Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Iskreno, meni se lično yebe za Hamas i treba ih sve pobiti. Jedino do čega mi je stalo je što manji broj smrti nedužnih civila (broj ubijene djece i žena je frapantan).
Ovo može zaustaviti isključivo USA, ali jasno je da se to neće desiti. Ne vjerujem da će ovo prerasti u WW3, eto što @alemsa reče i sa uključivanjem Hezbollaha, jedino promjena je ta što ćemo nažalost imati još više civilnih smrti i sa jedne i sa druge strane.
Ovo može zaustaviti isključivo USA, ali jasno je da se to neće desiti. Ne vjerujem da će ovo prerasti u WW3, eto što @alemsa reče i sa uključivanjem Hezbollaha, jedino promjena je ta što ćemo nažalost imati još više civilnih smrti i sa jedne i sa druge strane.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Dobri su ovo ljudi
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Samo što nema šanse da oni unište Hamas, apsolutno nikakve. Odnosno, konkretnu organizaciju s tim imenom možda i unište, ali ideju otpora sigurno neće.
Vidimo šta su Fatah i PLO postali nakon što su položili oružje, ko janjad pred klanje.
Vidimo šta su Fatah i PLO postali nakon što su položili oružje, ko janjad pred klanje.
Ali šta ako Izrael bude vukao narativ da su ustanovili da postoje Hamasovi tuneli i u West Bank teritoriji, nekako kompletno uništenje Hamasa bi podrazumijevalo i tu teritoriju, šta onda?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- Pensioner26
- Kontakt:
Šta ćemo sa Izraelskim teroristima poslije ovog? Ko će njih ubiti?
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
To će se i desiti.
Nego vidi ovo
⚜️~⚜️~⚜️
Najretardiranija sorta su oni sto navijaju sad za Rusiju jer je Zelenski podrzao Izrael 
Pravi sheeplovi.

Pravi sheeplovi.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
I meni se je.be za Hamasom nek ih porokaju ili ovi njih, ali vjerujem/mislim da ce IDF pociniti masu zlocina ako dodju u kontakt sa civilima jer se vode emocijom i zeljom za osvetom. Znaci ko god sad puca na idf, bukvalno brani civila od noza, po nekom mom misljenju. A trenutno Izraelski civili ne ginu niti su u opasnosti, znaci samo im moze poginuti vojnik, a vojnika ko je.be obuko je uniformu. Dok Palestincima su i civili izlozeni, a sto se tice samog hamasa/cojka koju nosi pusku, jeb.aji ga, to su pravila igre.. Ima'l smisla?Surreal je napisao/la: ↑01 nov 2023, 20:59Iskreno, meni se lično yebe za Hamas i treba ih sve pobiti. Jedino do čega mi je stalo je što manji broj smrti nedužnih civila (broj ubijene djece i žena je frapantan).
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 01 nov 2023, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
- Pensioner26
- Kontakt:

Genocidaši. Ne bili rahat nikad na ovom svijetu ni sekunde.
Ameri ih ne mogu zaustaviti. Nisu ni ovi kakva vazalska drzava nego ljudi donose svoje odluke. Da mogu, zaustavili bi. Jer im pored Ukrajine, u trenutku kad fokus vanjske politike dominantno prebacuju na Pacifik, treba cirkus i ovdje. I to jos da se njihovo ime vuce po blatu kad lobiraju u neutralnim drzavama da podrze Ukrajinu.Surreal je napisao/la: ↑01 nov 2023, 20:59Iskreno, meni se lično yebe za Hamas i treba ih sve pobiti. Jedino do čega mi je stalo je što manji broj smrti nedužnih civila (broj ubijene djece i žena je frapantan).
A pogotovo to ne moze ova administacracija koja je sa ovom garniturom vlasti Izraela na vi. Ova podrska je iz nuzde zbog trecih igraca. Iako izgleda ruzno, ali je politika ****.
