Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Ne može najest vlastiti narod, a pomagao bi ovima. Blago Palestincima, kakva probrana ekipa, od Nikaragve i Bolivije pa sve do Sjeverne Koreje...
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Politika. Ko god ne voli Ameriku gura svoju neku pricu. Ne vjerujem da ce iko uraditi bilo sta konkretno. Palestincima je jedini izlaz da se odbrane.
-
- Kontakt:
Nemoj tako, sad ce ti doci Legendkiller sa pricama o tome kako ce UN stititi Palestinu i biti garant sigurnosti lol. Sta zna direktor, i pravi nemoguce paralele izmedju Bosne i Palestine. Sacekaj Legendkillera da ti on objasni.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Palestincima je najbolja moguca opcija da Hamas prvo bude unisten pa da onda arapske zemlje plus Turska, Indonezija, Malezija i eventualno Pakistan uspostave sigurnosne snage koje ce garantovati sigurnost stanovnistvu dole i istovremeno sprijeciti stvaranje novog Hamasa. Naravno sve to uz asistenciju Zapada koji bi trebao prisiliti jevrejske ekstremiste na vlasti da prestanu sa divljanjem po Zapadnoj Obali i pruze finansijsku pomoc za obnovu Gaze. Izraelska okupacija Gaze ili neko nasilno preseljenje stanovnistva u Egipat ne dolazi u obzir.
Ovdje se više ne radi ni o genocidu već o masakru i iživljavanju, pa možda čak i sotonističkom ritualnom obredu prinošenja žrtve.
- AshburtonG
- Kontakt:
Djeco, pazite se Groke.
Ne znam na koji način im oni mogu pomoći
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Da li bi u tom slucaju, kroz neko vrijeme bilo dozvoljeno da Palestinci imaju svoje vojne snage? Legitimnu vojsku koju citav zapad nece staviti na listu terorista.Epidaurus je napisao/la: ↑01 nov 2023, 09:49Palestincima je najbolja moguca opcija da Hamas prvo bude unisten pa da onda arapske zemlje plus Turska, Indonezija, Malezija i eventualno Pakistan uspostave sigurnosne snage koje ce garantovati sigurnost stanovnistvu dole i istovremeno sprijeciti stvaranje novog Hamasa. Naravno sve to uz asistenciju Zapada koji bi trebao prisiliti jevrejske ekstremiste na vlasti da prestanu sa divljanjem po Zapadnoj Obali i pruze finansijsku pomoc za obnovu Gaze. Izraelska okupacija Gaze ili neko nasilno preseljenje stanovnistva u Egipat ne dolazi u obzir.
- Pensioner26
- Kontakt:
Ne bi. Svaku vojsku njihovu bi imenovali teroristima.nerkolfc je napisao/la: ↑01 nov 2023, 09:58Da li bi u tom slucaju, kroz neko vrijeme bilo dozvoljeno da Palestinci imaju svoje vojne snage? Legitimnu vojsku koju citav zapad nece staviti na listu terorista.Epidaurus je napisao/la: ↑01 nov 2023, 09:49Palestincima je najbolja moguca opcija da Hamas prvo bude unisten pa da onda arapske zemlje plus Turska, Indonezija, Malezija i eventualno Pakistan uspostave sigurnosne snage koje ce garantovati sigurnost stanovnistvu dole i istovremeno sprijeciti stvaranje novog Hamasa. Naravno sve to uz asistenciju Zapada koji bi trebao prisiliti jevrejske ekstremiste na vlasti da prestanu sa divljanjem po Zapadnoj Obali i pruze finansijsku pomoc za obnovu Gaze. Izraelska okupacija Gaze ili neko nasilno preseljenje stanovnistva u Egipat ne dolazi u obzir.
Po mom misljenju apsolutno da. Oni imaju tamo svakako izuzetno mladu populaciju koju se itekako moze obrazovati i odgojiti. Plus natalitet je i dalje visok. Vremenom bi se trebalo raditi i na izdavanju vise radnih dozvola toj djeci u Izraelu dok Gaza odnosno palestinska drzava dovoljno ne stasa pa onda i postepenom ukidanju blokada na kopnu i moru. Proces ce svakako biti izuzetno tezak no sigurno da nije nemoguc. Resursa za to sve svakako ima i vise nego dovoljno.nerkolfc je napisao/la: ↑01 nov 2023, 09:58Da li bi u tom slucaju, kroz neko vrijeme bilo dozvoljeno da Palestinci imaju svoje vojne snage? Legitimnu vojsku koju citav zapad nece staviti na listu terorista.Epidaurus je napisao/la: ↑01 nov 2023, 09:49Palestincima je najbolja moguca opcija da Hamas prvo bude unisten pa da onda arapske zemlje plus Turska, Indonezija, Malezija i eventualno Pakistan uspostave sigurnosne snage koje ce garantovati sigurnost stanovnistvu dole i istovremeno sprijeciti stvaranje novog Hamasa. Naravno sve to uz asistenciju Zapada koji bi trebao prisiliti jevrejske ekstremiste na vlasti da prestanu sa divljanjem po Zapadnoj Obali i pruze finansijsku pomoc za obnovu Gaze. Izraelska okupacija Gaze ili neko nasilno preseljenje stanovnistva u Egipat ne dolazi u obzir.
