeta, čas je amater.
Jednostavno ne znam šta da kažem. Momak kao da više nije duhom 100% unutra.
Koliko izgubljenih lopti, neuspješnih driblinga, koliko puta mu se lopta odbije kad treba primiti loptu kao nekom amateru, koliko pretjeranih driblinga, u obrani često kriminalno pozicioniranje, pa ga i olako izbace driblingom, naprijed nema asista ili gola.
Imponira njegova brzina ali ga i spašava. Napredovao nije ništa zadnje dvije godine.
Tuchel je najodgovorniji za ovaj poraz!Omerbavarac je napisao/la: ↑01 nov 2023, 23:15Prosla sezona je bila jasan pokazatelj da bez pravog napadaca ne mozes igrati pa ipak dovedes takvog i ti ga cijeli mec ostavis na klupi iako je mec u egalu i na ispadanje.
Tuchel je najodgovorniji za ovo ispadanje.
Samo otkaz!
Prošla 3 ispadanja uključujući od drugoligaša su igrali u punim sastavima i sa Lewatom, debilima se ne igra i bok.Omerbavarac je napisao/la: ↑01 nov 2023, 23:28Pa ocito je da treba jer Moting gol ne bi do sutra dao.
Ma potpis. Nema dileme. Također jedan od onih koji nisu full predani ovom klubu, dobro si rekao.armando je napisao/la: ↑01 nov 2023, 23:29@SEffe, nisi usamljen u tom razmišljanju.
On postaje rak rana ove ekipe. Mozak mu je pomućen i ti tu ne možeš puno uraditi.
Gore je ovo oklijevanje, treba to što prije riješiti ili ovako ili onako.
On se ne predaje dovoljno, postaje alibi igrač. Treba na vrijeme to primjetiti i reagovati. Ili si naš ili ideš za maksimalnu svotu novca koju možeš izvući.
Čuj ne igra. Pa ne igraju za kikiriki da igraju na dobrovoljnoj osnovi. Mi nemamo igrace sredine terena. Veza stvara i jak napad i cvrstu odbranuBayo je napisao/la: ↑01 nov 2023, 23:37Prošla 3 ispadanja uključujući od drugoligaša su igrali u punim sastavima i sa Lewatom, debilima se ne igra i bok.Omerbavarac je napisao/la: ↑01 nov 2023, 23:28Pa ocito je da treba jer Moting gol ne bi do sutra dao.
Iskreno, ovu utakmicu su mislili samo odraditi da se što manje istroše pred Dortmund. Zato niko nije davao ni blizu maksimuma, ne bih izdvajao Daviesa nešto posebno. Mene je lično više naljutio Čupo koji rijetko kad igra, i onda kad dobije prilike protiv ovakvih timova kao da mu je igrati ispod časti. Ugledati se na jednog Mullera koji uvijek daje maksimum i poštuje svakog protivnika. Davies je loš u odbrani i dodaš tome da ne zna ubaciti, ne zna ošutati, ostavlja rupe pozadi. To su osnove igre jednog beka, ajde šut nije ali ovo ostalo sve jeste. On vama prodaje imidž nekakvog mega-giga igrača trkom i iznošenjem lopte s kojim na kraju ništa ne uradi. Ili doda loptu prvom do sebe ili vraća nazad. Nema tu ništa konkretno da se uradi. Direktniji je bek od njega Mazraoui dosta, koji se ne stidi da ubaci loptu u šesnaesterac i da gađa špica. Jer Davies i nije šlolovani bek, već naturalizovani, nešto slično Alabi koji je kud i kamo znao bolje ubaciti i ošutati loptu.Stefan Effenberg je napisao/la: ↑01 nov 2023, 23:40Ma potpis. Nema dileme. Također jedan od onih koji nisu full predani ovom klubu, dobro si rekao.
Ma nek ide u Real, nema problema. Dovedi Thea Hernandeza koji je stroj od igrača.
@Bundesliga, meni osobno jedan od najboljih. Ali upravo ta njegova nonšalancija me najviše uništava. Igra toplo hladno. Ko što armando kaže, kao da nije unutra u ekipi i igri 100%.
Slažemo se da nema centaršuta i da je tu loš. To je istina. Samo ja mislim da danas u svijetu niti nema toliko bekova koji znaju centrirati. Kao da se taj segment igre pogotovo u Bayernu totalno pogubio također.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.