Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Drzava im donira novac koji oni proslijeđuju poreznoj. Klub koji nema sponzore, nema omladinski pogon, nema izlaznih transfera, za godinu dana vratio 2,8 miliona KM duga... Ljudima je lakse povjerovati da igraci u Tuzli igraju za 600 KM.
i onda preko lige sampiona osigurati vece pare i dovesti onda bolje igrace ima na trzistu dobrih igraca koji bi odmah dosli u najveci BH klub kao sto su Muhamed Besic Visca Prevljak Hajradinovic od hrvata mogu doci Pjaca Halilovic srbe necemo za sada moze iz neke lige petice mozda crnac neki ako je brz i dva tri iz japana kao Son za beka sve za 10 miliona era ako svaki od nas pomogne to ekipe ima jos par igraca iz nase lige koji bi dosli znaci moze se ako se hoce samo mislim da treba pare da se skupe do ponedelika to je sada uskoro nema tu sta da se ceka klub treba da se pomogne i Amara zvati kao pomocnog Vahidu on zna bolje igrace dok Vahid ne nauci sva imena i to onda Amara prebaciti da trenira omladinu ili da ide u skate da trazi nove grace da smo pravi navijaci to bi napravili i konacno da klub bude sampion jer je zasluzio i najbolji je klub
u drzavi sa najljepsim stadionom
Ne, nego si ti previše glup da shvatiš.
Fudbalski klub Sarajevo je, za godinu dana, vratio približno 2.000.000 KM u federalni budžet i realizacijom sporazuma Klub će biti oslobođen kamata i pripadajućeg dijela glavnice , navode iz FK Sarajevo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- TurkishAirlines
meraba je napisao/la: ↑01 nov 2023, 18:33i onda preko lige sampiona osigurati vece pare i dovesti onda bolje igrace ima na trzistu dobrih igraca koji bi odmah dosli u najveci BH klub kao sto su Muhamed Besic Visca Prevljak Hajradinovic od hrvata mogu doci Pjaca Halilovic srbe necemo za sada moze iz neke lige petice mozda crnac neki ako je brz i dva tri iz japana kao Son za beka sve za 10 miliona era ako svaki od nas pomogne to ekipe ima jos par igraca iz nase lige koji bi dosli znaci moze se ako se hoce samo mislim da treba pare da se skupe do ponedelika to je sada uskoro nema tu sta da se ceka klub treba da se pomogne i Amara zvati kao pomocnog Vahidu on zna bolje igrace dok Vahid ne nauci sva imena i to onda Amara prebaciti da trenira omladinu ili da ide u skate da trazi nove grace da smo pravi navijaci to bi napravili i konacno da klub bude sampion jer je zasluzio i najbolji je klub
u drzavi sa najljepsim stadionom

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
Danas je u Banjoj Luci odigran zaostali susret Premijer omladinske lige za juniore između Borca i Željezničara, a glavni sudija meča je bio Miloš Gigović. Susret je završen rezultatom 4:4, a kontroverzni sudija iz Bosanske Gradiške je, po mišljenju gostiju, oštetio Plave.
Borac je ekspresno poveo sa 2:0 golovima Nemanje Ćetojevića iz 6. i 10. minute, a do kraja prvog poluvremena Željezničar je poravnao na 2:2 pogocima Ernada Babaluka iz 20. i Aldina Efendića iz 38. minute, a potom i poveo sa 3:2 pogotkom Dženana Šabića iz 40. minute. Željezničar je od 58. minute igrao s igračem manje kada je Nihad Barimac dobio crveni karton zbog što je udario nogom u glavu Pavla Đajića koji je zbog te povrede morao biti zamijenjen.
Borac je sa samo pet minuta kasnije poravnao na 3:3 preko Stefana Marčetića iz penala, no Plavi se nisu predavali, te su poveli sa 4:3 u 73. minuti drugim pogotkom Babaluka na susretu. Činilo se da će Željezničar odnijeti sva tri boda, no u 90+5. minuti Gigović je dosudio još jedan penal za Borac kojeg je u gol pretvorio Marčetić za konačnih 4:4.

