Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- AshburtonG
- Kontakt:
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Ja se samo nadam da ce nasi muslimani u BiH izvuci pouku iz ovoga, a to je da te nikakva Turska, Arabija i ostale pi.cke materine nece branit, nego gledaj "u se i u svoje kljuse". Kad im puca kitumbas za ljudima koji nakon dzume ne popiju litru Jacka, mozes mislit sta bi za nase SDA muslimane rekli.
Egipat im bukvalno salje poruku:"Prije cete bit poklani, nego sto cete krocit nogom u nasu zemlju".
Egipat im bukvalno salje poruku:"Prije cete bit poklani, nego sto cete krocit nogom u nasu zemlju".
Koliko god kontradiktorno sad djelovalo, Egipat ovim najvise pomaze Palestincima dugorocno. Momenat kad napuste Gazu s njima je gotovo za sva vremena. Ovako imaju barem neke sanse jer koliko god svijet bio mracno mjesto nece bas dopustiti Izraelu 2 miliona ljudi da pobiju tek tako.AshburtonG je napisao/la: ↑31 okt 2023, 21:25Ja se samo nadam da ce nasi muslimani u BiH izvuci pouku iz ovoga, a to je da te nikakva Turska, Arabija i ostale pi.cke materine nece branit, nego gledaj "u se i u svoje kljuse". Kad im puca kitumbas za ljudima koji nakon dzume ne popiju litru Jacka, mozes mislit sta bi za nase SDA muslimane rekli.
Ne nudi dzaba Izrael Egiptu sve one ponude oko otplate dugova
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
oj ocm inat.ba

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Trznu me jbt

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AshburtonG
- Kontakt:
Trebao si to reci Bosancima i Hercegovcima koji su pobjegli od sigurne smrti devedesetih godina. Mislim da je 90% njih bolio qrac za BiH i hoce li ista opstat i hoce li imat domovinu nakon rata, nego su ljudi bjezali da prezive. Prilicno sam siguran da bi u Gazi ostalo nekih 70% Hamasa i 5% od civila tj. ljudi koji bi iz prkosa htjeli izginut, da mogu otici van Gaze. Ovako da ih puste, to bi se slilo sve u Evropu, a tamo nema mjesta nakon par miliona Ukrajinaca koji su se slili u zadnje 2 godine.Brokula je napisao/la: ↑31 okt 2023, 21:29Koliko god kontradiktorno sad djelovalo, Egipat ovim najvise pomaze Palestincima dugorocno. Momenat kad napuste Gazu s njima je gotovo za sva vremena. Ovako imaju barem neke sanse jer koliko god svijet bio mracno mjesto nece bas dopustiti Izraelu 2 miliona ljudi da pobiju tek tako.AshburtonG je napisao/la: ↑31 okt 2023, 21:25Ja se samo nadam da ce nasi muslimani u BiH izvuci pouku iz ovoga, a to je da te nikakva Turska, Arabija i ostale pi.cke materine nece branit, nego gledaj "u se i u svoje kljuse". Kad im puca kitumbas za ljudima koji nakon dzume ne popiju litru Jacka, mozes mislit sta bi za nase SDA muslimane rekli.
AshburtonG je napisao/la: ↑31 okt 2023, 21:25Ja se samo nadam da ce nasi muslimani u BiH izvuci pouku iz ovoga, a to je da te nikakva Turska, Arabija i ostale pi.cke materine nece branit, nego gledaj "u se i u svoje kljuse". Kad im puca kitumbas za ljudima koji nakon dzume ne popiju litru Jacka, mozes mislit sta bi za nase SDA muslimane rekli.

Ali ybg, sad da uradimo anketu Bošnje bi rekle da je Erdogan obećani vođa svih muslimana i da bi nas on branio

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- bavariapivo
- Kontakt:
Da se prisjetimo ovog bisera, prije zadnjih izbora u Turskoj.

