Tipična botovska SDA spika, minimlalni odmak od narativa odmah si trojkaš, izdajnik, autonomaš i šta sve ne. Također uvijek dodaju djecu šehida, bukvalno preslikana šema. Lako ih je skontati.Kajzer10 je napisao/la: ↑01 nov 2023, 17:45Ma da. Cim je i najmanje mimoilazenje od narativa, a u konkretnom slucaju je narativ taj da su sami sebe napali ili da su pustili ove da ih napadnu, nebitno, odmah se ide u ekstreme i automatski si taj procionista ili sta vec. Da zvuci uvjerljivije, uvijek je cool dodati mrtvu djecu. I to je konstanta na ovoj temi. Zato i udjem da procitam tek svaku petu stranicu. Mani me tih gluposti.
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
it's football day
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- ASD
- Kontakt:
Otiđi na profil antidayton prosjaka, da vidiš kako bošnje uključujući i njeg veličaju Hamas.Baboon je napisao/la: ↑01 nov 2023, 18:50Tipična botovska SDA spika, minimlalni odmak od narativa odmah si trojkaš, izdajnik, autonomaš i šta sve ne. Također uvijek dodaju djecu šehida, bukvalno preslikana šema. Lako ih je skontati.Kajzer10 je napisao/la: ↑01 nov 2023, 17:45Ma da. Cim je i najmanje mimoilazenje od narativa, a u konkretnom slucaju je narativ taj da su sami sebe napali ili da su pustili ove da ih napadnu, nebitno, odmah se ide u ekstreme i automatski si taj procionista ili sta vec. Da zvuci uvjerljivije, uvijek je cool dodati mrtvu djecu. I to je konstanta na ovoj temi. Zato i udjem da procitam tek svaku petu stranicu. Mani me tih gluposti.

Šta li je bilo sa bolnicama u Gazi, već sinoć se pisalo kako im je ostalo "još par sati"
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- numanumaye22
- Kontakt:
Potrazi strucnu pomoc, dobronamjeran savjet. Ima danas dobrih psihica, a i oftamologa. Nije to nikakva sramota.chily-rz je napisao/la: ↑01 nov 2023, 15:59Ne živimo mi haman u istom svijetu.
Ti mene pokušavaš uvjeriti da je jedan Hamas kapacitet da se za bilo šta pita ? Da nema ništa sumnjivo u vezi samog napada?
Kad govoriš o činjenicama na koji izvor se pozivaš? Kome je to Izrael dozvolio da izvrši istragu, imal neka nezavisna organizacija na terenu ?
Pet hiljada ljudi na partiju, gdje su snimci ? Otimao Hamas telefone na ulazu?
Vec su pacijenti poceli izjednacavat Armiju i HamasBaboon je napisao/la: ↑01 nov 2023, 18:50Tipična botovska SDA spika, minimlalni odmak od narativa odmah si trojkaš, izdajnik, autonomaš i šta sve ne. Također uvijek dodaju djecu šehida, bukvalno preslikana šema. Lako ih je skontati.Kajzer10 je napisao/la: ↑01 nov 2023, 17:45Ma da. Cim je i najmanje mimoilazenje od narativa, a u konkretnom slucaju je narativ taj da su sami sebe napali ili da su pustili ove da ih napadnu, nebitno, odmah se ide u ekstreme i automatski si taj procionista ili sta vec. Da zvuci uvjerljivije, uvijek je cool dodati mrtvu djecu. I to je konstanta na ovoj temi. Zato i udjem da procitam tek svaku petu stranicu. Mani me tih gluposti.

- LegendKiller
- Kontakt:
- Centre forward
- Kontakt:
Sve dok Arapska civilizacija il' kultura, nazovi kako hoćeš, ne iznjedri novog Tariq ibn Ziyada il' Abdul Rahmana savremenog doba nema tu hljeba.
Šanse su minimalne da se to desi, al' opet, ko će ga znat'.
Šanse su minimalne da se to desi, al' opet, ko će ga znat'.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- BosniaBoston
- Kontakt:
+1Baboon je napisao/la: ↑01 nov 2023, 18:50Tipična botovska SDA spika, minimlalni odmak od narativa odmah si trojkaš, izdajnik, autonomaš i šta sve ne. Također uvijek dodaju djecu šehida, bukvalno preslikana šema. Lako ih je skontati.Kajzer10 je napisao/la: ↑01 nov 2023, 17:45Ma da. Cim je i najmanje mimoilazenje od narativa, a u konkretnom slucaju je narativ taj da su sami sebe napali ili da su pustili ove da ih napadnu, nebitno, odmah se ide u ekstreme i automatski si taj procionista ili sta vec. Da zvuci uvjerljivije, uvijek je cool dodati mrtvu djecu. I to je konstanta na ovoj temi. Zato i udjem da procitam tek svaku petu stranicu. Mani me tih gluposti.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- RollingPaper
- Kontakt:
Izrael se zahvaljuje hrvatskim političkim rektalnim alpinistima koji ponižavaju zdrav razum i hrvatski narod
Veleposlanica Hrvatske u Izraelu Vesela Mrđen Korać komentarala je glasovanje Hrvatske protiv rezolucije UN-a u kojoj se poziva na primirje u Palestini, te se time sukobila sa zdravim razumom, jer biti protiv primirja može biti samo osoba bez morala i skrupule.