1921
Jebbalo ti svoSarajevo zajedno sa zvezdinim severom najrodjenijeDritan Abazovic je napisao/la: ↑01 nov 2023, 18:37Ne, nego si ti previše glup da shvatiš.
Fudbalski klub Sarajevo je, za godinu dana, vratio približno 2.000.000 KM u federalni budžet i realizacijom sporazuma Klub će biti oslobođen kamata i pripadajućeg dijela glavnice , navode iz FK Sarajevo.
- svrakino1921
- Kontakt:
OpaaaaAVNOJ je napisao/la: ↑01 nov 2023, 18:25smanjen je za 1,8 miliona KM8
dug je iznosio 3.522.635 KM, a danas je 1.722.480
otpisala 1,3 miliona KM duga
poklonila Željezničaru 1.8 miliona KM?
Uplatili smo 600.000 KM
Tacnije 660 000 maraka
Mi smo uplatili od TM 144 000 maraka PU
A od gosp.Diglisica od kojeg smo dobili 250 000 $ i od tog iznosa uplatili 100 000 maraka PU
A KS je 416 000 maraka uplatio
Pa u ovim njihovim brojkama i brojevima ni pitagora se nebi snašao. Kakvi su prosjaci i malverzatori nebi me čudilo da ispadne da njima porezna duguje koju marku.
Amidžamojnajdraži otpos automatski ne znači da je neko nešto platio![]()
Samo sto je tih 660 000 maraka ostalo od reprograma 2.2 miliona maraka pa je bio rok do kraja juna ove godine da iskeshiramo 660 000 maraka da bih nam otpisali kamatu
Zato smo aolicirali ministarstbu sporta KS i dobili lovu i uplatili
Inace ovaj reprogram je potpisan kad je Vas Abdulah Ibrakovic uplatio PU od Tanovih para glavnicu PU a PU Vam oprostila kamate
Ovaj nas dug 1.7 miliona je nastao u Korona godini i mi molimo PU da reprogramiramo dug na 10 godina
Inace da bih ti PU reprogramirala dug moras se prvo poravnat sa njom
A to znaci moras dat u keshu neki iznos koji ona trazi
Npr.
Nas reprogram od 2,2 milona prvo smo morali dat 400 000 maraka u keshu i to nam je Amar dao
Sad se ide za ovaj reprogran 1,7 miliona da se uplati 200 000 maraka a 1,5 miliona da se reprogramira na 10 godina
Pa vidjet cemo sra PU odluci
Znači od 600k, 400k je dao KS?
Pa dobro, sad su stvari malo jasnije, nine toliko šokantno više
Pa dobro, sad su stvari malo jasnije, nine toliko šokantno više

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Hiljadu puta ponovljena laz nece postati istina.Balorda je napisao/la: ↑01 nov 2023, 17:39Ne znam šta mi je šokantnije, što ste imali 600k za platiti ili što ste tek poslije nas napunili Grbavicu.
- svrakino1921
- Kontakt:
Ma zezam se brateCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑01 nov 2023, 18:23Svrakino kralju ne sekiramo se zbog tog sitnog duga. To je par suncanih hercegovackih sati koji ce obasjati hektar solarnih panela i struja koju cemo prodati u EUsvrakino1921 je napisao/la: ↑01 nov 2023, 17:52
Rođeni 10 miliona iz Federalnog budzeta dobili a duguju Poreskoj upravi FBiH
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Volim Vas ja
Vi ste voljena BiH
Nego se malo zezam sa Vama i Pitarima
To mi je ko terapija
Nego da te pitam ako znas a mene to zanima
Ova tribina sto se pravi
Ova centralna
Za 1.5 milion maraka
Jel to radite samo centralni dio tribine 1/3 tribine sa VIP-ovina novinarske kabine prostor za rezervne igrace i invalidska lica a lijevo i desno ce te nekad kasnije
Onaj kavez za gostujuce navijace ostaje
I to ce te pokrit
I hocel bit stolica tu za gledaoce

