Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jel ovo sad znači da se @coach vraća na forum?
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Basic je dobar trener, ali da bi napravio nesto vise moras imati igrace, a ne istrosene starce. Davati 60k mjesecno na cijeli roster, a nadati se Evropi, nelogicno. Jedino logicno rjesenje ovdje je da dodje Amar Osim, da upumpa novih 200k u klub po efektvinoj kamatnoj stopi od 20%, da Zeljo krene dalje. Dobijes i trenera i investitora u jednom paketu.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
-
- Kontakt:
Sta se prica po BL?

1921
- skullcrusher
- Kontakt:
Koje su šanse da se Lalat vrati u PL il' neko tako "karizmatičan"? Postale su ove izjave za novinare i pressovi dosadni haos bez Lalata i Fergusona, čak se i Sablja normalizovao kako je otišao iz Želje.
I da ne zaboravimo ovo remek djelo:

I da ne zaboravimo ovo remek djelo:

Zadnja izmjena: hazarder, dana/u 01 nov 2023, 11:43, ukupno mijenjano 1 put.
Kandidati za trenera našeg Željkana, navikli na radnu atmosferu i okruženje kakvo ih očekuje u našem cirkusničaru!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Držali smo ga u šteku ako Vinko napravi belaj, tako da....Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑01 nov 2023, 11:38Sta se prica po BL?Kod nas po pricama Marko zavrsen bio, ali sad se i neke druge opcije spominju.

BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
- HordasOdMalena
- Kontakt:

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Vodi ih Bekrić kojeg igrači preziru radi laži

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Kakva sinergija navijaca, igraca, Uprave i strucnog staba.
Ovo definitivno nema nijedan drugi klub u ligi.

Kako ovo objasniti onim nasmijanim dječacima iz Srebrenika ili odakle već?? 

Zadnja izmjena: joker90, dana/u 01 nov 2023, 11:46, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:

Lobiralo se preko nekih mreza i provlacila prica da Vinka treba smjeniti jer ne daje dovoljnu minutazu Fedoru i Stojanu i da kasno vrsi izmjene... pa da treba Marko na klupu, to je krenulo od Markovog kuma Stojana... jedino Subic ispasta , ova dvojica ne mogu kile... Mislim da i niste za boljeg od njegaAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑01 nov 2023, 11:38Sta se prica po BL?Kod nas po pricama Marko zavrsen bio, ali sad se i neke druge opcije spominju.

-
- Kontakt:
Gdje ce sad coach spavati?
Hoce li ostaviti na Grbavici cuvene Veo kamere ili ih nosi sa sobom?
since 1973
-
- Kontakt:
Nakon 2 dobre utakmice i onog hvalisanja Bašica pisao sam da ga ceka sudbina Fedje Dudica. Demagogija i seljački ego ne prolazi.
Tegeltija svojim tvitovima dize posjetu u nedelju za bar 3-4 hiljade.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Posto je Bekric i direktor i trener, da li to znaci da je on sad menadzer, nesto kao sto je SAF bio? Mozda je on to dugorocno rjesenje Zelje, narednih 20 godina.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
-
- Kontakt:
Moze i Jusufbegovic u taj zacarani krug mladih bh seoskih filozofa koji vrte sedam osam izraza cije znacenje ne razumiju ali ih koriste u svakoj izjavibordobijeli je napisao/la: ↑01 nov 2023, 11:52Nakon 2 dobre utakmice i onog hvalisanja Bašica pisao sam da ga ceka sudbina Fedje Dudica. Demagogija i seljački ego ne prolazi.

Mozda je on najbolje rjesenje za Zeljkana posto je tu najvise ovaca za ispasu seoske demagogije

Zadnja izmjena: CampobelloDiMazara, dana/u 01 nov 2023, 11:58, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia i 6 gostiju.