Said Hamulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Said Hamulic
koliko je ovo utakmica bez gola? je li dao ijedan od poljske?
- Bazinga12345
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
U ekipi koja je u 8 kola dala svega 6 golova, od toga 3 u prosloj utakmici (od cega 2 zadnjih par min igre), nemas sta ocekivati od jednog Hamulica kada ni mnogo bolji igraci ne bi primirisali golu. Onaj ko ih je gledao barem 30 min, zna o cemu pricam.
Ali ne bi bosnjo bio bosnjo da nema neki fazon za ismijati i omalovaziti nekoga, iza tastature naravno.
Sto se Hamule tice, dvije katastrofalne odluke u karijeri mogle bi ga ponovo poslati u neki snj rang fudbala.
Ali ne bi bosnjo bio bosnjo da nema neki fazon za ismijati i omalovaziti nekoga, iza tastature naravno.
Sto se Hamule tice, dvije katastrofalne odluke u karijeri mogle bi ga ponovo poslati u neki snj rang fudbala.
Nema to veze...kakva god da je ekipa on je do sada morao zabiti makar jedan pogodak. Iskreiraj sam sebi nesto brate mili a ne da ti se lopta odbija 5 metara od tebe prilikom prijema.
Jedina stvar koja donekle raduje jeste da trci i da se na njemu vidi da želi postići taj pogodak. Toliko želi da je nervoza i previše izražena.
Mozda kad zabije prvi tada i procepi.
Mora se malo vise nuditi.
Jedina stvar koja donekle raduje jeste da trci i da se na njemu vidi da želi postići taj pogodak. Toliko želi da je nervoza i previše izražena.
Pošto če Sarajevo težko zadržat Oliveiru poslije ove sezone, idealno bi bilo da Ibričić komšiju dovede u Sarajevo da ga vrati u život...
Pa zabio je dva gola u zadnje tri utakmice, samo što mu oba poništiše zbog tankog ofsajda.hurem je napisao/la: ↑07 okt 2023, 23:29Nema to veze...kakva god da je ekipa on je do sada morao zabiti makar jedan pogodak. Iskreiraj sam sebi nesto brate mili a ne da ti se lopta odbija 5 metara od tebe prilikom prijema.