“Izraelske vlasti, mediji, udruženja, ali i šira javnost, prate svaki glas u UN-u, svaku pojedinačnu izjavu stranih zvaničnika, a posebno je to u fokusu od 7. listopada”, rekla je Mrđan Korać.
Naglasila je da hrvatski glas u Generalnoj skupštini UN-a ima izvanredan značaj za izraelsko-hrvatske odnose jer se radi o historijski vrlo teškom trenutku za Izrael, prenosi Dnevnik.ba.
“Zahvale dobijamo na svim razinama. Ministar Cohen je po završetku posjeta solidarnosti ministra Grlića Radmana rekao da je ovaj posjet bio kratak, važan i oni ga nikada neće zaboraviti”, kazala je Mrđen Korać.
Podsjećamo, u spomenutoj rezoluciji koju je u UN-u predložio Jordan osuđuju se svi činovi nasilja usmjereni protiv palestinskih i izraelskih civila, uključujući sve činove terorizma i neselektivne napade, ali se ne navode imena. Za rezoluciju je glasalo 120 članica Ujedinjenih nacija.
Od susjednih država Hrvatska je jedina bila protiv, suzdržane su bile Albanija, Sjeverna Makedonija, Srbija. Rezoluciju su podržale Slovenija, Bosna i Hercegovina i Crna Gora.
Komentar nije potreban. Politički rektalni alpinizam u Hrvatskoj je dosegao svoj maskimum. Diljem Europe, pa čak i Sjedinjenih država, obični ljudi dižu svoj glas. Ne govorimo ovdje o Palestincima i muslimanima, nego o običnim građanima koji vide što se događa i otvoreno osuđuju ratni zločin Hamasa i Izraela.
Prizivanje terorizma
Odgovornost Vesele Mrđen Korać i onih koji su je tamo poslali, neupitna je. Svako svrstavanje na jednu stranu za Hrvatsku je rizik, jer se time priziva terorizam koji može uništiti hrvatskog gospodarstvo, uveliko ovisno o turizmu.
Ništa nije bolje ni u Saboru Republike Hrvatske gdje niti jedan političar nema svoje JA. Sve su to obični svjetski mrvičari, željni svjetla kojeg nisu imali u svom selu gdje nisu mogli prosperirati. Najgori među nama vladaju lažima i manipulacijama, a u svemu im pomaže svjetski hegemon medijskim inženjeringom.
Veleposlanica Hrvatske u Izraelu Vesela Mrđen Korać komentarala je glasovanje Hrvatske protiv rezolucije UN-a u kojoj se poziva na primirje u Palestini, te se time sukobila sa zdravim razumom, jer biti protiv primirja može biti samo osoba bez morala i skrupule.
“Izraelske vlasti, mediji, udruženja, ali i šira javnost, prate svaki glas u UN-u, svaku pojedinačnu izjavu stranih zvaničnika, a posebno je to u fokusu od 7. listopada”, rekla je Mrđan Korać.
Naglasila je da hrvatski glas u Generalnoj skupštini UN-a ima izvanredan značaj za izraelsko-hrvatske odnose jer se radi o historijski vrlo teškom trenutku za Izrael, prenosi Dnevnik.ba.
“Zahvale dobijamo na svim razinama. Ministar Cohen je po završetku posjeta solidarnosti ministra Grlića Radmana rekao da je ovaj posjet bio kratak, važan i oni ga nikada neće zaboraviti”, kazala je Mrđen Korać.
Podsjećamo, u spomenutoj rezoluciji koju je u UN-u predložio Jordan osuđuju se svi činovi nasilja usmjereni protiv palestinskih i izraelskih civila, uključujući sve činove terorizma i neselektivne napade, ali se ne navode imena. Za rezoluciju je glasalo 120 članica Ujedinjenih nacija.
Od susjednih država Hrvatska je jedina bila protiv, suzdržane su bile Albanija, Sjeverna Makedonija, Srbija. Rezoluciju su podržale Slovenija, Bosna i Hercegovina i Crna Gora.
