Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
@ASD Jel se isplati posjetiti Pariz unatoč tim pričama?
- numanumaye22
- Kontakt:
Naravno da isplati. Imas previse toga za posjetit. Pa to je Napoleonov grad. Pa 1920ih su u tom gradu zivjeli Hemingway, Chanel, Picasso, Stravinsky, James Joyce i slicni. Sam Hitler je bio toliko ocaran da je htio od Berlina napravit Pariz.ArtemisFowl je napisao/la: ↑31 okt 2023, 14:00@ASD Jel se isplati posjetiti Pariz unatoč tim pričama?
Ali sto se tice samih ulica, nemoj se iznenadit ako ostanes razocaran, nemoj imati previsoka ocekivanja. Vidjet ces mnogo crnaca, prosjaka, prevaranata, bas dosta zive u ghettu.
- ASD
- Kontakt:
Naravno. Možeš ga 100 puta posjetiti da ti bude svaki put zanimljivo.ArtemisFowl je napisao/la: ↑31 okt 2023, 14:00@ASD Jel se isplati posjetiti Pariz unatoč tim pričama?
Turistički je sadržaj toga grada neuporedivo veći u odnosu na druge evropske gradove.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Isplati!ArtemisFowl je napisao/la: ↑31 okt 2023, 14:00@ASD Jel se isplati posjetiti Pariz unatoč tim pričama?
Zato što se na toranj bez dana čekanja svakako nećeš popeti, pa nemaš ni potrebe stojati gledati ovoliko smeća u centru.. Osim toga, sve najskuplje radnje gdje se čeka ulaz su isto tu a i to nemaš potrebe obilaziti.. Otiđi 3 km van centra grada, ima prelijepih stvari za pogledati, kao npr Versaj..čak i oko stadiona PSGa nije ovoliko prljavo kao oko tornja..Ne znam kako sad izgleda Notre Dame i Louvre, ali pretpostavljam da je tu iole čišće jer je urbano tj nema parkova, niko ne sjedi i baca smeće dok gleda te znamenitosti.. Malo Roland Garros baciš oko isto je prelijepo, i sama šetnja do tamo od stanice je super..Plus, baci oko na neke renomirane travel tipsere, sigurno ima zanimljivijih stvari od svega sto sam napisao
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- bavariapivo
- Kontakt:
- Centre forward
- Kontakt:
Vučićevo napadanje opozicije u Beogradu. Niko nije poštedjen. Da su bar kvalitetne pa 'ajde, već klasično krkansko radikalski.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Dajgle reklame za hangar

- bavariapivo
- Kontakt:
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Toranj mi je svakako najdebilnije obilazit.Slatinash_7 je napisao/la: ↑31 okt 2023, 14:08Isplati!ArtemisFowl je napisao/la: ↑31 okt 2023, 14:00@ASD Jel se isplati posjetiti Pariz unatoč tim pričama?
Zato što se na toranj bez dana čekanja svakako nećeš popeti, pa nemaš ni potrebe stojati gledati ovoliko smeća u centru.. Osim toga, sve najskuplje radnje gdje se čeka ulaz su isto tu a i to nemaš potrebe obilaziti.. Otiđi 3 km van centra grada, ima prelijepih stvari za pogledati, kao npr Versaj..čak i oko stadiona PSGa nije ovoliko prljavo kao oko tornja..Ne znam kako sad izgleda Notre Dame i Louvre, ali pretpostavljam da je tu iole čišće jer je urbano tj nema parkova, niko ne sjedi i baca smeće dok gleda te znamenitosti.. Malo Roland Garros baciš oko isto je prelijepo, i sama šetnja do tamo od stanice je super..Plus, baci oko na neke renomirane travel tipsere, sigurno ima zanimljivijih stvari od svega sto sam napisao
Više sam mislio zbog njihove kulture, vjerovatno je sve skupo tamo. Vidim i da se po Barceloni žale da su im turisti zagorčali život, prvenstveno zbog cijena najamnina i da sve ide u airbnb.
Od destinacija gdje sam ja bio, definitivino Prag najljepši grad.
Pazite da ne pokupite stjenice u Parizu, haos im je trenutno. To jednom kad uneses u kucu mozes se slikat.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kakva čast za džejlu da je velika prija pozove u goste na koncert 

-
- Kontakt:
Može se reći da je dostigla Al'Dinov nivo

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Popuši.

Prijović i drugi zakazala u Tuzli. Izgleda da se prepala konkurencije s obzirom da će Džeca tek da razvaljuje.

Vala je smorilo više s ovim koncertima, preseravanje. Smorit će raju Prijović. S druge strane, Džecu tek čekaju hitovi i nastupi.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Potvrđujem da je Pariz prilično prljav grad. Donekle oko Eiffela je razumljivo jer tu bude na hiljade ljudi koji sjede/leže na velikoj površini pa ostavljaju sve iza sebe, ali i ulice su im generalno prljave, dosta džeparoša, beskućnika itd.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
Brate, i ne hvališ nam se da imaš yt kanal?

Trebo si nam reći, podržali bi te svi sa lajkom i subscribeom
Ma de pusti gluposti, nismo djeca.19vendetta87 je napisao/la: ↑31 okt 2023, 15:46Brate, i ne hvališ nam se da imaš yt kanal?![]()
Trebo si nam reći, podržali bi te svi sa lajkom i subscribeom

Šta je sa teme jbt? Obrisali i NoDijevu onu novu. Veliki minus.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
ArtemisFowl je napisao/la: ↑31 okt 2023, 15:20Od destinacija gdje sam ja bio, definitivino Prag najljepši grad.

I found freedom. Losing all hope was freedom.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- VensanKasel
- Kontakt:
Koliko znam nema u Bingu i tržnim centrima . Evo ti broj ako želiš kupiti : +38761256805 , Rade se zove lik .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
- Kontakt:
Admini rade kontra forumasa. Prvo ja napravim temu o Dzejli, oni je obrisu, pa onda brat NoDi napravi temu, i nju obrisu...
Izgleda da se na ovom forumu mogu kaciti videi i slike mrtvih Rusa i Ukrajinaca, a ne moze pisati o Dzejli i ostalim zayebancijama, iako su i drugi podrzali te teme