Pa diplomatija jedva gura neke minorne stvari poput humanitarne pomoci i ovih taoca, a da ih natjeraju da zaustave komplet rat i to u trenutku kad Netyanahu ima najmanju podrsku i bio bi natjeran na ostavku.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
⚜️~⚜️~⚜️
Ja se nadam da će Hamas pobiti sve izraleske vojnike, što više to bolje, a ti gmazu koji se kriješ pod ljuskom humanitarnih prava i boraca za pravdu i navode brige za civile tu svoju priču prodaji nekome drugome. Stati na stranu Izraela mogu samo bolesnici,a ti si jedan od njih.Surreal je napisao/la: ↑01 nov 2023, 20:59Iskreno, meni se lično yebe za Hamas i treba ih sve pobiti. Jedino do čega mi je stalo je što manji broj smrti nedužnih civila (broj ubijene djece i žena je frapantan).
Besmislena prica o nekakvom pronalasku tunela u WB. Svima je jasno da tamo nema teroristicke infrastrukture bez obzira sto moguce ima ljudi koji se slazu sa Hamasovom ideologijom. Tamo je glavni problem ponasanje izraelskih doseljenika i to ce sigurno biti stvar koja ce se morati rijesiti kad se zavrsi prica s Hamasom.
Čitavo čovječanstvo je sada suočeno sa jednim iskonskim zlom otjelotvorenim u cionističkoj so called državi Izrael, čije maske više nego ikada padaju i otkrivaju demonsku prirodu te države, njihovih supportera i bolesnog naroda koji nije ništa drugačiji od njihovih vođa, tako da se u svijetu stvara velika osovina dobra koje je počelo da se suprostavlja protiv ovih demonskih sila.
Demonske sile imaju vrlo malo podrške mešu običnim ljudima a vjerujem da će doći vrijeme kada će im početi okretati leđa i vlade.
Demonsko fašističke sile terorišu cijeli svijet i vrijeme je da se čovječanstvo riješi tih okova jednom za svagda.
Demonske sile imaju vrlo malo podrške mešu običnim ljudima a vjerujem da će doći vrijeme kada će im početi okretati leđa i vlade.
Demonsko fašističke sile terorišu cijeli svijet i vrijeme je da se čovječanstvo riješi tih okova jednom za svagda.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Sarmica je malo emotivan, naravno i ja se nadam sto vecoj steti IDF-a.
Ali ovo se dešava jer su Arapi pohlepni, slabi i nesposobni. Ovo je arapsko pitanje i poniženje.
Naravno žao mi je Palestinaca ali ne možemo ništa, osim možda uplatiti u pomozi.ba i uputiti koju dovu.
Suvišno je pričati o muslimanima jer nema lidera umeta.
Ali ovo se dešava jer su Arapi pohlepni, slabi i nesposobni. Ovo je arapsko pitanje i poniženje.
Naravno žao mi je Palestinaca ali ne možemo ništa, osim možda uplatiti u pomozi.ba i uputiti koju dovu.
Suvišno je pričati o muslimanima jer nema lidera umeta.
⚜️~⚜️~⚜️
Naravno da bi ih Ameri mogli zaustaviti, kada bi recemo zavrnuli pipu, pocev od cinjenice da haman svake godine izdvoje minimalno 3.5 milijardi pomoci ovoj zemlji, od cega preko 90 % ide kao pomoc i podrska izraelskoj vojsci.
Ali, to je jedna duga ljubavna prica...
Na svaki problemcic, razmazeni zacvile a onda stize pomoc, kao primjer tokom Jomkipurskog rata, gdje su imali velikih problema sa municijom itd. Tadasnja premijerka Meir je zatrazila i dobila od SAD-a kako municiju tako i dodatno naoruzanje.
Ali, to je jedna duga ljubavna prica...
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ma ovo je Husika. Ne mogu dva ovakva mozga bit rodjena u 52 hiljade km2 da ga je.bes.
- Centre forward
- Kontakt:
Da su neki drugi meridijani u pitanju, složio bih se s tobom Bald Eagle, al' pošto se radi o nama, ništa ne smije iznenadit'.AshburtonG je napisao/la: ↑01 nov 2023, 21:42Ma ovo je Husika. Ne mogu dva ovakva mozga bit rodjena u 52 hiljade km2 da ga je.bes.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Infrastruktura je teroristička ali ilegalni radikalni i naoružani izraelski doseljenici su valjda samo problem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.