Dajgle ovaj filmRobust je napisao/la: ↑31 okt 2023, 20:57Virtu4l je napisao/la: ↑31 okt 2023, 18:20Od tih mainstream destinacija Pariz i Rim su must see. Rim svoje probleme polako rješava iako problem zagađenja teško da mogu riješiti, ali mnogo je čistiji posljednjih desetak godina. Pariz je baš u banani ali njihovi problemi su mnogo dublji i kompleksniji, kao nacija su, što mi volimo reći - prljavi, plus migranti, beskućnici, na kraju dobiješ ekološku katastrofu.
Italijani su imali slične probleme jer je mafija ulazeći u legalne poslove počela preuzimati deponije i posao sa otpadom, pa je bilo gore nego u Francuskoj. Nekako su se izborili sa tim i natjerali ih da rade posao.
Najljepši grad u kojem sam bio je Gent i preporučujem ga svima. Kao grad iz bajke, miran, prelijep, sa nevjerovatnim izborom peciva i slatkiša kakvi se ne mogu naći nigdje na planeti. Ko hoće da obraduje djevojku ili ženu, neće promašiti.
Lako se dođe do njega, let za Brisel pa onda voz 45 minuta do Genta.
Al scampia tito dragi sta je ovo![]()
jel moguce da ovo u jednom gradu moze biti
![]()
![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- bavariapivo
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tu Katica živi?akisarajevo92 je napisao/la: ↑31 okt 2023, 20:58profi ubistvo vodje kriminalne grupe iz Svedske, i to sve na par metara od stana ministra unutrasnjih poslova
sta sve seta medju nama a da nismo ni svjesni, ne licimo vise na Medellin samo po pejzazu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pozz. Imam jedno pitanje pa ako ima neko ko je malo bolje upućen, neka odgovori.
Već 7 dana mi ne prolazi prijava na poreznu. Iz firme me par puta zvali da mi to kažu a ja iskreno nemam pojma šta bi mogao biti razlog jer sam uredno odjavljen sa biroa prije 7 dana. Može li biti da je zbog toga što mi je kanton prebivališta i kanton gdje radim drugačiji pa da zbog tog treba malo vremena da se ti elektronski podaci usklade? To su mi jedino rekli sa biroa mada meni to nema smisla jer se elektronski radi i sigurno može biti za par dana odrađeno.

Već 7 dana mi ne prolazi prijava na poreznu. Iz firme me par puta zvali da mi to kažu a ja iskreno nemam pojma šta bi mogao biti razlog jer sam uredno odjavljen sa biroa prije 7 dana. Može li biti da je zbog toga što mi je kanton prebivališta i kanton gdje radim drugačiji pa da zbog tog treba malo vremena da se ti elektronski podaci usklade? To su mi jedino rekli sa biroa mada meni to nema smisla jer se elektronski radi i sigurno može biti za par dana odrađeno.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- VensanKasel
- Kontakt:
Neka hvala , ja sam rođen i živim u zemlji gdje se prave alkoholna pića

U životu nisam probao ni dim trave , niti šta ostalo , niti ću

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
mislim da su ovi mladju ludji x10 nego prije 10,15 god .. ono prije klosaruk bio imao si ekipe u svakoj mahali znas ko klosari i slicno .. sad rasturanje droge, pare auta itd a nemaakisarajevo92 je napisao/la: ↑31 okt 2023, 20:58profi ubistvo vodje kriminalne grupe iz Svedske, i to sve na par metara od stana ministra unutrasnjih poslova
sta sve seta medju nama a da nismo ni svjesni, ne licimo vise na Medellin samo po pejzazu
ni 18 .. jbt haj ispao sam iz tih prica ko je u vrhu u gradu itd nesto me ne interesuje al npr ona ekipa sa pofalica nakon ubistva se raspala i u bjegu sto je logicno al jbt haman im niko nista nije smio svi prelazili ulicu kad ih vide mislim nisam cuo prije za njih mozda za jednog dvojcu al bas poslije tog dogadjaja krenuse price sta su radili kakvog su oruzja kod njih pronasli za ne povjerovati … e sad koliko je takvih jos ekipa