it's football day
Evo ekipe koja redovno ignorise ubijenu djecu na ovoj temi I javljaju se kad treba neke gluposti I trivijalne stvari razvlaciti ovdje
Sto tebe zivci habaju.Brokula je napisao/la: ↑31 okt 2023, 21:24Nevjerovatno da sve svoje postove zasnivas na tezi kako misljenje izgradjujes na svim dostpnim informacijama sa svih strana i onda ovako u jednoj recenici dokazes da nemas pojma sta se desava.
Hajd sto je HAMAS htio da vrati taoce, nego ih je Izrael odbio. Plus preko 40 taoca Izraelci su ubili bombardovanjem
Ne bih ja tu trazio neko skriveno znacenje. Oni imaju historiju sa izbjeglicama, ne zele, kao sto uostalom niko ne zeli, stotine hiljada ili milione na svojoj grbaci, a posebno kada su Palestinci u pitanju treba uzeti u obzir da im je bivsi predsjednik izmedju ostalog optuzen i zbog veza sa Hamasom.Brokula je napisao/la: ↑31 okt 2023, 21:29Koliko god kontradiktorno sad djelovalo, Egipat ovim najvise pomaze Palestincima dugorocno. Momenat kad napuste Gazu s njima je gotovo za sva vremena. Ovako imaju barem neke sanse jer koliko god svijet bio mracno mjesto nece bas dopustiti Izraelu 2 miliona ljudi da pobiju tek tako.AshburtonG je napisao/la: ↑31 okt 2023, 21:25Ja se samo nadam da ce nasi muslimani u BiH izvuci pouku iz ovoga, a to je da te nikakva Turska, Arabija i ostale pi.cke materine nece branit, nego gledaj "u se i u svoje kljuse". Kad im puca kitumbas za ljudima koji nakon dzume ne popiju litru Jacka, mozes mislit sta bi za nase SDA muslimane rekli.
Ne treba tu ni zamemariti jos jednu stvar, ne zele ni da budu oznaceni kao, pa mozda cak i saucesnici u etnickom ciscenju Palestinaca. Jer garancije da ce se Palestinci vratiti u Gazu im ne moze niko dati.
Zadnja izmjena: Kajzer10, dana/u 31 okt 2023, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
e čuj 500 odjednom

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Neki su pobjegli, neki su ostali. Mi smo se borili, imali smo vojsku, imali smo visestruko slabijeg protivnika i zapad nije otvoreno navijao da nas Srbi sravne sa zemljom.AshburtonG je napisao/la: ↑31 okt 2023, 21:35Trebao si to reci Bosancima i Hercegovcima koji su pobjegli od sigurne smrti devedesetih godina. Mislim da je 90% njih bolio qrac za BiH i hoce li ista opstat i hoce li imat domovinu nakon rata, nego su ljudi bjezali da prezive. Prilicno sam siguran da bi u Gazi ostalo nekih 70% Hamasa i 5% od civila tj. ljudi koji bi iz prkosa htjeli izginut, da mogu otici van Gaze. Ovako da ih puste, to bi se slilo sve u Evropu, a tamo nema mjesta nakon par miliona Ukrajinaca koji su se slili u zadnje 2 godine.Brokula je napisao/la: ↑31 okt 2023, 21:29Koliko god kontradiktorno sad djelovalo, Egipat ovim najvise pomaze Palestincima dugorocno. Momenat kad napuste Gazu s njima je gotovo za sva vremena. Ovako imaju barem neke sanse jer koliko god svijet bio mracno mjesto nece bas dopustiti Izraelu 2 miliona ljudi da pobiju tek tako.AshburtonG je napisao/la: ↑31 okt 2023, 21:25Ja se samo nadam da ce nasi muslimani u BiH izvuci pouku iz ovoga, a to je da te nikakva Turska, Arabija i ostale pi.cke materine nece branit, nego gledaj "u se i u svoje kljuse". Kad im puca kitumbas za ljudima koji nakon dzume ne popiju litru Jacka, mozes mislit sta bi za nase SDA muslimane rekli.
Teritorije su se gubile i osvajale.
To u Gazi nije slucaj, ono je igra macke i misa
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma golemo 68 za dan, jest da urbano ratovanje donosi najvise smrti vojske, ali opet plaho, no moguce je.
Ne znam samo sta Izrael planira s tunelima, tu ce ih bruku poginuti ako budu ulazili, prije da ce mozda poplaviti vodom.
Ne znam samo sta Izrael planira s tunelima, tu ce ih bruku poginuti ako budu ulazili, prije da ce mozda poplaviti vodom.
Sto im ne proture koji tenk, oruzje itd. Boli ih kur.ac i to su javno rekliBrokula je napisao/la: ↑31 okt 2023, 21:29Koliko god kontradiktorno sad djelovalo, Egipat ovim najvise pomaze Palestincima dugorocno. Momenat kad napuste Gazu s njima je gotovo za sva vremena. Ovako imaju barem neke sanse jer koliko god svijet bio mracno mjesto nece bas dopustiti Izraelu 2 miliona ljudi da pobiju tek tako.AshburtonG je napisao/la: ↑31 okt 2023, 21:25Ja se samo nadam da ce nasi muslimani u BiH izvuci pouku iz ovoga, a to je da te nikakva Turska, Arabija i ostale pi.cke materine nece branit, nego gledaj "u se i u svoje kljuse". Kad im puca kitumbas za ljudima koji nakon dzume ne popiju litru Jacka, mozes mislit sta bi za nase SDA muslimane rekli.
Ti sve dozivljavas ko film, to tuneli, to ratovanje, ulicne borbe, black hawk down, to atomske, jos kad kakav palestinski rambo izvadi traku iz drveta pa pocne sve da mastrafi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.