Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Bekric je sklon promjeni dresa za sitan sicar. Iskreno. Tako da ne vjerujem ja da će on letiti.
I moramo isto imati u vidu da se neko s vremena na vrijeme mora pustiti niz vodu. Ovaj put Bašić, paket obojica bi bio glup jer onda ostane samo uprava. Ovako ostaviš Bekrica izguras do kraja godine pa ga pustiš niz vodu a sebi kupiš još godinu onu tamo. I tako i funkcionisu nasi klubovi. Neke ljude ostavljaš da ih pustiš niz vodu. Bašića bi oni smijenili ali su ga drzali koliko god je bilo moguće i naravno pustili niz vodu.
A sto se tiče Misketa ma zvanično je. Evo ti uzmi pojavu njegovih botova po forumima sve češće spominjanje javno kako je zeljo ispo glup kad je njega otjerao. Rušenje mita o Amaru bez kojeg bi bili go ****. I pravljenje od njegove pozajmice nečeg boga pitaj a isto to i ovaj radio. Mislim potpuno isto , samo ovaj nije doveden do tog da mu se ne vrate pare na vrijeme jer ima poluge u upravljanju. Pa se tako ove godine vratio dug Amaru od prije 10 godina a Misketov dug je od ove godine.
Neće na dobro. Prije 5 godina sam napisao na ovom forumu, kad se rastali imovina onda imate šanse, do tad teško vrlo teško.
I moramo isto imati u vidu da se neko s vremena na vrijeme mora pustiti niz vodu. Ovaj put Bašić, paket obojica bi bio glup jer onda ostane samo uprava. Ovako ostaviš Bekrica izguras do kraja godine pa ga pustiš niz vodu a sebi kupiš još godinu onu tamo. I tako i funkcionisu nasi klubovi. Neke ljude ostavljaš da ih pustiš niz vodu. Bašića bi oni smijenili ali su ga drzali koliko god je bilo moguće i naravno pustili niz vodu.
A sto se tiče Misketa ma zvanično je. Evo ti uzmi pojavu njegovih botova po forumima sve češće spominjanje javno kako je zeljo ispo glup kad je njega otjerao. Rušenje mita o Amaru bez kojeg bi bili go ****. I pravljenje od njegove pozajmice nečeg boga pitaj a isto to i ovaj radio. Mislim potpuno isto , samo ovaj nije doveden do tog da mu se ne vrate pare na vrijeme jer ima poluge u upravljanju. Pa se tako ove godine vratio dug Amaru od prije 10 godina a Misketov dug je od ove godine.
Neće na dobro. Prije 5 godina sam napisao na ovom forumu, kad se rastali imovina onda imate šanse, do tad teško vrlo teško.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑01 nov 2023, 21:09Objava PU dana 1.11.2023:
https://www.pufbih.ba/v1/novosti/2844/t ... 023-godine
Odjavi se s foruma.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
To gore je sta bivsi trener misli o Zeljeznicaru i navijacima..
A ovo sad=pionirska dolina, necemo ih ni pitati za misljenje o klubu i navijacima

https://youtube.com/shorts/RVFCiUY_s-E? ... -AkiUtseoX
Da ne kacim izjave igraca i trenera, pismo podrske Tana pokojnom Jesicu pa sutra otkaz, obecanja Sarajevo protiv Galate u ligi sampiona..
Malo je vasih bivsih igraca i trenera da imaju nesto lijepp reci za vas i vas klub (ovo se ne odnosi na tebe, jer ti nisi navijac Sarajeva).
@amidžaMOJnajdraži za možeš biti toliko glup i da vjeruješ, da ovu lakrdiju koju je vaša uprava uradila sa Bašićem i zadužila.klub za dodatnih 50000 KM nije čekala objavu PU da prikrije bar donekle glupost koju su uradili pricom o smanjnjenju duga. I sve greške koje rade prikrivaju vam nekim glupim obečanjima.Pa u subotu ujutro Nermin je dobio otkaz.
Prijatelju možda imam više info nego što misliš
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
AVNOJ je napisao/la: ↑01 nov 2023, 21:24@amidžaMOJnajdraži za možeš biti toliko glup i da vjeruješ, da ovu lakrdiju koju je vaša uprava uradila sa Bašićem i zadužila.klub za dodatnih 50000 KM nije čekala objavu PU da prikrije bar donekle glupost koju su uradili pricom o smanjnjenju duga. I sve greške koje rade prikrivaju vam nekim glupim obečanjima.Pa u subotu ujutro Nermin je dobio otkaz.