- VensanKasel
- Kontakt:
Kako brat ubija preglede

Što je naljuđe lik tokom ovih prežderavanja skinuo je preko 60 kila

Vidjam ga. Mislim da zivi ovdje negdje.MortemHz je napisao/la: ↑31 okt 2023, 21:35Tu Katica živi?akisarajevo92 je napisao/la: ↑31 okt 2023, 20:58profi ubistvo vodje kriminalne grupe iz Svedske, i to sv9e na par metara od stana ministra unutrasnjih poslova
Inace, dosta igraca Sarajeva ovih sa strane zivi na Bulevaru.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Da, ubija sa pregledima. Video danas oko podne objavio evo haman 100k pregleda imaVensanKasel je napisao/la: ↑31 okt 2023, 22:20Kako brat ubija preglede![]()
![]()
![]()
Što je naljuđe lik tokom ovih prežderavanja skinuo je preko 60 kila![]()
![]()
![]()

A to za dijetu ga šprdali kad je govorio kako ne jede hljeb a stuče 20 ćevapa i kobasicu od pola metra, kae na režimu sam. Al' ko se zadnji smije...

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Spasava ga sto je fizicki dosta aktivan. Mislim da nema toga da bi imao 200 kilaArvid je napisao/la: ↑31 okt 2023, 22:35Da, ubija sa pregledima. Video danas oko podne objavio evo haman 100k pregleda imaVensanKasel je napisao/la: ↑31 okt 2023, 22:20Kako brat ubija preglede![]()
![]()
![]()
Što je naljuđe lik tokom ovih prežderavanja skinuo je preko 60 kila![]()
![]()
![]()
![]()
A to za dijetu ga šprdali kad je govorio kako ne jede hljeb a stuče 20 ćevapa i kobasicu od pola metra, kae na režimu sam. Al' ko se zadnji smije...![]()

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Svake sezone ista priča. Brat bratu, ima ih deset gorih od Asmire tamo i oni su još ostali, dok je ona ispala

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- VensanKasel
- Kontakt:
Sve su oni znali čak su i državu pogodili

- muhamedhulk
- Kontakt:
Imal jos neko “problem” sa hrkanjem tj. da njegovi ukucani imaju problema sa necijim hrkanjem? 
Rjesenje?

Rjesenje?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Kod mojih je rješenje otjerati ukućana koji hrči nekoliko prostorija od sebe, ako se u mogućnosti. Stari hrči malo je reći, kad smo se tek doselili mjesna zajednica se u podrume eskortovala, mislili ljudi sirenu neko upalio kao upozorenje pred avionsko bombardovanje.muhamedhulk je napisao/la: ↑01 nov 2023, 21:11Imal jos neko “problem” sa hrkanjem tj. da njegovi ukucani imaju problema sa necijim hrkanjem?
Rjesenje?
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Marsal
- Kontakt:
Ja hrčem ko manijak, ako se ikad oženim nema šanse da će žena moć da spava u istoj prostoriji sa mnom. Nekad toliko žegam da sam sebe probudim.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
Nema ništa ružnije nego kad žensko hrče. Zamisli oženiš se, mlada top riba, a prvu bračnu noć počne hrkati ko kakav muškarac. Pa razveo bih se momentalno
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Haha, mora te plaho voljeti i ležaćete u istom krevetu. Barem je kod mene tako.
Malo se zamislim čime sam ja to zaslužio da neko trpi takvu "torturu", obzirom da nije nagluha

Nakon svega, malo po malo poče i ona izvoditi dragačeve trube, meni više smeta valjda što nisam navikao i tako se trpimo

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- AshburtonG
- Kontakt:
Budit tu osobu dok ne mogne vise zaspat. Kad ja ne mogu zaspat, neces ni ti.muhamedhulk je napisao/la: ↑01 nov 2023, 21:11Imal jos neko “problem” sa hrkanjem tj. da njegovi ukucani imaju problema sa necijim hrkanjem?
Rjesenje?

Nema mi nista gore kad neko hrce konstantno. Meni se desi nekad, ali sam sebe probudim cim pocnem. Medjutim, ima ljudi fkt ko testere u svakoj poziciji spavanja. Ja ne znam kako to neko moze trpit.
Mouth tape.muhamedhulk je napisao/la: ↑01 nov 2023, 21:11Imal jos neko “problem” sa hrkanjem tj. da njegovi ukucani imaju problema sa necijim hrkanjem?
Rjesenje?

FK Pjetlovi
- VensanKasel
- Kontakt:
Jesi li oženjen ?19vendetta87 je napisao/la: ↑01 nov 2023, 21:26Nema ništa ružnije nego kad žensko hrče. Zamisli oženiš se, mlada top riba, a prvu bračnu noć počne hrkati ko kakav muškarac. Pa razveo bih se momentalno