Sta ce iskreirat ziv bio, ljudi nemaju 30-40% posjed lopte u mnogim utakmicama protiv same 'kreme' lige. Klub bez glave, repa, ruke, noge, kao da je sastavljen od prvih 11 ljudi na koje su naletili na putu do stadiona.hurem je napisao/la: ↑07 okt 2023, 23:29Nema to veze...kakva god da je ekipa on je do sada morao zabiti makar jedan pogodak. Iskreiraj sam sebi nesto brate mili a ne da ti se lopta odbija 5 metara od tebe prilikom prijema.
Bas Dzeko treba kreirati sam sebi prilike, iako je znao imati pofin post od golova u 3x jacim ekipama/saigracima, kao veliki favorit u 95% utakmica i opet se nista nije pricalo.
Ne poredim ih uopste niti imam potrebu braniti Hamulu, ali ovo gdje on igra je amaterizam zivi. (Odgledao sam veliku vecinu vremena koje je on proveo u igri)
- ASD
- Kontakt:
Kao i bolje kretnje imati.TopRemove je napisao/la: ↑07 okt 2023, 23:46Pa zabio je dva gola u zadnje tri utakmice, samo što mu oba poništiše zbog tankog ofsajda.hurem je napisao/la: ↑07 okt 2023, 23:29Nema to veze...kakva god da je ekipa on je do sada morao zabiti makar jedan pogodak. Iskreiraj sam sebi nesto brate mili a ne da ti se lopta odbija 5 metara od tebe prilikom prijema.
Mora se malo vise nuditi.Odlična završnica bila kod oba "gola". Potrebno je i malo sreće.
Van Ginkel iz veznog reda 3 gola dao glavom nakon centaršuta saigrača.
On mora podhitno nešto raditi jer su ga 2 igrača pretekla u rosteru.
jel on na pozajmici ili je kupljen od TuluzaFederer17 je napisao/la: ↑08 okt 2023, 00:26Sta ce iskreirat ziv bio, ljudi nemaju 30-40% posjed lopte u mnogim utakmicama protiv same 'kreme' lige. Klub bez glave, repa, ruke, noge, kao da je sastavljen od prvih 11 ljudi na koje su naletili na putu do stadiona.hurem je napisao/la: ↑07 okt 2023, 23:29Nema to veze...kakva god da je ekipa on je do sada morao zabiti makar jedan pogodak. Iskreiraj sam sebi nesto brate mili a ne da ti se lopta odbija 5 metara od tebe prilikom prijema.
Bas Dzeko treba kreirati sam sebi prilike, iako je znao imati pofin post od golova u 3x jacim ekipama/saigracima, kao veliki favorit u 95% utakmica i opet se nista nije pricalo.
Ne poredim ih uopste niti imam potrebu braniti Hamulu, ali ovo gdje on igra je amaterizam zivi. (Odgledao sam veliku vecinu vremena koje je on proveo u igri)
Pozajmicazgembo89 je napisao/la: ↑10 okt 2023, 09:54jel on na pozajmici ili je kupljen od TuluzaFederer17 je napisao/la: ↑08 okt 2023, 00:26Sta ce iskreirat ziv bio, ljudi nemaju 30-40% posjed lopte u mnogim utakmicama protiv same 'kreme' lige. Klub bez glave, repa, ruke, noge, kao da je sastavljen od prvih 11 ljudi na koje su naletili na putu do stadiona.hurem je napisao/la: ↑07 okt 2023, 23:29Nema to veze...kakva god da je ekipa on je do sada morao zabiti makar jedan pogodak. Iskreiraj sam sebi nesto brate mili a ne da ti se lopta odbija 5 metara od tebe prilikom prijema.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Treba postaviti pitanje zasto on tu igra?Federer17 je napisao/la: ↑08 okt 2023, 00:26Sta ce iskreirat ziv bio, ljudi nemaju 30-40% posjed lopte u mnogim utakmicama protiv same 'kreme' lige. Klub bez glave, repa, ruke, noge, kao da je sastavljen od prvih 11 ljudi na koje su naletili na putu do stadiona.hurem je napisao/la: ↑07 okt 2023, 23:29Nema to veze...kakva god da je ekipa on je do sada morao zabiti makar jedan pogodak. Iskreiraj sam sebi nesto brate mili a ne da ti se lopta odbija 5 metara od tebe prilikom prijema.
Mozda zato sto je on ........
Evo prilike da ga krene u ovoj sezoni, starter je protiv nekog niželigaša u kupu.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Trebao nas je spasiti i odvest na EURO. Nismo ga uspjeli najaviti, pokušali smo

Ja neću više, izvinite

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Nova napadacka nadaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑31 okt 2023, 19:23Trebao nas je spasiti i odvest na EURO. Nismo ga uspjeli najaviti, pokušali smo
Ja neću više, izvinite![]()

Opasno izgleda

nista ako ne postavlja slike kako obavlja namaz ili slicnoSheyi je napisao/la: ↑31 okt 2023, 20:24Nova napadacka nadaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑31 okt 2023, 19:23Trebao nas je spasiti i odvest na EURO. Nismo ga uspjeli najaviti, pokušali smo
Ja neću više, izvinite![]()
![]()
![]()
Opasno izgleda
![]()
-
- Kontakt:
Ovaj Vitesse je gola qarina od ekipe, ljudi ne mogu nizeligasu dati gol. Oni bi se u nasoj ligi borili sa Zeljom i Velezom za cetvrto mjesto
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Depresivno i boli ovo sve, trebao je biti spasitelj 

⚜️~⚜️~⚜️
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, greenwood, HariTz, zastitaIdentiteta, Zglavkar i 29 gostiju.