1921
- TurkishAirlines
Oj Sanja, zayeba i Basica....
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
- Kontakt:
Nemoj o toj amarovoj pozajmici, znali su me banovatijurisicduska je napisao/la: ↑01 nov 2023, 21:16Bekric je sklon promjeni dresa za sitan sicar. Iskreno. Tako da ne vjerujem ja da će on letiti.
Slazem se sve, tesko da ce neko uci uopste u klub jer je previse interesa i struja.
Samo..
Botovi su se tek sad okrenuli protiv uprave, navodno jer su Basica smjenili a nisu Bekrica. Malo mi je cudno da bi to pisali, a da je Miske tu. Nekako sam pod utiskom da mu prave mjesto..
Tacno od kad nam one pare posudi da "Amara isplati" sve naopako krenu

Tako je,pametnica Sabljina.zeljovolimte je napisao/la: ↑01 nov 2023, 21:20To gore je sta bivsi trener misli o Zeljeznicaru i navijacima..
A ovo sad=pionirska dolina, necemo ih ni pitati za misljenje o klubu i navijacima![]()
https://youtube.com/shorts/RVFCiUY_s-E? ... -AkiUtseoX
Da ne kacim izjave igraca i trenera, pismo podrske Tana pokojnom Jesicu pa sutra otkaz, obecanja Sarajevo protiv Galate u ligi sampiona..
Malo je vasih bivsih igraca i trenera da imaju nesto lijepp reci za vas i vas klub (ovo se ne odnosi na tebe, jer ti nisi navijac Sarajeva).
Sve ona zna!
Napisah ti prije neki dan savjet naših pametnih nana
Upućen mladim hanumama!
“Mjesi pitu i gladi qitu”!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
-
- Kontakt:
Covjek je informisan, sta zna PU.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑01 nov 2023, 21:09Objava PU dana 1.11.2023:AVNOJ je napisao/la: ↑01 nov 2023, 21:03@amidžaMOJnajdraži da imalo razmišljaš glavom znao bi da PU ažurira podatke kvartalno (pošto vidim koliki ti je kapacitet kvartalno znači svaka 3 mjeseca) za svaki odedjeni fiskalni period al đaba ti objašnjavat nije ni čudo što vas sve odreda levate kad ne vidite dalje od nosa.
Pozdrav!
https://www.pufbih.ba/v1/novosti/2844/t ... 023-godine
Odjavi se s foruma.

Zeljo ima dug preko 10 miliona..
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Dunavom klovnovi plove...
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Gostujuci sektor bi se bez problema napunio sa ljudima koji su se nalazili ispod juga. Mislio sam da to mozda mozes i sam zakljuciti ali nema veze, tu sam da ti objasnim.Balorda je napisao/la: ↑01 nov 2023, 20:17Čekaj, postavljate klip punog stadiona na kojem je prazan gostujući sektor?![]()
Pa šta je s vama, jeste normalni vi? Pun stadion, ali nije skroz pun. Malo pun takoreći.
Hajmo malo o mitomanima i dugovima.
Problematično i prosto sumnjičavo je da vijesti o velikom
(i ne samo)poreskom dužnikuF.K.Željezničar i SDZ izlaze
u isto ali bas isto vrijeme ili vakat kad pretis lonac
zapišti na Grbavici.
Već vidjeno,puta vise.
Znaci-sto su gore i lošije vijesti sa terena,to je bolji i
Povoljniji financijski izvještaj!!!
Hajd recimo i da je taj izvještaj tacan,postavlja se
objektivno pitanje šta i kako?
Najvjerovatniji odgovor da je urodila plodom akcija
“Plavi štit”pa su se u kratkom vremenskom razdoblju
Isplatili Željini kamatari Osim i Misimovic,pa PU,i još
Neke sitnije ribe.Sitnica,par nekih miliona.
Vidi ti naše Željkane jes se pohasila!
Sve se nema a 2 bubrega se nosaju!
Problematično i prosto sumnjičavo je da vijesti o velikom
(i ne samo)poreskom dužnikuF.K.Željezničar i SDZ izlaze
u isto ali bas isto vrijeme ili vakat kad pretis lonac
zapišti na Grbavici.
Već vidjeno,puta vise.
Znaci-sto su gore i lošije vijesti sa terena,to je bolji i
Povoljniji financijski izvještaj!!!
Hajd recimo i da je taj izvještaj tacan,postavlja se
objektivno pitanje šta i kako?
Najvjerovatniji odgovor da je urodila plodom akcija
“Plavi štit”pa su se u kratkom vremenskom razdoblju
Isplatili Željini kamatari Osim i Misimovic,pa PU,i još
Neke sitnije ribe.Sitnica,par nekih miliona.
Vidi ti naše Željkane jes se pohasila!
Sve se nema a 2 bubrega se nosaju!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
Majmune, ne moraš poslije svake rečenice enter pritisnut, yebem te senilnog.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kako li su ona djeca iz Srebrenika podnijela otkaz Basicu ? 

- Bazinga12345
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Prva faza kosta milion i po i tu su ukljuceni iskljucivo betonski radovi, nista vise. Nakon toga ide druga faza od milion i po dva da se krene sminkati iako licno mislim da ce trebati viseAVNOJ je napisao/la: ↑01 nov 2023, 19:49Gradnja fudbalskog stadiona tj.cijena istog se računa po sjedečem mjestu tj.stolici ne po kvadratu npr.u srbiji sto su pravili ove posljednje stadione cjena je bila oko 2000 eura za 4 kat.
E sad ovo u Mostaru što je započeo Velež sa.ovih 1.5 M KM možda bude dovoljno za betosku konstrukciju tešoo za nešto više bojim se da če na kraju samo stolice poredati na taj beton i tjt.
Ako.ništa bar če ljepo izgledat ako ne bude funkcionalnosti.
Uglavnom sretno vama i nek bude najlkepši u državi.