Ovo sto je u sredini na stadionu Pampas
I na osnovu toga dobijate CAT 4
Moze u pp
Vidim ja da ti mene volis
Pa mislim da iskoristim to
Hahaha
Gradnja fudbalskog stadiona tj.cijena istog se računa po sjedečem mjestu tj.stolici ne po kvadratu npr.u srbiji sto su pravili ove posljednje stadione cjena je bila oko 2000 eura za 4 kat.
E sad ovo u Mostaru što je započeo Velež sa.ovih 1.5 M KM možda bude dovoljno za betosku konstrukciju tešoo za nešto više bojim se da če na kraju samo stolice poredati na taj beton i tjt.
Ako.ništa bar če ljepo izgledat ako ne bude funkcionalnosti.
Uglavnom sretno vama i nek bude najlkepši u državi.
E sad ovo u Mostaru što je započeo Velež sa.ovih 1.5 M KM možda bude dovoljno za betosku konstrukciju tešoo za nešto više bojim se da če na kraju samo stolice poredati na taj beton i tjt.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Ovo je prva faza radova u kojoj će biti urađeni svi konstruktivni radovi na tribini čija je vrijednost 1,5 miliona KM sa PDV-om, a rok za završetak je šest mjeseci od dana uvođenja izvođača radova u posao, odnosno od današnjeg dana", kazao nam je Kevelj.AVNOJ je napisao/la: ↑01 nov 2023, 19:49Gradnja fudbalskog stadiona tj.cijena istog se računa po sjedečem mjestu tj.stolici ne po kvadratu npr.u srbiji sto su pravili ove posljednje stadione cjena je bila oko 2000 eura za 4 kat.
Ističe da su ishodovane sve potrebne dozvole i da su sva sredstva za prvu fazu radova osigurana, dok će za drugu fazu radova dodatnih milion i pol KM, koliko je potrebno da se tribina završi u potpunosti, osigurati sponzori i partneri FK Velež.
Ostaje da vidimo sta ce biti dalje

A fakat, sto ovo Uprava Zelje otpusti Basica ?
Pa on je rekao da voli Zelju, a tamo se i radi za ljubav i havu...
Have ima, a eto ispunio je i drugi uslov.
Nelogicno brate, kako god okrenes...
Pa on je rekao da voli Zelju, a tamo se i radi za ljubav i havu...
Have ima, a eto ispunio je i drugi uslov.
Nelogicno brate, kako god okrenes...

-
- Kontakt:
Drag si mi moram priznatisvrakino1921 je napisao/la: ↑01 nov 2023, 19:36
Ma zezam se brate
Volim Vas ja
Vi ste voljena BiH
Nego se malo zezam sa Vama i Pitarima
To mi je ko terapija
Nego da te pitam ako znas a mene to zanima
Ova tribina sto se pravi
Ova centralna
Za 1.5 milion maraka
Jel to radite samo centralni dio tribine 1/3 tribine sa VIP-ovina novinarske kabine prostor za rezervne igrace i invalidska lica a lijevo i desno ce te nekad kasnije
Onaj kavez za gostujuce navijace ostaje
I to ce te pokrit
I hocel bit stolica tu za gledaoce
Ovo sto je u sredini na stadionu Pampas
I na osnovu toga dobijate CAT 4
Moze u pp
Vidim ja da ti mene volis
Pa mislim da iskoristim to
Hahaha
Bice i za invalide to sto pitas posto ce ljepotica biti cat 4
Mozes dogurati kontrasvih kada budemo igrali zakocit cemo mu tockove a ja i ti idemo pit

Donio im sinergiju, vratili mu tako što su ga šutnuli, otišao plačući. Grande Nermin.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- TurkishAirlines
Covjek bjezi par bodova od zone ispadanja, i oni mu otkaz urucice....
Stici ce vas suze nerminove.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Ali što je najjače, prije samo nekoliko kola puna podrška treneru, dugoročno rješenje, mazanje očiju level pro, a danas vraćanje u realnost, trener ne može spojiti ni do polusezone 

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Čekaj, postavljate klip punog stadiona na kojem je prazan gostujući sektor?nastrojeni21 je napisao/la: ↑01 nov 2023, 19:34Hiljadu puta ponovljena laz nece postati istina.