- AshburtonG
- Kontakt:
To sa slike su poginuli od 7.oktobra.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑31 okt 2023, 22:59
Nije neutralan ****, ali izgleda da imaju neke gubitke.
Jel moguce da je sportsport cenzurisao S O U RCE, Sors![]()
Da su Izraelci normalni, ovo je vjerovatno I najbolje rjesenje.Epidaurus je napisao/la: ↑01 nov 2023, 10:03Po mom misljenju apsolutno da. Oni imaju tamo svakako izuzetno mladu populaciju koju se itekako moze obrazovati i odgojiti. Plus natalitet je i dalje visok. Vremenom bi se trebalo raditi i na izdavanju vise radnih dozvola toj djeci u Izraelu dok Gaza odnosno palestinska drzava dovoljno ne stasa pa onda i postepenom ukidanju blokada na kopnu i moru. Proces ce svakako biti izuzetno tezak no sigurno da nije nemoguc. Resursa za to sve svakako ima i vise nego dovoljno.nerkolfc je napisao/la: ↑01 nov 2023, 09:58Da li bi u tom slucaju, kroz neko vrijeme bilo dozvoljeno da Palestinci imaju svoje vojne snage? Legitimnu vojsku koju citav zapad nece staviti na listu terorista.Epidaurus je napisao/la: ↑01 nov 2023, 09:49Palestincima je najbolja moguca opcija da Hamas prvo bude unisten pa da onda arapske zemlje plus Turska, Indonezija, Malezija i eventualno Pakistan uspostave sigurnosne snage koje ce garantovati sigurnost stanovnistvu dole i istovremeno sprijeciti stvaranje novog Hamasa. Naravno sve to uz asistenciju Zapada koji bi trebao prisiliti jevrejske ekstremiste na vlasti da prestanu sa divljanjem po Zapadnoj Obali i pruze finansijsku pomoc za obnovu Gaze. Izraelska okupacija Gaze ili neko nasilno preseljenje stanovnistva u Egipat ne dolazi u obzir.
-
- Kontakt:
Vidim i dalje se pričaju bajke o arapskim i muslimanskim zemljama u UN-u koje će biti na granicama i garantovati sigurnost
. Ovi samo trebaju da se razoružaju i sve to će se desiti. U to ne vjeruju ni braća Grimm.

To je vjerovatno i jedino odrzivo rjesenje. Buducnost Izraela takodjer ovisi o ovome. Unistavanjem kompletne Gaze i pokoljem i protjerivanjem svih stanovnika iste bi sebi stvorili jos mnogo mocnije i brojnije neprijatelje koji bi jedva cekali da im se napiju krvi od ovih koje sad imaju, a dugorocno bi takvo nesto bilo neodzrzivo za sam njihov opstanak. Netanyahu i ostali ekstremisti ce svakako letit s vlasti (dio njih sigurno i u zatvor) kad se ovo sve zavrsi, a u samom Izraelu postoje jake politicke opcije koje rjesenje vide u stvaranju dvije drzave. Zapadu takodjer nije u interesu unistavanje odnosa sa arapskim zemljama zbog energenata, a i neke od njih su jako bitni americki saveznici. Prije svih Katar i Egipat.
-
- Kontakt:
I nema šanse da se desi. Ako nisu za 70-75 godina sukoba uradili takvo nešto, zašto iko misli da bi pristali na to sada. Uostalom nigdje se uopšte ne spominje takav scenarij, samo ovdje na forumu. Jer od toga nema ništa. Nemoguće je da unište Hamas svakako u potpunosti, dosta ih uopšte nije u Gazi ili samoj Palestini. Imaju tunele, mogu se opet vratiti ili se mogu vratiti na druge načine. Vjerovatnije je da bi im bilo kao na zapadnoj obali gdje bi ih IDF kontrolisao u potpunosti i to je to.Epidaurus je napisao/la: ↑01 nov 2023, 10:14To je vjerovatno i jedino odrzivo rjesenje. Buducnost Izraela takodjer ovisi o ovome. Unistavanjem kompletne Gaze i pokoljem i protjerivanjem svih stanovnika iste bi sebi stvorili jos mnogo mocnije i brojnije neprijatelje koji bi jedva cekali da im se napiju krvi od ovih koje sad imaju, a dugorocno bi takvo nesto bilo neodzrzivo za sam njihov opstanak. Netanyahu i ostali ekstremisti ce svakako letit s vlasti (dio njih sigurno i u zatvor) kad se ovo sve zavrsi, a u samom Izraelu postoje jake politicke opcije koje rjesenje vide u stvaranju dvije drzave. Zapadu takodjer nije u interesu unistavanje odnosa sa arapskim zemljama zbog energenata, a i neke od njih su jako bitni americki saveznici. Prije svih Katar i Egipat.
Sve više se razotkriva demonska pozadina kod ovog životinjskog naroda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.