Komentar nije potreban. Politički rektalni alpinizam u Hrvatskoj je dosegao svoj maskimum. Diljem Europe, pa čak i Sjedinjenih država, obični ljudi dižu svoj glas. Ne govorimo ovdje o Palestincima i muslimanima, nego o običnim građanima koji vide što se događa i otvoreno osuđuju ratni zločin Hamasa i Izraela.
Prizivanje terorizma
Odgovornost Vesele Mrđen Korać i onih koji su je tamo poslali, neupitna je. Svako svrstavanje na jednu stranu za Hrvatsku je rizik, jer se time priziva terorizam koji može uništiti hrvatskog gospodarstvo, uveliko ovisno o turizmu.
Ništa nije bolje ni u Saboru Republike Hrvatske gdje niti jedan političar nema svoje JA. Sve su to obični svjetski mrvičari, željni svjetla kojeg nisu imali u svom selu gdje nisu mogli prosperirati. Najgori među nama vladaju lažima i manipulacijama, a u svemu im pomaže svjetski hegemon medijskim inženjeringom.
Ovi izgleda i nisu bas pratili dešavanja u Ukrajini dok stoje u ovolikoj grupi poredani u krug
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ako zelis sto vise poginulih idf vojnika, logicno jel navijas za hamasa.
⚜️~⚜️~⚜️
Forumska ekipa liberalni dijasporaca strikes again.
Lud, vehabija, sda bot, vole ljudi lijepiti etikete, u toj šizofreniji ne vide da jedini koji pišu o SDA i Trojci su u suštini oni.
Naravno neće ni jedan od njih komentarisati glasanje Hrvatske u UN-u, ne bave se ni Netenyahuom kad citira religijske spise i poziva se na genocid, ne komentarišu ni Bidena kad onako tupim i senilnim pogledom i govorom kaže isto što i rigo:"ravnaj stoku". Ne vide ni licemjerje raznih Američkih i Evropskih demokrata koji za civile imaju dvostruke aršine pa su jedni ubijeni a drugi su samo umrli. Pa je otimanje tudje zemlje i agresija i nije, pa je ubijanje djece i terorizam i nije, ovisno o interesima.
Ne vide ili ne žele da vide, nije ni bitno, samo ne možete širiti ovdje narativ o demokratskom i naprednom društvu Izraela i zlim Palestincima a očekivati da vam se ne odgovori.
Lud, vehabija, sda bot, vole ljudi lijepiti etikete, u toj šizofreniji ne vide da jedini koji pišu o SDA i Trojci su u suštini oni.
Naravno neće ni jedan od njih komentarisati glasanje Hrvatske u UN-u, ne bave se ni Netenyahuom kad citira religijske spise i poziva se na genocid, ne komentarišu ni Bidena kad onako tupim i senilnim pogledom i govorom kaže isto što i rigo:"ravnaj stoku". Ne vide ni licemjerje raznih Američkih i Evropskih demokrata koji za civile imaju dvostruke aršine pa su jedni ubijeni a drugi su samo umrli. Pa je otimanje tudje zemlje i agresija i nije, pa je ubijanje djece i terorizam i nije, ovisno o interesima.
Ne vide ili ne žele da vide, nije ni bitno, samo ne možete širiti ovdje narativ o demokratskom i naprednom društvu Izraela i zlim Palestincima a očekivati da vam se ne odgovori.
Ne dajte se braco Palestinci
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ma tanko je ovo opet sve. 6 mjeseci ako izdrže bit će dobro. Oprema je sramotna.
⚜️~⚜️~⚜️
- Pensioner26
- Kontakt:
Čovječanstvo je u qrcu. Živimo u monstruozno vrijeme.
Ma jeb.eno za Zidove, ovi Hamasovci znaju i teren zmireci, sta ce kad je 30 godina (lupam) proveo u 30 kilometara, zna svaki kamenDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑01 nov 2023, 20:25Ma tanko je ovo opet sve. 6 mjeseci ako izdrže bit će dobro. Oprema je sramotna.
- ASD
- Kontakt:
Održavati je nemoguće.alemsa je napisao/la: ↑01 nov 2023, 20:35Ma jeb.eno za Zidove, ovi Hamasovci znaju i teren zmireci, sta ce kad je 30 godina (lupam) proveo u 30 kilometara, zna svaki kamenDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑01 nov 2023, 20:25Ma tanko je ovo opet sve. 6 mjeseci ako izdrže bit će dobro. Oprema je sramotna.
Čak vidim da i izraelski zvaničnici unaprijed govore o tome kako će se povući nakon što je osvoje i unište hamas.
Trenutno korisnika/ca: jasmin10, Zaboljesutra i 18 gostiju.