Pa šta je s vama, jeste normalni vi? Pun stadion, ali nije skroz pun. Malo pun takoreći.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

A do juce su ovako pisali
Željo je dobio stratega kakvog je dugo trebao. Kod igrača je Bašić autoritet stvorio svojim znanjem, a navijačima je konačno donio radost koju su odavno zaslužili.
Oni sada samo trebaju uživati i nastaviti bodriti klub
Prijatelju moj Vaša uprava i ti koji vode klub su klasični ublehaši. Sa ovim potezom danas su sve pokazali da li ste stvarno toliko naivni da Vam u jednom danu plasiraju vijest o otkazu Bašiću (kokeg su oni postavili i predstavljali kao dugoročno rijesenje za klub i nakon što se sam.ponudio da ode sad ga nogiraju i još mu 50 milja duguju) klasični ublehaški amaterizam i onda odjednom vijest o smanjenju duga (čitaj stabilizaciji) i kad pogledaš taj novac opet nisu namakeli oni nego KS jel stvarno mislite da su sasvim slučajno te dvije vijesti u istom danu. Kad god neki problem vam se pojavi oni vas mažu nekim pressom i žalopoljkama ili gradnjom juga a ne znaju ni oni šta rade niti šta žele.svrakino1921 je napisao/la: ↑01 nov 2023, 19:15OpaaaaAVNOJ je napisao/la: ↑01 nov 2023, 18:25smanjen je za 1,8 miliona KM8
dug je iznosio 3.522.635 KM, a danas je 1.722.480
otpisala 1,3 miliona KM duga
poklonila Željezničaru 1.8 miliona KM?
Uplatili smo 600.000 KM
Tacnije 660 000 maraka
Mi smo uplatili od TM 144 000 maraka PU
A od gosp.Diglisica od kojeg smo dobili 250 000 $ i od tog iznosa uplatili 100 000 maraka PU
A KS je 416 000 maraka uplatio
Pa u ovim njihovim brojkama i brojevima ni pitagora se nebi snašao. Kakvi su prosjaci i malverzatori nebi me čudilo da ispadne da njima porezna duguje koju marku.
Amidžamojnajdraži otpos automatski ne znači da je neko nešto platio![]()
Samo sto je tih 660 000 maraka ostalo od reprograma 2.2 miliona maraka pa je bio rok do kraja juna ove godine da iskeshiramo 660 000 maraka da bih nam otpisali kamatu
Zato smo aolicirali ministarstbu sporta KS i dobili lovu i uplatili
Inace ovaj reprogram je potpisan kad je Vas Abdulah Ibrakovic uplatio PU od Tanovih para glavnicu PU a PU Vam oprostila kamate
Ovaj nas dug 1.7 miliona je nastao u Korona godini i mi molimo PU da reprogramiramo dug na 10 godina
Inace da bih ti PU reprogramirala dug moras se prvo poravnat sa njom
A to znaci moras dat u keshu neki iznos koji ona trazi
Npr.
Nas reprogram od 2,2 milona prvo smo morali dat 400 000 maraka u keshu i to nam je Amar dao
Sad se ide za ovaj reprogran 1,7 miliona da se uplati 200 000 maraka a 1,5 miliona da se reprogramira na 10 godina
Pa vidjet cemo sra PU odluci
Na kraju če biti
Dugova nemamo
Para nemamo
Spasa nam nema
Prolasti nečemo
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.